Time-out!

Efter mkt trams å tankar hemma, så blev de ett snabbt beslut.... Jag måste iväg några dagar. Ringde Åse i måndas, och åkte ner i tisdaskväll med Jörgen å Tomas (hans domarkollega)! Så skönt att bara slippa tänka på allt annat för ett tag. Att få vara med Hilde, hålla henne och bara vara är så ofattbart underbart. Redan när jag kom sent på tisdaskvällen så somnade hon i min famn, och världen runt om bara försvann. Många stunder dom 2 senaste dagarna har gått åt till att bara mysa, gosa och andas. De finns nog inget som slår att ha henne sovandes på bröstet och se henne njuta av livet. Åh, de här kommer jag leva länge på!

Självklart har jag hunnit leka med Nils lite också. Han har ju också en speciell plats i mitt hjärta!

Imorgon är de tillbaka till verkligheten! De blir en tidig buss hem, så jag hinner med allt som ska göras. På bussen ska jag göra en packlista på allt som ska med på Duvan. Sen ska jag träffa Berta på Hotellet ang min pratik. Efter de är de packa å peppa som gäller. Vi hoppas på att åka från Vännäs ca 18.30. Vår första match är 21.56, och den andra 01.24, huva! Hoppas allt går bra, håll tummarna! Går allt väldigt bra kommer vi hem sönda em, går de sämre så är de ju frågan.... Åker vi ut tidigt på lördan så spelar ju Marmeladorkestern på Olles..MUMS!

I övrigt så känns mkt förvirrande. Att folk inte kan förstå när dem sårar mig trots att  jag säger de rakt ut, vad kan jag då göra? Sen känns de som om jag blir lämnad bara för att jag inte lever mitt liv som andra tycker å tänker?! Jag är ledsen, men jag pallar inte med att ta upp detta med er för jag känner mig verkligen ner trampad!

Snart ska jag ta å krympa ner i den hårda sängen och krama på min gamla vän Kiir, som är på besök över natten. Att komma hit ner och bara vara, umgås och dessutom träffa Kiir är för mig något stort. Det gör att jag kan samla krafter för att möta "världen" igen!

Go natt!


Mitt liv

Till denna rubriken skulle jag kunna svamla om de mesta, men jag tror jag ska lämna de så och den som vill veta mer får fråga. Allt går iaf väldigt upp och ner, okej dagarna är väl hyfsat lika egentligen. Men de är just de lilla som gör dom så olika...! Jag försöker iaf ta mina dagar som ett positivt andrum. För vem vet när i livet man får chans till de igen!?

Innan jag svamlar iväg totalt, som jag ändå gör ändå, så kanske jag ska berätta lite om vad som gjort mig glad dom senaste dagarna... =)

Sist jag skrev var i lördags... Den kvällen tillbringades med vänner och min förkylning. Att få vara med mina vänner 2 hela kvällar i rad var något jag verkligen behövde. Vissligen var jag dyng förkyld, men de kändes bra. Söndan kom och jag vaknade till en snöig värld. Tack o lov var dom ute å skotade just när jag skulle ut, så jag slapp göra de själv. Jag satte mig i bilen och körde mot Stärkesmark och Rallytävling. Lagomt dåsig i huvudet men peppad ändå. Jag satt i ena starten oh skickade iväg bilar, riktigt skoj. Dock frös jag en hel del. Kvällen blev därför en varm dusch och mys i soffan. Förkylningen började äntligen släppa!

Måndan blev en bra start på veckan. Hanna lyckades nämligen koppla in internet på lördan, så de var äntligen dags för våran "skype-date". Vi hade dock hunnit säga hej kvällen innan, men denna gång kunde vi sista och prata utan stress. Så kul att se henne! Samtalet varade ca en halv timme, men de kändes som en evighet. Nu vill jag verkligen satsa på en resa till henne....Hoppas hoppas de blir av!

Igår blev de en slappar dag, enda tills på kvällen. Då tog jag och Sofia oss samman och for på Body pump. Oj så tungt de var, men grymt skönt att vara igång igen. Nu ska de tränas! Träningsvärken är ju inte så farlig idag, men de värsta kommer väl imorgon?!

Jag känner mig lycklig. De gäller att se de positiva, andas och se framåt. Visst finns de en del jobbiga tankar också, men just nu vill jag vara glad och få drömma mig bort och hoppas på att allt löser sig. För vad mer kan jag göra när jag inte vet vad och hur jag vill ha de?!

Ta hand om er!

KRAM

Som i en annan värld

I veckan föll jag på målsnöret?! Jag lyckades gå från en ansökan till en telefon intervju och vidare till en riktig intervju. Sen gick de inte längre. Tungt, för jag trodde nästan de skulle gå bra för en gångs skull. Men icket! Kunde ju inte låta bli att fundera på hur de hade kännts med att ha ett vik till 31/8... Men men jag får gå vidare igen.

Var iaf till tandläkarn igår. Otroligt, ja vet. Skulle ju ha lagat hålet i november?! Men efter att dom flyttat min tid 3 ggr så har de blivit så här sent.

För att göra de ännu bättre har jag lyckas dragit på mig en förkylning. Trodde nästan jag skulle klara mig. Men med min otur är de bra gjort att kunna varit frisk fram till nu...! Den kom smygandes efter helgen och slog ut mig på torsda morgon. Ingen sömn heller, lagomt till intervjun. Men lite rinexin, ipren, nässpray och halstabletter hjälpte mig lite grann iaf. Dom såg inte hur slut jag var på insidan. På kvällen började de rinna ur näsan och ögat...Tack för den.

Igår kväll/natt när jag kom hem efter att ha spelat Guitar Hero med vänner så skulle jag just stänga av datorn när jag gjorde min upptäckt. Precis som vanligt så kollade jag av mina favorit bloggar och Hannas resedagbok, inget nytt. Men på Hannas sida stod de att hon var online. Lycklig blev jag, enda tills jag kom på att hon inte kan se mig. Jag skrev på hennes blogg och skickade ett mail. Då stod de att hon var utloggad...SUCK! Jag hade på datorn en extra stund, men gav upp ganska fort för jag var så trött och sliten. Imorse hittar jag 2 mail av Hanna...De första kom ca 20min efter jag stängde av datorn. 20min... TYPISKT MIN OTUR! 6h är tids skillnaden, men när man inte kan nå varann så lätt så känns de som om vi lever i olika världar! Hon skrev i sist sista mail om att vi kanske skulle prova Skype ikväll.. Snälla låt henne få igång de. Jag står inte ut att vänta längre....!

Kram kram!

Nytt år, nya synder?

Nu har de gått redan en vecka av det nya året. Helt sjukt, jag vet. Dagens rubrik är ett av Jelles citat, som jag har tänkt undvika :P Åh än så länge går de bra. Känner att jag varit riktigt snäll sista veckan.... Haha!

En tanke som jag hade på nyår var att jag ska tag i mitt liv. Så de har jag gjort. Klev upp 8 idag och ringde vårdcentralen. Fick tid redan idag 9.45 (snart, huva). Varför ska man hela tiden dra ut på saker? Detta borde varit gjort för nån månad sen, de blir ju inge bättre. Så jag hoppas att jag får rätt hjälp nu.

Sen så ska väl jobbfrågan kanske börja redas ut i veckan. Ska till Arbetsförmedlingen på torsda. för att kanske få praktik?!

På freda har jag tid hos tandläkarn. Är så trött på att vänta. Dom har flyttat min tid 3ggr, och jag har flyttat den en gång. Så hålet som knappt var något hål, som jag ska dit å laga, lär väl vara gigantiskt nu. Jag tycker nästan jag borde få rabatt eftersom drar ut på saken....hm!

I övrigt så faller stora fina snöflingor. De började redan igår eftermidda, mysigt!

Jag måste ju för allt i Världen berätta om att Familjen Lundgren kom på besök i fredas, och stannade till lördakväll. Helt kär blev jag i Lilla Hilde. Kändes som att jag höll ett litet mirakel i mina armar. Så liten, så fin och så underbart. De var som om jag aldrig kunde få nog av henne. Precis som Åse sa, så har hon nog Sveriges stoltaste Lill Faster. Åse sa att de lyste om hela mig, men de är ju inte konstigt. Hilde betyder ju allt!

KRAM

image107
Man kan inte annat än bli kär...
image108
Lilla Hilde...
image109
Vissa njuter av livet...

RSS 2.0