Till er alla

Vi hoppar ett advent igen, eller snare om och förbi. Sist hoppades jag på jobb... Men tur nog så är hoppet de sista som överger en. Jag fick jobba en dag på bolaget på Ersboda, köra hyrbil å allt. Väldigt rolig dag faktiskt

Dagen efter var det julaton, den efterlängtade dagen. Fast ovanligt nog hade jag inte längtat så i år kanske därför jag var inställd på sen jul. Julafton tillbringades hos mamma å bengt med Björn, Anders å Ann. Jag som börjat blivit förkyld hade ont i halsen, hostade å hade mig var väldigt utslagen. Somnade tillslut på soffan vid sex, eftersom jag knappt sovit. Men efter en timmes powernap var jag på bena igen. De blev lite Dot, innan sov dags.

Juldagen tog jag mig en trip till Umeå. Tittade på onoff, träffade en kompis. Vi var på väg till media markt, men bara bilkön gjorde att vi vände. Trevligt iaf. Hem mot Sävar och vänta in hela familjen. En efter en droppade syskon med familjer in, så mysigt. Ännu en god midda sen äntligen PAKET! hehe, klart man var sugen. Fick massa lila, och umgås med familjen... Vad mer kan man begära?! =) Tyvärr så blev min förkylning allt värre å orken var i botten, så vid nio vände jag, Emma å Mattias mot Vännäs. Gissa om de var skönt att få sova?! Och i sin egen säng..mmmmmmm!

Söndagen var ingen höjdare, tvätta städa packa snora. Mot kvällen vände steken. Allt var rent, kände mig piggare å åt en god midda med Jelle å Emil. Helt underbart. Var vaken sent eftersom jag skulle med bussen tidigt på måndan. Kändes hårt att åka på måndan, minst sagt. Sov mer och mindre till Åsele, byte säte. Sov nästan till Strömsund, åt macka och sov nästan tlll Östersund. Allt som allt runt 5h, tro ni jag var trött?! :P

Jag är alltså tillbaka i Storhogna, Vemdalen. Väldigt blandade känslor. Roligt att träffa folk, men oerhört jobbigt att bo i princip på varann igen. Har dessutom överslafen i en våningsäng. Madrassen är en vanlig tunn 12cm, VÄLDIGT oskön. Hemska flash-backs sen Stockholm å studentrummet! Har jobbat i receptionen i 3dagar och fåt ihop 33h och 1h rast.... ja ingen vila här inte. Imorgon ska jag pröva göra behandlingar och kolla hur handen reagerar. Mer nervös inför att jag måste stanna över med chefen å inverntera då resten får gå hem å göra sig klar inför kvällen. Undra var den tar oss?! Vi alla jobbar ju lörda....

Oj vad jag svamla. Jag hade som mest bara hade tänkt önska er

GOTT NYTT ÅR & GOD FORTSÄTTNING!
<3
KRAM PÅ ER!

3e advent

Här hoppar vi över 2a advent, kan ju alltid skylla på tidsbrist ;)

Sista veckan på jobbet var både upp och ner. Skönt för att de snart var över, jobbigt att lämna vissa människor och ett jobb. Veckan avslutades iaf på söndagen den 2a advent med en kanon midda, hela spa-gänget och Patrik. Länge sen jag skrattat så mycke. Pernilla är en klippa!

Måndamorgon packade jag ihop, sa hej då, hämtade Pernilla å vi hade en dejt i Svenstavik innan de var bussåkar dags. It was LOVELY to be home!!! Fick passa Edwin på tisdagen, min stor kille. Mys mys. Onsdagen blev de en trip till mamma å se nya köket, lite julhandling och träffade nya människor, kan veckan börja bättre?! Dont think so. Resten av veckan var nästan lika bra. Träffat många älskade, njutit av min lägenhet osv.

Idag hämtade jag Nils på busstation och åt lunch innan vi gick mot Teg för att få åka något Nils pratat om förut: Lastbil. Vi fick åka med i Nicklas stora gula flisbil, gissa om någon var glad?!


När vi närma oss Tväråbäck säger jag:
- Nils, vill du åka med i traktorn när Nicklas ska lasta?
I Nils ansikte bredder ett stort leende ut sig å han svara lite små generad
- kan jag väl...
Såååå söt! Han såg så stolt ut när han gick till å från traktorn med Nicklas. Sen satt han å vinka då dom passera. Impad att han inte ens tveka! =) Väl hemma igen gick vi å handla. Sen blev de lite Uno och vila innan middan. Matkoman kom fort, så vi intog sofforna tills Johanna komme med pepparkaksformar å kavlar. Så härligt med julbak. Lite deg hann inte med ugnen, konstigt *hehe*

Nils satt sen i soffan å åt någon pepparkaka å drack julmust. Jag å Johanna satt i köket. Efter en stund tycker jag de är lite väl tyst. I soffan låg fasters prins å sov så sött. Bäddade madrassen, klädde av han så han kunde sova vidare där. Han sover som en stock nedanför min säng, mys. Är nog på väg isäng snart jag med... En dag imorgon med. Hoppas på att få resten av veckan... Ja, de som blir de blir.

Kram på er!

RSS 2.0