1a advent

Hade tänkt ge er en lite update på knölen... var som sagt hem och i måndags till kirurgen. De fem minuterna där inne kan sammanfattas till att de gjorde tok ont på fler ställen än knölen som jag inte märkt förr. Hon misstänker att någon led inte är som den bör... Så rädd att de ska vara någon led. Bara de inte hunnit bli kronisk, bönar å ber för de. Självklart ville hon röntga, vilket jag väntat mig. Så hon säger att hon ska skicka en remiss, med ord om att det är bråttom. Dagen efter när jag sitter på bussen påväg söder ut igen ringer dom och frågar var jag röntgat i Stockholm, så dom kan få upp gamla bilderna och jämföra. So far so good, tänkte jag?!

Då i fredags tänkte jag dubbelkolla med röntgen och vara på dom lite. Självklart så hade dom inte fått någon remiss. Ovanligt, nooot! Ringde till kirugen och ifrågasätter, men den skall ha gått iväg. Jag står på mig och tillslut ser hon
- Oj, vi har fått tillbaka den.... har du tagit blodprovet då???
- Vilket prov?
- Krea-provet du ska ta före.
NÄR skulle dom sett att remissen gått tillbaka?! Och NÄR skulle dom informera mig om de provet jag skulle ta?! JAG BLIR TOKIG!!! Dubbelkolla ALLT ÅT DOM *ARRRR*

Blodprov på tisda i Svenstavik har JAG ordna.

Helgen med jobb har varit tung. Ont ont gör de. Så de är nog tur att jag sagt i oturen att jag sagt upp mig, för de här är inte hållbart =(

På tal om annat så är de ju 1a advent idag. Men jag vill helst inte tänka på de, saknar skyltsöndan där hemma ENORMT!!! Gå runt på köpingen, träffa folk, små frysa å mysa. Istället så simmade jag 1h och bubblade lite. Otroligt skönt..Alla frågar om när jag kommer hem... Jag tror de blir i början av nästa vecka. Någon som vill hjälpa mig julpynta min lägenhet?? Vill ha stämning jag aldrig haft i mitt egna hem..!

Mitt hem just nu...


SAKNAR:

 

KRAM PÅ ER!

Kallelse...

Dagens sjukvård är ganska "rolig" ibland. Mailade handkirurgen i tisdags å sa att jag ville ha en tid ganska snart... alltid bra att vara på tänkte jag.

Idag ringer mobilen med Dolt nummer..
-Frida
-Hej, de var från handkirurgen (Ja, en tid tänker jag!!!)
- Hej hej...
- Tänkte bara höra varför du inte komme hit den 15e, då du missa din tid..
- Den 15e? I måndags?
- Ja, de var då...
- Jag har inte ens fått någon kallelse. Inge brev hem, inge mail å ingen som ringt...
- De var konstigt för jag har skicka brev...
- De enda som kommit är att ni mottagit kallelsen..
- ja jo, de kanske var mail jag skickade...
- Inte fått nå mail, kollar flera ggr per dag!
- Oj då... Konstigt, haha. (SUCK!!!)
- Får jag en ny tid då??
- Ja, de kan du få nu när de blev missförstånd (WHAT???) Månda kl 18.30 på kvällen...
- Bra tack, jag kommer!

Så nu är de bara att ta sig hem för jag ska verkligen få något beslut på de hela!

Så blir de...

Att vakna var morgon med mer och mindre ömande knöl. Att vissa stunder ha svårt att röra tummen, ty de är den som är "blockera"/begränsar de gör livet mindre roligt. Andra stunder är de bra och jag kan jobba som vanligt, sen smäller de till igen. Ja, ni förstår känslan att aldrig veta hur mycke man vågar satsa.

I fredags fattade jag mitt beslut, att säga upp mig. Det går inte att ha det så här. Jag blir begränsad i mitt arbete eftersom jag inte klarar av vissa behandlingar. Tråkigt tråkigt, men de kändes som det enda rätta. Min chef sa iaf fina ord:
- Jag vill att du ska veta att jag tycker de verkligen är synd att du måste sluta, men din hälsa måste gå före. Jag är verkligen stolt över ditt arbete och har verkligen sett hur du växt och utvecklas på dessa veckor. Så de känns tråkigt. Det har kommit in några ansökningar på din tjänst, men jag har inte kollat närmare på dem, för jag har hoppas att du skulle stanna...
För mig var de väldigt värmande ord. Ska försöka hålla ihop någon vecka till in i december.

Detta var en bättre dag, den var "liten"


Jobbat sen i torsdags och skulle varit ledig idag, men så blev de icket. Varit in 4h och jobbat lite administrativt och dolat på med små saker. Fick iaf börja vid 11,30, skönt med tanke på utgången igår. Vilken helfestlig kväll, önskar att ni där hemma fått vara med....  Tre dansgolv med olika musik, live dansband å massa folk <3

Ikväll blir de en luuuugn kväll, råkade fastna vid datorn inatt/morse, haha. Dags för midda...

MISS YOU ALL!
KRAMAR

Ekorrhjul

Har som väldigt dålig koll på de mesta just nu... Dagar, tid, vad som händer i omvärlden osv. Man vill att nästa dag ska komma så man får göra bort den också. Livet har känts som ett riktigt ekorrhjul på sistonde. Man gör de som står på arbetsschema, går hem, ser lite tv, sover... Om man börjat lite senare så har jag simmat ibland eler bara sovit för att inspiration till annat är i botten. I förra veckan var jag inte ledig något heller. Så sen jag kom tillbaka från min "semester" så hade jag i söndas jobbat 16 av 17dagar.

Igår kom min ledighet. Och de var en dag fylld av frihet. Ist för att åka med Cissi och Patrik till Östersund så umgicks jag med Johanna någon timme innan hon åkte. Saknar henne så redan! Sedan hade jag stugan för mig själv några timmar. Så jag bara var och njöt i fulla drag. Det är så skönt att kunna få vara själv ibland. Pratade i telefon med vänner bara för att få le.

Idag råkade de bli en rejäl sovmorgon. Steg upp och gick för att hämta mitt tvättmedel och slängde in en tvätt. De var ungefär dagens största projekt. Tog mig en simtur, innan lunch. Som sagt de gäller att varva ner. Var in nyss och gjorde en BHA-pensling på mig själv och Cissi. När hon stängt salongen ikväll ska vi vaxa. Måste fixa sig inför helgen.

Ihelgen är de Forum i Vemdalen. Dansband och afterski torsda-lörda. Ledig sönda, så vi ska ut lörda och skaka våra lurviga (fast jag hoppas vaxningen idag ska göra att jag kan undvika de mest lurviga). Ska ta mig en trip till Östersund imorgon och strosa på stan. Kanske hitta någon liten blåsa?! =) Sen blir de drygt 2h att fördriva på tågstation. Kommer köra Bea´s bil, för hon ska jag hämta kl 21.15. (Missar Greys...)

För er som undrar om min handled så är detta en bra sida som förklarar de hela Ganglion. En remiss har tillslut tagit sig från Vännäs VC och ligger nu hos handkirurgen. Har jag tur tur tur så kollar läkarn på den på torsdag och fattar något beslut. En dröm, kallelse och röntgen på samma dag alt röntgen i Östersund och kallelse dit inom 2v. Men som sagt, en remiss har dom 3månader på sig att hantera. Tro mig, jag har beklagat mig. Om storlek, smärtan och jag inte kan utföra mitt yrke helt. Håll tummarna!

Nu ska jag sluta klaga, är som låg idag. Ska väcka Patrik så vi kan gå och äta!

KRAM

RSS 2.0