Going up

Packat å klart.. och vaken så här sent...!

Har packat ner minsta möjliga, men ändå blev de en del, konstigt. Men har med mig lite saker hem så jag kan göra lite behandlingar, om jag orka ;)

Idag fick jag göra min första kroppsbehandling på SPA. De blev en Cleopatra, som vi lärde oss igår. Spännande! Men de gick bra. Kände mig säker trots allt!

Nä, nu ska jag gå å sova. taggade inför helgen och att se Edwin på flygplatsen imorgon. Väntar mig en "saknat dig moster"-skylt =)

SES I HELGEN VÄNNER, HEMMA I NORRLAND

Give me some air

Tisda, snart är de onsda sen är de HELG =D

Förra helgen blev de jobb freda, lörda. Sen åkte jag till Södertälje lördakväll, med Hanna A. Vi hade tjejmidda med Sofia och Malin, hos Sofia, super trevligt! Vi gick sedan ut med Pontus å hans gäng på femfemnoll. Så kul att få dansa loss emellan åt! Svettigt, minst sagt. Kvällen blev tidig morgon, och sömnen minimal. Slö förmidda där innan jag tog mig hemåt. Handlade lite, tvättade, började med projektarbetet och tog en härlig filmkväll med mig själv. Såg Ps I love you, länge sen sist. Måste nog se den igen, var så trött i söndas att jag inte fick rätta stämningen, hahha!

Veckan har börjat lugnt. Gick superbra på Make-up lektionen igår, och sedan var de bara yoga. Slutade redan kl 14.30, perfekt eftersom jag skulle ner på gymmet. Passade på att promenera en sväng igår kväll också, och en sväng imorse. Hurtig ibland =)

Just ja, måste berätta att vi fått tillbaka hudvårdsprovet vi gjord för snart 3v sen... MVG, riktigt stolt över mig själv!

Imorgon och torsda blir städa, tvätta kanske, packa lite och göra mig klar inför helgen... jag åker till NORRLAND, igen!
Nu tänker ni, vad ska hon nu dit och göra igen?
Men jag inför kommande veckor så tycker jag att jag behöver den uppladdningen. Så på freda flyger jag upp till Skellefteå för att bo familjen Lundgren/Lindgren. Edwin saknar ju sin moster... Eller är de tvärtom? =) Hur som så åker jag kanske lite söder ut sedan så jag hinner träffa mamma, och alla. Bara hon är friskare! Åker tillbaka neråt måndamorgon...

Så vill ni ses, hör av er!

PÖSS

Nya tag

Äntligen torsda, fast de känns som tisda?? Veckan har rulla på ganska harmlöst, vardagligt liksom. Dock har jag ryckt upp mig bra, tycker jag iaf. Månda å onsda började vi kl 12, så då gick jag ut å gick promenad, 40-70min. Sen när vi gått dag har jag gymma efteråt, vilket kändes idag när jag körde. Känner mig duktig! Imorgon slutar vi 12, men börjar jobba kl 13, så blir nog lugnt då är jag rädd. Eller lugnt, å lugnt, jobbet tar ut sin rätt. Jobb lörda också. Så på sönda får jag rycka upp mig igen!

Nästa helg har jag ledig helg... Vill göra något kul, eller iaf träffa någon.(SAKNAR MINA SYSKONBARN!!!!) För efter de är de 6dagars veckor,  5veckor framöver. 2lördagar boa, en SPA-weekend, 2 boa...! Bye, bye life?! Ah, de går nog ska ni se. Vill man så kan man??! Förslag inför nästa helg välkommnas! Mamma Fransson, du kan skicka dina via SMS, tack! ;)

Livet i övrigt är inte så tok spännande heller. Snart är de september å då flyttar jag nog tillbaka till tempus, till mitt "nya rum". Känns både bra och dåligt. Så skönt med "egen lägenhet", men lite les på Ivar med allt katthår och rensa kattlåda varje dag. Men han har sin charm också. När min väckare ringer på morgonen, brukar han komma springandes, om han inte redan ligger isängen, och lägga sig på min mage å mysa. Han är såååå kel-sjuk. Åh älskar när jag går isäng, för då vet han att jag kilar han en stund extra. 

Lite bilder ska jag bju på...


Ivar..

Mys, mys

Last saturday..

Min nya RÖDA väska... FYND! Den är vinrödare!

Mamma F, är de oss du sakna?? =)

PÖSS PÅ ER!!!

Ibland blir de gärna bra!

Jag har insett att trots allt förra veckan så var de meningen att jag skulle hem. De var en del tjorv med biljetterna, att folk inte skulle vara hemma, och Nicklas bil, men helgen blev ju otroligen. Och i nu i vecken hämtade jag schemat på bolaget till i slutet i september. Tydligen så hade jag tänkt fel, så helgen jag ville fara hem på i september har jag lång helg där, och samma nu till helgen. Så de tar nog bra nog många veckor innan jag blir lång ledig nästa gång...!

I fredas fick vi även papper på att vi får börja på skolan på lördagar, på såkallade SPA-weekends, from 5/9. Så nu har jag lite ångest hur många lördagar som kommer bli ledig i framtiden...!

Nog pratat om skolan och jobb. De är sönda, och jag är helt ledig från båda... SKÖNT! Igår kom Sofia till mig efter jag slutat. Vi åt midda och mådde gött. Taggade Wheels på stan. De blev väl inte riktigt som vi tänkt. VI åkte till Malin en sväng, och hakade på hon å Danne ut. Men Sofia var tvungen att åka direkt hem ist, för oväntat besök i form av rally-åkare kom förbi och behövde sovplats. Vi satte oss på en bar vid Kungshallen. Jag gick ut till Sveavägen i regnet och kollade på några bilar som fortfarande gled runt, mys. Sedan var jag trött och sliten och tog tåget hem.

Morgon var mindre lyckade, tack vare Ivar. Men de är sånt som händer. Tog de lugnt. Diskade, tvättade skol- och sängkläderna, duschade och åkte sedan in för att handla och möta upp Hanna A. Vi prövade en  maträtt som jag hittat i DN. Pasta och räkor, bla. MUMS! Väldigt lätt, gott och mättande. Så vi hade en härlig söndakväll tillsammans, trevligt!

Ute blåser de näst intill storm. Inte kallt, men nästan så träden går sönder.Hoppas på bättre väder imorgon, till min morgonpromenad. Börjar 12, så tänkte vara lite duktig. Träna blir på tisda. Börjar nästan få rutin i livet. Skönt att varit hemma massa idag, de tycker Ivar också. Massa mys med han! Nu ska jag börja gå isäng å mysa mer med han, mjukisen.

Bilder finnes, men de får bli sen!

PÖSS på ER!

Åse: Saknat din kommentarer! Du får önska dig en i 32års present ;)
Zandra: Jag uppfyllde din önskan. Så om du kommer hit ner kan vi fixa de där på en helg. För då är de bara du å jag ;)
Johanna, min "syster": Ja, de får inte dröja allt för länge, men är orolig att de kommer göra de. Du är Välkommen ner!
Mamma F: Ja helgen gick ALLDELES förfort. Men inte lång tid kvar på utbildningen... YEY!

Surprise!

Jag åkte hem ihelgen =D Kanske inte var så stor surprise för alla, men många. Jag hade bokat resan på måndan redan, så när jag skrev sist var jag packad och klar...busigt!

Torsdan började med en lektion Indian head-massage, lika bra som de låter. Jag somna :D Massa mys och pill i håret. Åse, detta är en behandling för dig! Efter de var de hudvårdsprov, kändes stabilt. Sedan var leendet stort och jag å Malin for till centralen. Vid 14.30, åkte jag iväg med tåget till Sundsvall. Där mötte jag upp Nicklas, som jag fick åka bil med hem, perfekt. Var tänkt 2 depå stopp i Övik, men de gick inte så bra. Sov i Sävar den natten, eller dom timmarna. Vaknade alldeles förtidigt, kunde inte sova. Lite lätt illamånende. Så lika bra att kliva upp, då blir de bättre. Så jag åt frukost med Bengt före kl6, härligt. Åkte med han till stan sedan och åkte lite lastbil med Nicklas.
Hoppade av efter vi lossat i Vännäs.

Klev innanför dörren på Göransvägen, Mamma Fransson blev minst sagt överraskad. Dagen försatte med solning i Hjåggsjö med Hanna.

 barnkalas för Wille, Grillning PÅ sjön med Hanna, Nisse, Tomas ggr 2, Johanna å Gurkan. Sen komme Nicke också. Toppkväll. Väldigt trött när vi skulle sova. Jag å Hanna delade säng för Nisse ville ha soffan, bra för mig =)


Lördan blev en sväng till Emma å mattias, sen iväg till Näsmark och lastbilsmässa. Vi hade mini cruising dit upp. Varm och härlig dag, å gubb-dagis *haha*. Solbränd blev jag! Vi åkte efter nån timmer hem och vände till Mjösjö för mer wake-board åkning. Eller jag, Simon och Nicke satt å prata på straden medan dom andra roade sig. Kvällen forsatte med grillning vid Baggböle hängbro. Härligt, tills myggen kom. Minst 25 myggbet! Jag å Nicke åkte yttligare en sväng till Näsmark för att se gubb-dagistet i sjöslag.. haha, vilket späcktakel.

Hux flux var de sönda. Tog mig en härlig promenad till Franssons och väckte Johanna. De var dags för våran omtalande körlektion. Så vi intog åkern med Peggen. Lektionen innehöll växla 1an till 2an, slalom och parkera. Otroligt duktig elev!

Efter de var de bara fara iväg till köpingen för min efterlängtade date med Zandra. MM, vilket lunch! Dagen gick fort, för fort. Så sen bar de av till Sävar för en dusch innan middan och avfärd till flyget.

En av dom bästa helgerna de här året, utan tvekan. TACK ALLA DÄR HEMMA!!!! Livet kändes bara så lätt igen! Får se när de blir av nästa gång....!

Annars så flytade jag igår. Sov här hos Tess inatt, hon sov hos sin Björn. Vilken säng... 160cm... Jösses, im in lööööve! Ivar, kissen är såå gosig! Tess åkte idag på förmiddan, lyx. Men de har jag också, tihi.

Sova... Tror de =)

KRAM KRAM KRAM KRAM KRAM

Gotta go

Min tänka planering för veckan gick ju inte alls precis som så, men de var en fin tanke. På lördakvällen varjag riktigt laddad för att sätt igång på söndan, men som vi alla hört är väl söndan en vilodag?! Sovmorgon, sen precis som nästan alla söndagar var jag trött, trött, trött och sliten sååååå! Så klockan var nog runt 12.30 innan jag satte igång. Solen sken som bara den. Så jag packade ihop 4påsar i köket som skulle till återvinningen, eftersom de var min städvecka. Packade handväskan också å gick iväg och dumpade påsarna och gick sedan runt halva sjön och satte mig i solen och pluggade ca 1,5h. Njöt hela vägen hem, och ville verkligen inte hem. Kvällen blev midda och genomgång av garderoberna. Fyllde en låda med mestdels kläder, samt packade ner gardiner, påslakan och dyl. Ställde allt fint under bordet.

Måndan blev som tänkt, inge flytt. Åkte hem och åt midda. Fick reda på att Hanna inte kunde komma ihelgen, och inom mig skrek en röst: HEM HEM HEM, NORRLAND!!!! Jag kollade 5 flygbolag, även dom som landar i Övik och Skellefteå. Men dom som väl hade biljetter på torsda var priset HÖGT, lr sent upp till Skellefteå. Modet sjönk lite, behöver komma bort. Precis som Refreshments sjunger "I gotta go, before i lose my mind", ville bara bort. Men buss var de billigaste, å de pallar jag inte. Så jag vidare till Malin och pluggade. Vi förhörde varann och pratade lite om livet. Påvägen hem ringde Hanna också, livet känns ändå lite ljust. För jag har bestämt mig för att skippa dessa väggar ihelgen... På nåt sätt?? De får lösa sig helt enkelt.

Ludvig komme iaf igår. Stackarn fick en tuff kväll. Jag packade ner i princip allt, sedan var de bara att bära ner allt 8 trappor. Vi bar även ner soffan, som gick in i förrådet *YEY*. Han hade burit ner madrassen till en imorse innan han for också, så underbart. Den står dock inplastad, utanför. Jag har ikväll burit ner resten. Nu är de bara 2påsar, soptunna, och en skokartong som ska ner på månda. Och en madrass, som lär hamna utanför också. Sen har jag städa ur alla skåp här inne, torkat lister, rör och fönsterkarm. Fönsterna putsade jag, försökte jag mig på i söndas, de får duga. Har även möblerat tillbaka allt. Så på månda ska de sista ske, sen troligen bär de av till Malin en natt, innan jag flyttar till Tess. Jag är HELT SLUT!

Trötthet kan bero på att jag stressat runt här och sen ha va haft slappa dagar med SPA behandlingar... MYS!!!! Kanon dagar, förutom att jag mått sååååå illa. Värmefilt is da shit! NU komme tess och hämtar saker :D

PÖSS PÅ ER

Gasen kvar i kabla...

Ännu en vecka passerat och jag har tagit nästa steg i min utbildning. På fredan gick vi våran sista dag på beauty, helt sjukt att vi avslutat block 2. De är dags för våran klass att börja på Spa, börja på 3e sista blocket, början på något nytt, men ändå på ett slut?! HELT SJUKT, roligt, spännande, nervöst inför en kommande examen?! har redan lite ångest hur jag ska hinna allt. Eller allt å allt, gäller snare att hålla igång allt de vi redan "tentat av".

De är inte bara de som händer just nu heller...! Jag har på börja mitt rundflyttande. Ikväll har jag packa ner skor, kläder som jag "vet" /hoppas inte jag ska behöva på några veckor. Imorgon ska jag rensa hyllan här ovanför skrivbordet, samt gå igenom köket och bara lämna "de nödvändiga", good luck till mig. Känns bra att börja i tid. Ni som känner mig vet att jag vill ha de mesta planerat/genomtänkt så gott som möjligt, när de är något litet större på G.

Till veckan går vi bara dag, så jag har en "liten plan" för kvällarna...
Månda: Plugg (INGE FLYTT)
Tisda: Ludvig sover över (bara de nödvändigaste kvar, resten städat)
Onsda: Allt ska bli tomt, gärna städa. Men studier som sagt  i första hand.
Torsda: Vi slutar kl 13, efter provet. Så städa om de inte är gjort och lämna bort nyckel... Moving to Julia.

Sen är de bara att sätta igång med speciall arbetet som ska skrivas. Våran lektion på freda är bara en förmidda med spec.arbete, så de blir till att jobba hemma. Har jag tur, vilket jag verligen hoppas på, så kommer Hanna ner. Behöver en vän hemifrån att bryta vardagen som har varit jobb och skola 6dagar/v, ca 50-60h i 3 veckor, sen jag åkte. Hur som är jag LEDIG nästa helg, long for it!

Tisdan den 11e flyttar jag till Tess för att bo med kissen Ivar. Hur länge jag blir kvar där får vi se. Måste nog landa efter allt arbete, sen flytt, prov och allt.

Annars så knallar de å går. Jag å Sara gick å körde ett pass Kettlebells (som bodypump, fast med stålkulor med handtag), SJUKT jobbigt och roligt. Sedan vankade jag måndakväll, tisda, onsda.. Torsdan kunde jag nästan röra mig normalt, men lite kändes de fortfarande. Hade tänkt träna då på förmiddan, men jag tog time out och hade en sovmorgon vilket jag tyckte var rätt beslut med tanke på att jag annars varit borta 12h/d.

Hur som ska man väl inte klaga, jag lever ju och har valt de mer eller mindre själv när jag inte kan tacka nej. Jag bjuder på någon flum bild innan jag nu ska isäng.

Tog ALLA skor/"skor" för att kolla läget....

Lite ångest? Njä... Jag tog ut 2par inkl tofflorna resten hamnade här..

Toppade med väskor!

Satte dessa bilder på tven, vilket har gett mig många leenden ikväll, Underbart!

Till sist några låttips, som spelas på mitt Spotify:
You dont know- Milow (och fler av hans låtar)
Gloria- Mando Diao
All this time- Maria Mena
På You tube, efter att ha varit med Åse...
Asha Ali- Hurricane!

KRAM PÅ ER!

Ps: Jag vet att ni läser... Visa er ;) DS!

RSS 2.0