Bonnbränna

Kära jössanes vad jag är obra på uppdatera (Stavningen och uttrycket är för min Språk-petande syster).

Livet går framåt. Helgen var smärtsam, ryggen gick emot. Men lite tabletter och en chefen som la kotorna som dom skulle gjorde susen. Lost, slut och förvirrad fick jag ändå uppleva årets första cruising. Nicke hämtade mig vid bussen med Jänken och vi åkte några varv innan vi dumpade av passagerna å åkte hemåt. De är verkligen något speciellt att åka runt i en stor Pontiac (eller någon annan fin bil), rutan nere, rockaB musik å bara njuta. I like!

Söndan var wonderful. Sovmorgon, mys med Johanna. Gjorde stor midda till Karin på hennes födelsedag. Jag å Johanna har fint sammerbete! GRYM EFTERRÄTT *MMMM* *POLKADRÖM* *MM*

Har jobba varje dag i veckan. Varit på förskolan Spiran igen. Vill säga dagis, men de heter ju inte så längre. Saknar verkligen Nils och Hilde då jag ser barnen springa runt. Och tanken slår att Edwin ska börja på dagis också snart... Tiden går så fort.

Fått mig en liten bonnbränna efter igår. Ringningen på halsen syns verkligen. Ska ha linne imorgon å jämna ut de lite. Idag hann jag som inte sola. Jobbade bara 8.30-11. Men åkte till bolaget och skrev kontrakt, samt fick schema (jobbar VARJE freda hela sommarn...) Sen hem å gjorde en skiva och for och träna. På tok för varmt där nere. Sola iofs några minuter på byn då jag å Kalle gick å köpte en glass. Bättre å sola på arbetstid ;)

Snart är de B-day :D

Nu ska jag sova. 7.30-16 imorgon...

PUSS PÅ ER

På tapeten

Jag är trött, slut, mör och allmänt borta. Jobbade 7.15-12 idag på Spiran. Otroligt passande pass. De blev en fem dagars vecka förra veckan till lörda. Och söndan blev de också fullt upp, dock väldigt trevlig. Vi hade kalas för Fia hos Emma å Mattias. Köttsoppa och tårta, inte helt fel. Mysigt å träffa Edwin också. Väl hemma vid fyra var de bara att börja städa...

Sjukt dammigt, skräpigt men fint ändå. Dom tapetserade nämligen om här onsda, torsda och freda. Lite lila gör mig så mycke lyckligare. Kul att åka bort och jobba tre dagar och komma hem till en "Ny lägenhet".

Annars så var jag till doktorn förra måndan. Han stack, försökte suga ut vätskan i knölen, dock utan vidare resultat och sprutade in kortison ist. SJUKT ONT!!! Ingen bedövning, och jag var minst sagt mjuk bena efter alla nålar, huva. Ontontontontontont några dagar. Först i handleden sen vid beröring av knölen...hm.

Klarade av massagerna i Pite med näppe. He kändes och knölen ändrade färger och former. Vi tackar för kortisonet!

Ska visa bilder från lägenheter snart,jag lovar. Skriv och påmin mig ;) Nu ska jag sova, känner på mig att de är till att jobba imorgon. Säkert inkluderar de en cykeltur till V-by. Idag åkte jag med Zandra och gick hem, då fungerade fint de också.

Go natt, KRAM!

Ps: Jag vet att de bara var en "Normal" arbetsvecka. Men ibland är men extra trött!Ds

Ps2: Tränade inte heller förra veckan, handleden hade sjukskrivits av läkarn å bena nöjde sig med promenader. Men ikväll trots allt och efter att ha putsat fönsterna for jag å träna. jag är tackar mig själv!ds

ps3: hehe! ds

Sköna Maj, Välkommen!

Tiden går verkligen fort, och hux flux är de efterlägtade Maj =) Skönt, men sommaren brukar gå alldeles förfort. Ska passa på och njuta medan man kan!

Veckan var lite upp och ner. Jobbade som pers. ass på onsdan och på dagis på torsdan. Mångsidig =) Freda var de besiktning, ägghämtning massa ärenden och ändå var jag back in Vännäs före 12. Bra å kliva upp kl 6. Kvällen bjöd på en trevlig midda här i MIN lägenhet. Grabbarna grillade nere på uppfarten *mums*. Hanna hade som vanligt gjort en underbar efterrätt, ljuvligt! Elva stycken som åt midda och sen kom 3st lagomt till kaffet. Tack alla UNDERBARA för en trevlig kväll, och tack för att ni gjorde hela min dag! Eftersom de var Valborg så avslutades kvällen såklart på Göransvägen med brasa.

Igår var de diska, städa och ut och få luft som gällde. Skön långpromenad! Sen bandy som gick tungt. Så trött i kroppen. Gott var de med midda sen. Jag och Ingela tog yttligare en promis och lånade en film av Franssons. Tur att jag sett den förut för tröttheten slog till totalt. Efter en timme kom gäspningarna så tårarna fyllde mina ögon. Texten bara blurade sig, kanske slumrade lite sista minuten. Somnade omgående i sängen sen. Sov som aldrig förr. Kan bero på att freda var jag vaken 22h, sov 5h. Lagomt mosig idag också kan jag avslöja.

Har städa lite igen. Hata sand! Ska göra egna burgare/biffar och äta i Friscobröd, mums! Sen är de kalas ikväll! Snart fyller jag år... Weeee 23dager kvar till 23årsdagen, tokigt!

KRAM PÅ ER!


RSS 2.0