Hemavan

Dåligt med uppdatering här. Kan bero på att jag har lov/semester. Ruskigt skönt! Dock är först nu som jag vilat.Varit hemma nästan 2 veckor och hunnit massor, men ändå ingenting känns de som. Vi tar de från början..

Min första helg var de bandy, Vännäs folk, go pizza, bakning och bilkörning. Måndan bjöd på renovering av mig själv. Akupunktur och klippning, såååå underbart. En sväng till Vännäs på kvällen för mamma å Bengt skulle klippas. Tisdan skulle tillägnas skolan, men blev lassa. Pappa ligger inne på strokeavdelning. Men han är mycke piggare nu. Dagen för jul var de jobb på schemat lång dag som gick snabbt på boa.

På julafton var alla hemma, mysigt. Fullfart om inte annat. Snön föll som aldrig förr också! Lite slö tid hemma innan annandagen då jag på kvällen tog bilen till Vännäs. Snörök, snöfall och vind inte roligt före. Var med Nicke, Sofia å Ingela. Full fart på Vingen var de. Vi va in en snabbis. Stannade i Vännäs över natten eftersom vädret blev allt sämre. Fick halvt gräva fram bilen på söndan för att åka till Sävar. Tog med Zandra som resesällskap. Hon hjälpte mig att packa inför Hemavan, sen var de tillbaka mot Vännäs igen. Midda hos Lie och en natt på Hanna å Nisses soffa, sen måndamorgon bar de av HEMAVAN!!!!

Glad att vi hade Nisse bakom ratten, allt annat än bra väglag, men vi tog oss hit. På vägen upp nåddes vi av de tragiska beskedet... Benny Persson hade somna in efter sin hjärnblödning. Kan fortfarande inte förstå de. För en vecka sen ringde han och frågade om bra vandrarhem i Stockholm för dom skulle på fotokurs. Flabb kommer ALDRIG bli sig likt. Utan Benny i täten blir de svårt. Huva..! R.I.P!

Här i Hemavan har vi en fin stuga på Gräddhyllan. 4 sängar, 2 bäddsoffor och bastu..MUMS! Igår blev de en promenad på affärn och en fjällgården där vi hälsade på nyårslägret. -21grader, härligt! Idag har de varit varmare. Nisse å Pontus åkte till Tärna för att åka skidor, vi brudar har bada =) Nu har även Malin anslutigt till gänget.

Får se vad som händer härnäst....! Om vi inte hörs.... GOTT NYTT ÅR!!!!

Finaste syskonbarnen...


Sen min stula bild.... <3

4e advent

GOD JUL!
Hoppas ni alla får en kanon dag!
KRAM

3a advent

En vecka har redan gått sen sist, sviiissssh sa de. Helt sjukt att de är 3e advent, går som inte riktigt in. Nu när snön kom på "riktigt" i förrgår har jag börja inse att de är december. Julafton om en vecka?? Nääää de tror jag inte, inte redo :P

I fredags skrev jag klart mitt vattenarbete. Eller skrev tills jag kände mig nöjd, och skrivkvotten var fylld. Ska läsa igenom de, och någon där hemma också. Snabb design sen ut?? Hoppas på de iaf.

Lördan blev slööööö. Sov morgon, dola runt. Lite snabbt på stan, var inte direkt ensam så jag åkte ner till Södertälje kl 16.12, precis som jag lovat Sofia. Snön föll med STORA FLINGOR, perfekt eftersom vi sedan på kvällen bakade lite julgodis *MUMS*. Vi avslutade kvällen med att se på Sunes jul avsnitt, de var bättre kalendrar förr!

På söndan åkte jag å Sofia till Skärholmen. Tog bussen till Fittja, ett tåg mot Norsborg mella Alby och Hallunda kom jag på -FEL HÅLL! Så av i Hallunda och tillbaka. Hallunda var tråkigt ;) Vi gick å gick i Skärholmens stora varuhus. Köpte 2 julklappar och en tänkt nyårsklänning?! :P Sofia köpte Johannas balklänning som hon provade när dom var ner sist. Den var fortfarande lika snygg! Väl hemma blev de återigen en lat-historia. Min kropp, hjärna och sinne orkar bara inte längre. Går bara runt och dag-driv känns de som. Kanske inte riktigt så illa egentligen, men ändå.

Idag gjorde vi våra 2 sista slutprov för i år. Pedikyren var först ut idag. Kändes bra, lackningen satt också. Nagelbanden var dock inte alls 100, men men. Ska höra imorgon vad Birgitta tyckte, domen! Efter lunch var de dags för manikyr. Mitt nya lack gick sönder på lunchen när vi skulle prov-lacka, SURT. Lånade ett annat. Först ut var jag. Nervös som få när jag började lacka. Men någon var på min sida, jag var riktigt nöjd *puh*.

Softar nu och tar igen mig, tycker jag är värd de. Nästa år har vi ett prov först veckan, 5 prov kommande 2veckor. 3e veckan förberedelse, sen EXAMENS vecka...AHHHHH! Böckerna nerpackade inför studier i Norr under jul... Good luck to mig!

Mindre än 2 dagar till jag är HEMMA... LONGING FOR IT!

Ska se klart bonde...! PUSS PÅ ER

Zandra

Kvinnan som inte förstår sig på sin charm och skönhet =)
154,5h kvar vännen!
<3

2a advent

Sorry, för den sena uppdateringen. Men latheten i mig har tagit över TOTALT! Försöker plugga, försöker var duktig, men inte verkar de ge något. Typsikt!

Förra veckan var jag salongis hela veckan, städ och putsning på schemat med andra ord. Men de gick fint, vi hade en del vanliga lektioner som tur var. Vi hade bla Make-up slutprov förra veckan. Jag blev väldigt nöjd. Kanske inte teoretiskt men praktiskt. Så nu är de bara att hålla tummarna. På fredan var vi på Hasseludden på Yasuragi, ett japanskt Spa. Väldigt mysigt, och välbehövligt. Bada i varma källor, simmade och njöt. Vi fick morgonrock och badkläder å allt. Stannade alldeles förkort, jobbet kallade som vanligt..Lörda var de jobb, sedan midda med Bolaget. Riktigt gott, och hyfsat trevligt. Blev inte ute allt för länge utan for istället hem och sov så jag var utvilad för söndan. Åkte ner till Rönninge till Micke med familj och mamma och Bengt =) Spelade Dot, åt mammas älgstek, väldigt skönt. Stannade över natten och åkte med mamma och Bengt upp hit igen. Dom tog en låda skor, och en Ikea-påse med kläder upp, perfekt.

Igår hade vi slutprov nr 2. Massage var de och även de gick bra. Väldigt enkelt, enligt mig iaf. Nästa vecka väntar pedikyr och manikyr. Lackningen känns allt annat är 100.

Nu ska jag se Bonde på tv 4 play.
KRAM

RSS 2.0