Bra lösen?

Ursäkta min sena update, men jag skulle skriva iveckan dock kom jag inte in hit. Har tydligen ett bombsäkert lösen. Här på min dator är de sparat, så jag skriver de aldrig. Så när jag då skulle skriva i Övik gick de sämst. Så här kommer en snabb update....

Förra fredan reste jag upp till Piteå (5,5h med byten och väntan) komme till jobbet strax före kl 16. När Sara komme hade vi lite genomgång av lördagensbehandlingar, lite rundvandring, bra att veta saker typ. Sara åkte till Lule med sin karl för att sova hos hans syster, och jag gick upp på mitt rum. Åt midda, gymma lite (inte update där precis, skönt att röra sig lite iaf), tog ett snabb bad innan de var dags för hockeyn. Låg i hörnsoffan och njöt med täcke å allt. Sedan var de bums isäng i min stora renbäddade säng, mmm!

Lördan åt jag hotellfrukost innan jag stämplade in och gick 30m till jobbet, haha, skönt! Dagen kändes lång på ett bra sätt, dvs att man får gjort mycke, klockan går fort, men ändå känns de som en evighet. Hade många behandlingar och trevliga kunder =)Efter jobbet åt jag midda, duschade, sminkade av mig och tog på mjukisbyxorna för att ta bussen hemåt. Gick ut typ 2min i åtta. Bussen komme 20.15, de var en kall promenad och väntan. De var lämliga -29grader *BRRRR* Såååå kall hela resan hem, fruktansvärt!

Söndan åkte jag med mor till Vännäs. Hon jobbade å jag var hos Franssons, eftersom Sofia var hemma. Sov sedan hos Emma. Åkte hem med mamma och hade en tok tråkig dag. Kl 19.15 skrev Åse att dom behövde en faster som skulle vara hemma med Hilde. 20.10 klev jag på bussen mot Övik. Så där har jag varit tills igår. Jag å Hilde har haft mysdagar tillsammans, samt haft Kiir på besök ett dygn *lycka* Har bilder på mobilen, som datorn inte hittar igen *SUCK*!

På onsdakväll bjöd Åse med mig på bio. Vi såg Farsan, riktigt kul. Å igår när jag kommit hem och vänt for jag på bio med Maja som bjöd mig på Valentinesday, helt underbar! Tur jag har =)

Om en timme ska jag vara ute vid E4an och hoppa på bussen mot Pite. Idag tar resan bara 3h, yey. Jobb imorgon, hoppas på få åka bil hem!

KRAM

I väntan på bättre tider

Sitter å väntar på att OS hockeyn ska börja. Inser nog inte hur mycket klockan är egentligen...haha! Steg upp 7 på jobbet, gick promis med Zandra i ljuva Vännäs innan jag begav mig hit igen. Jag å mamma hann med en power-nap innan lunch, sååå skönt. Slöat hela dagen, men man måste passa på å vila. Efter middan skulle vi se os. Såg sprint damer, å några herrar. Sen nästa gång jag kolla upp var de slalom... OPPS =) Vann över mamma i Dot 3ggr, då svor hon bara så Bengt var med en gång och hon fick vinna. Hon blir ju som så upprörd annars, hehe!

Här kommer iaf lite utlovade bilder...

Missfärgat, Malin? (Gunilla)                Jag å Malin G

Oktober -08. Till v i blått Birgitta (salongschef) t. h: Ina, huvudlärare


BETYG! (Rektor t v, delegat höger)      Jag å Kaisa =) (Min rock har inte krympt med mig!)


Fick förresten hem mina betyg idag. Faktiskt riktigt stolt ändå. Med tanke på vad vi gått igenom. Så nu är de verkligen på papper också...Ut i verkligheten?! Jo, Pite nästa!

Snart hockey... Kram på er

Sweet home NORRLAND!

Sorry for the late uppdate, men tiden går fort när man har roligt =)

Tog mig hem förra lördagen. Checkade in 38.2kg bagage (max vikt är 20kg!!) Men behövde ej betala en krona *YEY*. Handbagaget vägde nog minst 10kg också. Snäll tjej och lite folk på Bromma, eftersom de bara gick ett flyg. PERFEKT! Fick hjälp av underbara Emma att ta mig med all packning till bussen i Alvik. Hade nog gått under utan henne. Hon har även besiktat rummet idag, skönt! Som tack fick hon ärva diverse husgeråd, mat å möbler. Bra där!

Väl hemma möttes jag av en överraskningsfest till MIN ära, den bästa presenten NÅGONSIN! Så rörd att alla syskon med familjer och mina vänner stod och väntade på mig... de är KÄRLEK! Go midda, och mys med dessa, vad mer kan man önska sig?

Åkte med till Skellefteå på söndan. För på tisdan körde vi vidare mot Piteå. Träffade min chef Jeanette på Havsbadet. Ingen direkt intervju, utan hon pratade lite allmänt sen visa hon runt innan jag gjorde en liten ab på hennes samt en ryggmassage. Hon var inte tyst många minuter, men hon gillade mitt arbete så de var bara boka upp sig på jobb. Så på freda åker jag upp å kollar igenom lite, och på lörda kör vi =) Sara i min klass från Kiruna ska också jobba, skoj!

Timmarna efter kom magsmärtorna/kramperna, toa besöken och tillslut spy. Ingen rolig kväll/natt! Tog bussen ner på onsdan. De var ingen angenäm promenad, 3km -15 grader och illamående. Men blev piggare på kvällen. Torsda var jag näst intill normal. Åt lunch med Hanna innan vi åkte mot Vännäs och jag jobbade kväll+natt som personlig assisten. Kul att vara tillbaka!

Åt en macka på caféet med Zandra på morgonen och fick reda på om lilla bebisen (GRATTIS VÄNNEN!) kan dagen börja bättre? Köpte med blommor till min mamma som just kommit från Thailand, snäll dotter! Stilsam dag (trött!)

På lörda var de tillbaka till Vännäs och mys med Hanna. Spelade även bandy. Jag å Hanna hade en perfekt utekväll. Båda på väldigt bra humör, dans, lämpligt sent -Strålande! Chaufför hade vi också, sån lyx!

Igår var de Alla hjärtans dag. Nisse som vunnit SM skulle inte komma hem förens sent, så jag å Hanna myste ist. Promenad, såsning vid tven sen bio med Johanna i Vännäs. Såg Its complicated. Riktigt mysig, rolig och pinsam film. Supernöjd!

Idag var de stan som gällde. Mamma släppte av mig innan hon åkte till jobbet. Köpte busskort ett Umeå-Sävar å ett Umeå-Piteå. bra att ha. Klippte mig, längtat! Sen jaga jag rätt på ett par solglasögon. Fanns tok lite. Blev ett par tillsvidare. Tog mig en promenad mot Haga å 363an där Nicklas precis kom med lastbiln. Lastade i Brattby, sen till Sävar. Han skulle liks ha hem lastbiln. Ibland har jag tur å hitta av någon så där =)

Så de har hänt senaste tiden.. Bilder kommer sen. Håller på maila Malin å Malin massa bilder... varje mail tar minst 5-7min... Inne på de 9e mailet (galen!!)

KRAM PÅ ER


Hud och Spaterapeut

Jag är FÄRDIG utbildad. Älskar den meningen just nu. Har nog inte insett innebörden, men de låter bra och ger vuxenpoäng säger Hanna. Åh hon ljuger inte =) Anna-Cari, vår rektor sa igår:
- Ni är fantastika. (tårar i ögonen) Att se en klass utvecklas så här och nå toppen är helt fanstiskt. Att ta Cidesco är så högt man komme inom denna branschen, å ni är redan där. Nu ska ni bara bredda era kunskaper, för de är oändligt.
På sidan stod fem, sex andra lärare och grät. Charlotte (manikyrläraren) komme till skolan enkomt för våran examen. Alla hade vi en klump i halsen, och många tårar på kinderna. Är de verkligen slut?

Vi åt en god midda nästan alla utom 5st som nödvändigtvis skulle gå till ett annat ställe. Vi hade grymt trevligt, många skratt och en härlig sista kväll tillsammans. När dom andra/vissa drog vidare efter 22.30 åkte jag å Malin hemåt. Så sjukt trött efter att ha varit vaken sen 5.40 och haft prov hela dagen. Nöjd iallafall!

Nu är de hög tid att städa ihop här och FLYTTA HEM!!!

Tack så hjärtligt för alla gratulationer!!

KRAM PÅ ER

Jag ser mållinjen!

Lite dåligt med hejar-remsor här på bloggen. Åse stöttar mellan spyorna, och stackars Zandra har inte internet. Är de ingen som följer "spänningen" ;) Hehe, troligen inte, men jag gillar er ändå.

Igår var jag ju mer knäckt än någonsin och somnade hyfsat fort och sov för första gången denna veckan en hyfsat bra natt. Klev upp före 9 och satte upp håret i den vanliga "cidesco-knuten" som vi kallar den. Sminkade mig på samma gång. Like bra. Läste lite spa, men de är så svårt när man inte vet hur dom frågorna alls är... Så tillsut gav jag upp och höll tummarna.

Åkte in till stan och mötte upp Tess och Julles, my girls. Känns konstigt att lämna dom, overkligt. Känns som om jag bara ska hem över helgen, med grymt mycke mer packning. Hm! Vi hade en mysig lunch sedan mötte jag upp Sofia som fick deras tv-dosa och antenn som glömdes vid flytten i söndas. Lämna henne också?? Jobbigt! Mot skolan för att städa efter dom andra. Dom var försenade drygt en halv timme så mycke slö tid, ångest tid. Tömde skåpet och fick mina provisions pengar, alltid bra de. Kl 16 var de dags, skrivning. Inte alls nervös förens jag slog upp första sidan. Samma dumma anatomi frågor som i måndas... hade jag rätt på dom då? How knows, samma svar idag iaf. En del bra frågor, å vissa skumma och konstiga frågor. Kändes bra tills jag lämnat in och började tänka. Deppad till tusen å resten av klassen också. Kom på fel efter fel. Åkte hem så låg. Ställde mig i köket för att laga mat, nästan tårögd. Då ringer mobilen...
-Kaisa ringer, stod de (Kaisa i klassen)
vad nu tänkte jag svarade så klart. Kaisa sa:
- Grattis!
- Va?
- Ja, Grattis. Alla klarade provet?
- Va, hur, nä, va... Seriöst? jag håller på gå under!
- Jo, vi stannade en del å väntade medan dom rättade. Och ALLA hade klarat sig så dom sa de på en gång.
Förstå den lyckan, och lättnaden. Gråtfärdig bara för de. Så imorgon kan jag göra den praktiskadelen med en tanke mindre i huvudet, UNDERBART!

Allt i princip är nästan nerpackat... IM COMING HOME, TO THE PLACE I BELONG! Håll tummarna en dag till är ni snäll!
PUSS PÅ ER

KÄMPA!

Gårdagens 20m var såna där då man måste hämta igen sig lite för att man vet att dom nästa 20 kommer kräva allt å lite till. Gårdagen var som sagt "bara" Drygt 2h skola. Var där från kl 9 och förberedde och hjälpte tjejerna med lite frågor, hämta saker å annat. Sedan bytes vi av så att de alltid fanns "en extra hand" till hjälp. Och tro mig, de behövs. Bara att få sin bunke diskad och ta 3 klunkar vatten istället är SÅÅÅÅÅ mycke värt!

Var hyfsat lugn imorse tills jag kom in i salen, då kom skakningarna. När jag fått fram mina saker satt jag och samlade mig lite mentalt. Vid 9 skulle vi köra igång, men eftersom ena kunden var sen kunde vi inte börja. Alla ska ju köra samtidigt. Vi fick vänta över 20min... Tro mig de är LÅÅÅNGA 20min sån här dagar.

Tillslut var vi igång, knepig kund och jag la värsta planen, men de löste sig galant hon blev jättefin. Ina å delegaten såg lite undrade ut när dom såg planen, men allt eftersom såg dom min tanke så de blev ändå okej. Lackningen på handen kunde varit liite bättre, men med dom naglarna kunde INGEN trolla! 10min blev över till Make-upen... Otroligt nöjd med de jag hann! Snabb diskning av verktyg, sen lunch. Kom upp vid 13. Slängde halvt isig maten i ren stress för man var såå speedad. 13.30 gick jag ner igen. Fann min säng bäddad för kommande behandlngar. Dom som varit i "tvätten" hade fixat allas. UNDERBART! Hann andas och laddade med lite Pim-pim, mums (suuugar!)

Gjorde en kroppanalys (mycke bra kund!), kroppsaparat som jag förklarade fint för delegaten på engelska =). Avslutade behandlingen med benmassage. Benmassage som vi sedan fick fortsätta med alla som prov. Sen var de vax-dags, kändes flumigt. Dom vill bara se tekninken, så jag hann nästan 2 halva framben och en hel armhålla. Vid de här lagat var värmen total, slut som få. Kunderna fick 20min rast, vi städade om till dagens sista: Spec.arbetes behandling. Alla hade med sig fina handdukar osv. Själv hade jag en fin morgonrock till Ewa. Äger inte så mycke annat just nu. Gjorde en egen Hot stone/akupressur/massage-behandling. Lite lätt improviserad. Vi packade upp kunderna delegaten sa:Thank you, and good bye. See you all on friday! (ALla höjde ögonbrynen, hade vi klarat allt) Hon å Ina gick innan vi reagera. Vi städade undan allt å efter ett tag kom INa ner igen, klockan var över 18... Grattis, ni klarade de ALLIHOPA! Nästan gråtfärdig....

Färdig iaf... Kom hem duscha, åt sedan ha jag fastna här på min madrass. Pratat i telefon, försökt läsa spa, men inget går in. Såååååå slut både inne å ute. Ska gå å borsta tänder sen sova... Spa-skrivning imorgon. Må allt finnas på lager sen förra provet!!!

WISH ME LUCK!

KRAM

20m senare, EGO!

Natten var fruktansvärd fryste som bara den. Gåshud HELA natten, fruktansvärt ont i huvudet... Vid 5 ville jag bara gråta. Yrade/slumrade vidare till strax efter 8.30 då gav ja upp. In i en låååååååååååååång varm dusch. Sen var de bara att börja göra sig klar....
Drog håret bakåt på en gång så de torka åt rätt håll.. La make-up grunden.


Sen var slappa, surfa och äta frukost. Håret åkte sen upp i knuten..

Såg nästan ut som 60 tal.."Redo" för skolan
Skolfotot var så klart väldigt smickrande, NOT! Har bilder på min kamera, dock lämnade jag den på skolan. Så tidsnog får ni se.

Nu ska jag sluta visa egobilder å snacka goja. Men som ni kanske märker är jag inte helt förkrossad efter dagens prov. Väntan var BRUTAL men när jag väl började med frågorna 15.30 så gick de riktigt bra. Kunde många av frågorna, för vissa var våra "övningsfrågor". Kändes riktigt bra, men de brukar vara tvärt om för mig då, men jag håller tummarna. Vissa frågor var verkligen bara ett WHAT? Vi tackar världen för flervalsfrågor, 25% chans att ta rätt! Så nu är jag ganska lugn inombords. Imorgon ska jag bara sörva dom andra i 2h mellan 9-11, sen ledig. Tvätt å städ då. Läsa igenom Spa-delen också. Skriftligt för de på torsda. Hoppas jag...!

Ligger nu på en vanlig madrass, med ett vanligt täcke. Min Emma är underbar! Som tack tvättar jag lite åt henne imorgon, samt får hon ärva lampa, bord, mat och förråd när jag flyttar. Alla vinner på de.

Borde nog sova med tanke på sömnen jag missade inatt. Överpigg, ja? Latent huvudvärk? Ja. Så ännu en alvedon sen sova..!

KRAM PÅ ER, och tack för alla UNDERBARA hälsningar, de värmer!

RSS 2.0