1a advent, inte 1 dec...

Känslan imorse när jag vaknade till och kunde somna om, för att jag ville... Den känslan är oslagbar! Vid 10 låg jag där och funderade på vad jag skulle göra vilja göra denna 1a advent 2008...många roliga tankar, dock ingen som gick att genomföra. Så jag steg upp, läste mail och så där. När jag väl fått på mig kläder tassade jag till köket och min fina Nalle Puh chokladkalender, med Nalle Puh, Tiger och Ior på =) Dagens lucka var en ängel. Chokladen var lite tråkig som i alla andra chokladkalendrar. Men de är iaf någonting som ger mig julstämning.

Efter frukosten gjorde jag ett ryck i köket, sista dagen på städveckan! Oj så fint de blev, och tid tog de. Så sedan kastade jag in skolkläderna i maskin och tog en varm skön dusch. Gjorde mig sedan klar för en liten stads trip. Block, mer pennor, sudd och kalender var några av sakerna på min lista. Även att på lite skyltsönda känsla.....

Men här nere är de ingen snö, lr någon fläck möjligtvis. Grått, dött och stressigt i stan som vanligt. Visst är julpyntat med massa stjärnor och glitter mm. Men i dom få affärerna jag var inne i kändes de verkligen bara som en vanlig dag. Dom spelade inte ens julmusik i högtalarna, fast dom gjorde de för en vecka sedan. Ute sprang alla bara runt som galningar som vanligt. Då kändes julen verkligen bara som en "grej". Så efter en titt på Hm, stadium och kappahl höll jag mig till Åhléns och Hemköp. Dom hade de jag behövde, sedan åkte jag hem.

Tog mig en mys midda vid tven. Vissligen hade jag skolböckerna i bakhuvudet, men idag har jag inte kännt någon panik över de. Min hjärna har tagit helg, och ids inte stressa. Har läst igenom anatomin och anteckna lite, i all enkelhet. De känns lagomt mycke. Vardagen får vänta tills imorgon.

Hoppas ni där uppe haft en underbar dag med snö och julskyltning. Min "skyltsönda" blev att titta på mina fina julgardiner, äta skumtomtar (ont i magen) och dricka lite julmust =) Oj, jag kom just på en grej. Man får ju inte öppna kalendern förens imorgon, den 1a. ÅÅÅH, pucko =) Tyckte de var nå konstigt. Tur att jag är smart i efterhand ;)

KRAM

Freda goes Kista

Hej hej!
Tänkte bara uppdatera er lite, så ni inte tror jag tuppade av under vaxningen igår lr så ;)
Vaxad blev jag och skönt var de inte, men nu är den lent och mjukt. Kul att titta på så fina armhålor, hihi. Dock lite rött än. Överlevde även pedikyren, då vi fick prova på skalpel. Så Malin filade bort de lilla som fanns, så jag fick baby-mjuka fötter också, mums. Birgitta lät oss slut 55min tidigare, för de var exmanen och hon ville hellre vara där. De var toppen, och passade utmärkt eftersom jag skulle snabb träna lite. Väl hemma blev de en lugn kväll, med lite anatomiläsning. Och just vi 21.45 då jag övervägde sovtanken började jag titta på bilder och tvär redigerade 3 Johanna bilder..hihi! Så där försvann den timmen!

När klockan ringde 07.50 imorse, kramade jag om täcket och ville verkligen inte. Men inget val, utan upp och iväg. 15min innan öppning lyckas Julia tappa en vinflaska i golvet just breve jag som sitter på knä på golvet. Mina byxor blev blöt och luktade vin, mums. Dagen rullade iaf på helt okej. Höll ångan uppe för att göra ett ryck här hemma och passade på att smsa Emma Nordlund om ja fick låna henne till en manikyr som måste göras innan månda. Imorgon hade inte hon tid, så jag blev dit bjuden ikväll. Så jag åt, duschade, pratade med Sofia, strök julgardinerna som nu hänger fint och gjorde mig iordning. Ingen fart alls. Lämnade kökets kartonger innan jag tog t-banan mot Emma. Emma bor i Kista, så de tar ca 45min dit. De blev en riktigt trevlig kväll med misslyckad kladdkaka, manikyr och många roliga samtal. Vilken underbar kväll!

Nu måste jag sova. De är ju inte direkt vanligt att jag är vaken så här sent :P Imorgon väntar sovmorgon innan de blir massa tråk göra!!!

KRAM KRAM

Ps...19 dagar kvar :)

Torsdag

 Mitt horoskop idag stämmer in precis:

Tvillingarna 22/5-21/6 En kaotisk torsdag väntar. Allt händer samtidigt eller inte alls. Du är flexibel och ser möjligheterna.

Stressen, pressen och ångest, är andra bra ord.

Nytt ämne idag, Fotvård. Fotvårdsprov om 2veckor, en lektion till 86st instuderingsfrågor....!!!?!?!?!?!?

Anatomin gnager, och jag vill plugga dygnet runt?!

Ansiktsbehandligsläsningen kommer efter, manikyr måste jag utför innan månda.

Imorgon: skola, gymmet, läxor- tidig kväll!

24 frågor gjorda, jag tar en paus. Tills imorgon?

KRAM

WOHO

(Innan du läser detta inlägg så måste jag varna för skryt och mina sätt att uttrycka mitt "duktiga jag" ;)  )

Peppad på de mesta idag. Astrid (läraren) kom in imorse och sa: Alla är godkända, minst! Och de blev 10ggr bättre när vi fick se de hemska anatomiprovet.... Jag fick VG (80/100) =) Jag är så grymt stolt över mig själv och taggad på att forsätta lika hårt till nästa prov. Jag kan inte allt, men mycket går att lära sig bara man vill. Därför har jag ikväll läst igenom alla papper vi fått, och börja struktura upp de hela (jag i ett nötskal). Imorgon så får vi instuderingsfrågor, perfekt. Måste göra nya glos-lappar med tarmord. Plugga och kämpa, medan de håller isig =)

Efter glädjebeskedet om anatomin hade vi fysikprov. Taggad var jag, och skrev gjorde jag på allt. Satsar hårt, och hoppas få lite tillbaka!

Humöret på topp, eftersom vi sedan slutade. Så jag har nyttja dagens energi väldigt bra. Först en sväng på gymmet (Malin har sagt upp sitt kort, tråkigt), sen in med en tvätt, dammsugning av köket, hämta tvätt. Sen var klockan bara 16. Så efter de började jag med anatomin. När jag lagade och åt midda så hade jag sällskap av Hanna å Carro, så grymt roligt! Ja sen har jag som sagt fortsatt med anatomin. Slängde även ihop en kallelse till Smu:s årsmöte, för den ska tydligen var skriven tills torsdag fick jag reda på för någon timme sen.

STOLT och produktiv idag, nu är jag värd lite tv-tid =)

KRAM

Vecka nr 6

Japp, då har vi börja på vecka nr 6, och de är en månad kvar till julafton... Kan de bli bättre? =) Klart de, kan. Men idag är jag positiv. Bludar lite för räkningar, jobb, läxor dvs allt jag skrev sist på inlägget igår. Värre har jag varit med om, så he blir nog fint.

Idag är de vinter här nere. De började ju snöa och halv storma igår. Så jag har vakna flera gånger inatt av den hårda vinden, som tack o lov avtog till morgonen. Ute imorse vräkte snön ner, vilken den har fortsatt med hela dagen! Riktigt mysigt, men de tycker inte min klasskompisar. Större delen av Stockholmslän, och närstående håller nog med dom. Kaos är ett fint ord man kan använda. Fast de finns en enkel lösning... Eftersom de kommer mer eller mindre snö varje år så borde man anställa folk som kan snöröjning. För här nere stänger dom av vägar pga att inget plogar, mer än max 1ggr/dag. När jag kom hem och gick in i köket där Hanna å Carro (båda från söder ut) satt, och jag nämnde de här med snöröjning, sa Carro till Hanna: " Ja nånting borde dom kunna göra... vet du att uppe i Norrland, där min kille kommer ifrån, där har dom folk som bara sysslar med att skotta och ploga hela dagarna?!"
Då lämnade jag köket med ett leende på läpparna... Tänk att något så självklart för mig, är något helt nytt för dom trots att vi bor i samma land =)

Dagen i övrigt har inte varit speciellt spännande. Malin ville förhöra i Fysik mig på lunchen, för hon tycker de är bra att ställa frågor. Klart jag ställde upp, för jag lär mig av att svara på dom =) Gick fin fint, stolt! Imorgon ska jag göra revansch på fysikprovet. De ska gå bättre än anatomin, jag är positivtladdad (som protoner, hihi)! TAGGA!

Bet ihop och gjorde anatomifrågorna till imorgon också, och jag förstod en del. Så jag kämpade och belönade mig själv med en lååååååååång varm dusch, återigen med hårinpackning och jag la till bodyscrub. Lyx och mys!

Nu ska jag packa träningskläder, så vi kan träna efter skolan. Slutar kl13, eftersom vi ha prov =)

KRAM

Utflykt

Imorse vaknade jag till flera gånger. En gång trodde jag klockan var över 10, men den var 8.02. Så jag log och halv sov tills den ringde 9. Men de var bara så skönt att känna känslan att jag fick ligga kvar, så jag myste och små sov lite till halv tio. Då bestämde jag mig för att göra ett ryck och fara på utflykt. Väder var kanon, soligt, vitt av snön och inte alls kallt. Så 10.40 tog jag t-banan till Centralen, vidare på Pendeln till Barkabystation. Därifrån tog jag en lokalbuss. Självklart var skylten och hon som säger gatorna avstängd. Men eftersom de var så mycke folk så stod jag vid bakdörren, och när jag såg IKEA skylten på huset hoppade jag ur och traskade dit. Kände mig så glad och lycklig.

Åkte upp på övre våningen och kikade. Inte så spännande, så sen intog jag nedervåningen och hittade mig en kundvagn. Så mysigt att strossa runt själv, jackan i vagnen, massa roliga saker och bara få känna lugnet utan stress. Tyckte inte de var så farligt med folk. Eller nog var de folk, men de gick och röra sig utan problem så då går de att koppla bort! Detta var faktiskt min första riktiga gång på IKEA. För när jag gick i 6an åt vi på Ikea i S-vall och fick springa in en vända. Så nu har jag kännt i många år att de var dags. Första halv timmen där inne kändes som ett vanligt varuhus. De var tills jag hamnade där nere....ÅÅÅH! Jag har fått mersmak!!!!! Vilket ställe....jag vill dit mer =) Och utanför ligger Stockholms stora Outlet med massa märkesvaror som Peak, Polarn och pyret mm. Stod och sneglade på mot dom affärerna när jag väntade på bussen. Så kallt var de. Snål-blåst och de snöade!!

Lycklig som ett barn kom jag hem med min stora nya Ikea-påse som bla innehöll en besticklåda, pasta burkar, lådor, korgar till toavagnen, tvättkorg, en mugg. Ja, lite smått och gott. Nån julklapp också ;) En av julklapparna är till Sofias Bebis som är beräknad till 22/12...mysigt! Kunde inte bara hålla mig, hihi!

Gu va bra jag mår efter idag. Har dessutom börja fixa till här. Därför passade Ikearesan perfekt. Fast många saker till skulle behövas, men vi tar de stegvis. De är jobbigt att kånka så långt!!!

Veckan som kommer innehåller bla Fysikprov, 3 lektioner pedikyr, vaxning, Ur-möte, räkningar, "löning" och jobb på lörda. Fullt upp med andra ord! Hoppas vinden avtar ute. De är verkligen halv storm, utan att överdriva!

KRAM KRAM

Tog några bilder från mitt fönster när jag kom hem. De snöade, men de syns inte...


Min utsikt...

Lite vitt och fint iaf =)

Ett leende

Ïgår gick jag isäng 22.25, skönt. De kändes tråkigt på ett sätt, men ändå smart. Varför sitta uppe och titta på nå halv roligt på tv när man kan få sova länge trots att man ska upp "tidigt"?! Pensionärspoäng till mig =)

Imorse vaknade jag till flera gånger. Mot slutet hördes ljud, som från en liten traktor/gräsklippare. Skottar dom asfalt, tänkte jag och sov vidare. Klockan 8 ringde väckarn. Lite avdankad gjorde jag mig iordning och tog mig till mot köket. Öppnar dörren och mot mig kommer ett vitt ljus, en blick ut genom fönstret och leendet kommer fram medan värmen sprider sig i kroppen.... Där ute föll snön! Jag fram till fönstret och ser vitt, vitt överallt. Åh, vilken känsla. Plötsligt kände jag mig hemma och lycklig! =)

På med vinterskorna och började gå mot T-banan, riktigt halt. Å tack vare snön var tåget sent, så jag hann med. Dagen på jobbet var lite upp och ner. Inte så taggad som jag brukar, lite tråkigt. Och när jag bytt om för att kom hem och slappnade av var de som att gå in i en vägg. Handlade och släppade mig hemåt. Varje steg hit upp var långt. Väl uppe startade jag datorn och musik, och tog en lång lång dusch med mycke varm vatten och hår-inpackning. Vaknade till och lagade midda, pratade med Nicke. Sen där vid halv åtta kom tröttheten tillbaka. Låg och såg dansbandskampen, som vanligt. Helt utslut, sen började jag känna mig mer och mer snorig. Säg inte att jag åkt på en förkylning! Många i klassen är halv sjuk, och har kommit med feber till skolan! Så imorgon måste jag kurrera med C-vitamin bara för att!

I övrigt imorgon så får jag se vad de blir. Ska tragiskt nog gå isäng nu. Håller verkligen på somna!

Go natt!

Uppgiven...

Tack för alla era fina kommentarer, dom värmer oändligt mycket! Och de får mig att hålla ångan uppe och kämpa vidare. =)

Dagen började bra, och glad att de var freda, för de kändes som tisda. Siktet var inställt på sovmorgon imorgon och lite planer för att roa mig själv.

 Första lektionen var dessutom manikyr, som går framåt. Charlotte, vår lärare, försöker göra mig kvinnlig och använda filen som en fjol-grej... KUL =) Hon gör framsteg! Sen kom massage lektionen. 1,5h med massage i en helt annan värld, sen var de min tur att jobba. Även där går de framåt. Många fredas-fniss i klassen inför nästa lektion när vi ska massera säte (rumpa) och ben, more to come med andra ord.

Lagomt mör satte jag mig på t-banan och drömde mig bort inför en kommande myskväll, en Ikea-resa med mig själv imorgon och skolarbete på sönda. Bra plan, perfekt kändes de som tills... Mobilen ringer: "Hej, kan du jobba imorgon? Jag känner mig sjuk!" De var Julia från Bolaget, och jag som alltid "klart jag ställer upp". Kom hem lite nere, och läste mailen med tiderna mellan jul och nyår... Blandade känslor! Allt känns som bittert när planer spricker. Denna helgen behövdes till mig. Lite mer nere så kändes bara så "lönlöst". Så jag städade rummet. Hindrade mig själv från skolböckerna. Har sett Idol och platta håret så de ska gå snabbt imorgon.

Ska komma på en ny plan för helgen. Har jag verkligen tid för Ikea?

Äh, sluta deppa! snart är de jul....28dagar kvar tills jag flyger hem, och då har jag gjort bort massa prov och teori =) Sov dags snart...

KRAM KRAM

Duktig flicka

Jag känner mig duktig idag.

Kom iväg redan 07.29 imorse, tänkte hinna med Malins tåg som brukar komma 07.33, men de kom 30. Men jag tog tåget bakom och vi mötes upp på station, Vi började dagen med ansiktsbehandling med teori. Fast de kändes som om de mesta gick rakt igenom. Anatomin tog upp för mycke plats i huvudet. Tur nog har vi inte nå prov i ansiktsbeh. före jul! Så de löser sig nog.

Vi fick sluta tidigare så vi hade en dryg timmes rast fram till provet. Folk va förkyld och hade feber, utflippade, stressade och allmänt nervös. Jag satt mest i min egen lilla värld och tog de lugnt. Till slut var de dags, efter en OÄNDLIG väntan (kändes de som). De var drygt 50 flervalsfrågor (kryss rätt alternativ av 4), sen kom de en sida med 3 frågor och man skulle räkna upp några delar. Där kom de stora -Vad menar dom? Sista sidan var en bild på skelettet och man skulle sätta ut 23 skelettben, min starka sida. Så där samlade jag nog en del poäng. Max poäng 100p, gissningsvis får jag 65. Hoppas, på mer...men nästa vecka får vi nog veta domen!

Efter provet åkte jag, Malin, Minna och Maria till Gertab som är en grossit som säljer allt man kan behöva som terapeut. Grymt bra priser, eftersom de mesta är kabin (dvs man betalar för varan inte förpackningen). Så någon som vill bli vaxad på benen lr ha fransarna och brynen färgade? Efter de tog vi en fika inne i stan för att fira provet. Köpte sedan en tunika/klänning, de var jag värd!

Hem sen och gjorde bort instuderingsfrågorna på ansiktsbe. Efter de lagade jag en lyx midda (kött å krocketer). Stekte sedan lax till 2 matlådor, mycke duktigt. Inte bara de har jag hunnit med. Renskrev alla fysik anteckningar och har röjt skrivbordet, satt in mina "viktiga" papper i pärmen, packat skolväskan inför imorgon osv. Visst är jag duktig? =)

Jag tycker jag är duktig! Imorgon ska jag ha mysfreda, utan läxor! Ska även lämna in min mobil igen för att få den bedömd. Kanske får den lagad igen, eller pengar... spännande!

Tidig kväll blir de ikväll, någon förstörde de igår ;) Men de var roligt...hihi!!


Tummen upp för mig =) (håret är långt och uppsatt!) (lägg märke till min ögonbryn..hihi)

KRAM

Åse: Tack för tankarna...jag försökte göra mitt bästa!
Mamma Fransson: Ja, bönerna behöver jag i dessa tider! Här är de rått å kallt också, massa is på morgon. Vi måste höras på telefon snart, vill bli uppdaterad! =) Håll ut, om 29 dagar är vi båda i Vännäs igen ;) Pöss



Dagen P

Imorgon är de dagen P. Dagen med "de stora provet". Lite nervös, men ändå lugn. Har tittat igenom papperna lite mer idag, men de känns fullt. Så nu är de bära eller brista. Jag kan de här, och jag kommer klara de galant =) TAGGA!

Annars så vakna jag inatt med ont i nacken. Kunde knappt somna om efter 5 imorse. Så öm, och orolig att Sara kommit åt någon kota igår på massagen. På yogan tog jag de väldigt lugnt, så nu har de börja släppa lite, skönt.

I övrigt har jag handla, varit på banken, skrivit kontrakt på bolaget (får 2,75kr/h mer här nere)...! Hunnit med mycke, men ändå inte.

Har lyxa och sett på tv ikväll... Bonde söker fru och Greys =)

Kanske borde vila upp sig inför imorgon??!

KRAM

Knåda, knåda

Ja, då var tisdan snart över....så snart är de helg! YEY!

Dagen har gått väldigt fort. Till och med anatomin gick på fint. De tyngsta var rasten då dom ringde från sjukhuset.... Hon tyckte att eftersom min läkare inte hade några telefon tider så skulle jag ta kontakt med typ Karolinska här nere och skaffa en ny läkare. När de står klart och tydligt i journalen att jag skulle höra av mig om jag inte blev bättre, för att då få andra piller. Tillslut fick jag hon att lämna ett meddelnade till läkarn och be henne ringa mig eller maila. Hon svarade: "Ja, men jag skriver här ett meddelande till henne, så får hon skicka ett brev till dig..." BREV? Jag lär få vänta länge på de här...jag som ville ha en remis till hit nere också..SUCK!  Så fortsättning följer...hoppas jag på!

På eftermiddan hade vi vår första kroppsmassagelektion. Spännande, och lärorikt. Lite utdraget, men de tar tid att få in rätt teknik. Vi har nästa lektion på freda, kul kul.

Efter skolan gick jag och Malin och köpte tvättpåse samt lite mat innan vi åkte hem. Vi lagade tacos och Malin läste och förhörde dig. Perfekt midda, nytta med nöje =)  Så kul med sällskap. Sen kom Hanna å hennes kompis in i köket och skulle äta och baka, så vi gick in på mitt rum. Vi låg på bäddsoffan och Malin fortsatte utfrågningen...Många skratt hur bra de går för oss =) Vi kämpar så =)

Sprang ner och skulle slänga in tvätt eftersom jag hade tvättid, samt mycke tvätt. En kille hade en av mina maskiner, så han stod och väntade och såg lite stressad ut. Jag proppade in allt utom rockarna och byxorna (arbetskläderna) i en maskin. Han erbjöd sig att starta den maskinen när hans var klar, eftersom de var min tid. Perfekt, och snällt =)

För snart en timme sedan när jag skulle hämta den "torra" tvätten så bjöd Hanna och hennes kompis på deras nybakade "kärleksmums". Kan de bli bättre?  =)

Well, time to sleep. Natti natt =)

KRAM KRAM

Ps: Syskon, med resp. vad önskas i julklapp? Vill veta innan helgen, helst! Ds

KOMMENTERA................... =)

Vecka nr 5

Jajjebox, här går veckorna framåt. Nu är vi ungefär snart halvvägs på denna termin.  På onsda har de gått 4,5 v och då är de lika långt kvar. Känner mig så mycke smartare redan =)

Ja, ett ämne jag läste på ikväll vet nog alla vilket de är. Måste bli förhörd av någon. För nu känns de mesta "bekant", och jag vill vara säker på att något har fastnat riktigt, inte bara är något jag känner igen :P

Annars så har vi ju haft våran 2a och sista lektion i fysik. Så i efter torsda ska jag renskriva anteckningarna och plugga inför de provet på tisda. Ansiktsbehandlingspapperna behöver också uppmärksamthet. Mycke nu, och mer blir de!

Nyss så bäddade jag gam sängen. Dock var madrassen 80 i bredd, och sängen 90. Lite tråkigt att gå från 140 till 80. Ska prova inatt och kolla läget..hihi! I övrigt så har jag inte ens haft igång tven ikväll. Efter en dryg timmes anatomi tog jag paus och ringde till Hanna och Elin. Ett avbrott med sina vänner är sånt jag behöver ibland för att må bättre. Dagen var riktig tung. Fått riktigt bakslag på pillerna och tröttheten är total, vad jag än gör. Och på fysiken var den extrem. Alldeles yr, och borta. Försökte få tag på nån på sjukhuset, men missade samtalet med 5 sekunder?! Måste försöka imorgon igen... Kan inte ha de så här. Behöver min energi till annat än hålla mig vaken och alert.

Tror jag ska smita isäng redan nu snart... Så fortsättning följer?!

KRAM

Ps: Idag blev jag som alla andra när jag fick mina vita byxor. Måste nästan ta kort på mig själv nån dag..hihi! Ds

Familjehelg

Detta kanske blir en mer passande rubrik. Förra var menad på ett väldigt rumsrent sätt, men ni där uppe verkar misstolka de mesta nuförtiden...vad har de blivit med er :P

Helgen har varit väldigt städad och lugn, för jag är ju så som person *SMILE*. Efter jag skrev sist rusade jag iväg mot t-banestationen för att missa fler tåg. Jag hann iaf med pendeln som jag ville från station, efter ett hopp in i vagnen. Vagnen stod sedan jag satt mig kvar 1min... tur att jag hoppade :P

Lugnet lade sig inom mig och de var skönt att åka från "stor stan", igen. Till midda blev de underbar Fondu (första gången) med en vitlöksdressing som var to die for! Sen blev de en mer dot. Vid 23 var alla ganska trött, och jag längtade efter en säng. Sönerna David och Lukas fick dela rum, så jag fick en riktig säng. Efter att ha sovit en månad i en bäddsoffa så upptäcker man vad en vanlig säng är. Sova som en prinssa, tills kl 8.25 när pojkarna började spela Rock band som dom fått av Bengt i julklapp. Fast jag vaknade bara till och somnade om gott igen, är ju van med Robins pianospel. Gött med sovmorgon!

Vid halv två åkte vi ner till Södertälje. Bengt åkte bara med i bilen och höll Micke sällskap medan Eva och Linnea köpte ett par skor. Jag och Mamma strossade runt på "stan". Väldigt lite folk, och tyst. De började SNÖA =) Mysigt, men mamma tyckte de bara var jobbigt. Sen tog vi pendeln tillbaka upp till Rönninge. Micke mötte upp oss och vi åkte "hem igen" och spelade mer Dot. Mycke Dot ihelgen *YEY*. Mer god mat innan, vi packade in oss i bilen med allt. Mamma å Bengt tänkte försöka komma med 21.15 flyget hem från Bromma. Så Micke körde först hem mig och jag fick visa dom mitt hem. =)

Så helgen har bjudit på mycke. Av mamma har jag fått lingonsylt, mina gamla gympaskor, skarvdossor, lite mat. Sen så fick jag en madrass av Micke (till gam sängen). Han skulle leta fram ett soffbord och en spegel också *hihi*. Annars har jag fått underbar mat, haft underbart sällskap och en fri helg. Inte mycke skoltänkt! Imorgon är de tillbaka till skolan och vardagen... 4dagar till prov.

TACKSAM, glad, trött och nöjd ska jag nu sova =)

KRAM KRAM

Snabbis...

En snabb uppdate...

Dagen igår fick tok fort. Och mamma och Bengt var förbi en sväng på lunchen. Sen nä jag slutat mötte jag upp dom, Micke å hans halv bror Kristoffer på gallerian innan vi åkte vidare mot Rönninge. Väl där hemma var klocka mot 20..var såååååååå hungrig. Sen åt vi god midda och spelade Dot. Men Dot drog ut på tiden, så jag fick lämna mitt i spelet,

Mamma var ganska orolig eftersom jag tog 23.18 tåget själv en fredakväll. Tåget hade självklart tekninska problem och kunde köra 70km/h...typiskt. Hann med 23.58 t-banan preics. Insåg när jag klev av att hade jag missa den , hade jag fått vänta en timme! Så tur hade jag. Stressade hem och slängde mig isäng kl 00.30. Ville sova, sova ...speceillt när väckarn ringde 8. Jobbat har jag ju gjort nu idag, gick fint. Nu ska jag åka ner till mamma igen! =)

Detta är något som jag visste skulle hända någon gång, men lite jobbigt är de ändå...
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/321912

Nu ska jag som sagt vidare!! KRAM

Återigen Aj!

Idag har vi färga och plocka ögonbrynen. De här med att ta bort hår på skolan gör ont. Längtar inte efter epileringen....iih.

På vår förmiddas rast fick vi reda på att vi var lediga på eftermiddan för läraren var sjuk. Plötsligt lättade 3kg stress från mitt hjärta! Så jag och några andra åt lunch på skolan. Just innan jag å Malin skulle plugga lite så kom Anna-Cari (rektorn) ner och frågade om alla hade gått. Vi var ca 6st kvar, så ja nästan...! Hon berättade att Ina (läraren vi hade på morgonen) hade fatta fel. De var den andra massageläraren som var sjuk, inte den vi skulle ha. För hon hade nyss kommit. Så Ann-Cari fick kika hem läraren igen, eftersom Ina hade skicka hem eleverna..Otur :P

När jag hade gjort mina instuderingsfrågor till anatomin så gick jag och Malin ner på gymmet. Idag hade jag med hörlurar så jag kunde se på tv med ljud, helt underbart. Vi körde längre och "hårdare" idag. Ont i låren (femur) och rumpan (muskulus gluteus maximus) igen efter kläm och bräs-maskinen..hihi. De finns fler roliga maskiner också! Så nu är jag ganska slut i kroppen, skönt!

Började laga midda före fem och tänkte de blir perfekt, inge stress ikväll. Mitt i matlagningen kom Carro in. Så vi åt tillsammans och satt och sörade bort en timme. Men de var de värt =) Sen städade jag toan, och dammsög med Carros damsugare så nu är de fint igen. Inprägnerade skorna för 2a gången också. Jag har behållit skorna. Dock är de inte kallt här nere, så just nu har jag ingen större användning för dem. Men jag är beredd ;) Gått igenom alla AN-papprena IGEN. Tagit ut 6 st med lite av varje och skrivit ner några ord. Så kan jag läsa på dem lite imorgon, om jag nu åker till Rönninge.

Veckan har gått sååå fort. Fattar inte att om mindre än ett dygn får jag träffa mamma =) Hon har nog med lite saker till mig också...YEY!  Så nu kanske ni får vänta ett tag på nästa inlägg...lr vem vet? =)

Här kommer några bilder från hemma i Vännäs... =)

Huset, med mååånga minnen. Och gam Kian som ska lösas in!

Tycker om våran baksida =)

Tyra, fröken som bestämmer! Saknar henne... 36dagar kvar! =)

KRAM

Blottad.se

Om någon skulle be mig beskriva dagen med 3 ord skulle jag svara: Skratt, Smärta och förvirring.

Idag fick jag jobba med Malin G på vaxningen (vi har 3 Malin i klassen, jag brukar vara med Malin S) . Malin G är lite som Åse, alltid glad, taggad på att göra nya saker, har barn fast de inte syns ett dugg på kroppen och tar de mesta med ett leende på läpparna. Så härlig! Hon tog mina ben försiktigt med stadiga grepp, snabba slit och lite ångest över smärtan. Sen kom Somia och hjälpte till eftersom hon hade inge å göra. En fixerade och den andra drog, och de gick undan. Dom skrattade och hade kul, å jag fnissade ner skulle känna efter var dom skulle lägga vaxet. Grymt kittlig på låren, tydligen! Skrattade inte lika mkt när dom drog remsorna....AJ!

Sen var de ju byte efter rasten. Jag lyckas alltid få dom med lite hår som säger, de känns bra, känner ingen smärta *suck*
Men de är lärorikt...Malin var hel taggad och kom med fina kommentarer som inte bör nämnas här =) Idag fick vi se ett prakt exempel varför man bör vaxa benen i en viss ordning, fast läraren sa att ibland spelar de ingen roll. En tjej hade vaxa den andra tjejens framsida lår (yttre, ovan på, och insida) sen tar man andra benet. Så vaxar insida, ovan på och hon ber "kunden" lägga sig på sidan, eftersom så gör man när man ska ta utsidan. När hon vände tillbaka hade låren "limmat ihop" sig...aaaj. De är ju alltid lite rester kvar på benen..ont...stackars Anastsia!

Ja sen hade vi anatomi. Är ganska så väldigt trött på de ordet!!!  Är väldigt trött på att mina klasskompisar inte kan uppföra sig på lektionstid heller. Pinsamt att man inte kan lyssna när man är 24år!!!! ÅÅH! ÅÅH också för allt runt om detta. Men de ska gå, jag har bestämt mig. På med leendet igen och andas för då går de lättare! Måste sluta stressa!

När vi slutade hann jag på 2h åka hem, handla på Brommaplan, tvätta, äta, diska. Stressad för att komma till anatomipapper? Pluggade en stund, såg bonde, pluggade konstant i en timme. Sen började jag lägga upp ett strategi hur jag kan göra. Sånt mår jag bättre av!

Förresten så jobbar jag på lörda. Jag ringde å sa nej, när dom sökt mig. När hon ringde igen, sa hon nej åt mig. Sen ringde jag upp å sa Ja. Jag kan inte säga nej, när de är kris. Ett nej ger mig ångest. Så jag får ta av Mamma-tiden....vilket också är trist! Imorgon blir de träning, läxor och städning?! Inte stressa, bara hålla högt tempo?!

sova... Kram

Ps: KOMMENTERA! Gäller ej Mamma Fransson. Du kan fortsätta med smsen, för alls skull ;) DS

Autobahn

Så känns mitt huvud. På anatomin gick de in och ut lika snabbt...som autobahn rakt igenom ungefär. Har suttit nu i 40min och läst anteckningarna, och papperna från dagens lektion och plötsligt börjar jag förstå sammanbanden som man bara hinner skymta på lektionen. Men de är såååå mkt nya ord som ska in som krånglar till de. Som att tarmbensåsen/höftkam (crista ilica) sitter uppe på höftbenet. Vad är de liksom?

Imorgon ska vi gå igenom 2sidor muskler. Vad dom gör, fästen och namn...*GRÅT* Sen om 9dagar ska allt "tentas av". 17 papper, 17sidor anteckningar och massa massa massa latin! Och nej, här med vävnader vägrar fastna. Vi ska även ha lite repetion imorgon, så då måste jag få tips om de hela. Ångesten i klassen är ENORM över detta. Bör jag nämna att vi hinner ha 2 till anatomilektioner nästa vecka före provet, som inte ska vara med på provet. Som sagt ÅNGEST, ÅNGEST och ÅNGEST!

Måste berätta att vi höll på med lösfransar på make-upen. Hur kul som helst, skit snyggt med långa på kanten. Man får värsta ögonen *Blink*

Nu ska jag byta samtalsämne och berätta om hela diskgrejen. Min skylt hjälpte fint. Imorse när jag skulle äta frukost så hade Robin plockat ur diskställningen (första gången sen jag flytta hit). Sen när han fikat klart så diskade han efter sig och "torkade" av diskbänken. Så nästa steg är att lära dom hur man använder en trasa, och att den ska VRIDAS ur efter användning ;)

När jag kom hem idag far de full fart i köket. Jag, Hanna, Carro och Jonathan var i köket samtidigt och åt/lagade mat/pratade om allt. Jätte kul. Och dom gillade mitt skylt, för dom brukar också skriva sånt eftersom att vissa träffar man typ aldrig. Så de känns bra!

Sen så kanske ni vill höra om träningen. Jag å Malin gick ner och värmde upp på löpbanden. Sen gick vi till styrketräningsdelen. Körde en "bräsa-maskin" och en kläm-ihop-maskin" alltså för lår å rumpa. Sååå öm nu :P Vi körde lite mer ben. Efter de prövade jag en "trappmaskin". Tog den med störst steg, väldigt jobbigt för mig med korta ben! Så lite sånt blev de idag. Vi börjar lugnt och ökar sen ;) Är bara så förundrad över hur fint och fräscht de är. Å dom har salongs shampoo i duschen =)

Dags för lite tvmys i sängen. Kunde inte somna igår...! Så go natt!!

KRAM

Vecka nr 4

Månda, månda avslagen och slö är nog rätta orden. Helt tillbaka dragen idag. På manikyren var jag i en annan värld medan Elif tog bort nagellacket. Sen vaknade jag till lite när jag skulle ta bort hennes. Sedan kom lunchen, go gröt med smak av jul. Sen bestämde jag mig för att kila ner på Elgiganten så dom kunde koppla ihop mitt headset med min mobil. Just nu har den en bättre period och stänger bara av sig i samtal som pågår i 6-9min. Ringer jag upp igen kan jag prata mkt längre, lr lika länge. Trist!

Iaf så hade de börja regna. Mitt paraply låg hemma i handväskan, så på den lilla biten blev jag dyngsur! Min ena sko tog in vatten, men de va skönt med lite luft innan yogan. På yogan bestämde jag mig att jag ska nog börja träna, Åse har rätt. De är en bra investering. Så när jag kom ner på bottenplan för att åka hem gick jag in på Balance och köpte/skrev upp mig för årskortet som vi erbjuds. Efteråt kände jag mig nöjd och peppad. Har tagga Malin också, så imorgon ska vi prova. Blir nog en lång promenad på löpbandet, för jag saknar dom. Vågar inte gå ut själv på kvällarna, så de blir en bra lösning. Sen när jag träffat imn personliga tränare, som jag får 2h med så kommer jag nog ha ett schema/upplägg att gå efter, härligt!

För övrigt ikväll har jag tagit de lugnt. Läst lite "läxor". Ja, imorgon är de ju de där ämnet som tynger oss alla just nu. Jag hoppas på en uppenbarelse! Annars måste jag tillägga hur les jag är på "pojkarna" i köket. En av diskbänkarna använder mest jag och 3 grabbar. Varje gång jag kommit in och ska använda köket har de varit lite "skräpigt" på diskbänken och spisen. Så jag har torka före och efter användning. De har nog dom märkt för dom senaste dagarna har de blivit värre, och värre. Såg ut som ett bomb-nedslag efter Robin idag. Han kom in å "diskade" medan jag åt. Han försökte nog snygga till de medan jag var där men  jag fick göra om ALLT! Efteråt skrev jag fint på köks-skylten:
"Nu är jag fruktansvärt les att komma in i hit och finna skitig spis och diskbänk. Jag tänker inte städa efter er...SKÄRPNING!"
 
Hoppas dom tar till sig!!!

Nu ska jag krypa ner isängen å se tv innan jag somnar!

KRAM

Ps: Om ni undrar vad Robin gör, så spelar han keyboard. Vilket han gjort 2,5h i rad. Med ett avbrott för lite munnspel. Inga kommentarer! Ds.

Sunday

Vaknade tidigt av mig själv imorse, men somnade om tills väckarn ringde kl 9. Sen låg jag bara och snurrade tills jag blev väckte av ett mindre vackert mms. Efter de blev jag kvar i sängen yttligare en timme och såg på tv. Att kunna se tv direkt från sängen är farligt. Då vill man verkligen aldrig kliva upp. Sen gjorde jag ett ryck. Här kommer lite bilder från dagen...


Rena kläder, sängkläder och handdukar, härligt. Uppmärksamma min "tvättkorg"

Så här såg de ut efter jag torktumlat lakanen och handdukarna..hihi

På station i väntan på t-banan för handling

2a huset från höger bor jag i. Så nu ser ni min gångväg varje dag...

..."förbi station", ner, och upp på perrongen.

Annars har jag sett Sverige spöa Finland i Karjala Cup, läst lite latinska ord och haft ett 2h Ur-möte vis telefon. Lite svårt att höra allt, men de gick fint. Nu ska jag inta sängen igen. Känns som om jag lever halvt i sängen, men de är svårt när de är säng och "soffa", dagens i-landsproblem!

5 dagar tills mamma och Bengt kommer, 41 dagar tills jag åker hem till Norrland =)

KRAM

Moget

Tog mig en skön och efterlängtad sovmorgon. Sen låg jag kvar väldigt länge och bara myste och kikade på tv. Kändes väldigt lyxigt. Tillslut drog jag mig ur sängen och började städa, utan att ens klä på mig. Sprang runt i mitt alldeles förstora linne och plockade, torkade damm och dansade runt. De är nog lite jag i ett nötskal, ska någon göras så gör jag på på en gång när jag väl bestämt mig. Drog på mig ett par mjukisbyxor och kilade iväg efter korridor-dammsugaren. Sämre dammsugare är nog svårt att hitta, även när de gäller åldern! Väl tejpad var den. Så nu är de lite bättre här inne, skönt.

Sen började jag läsa lite anatomi blandat med hockey. De gick så dåligt för Sverige, så jag slog av. Var en sväng till Brommaplan för å handla. Efter de har jag inte gjort mycke vet mer än sett Dansbandskampen och Svensson, Svensson min lördasprogram. Betyder de att jag är gammal och mogen, eller bara behöver mina vänner mer?

Vänner saknar jag idag! Malin är bortrest, och de var ingen fart för stadsbrudarna heller. Synd, för jag behöver göra något. Göra något skoj. Imorgon ska jag roa med att tvätta, och på kvällen är de Ur-möte som jag har tänkt medverka i via telefon. Så de är de ja ser fram emot just nu....tragiskt i know. Mamma och Bengt kommer ner på freda, de är något väldigt skoj!

Annars så har de gått en säkring tror jag. Medan jag såg på tv, så hade jag på datorn och golvlampan på vänstra sidan, och Robin körde sterieo, plötsligt blev de mörkt och tyst. Tur att tv-sidans uttag fungerar. Har inte många batteri-minuter kvar på datorn nu, så de är väl lika bra att avsluta detta och hoppas på mer ström imorgon!!!

KRAM

trött.se

Skumt! När jag kollar på in sida stod de att jag inte hade några kommentarer på gårdagens inlägg, men när jag kollade på översikten såg jag dem =)

Dagen började iaf mycke segt, men jag drog mig upp tillslut. De första och enda på schemat idag var ansiktsbehandling, med fransfärgning. Hon visade hur de skulle gå till, sen vi fick prova. Skönt att slippa avtvätten en dag! Jag lyckades riktigt bra, hade väl nybörjar tur. För de var värsta piller jobbet, som ändå ska gå snabbt. De blev iaf fint, och de sved inget i hennes ögon *Yey* Hon tom somnade ;) Sen efter rasten var de min tur att ligga. Så skönt att bli ompysslad i 45min, å vackra fransar har jag, hihi. Nu första dagarna ser de ut som vi har eyeliner också, fancy! Vi fick sluta 30min tidigare så jag tvärr åt och byte om och åkte till bolaget, Så före halv ett var jag ute i kassan och jobbade.

Var grymt trött när jag kom dit, men allt vände när jag satte igång. Mycke folk, mycke kassajobb, många frågor...väldigt kul faktiskt. Vi hade ett tag så mycke folk i butiken att väktarn fick stå i entrén och släppa in lite åt gången. När jag hörde de så blev jag grymt taggad ist för stressad. Härligt! När vi sedan hade stängt och sluta knarka runt på lagret så byte jag om och då kom tröttheten. Släppade typ fötterna till T-banan. Så trött, så hungrig. Hade ju bara ätit en bullbit på över 8h, eftersom jag inte hade någon annan rast. Så väl hemma värmde ja middaslådan å njöt. Slö kväll, inte gjort mycke. Imorgon ska jag ta mig samman och göra ett ryck här hemma, de behövs!!!!!!

Tröttheten total...lika bra att sova!!

KRAM

Zandra: De är mina burkar på diskbänken. Go kyckling gryta! Jag är så duktig på laga mat ;)

Kök

Idag blir de bilder =) Har inte så mycke å berätta mer än att jag har blivit klassens dagliga historiberättare om Norrland. Idag berättade jag om midsommar i Spöland, och flyttbara badtunnor...Många skratt =)  Undrar vad jag ska berätta om imorgon?! Minna tyckte de var hel festligt de här med hur vi har de i "bar'n" på midsommar, så hon fick idag adressen hit. Och enligt kommentaren på förra inlägget verkar de va uppskattat =) Jag har förklara för min klasskompis, om jag drar ett dåligt skämt som bara jag skrattar åt, så är de okej att skratta åt mig. För de gör alla andra...*hehe*

För övrigt är jag en dålig student idag. Läst lite på pappret men bara nåt ord har gått in. Lagade mat vid 19.30 för imorgon, eftersom jag å Malin åt midda på Centralen idag.. inga kommentarer om hur långt vi gick för att få oss en "snabb midda". Sen så ser de hemskt ut här, tur att jag är borta länge imorgon! Just ja, de bästa måste jag ju berätta. Mamma blev jätte GLAD när jag ringde idag. Hon satt med Bengt i andra telefonen som försökte se på Trygg Hansas hemsida hur de går med bilen, men då ringde jag med svaret. För jag hade fått mailet om att den ska LÖSAS IN =) YEY! Mamma blev lättad. Så något positivt med krocken...! Förutom mamma har jag prata med Nicke, Åse å Hanna. Så därför inte mkt studier...ILLA! *dålig räka* (Eller hur Åse=) ) Måste bara berätta också vad Åse sa. Nils hade kommit igår och sagt: Mamma, vet du vad jag fått från Frida i Vännäs? Jag har fått hennes busskort! =)
Hur söt får man va? Han fick de där kortet av mig för 2 MÅNADER sen... Söt goja!

Oj, vad jag skrivit. Så här skulle de inte bli. Här kommer iaf några snabba kort från köket.... klockan är Mkt! Enjoy!





Pöss!

Mamma Fransson:
Svara på mitt sms ;)
Åse: Första skrivningen är den 20:e
Lukas: Då bor hon nog i hus nr 1. Ja bor i 2 ;)

Mycke innanför os frontale (pannbenet)

Dagarna flyger iväg, och snart är de helg. På skolan brukar vi säga att helgen är nära när vi haft vår onsdagslektion i anatomi. Känns som om de snart är de enda jag pratar om, men den är en stor del av mitt liv just nu. Flera av mina kära klasskompis klagar över hur mycke de är, hur lite tid vi har också vidare. Men varje morgon dom kommer till skolan säger dom: "Alltså jag behöver verkligen plugga, men igår hade jag ingen lust och man behöver pauser. " Visst gör man de, men inte varje dag! Inte konstigt att de blir extra mycket att ta in om dom inte jobbar efter... Men mitt lilla ego mår lite extra bra. Idag har jag gjort ett "schema" hur jag ska lägga upp denna veckas anatomi-plugg. Så ikväll har jag lärt mig huvuddelar så som tinningsbenen- os temporalia, hjässbenen- ossa parietalia osv... Måste gå igenom lapparna några gånger till. Just nu jobbar jag på att lära mig glosor, som jag försöker sätta in i sammanhangen. Nu ska jag sluta tjata om anatomi... Vi hade ju faktiskt en till lektion idag.

Före den hade jag 3h rast/lunch då jag pluggade..... just de anatomi. Vår andra lektion var Yoga. Första gruppen fick ha Kayo idag. Hon är tydligen grymt bra, vi har inte haft så tur. Hoppas på henne nästa gång =)

Sen så slutade vi redan före 16, skönt. Åkte till Brommap. för att handla lite. Passade på att springa in på bolaget för att skriva på papper. Dock hittade Magnus inte rätt papper, så jag skulle komma in senare. Jag föreslog freda eftersom då slutar jag liks kl 12. De tyckte han lät bra, sen kolla han på schemat och sa: "Vi skulle säkert behövt dig någon dag. Men kör på freda när du liks kommer hit. Lika bra att vara full styrka. Då kan jag ha kolla över schemat så du kan få lite tider" =) najs najs *cash*

På tal om cash och pengar så ringde jag upp försäkringsbolaget eftersom man måste göra de när man anmält personskador. Till min glädje får jag 300kr för besöket och 1100kr för "sveda och värk". Inte helt fel!

Förresten vill ni se bilder på köket? =) Lr bilder på nå annat? OM ni önskar så kanske jag kan fota lite å visa, hihi!

KRAM

Åse:
Lite andning skulle jag behövt lära mig när vi ska ta låren nästa vecka, gruvar mig redan! Jag hoppas verkligen jag klarar anatomiproven, annars blir de jobbigt!
Mamma Fransson: Får väl se vad jag tar hem för produkter till jul ;) Siv-Göran (fläkten) mår som sagt bra. Sen kan man inte skynda fram. Håller ju på lära mig leva i litet rum, med nya vänner och i mycket trafik osv. Så tidsnog ;)

Vaxning

Idag stod vaxning på schemat efter Anatomin. Anatomin som kändes riktigt bra idag, och jag kände mig med på noterna. Hoppas de håller isig ;)

Sen så kom som sagt vaxningen... Ångest, ångest och ÅNGEST! Kaisa lät mig ligga först. Jag skrek inte, bet ihop, pep ibland...men de gick bra. Dock så hade Kaisa lite svårt att få in tekninken, vilket jag fick erfara. Många extra dragningar...iiiih. Smärta! Jag tycker jag härdade ut bra, de tyckte Kaisa också. Sen bytte vi. De gick jätte bra för mig. Dock hade jag inte så mycket att jobba på, men jag tycker att jag fick in tekninken fint, och läraren höll med. De svåraste var att få till lätt mängd på vaxet, fast de kommer nog med tiden. Nästa vecka fortsätter vi med låren. Och dessto högre upp- dessto mer smärta *IHH* Lägtar inte....!

Ikväll har jag duktigt gjort frågorna vi fick på vaxningen, samt läst till Anatomi. Har även övat på att lacka naglarna röda. Svårt, och rödfärgen är verklig "gå-på-gatan*-röd, lr ljus julröd med finare ord ;)

Lite tv på de här, så sover jag gott =)

KRAM


Mina nya vinterskor, som jag inte bestämt mig helt om. Mina har svart sula...

Vecka nr3

Japp, så var de dags för skolvecka nummer 3. Känns som om jag bott här en månad, när de egentligen bara är 2,5 vecka...hehe. Går iaf mycket bra. OM vi fortfarande skippar snacket om mobilen. Johanna: Har du någon idé om fel?

Imorse gick de faktiskt bra att stiga upp. Okej, jag låg å vred mig i 5min för jag ville inte lämna värmen under täcket, men sen gick allt i ett. Vi hade ju manikyr, första lektionen så då var jag lite taggad. Bra lätt start, med hela upplägget över kursen. Läraren kommer från Umeå,  och har gjort världens bästa upplägg på kursen känns de som. Tex den lilla teorin som blir kommer på en "hemtenta" i slutet, så vi inte behöver mata in mer just nu när vi har fullt upp med Anatomi, och även snart fysik och kemi också. Så i veckan måste jag öva, öva på lacka rött. För de får vi betyg på i slutet. Låter lite sjukt, vi får betyg på hur vi kan lacka och fila naglar?! Lite charmigt =)

Avnjöt även en ansiktsbehandling på eftermiddan. Vi har 3st såna lektioner i veckan, mycket bra. Men vi går fort fram och har nu börjat med massage och akupessur (punkter som vi trycker på med fingrarna). Tekniken går att få in, men självklart ska vi kunna alla punkter och muskler som vi trycker på. Både på svenska å latin...mums, not!

Jag är lite nervös inför morgondagen, om jag ska va ärlig. Först 3h anatomi, trycka in ännu mer (omöjlig!), sen har vi hårbottagning. Vi ska vaxa halvben (knäa och neråt). Våran lilla "mamma" i klassen Kaisa (55år), och jag ska jobba tillsammans imorgon... Spännande?? aaaajjjj!

Ja, jag skriver väl imorgon om jag överlevt... :P

KRAM

Just ja. Jag gjorde ett litet ålderstest ikväll, och tyckte de stämde ganska bra på mig. Så här stod de:
You are a twenty-something at heart. You feel like an adult, and you're optimistic about life. You feel excited about what's to come... love, work, and new experiences.
You're still figuring out your place in the world and how you want your life to shape up. The world is full of possibilities, and you can't wait to explore many of them.

Hjälp....

Igår skrev jag faktiskt början till ett inlägg, men de gick som inte så bra... Fick min telefon från lagning igår. Fick en ny, eller batteriet och batteriluckan var från min förra. Dock krånglade telefonen fortfarande. Så jag gick in på Telia och fick ett nytt sim-kort, de förra var skevt. Försökte koppla in mitt headset, men de hängde sig.Tragiskt. Sen fick jag sms på kvällen, men när Bengt ringde...dog den/startade den om..IGEN! Fattar inte vad felet är...!? Idag har jag bytt batteri med den andra telefonen, men den har dött en gång idag också. Åh, jag blir så les. De står sim-inaktivitet sen startar den om sig...! HJÄLP!!!!! Och les som jag var på telefonen satt jag och uppdaterade bloggen, då internet kopplade ner sig också *MUMMEL*.... Jag gick isäng!

Förutom allt krångel med diverse tekniska saker igår så gick jag en sväng med Malin och Sara på stan. Vi åt lunch, och jag shoppade ett paraply samt en julklapp. Sen blev jag glad när Pontus kom förbi med en tv som jag fått låna, skoj. Men jag var verkligen loj. Så jag låg nerbäddad i sängen och såg på Dansbandskampen och Svensson Svensson, och drack Julmust *smygstart*

Idag har jag och Malin gått igenom lite skolarbete, samt lagat go midda och haft trevligt. Riktigt bra sönda, om vi inte pratar om mobilen. Nu ska jag se på Ensam mamma söker, på TV =)

KRAM

RSS 2.0