Huvudet under täcket

Idag har de vara en riktig dag i skiten. Inte alls på humör. Sen dessutom massa skit kommentarer som gör mig ännu mer arg, ledsen, trött och irrterad. ÅÅÅHHH VAD STÖRANDE!

Chefens kommentar här nere tog nästan priset... Gick in där efter skolans slut bara för att kolla om han fått tummen ur för att skriva ett kontrakt till mig. De hade Mats gjort ist, för den dagen jag gick in nu i januari. Varför skrev han inte längre på en gång? Sen frågade chefen om inte jag ville jobba på lörda. Men eftersom vi åker på lörda och jag har lovat träffa Malin före, så lät han sur. Jag sa att resten av helgerna passar ju.. Fick till svar: "Men du ställer ju aldrig upp när jag väl behöver dig"
Han var väl halv ironisk, samtidigt som han också var sliten. Men fy så arg å irriterad jag blev fast jag sa inget. Jag jobbade VARJE helg i höstas, nekade aldrig. Nekade förra helgen för handledens skull, och nu låter han så där....ÅHHH!

Hem och packade om lite, pratade med Carro i köket som var minst lika arg på allt å alla. Köket som förövrigt såg ut som SKIT, och någon har nu total kvadda hennes stekpanna. VAD ÄR DE FÖR FEL PÅ FOLK???????

Jag rymde sedan. Tok t-banan till Vällingby, köpte en pizza och gick upp till Malin. Klockan var ca 19.30 när jag kom dit trött hungrig och les. Malin stackarn har ju feber, så hon blev glad för lite mat och sällskap. Provade ut helgens kläder och mina skor. He får duga.

När jag liks klagar på allt annat. Imorgon kommer Sofia hem från Tanzania. Över 5 månader jag såg henne sist...När ska vi få ses igen?  Sen ska Edvin ut på sin första lång tur ner till Övik. Alla älskade syskonbarn på ett ställe... och jag 60mil bort. FY FARO var jobbigt de känns! 4veckor tills jag flyger hem... Varför bokade jag inte den 13e ist??

Livet känns surt, väldigt surt. Trots dom ljusglimtar jag fått idag.. KRAM

Körkort i AB

Idag klarade jag mitt körkort i AB (ab=ansiktsbehandling) Så nu har jag gjort min första HELA riktiga behandling. Sjukt att de gick så bra. De kändes som en vanlig lektion, fast lite förvirrad blir man över vissa saker. Men än är jag inte fullärd, de går ständigt framåt =)

Efter lektionen på 3,5h utan paus (jag tackar dom som uppfann Dextrosol) så fick vi se våra sista anatomiprov. Ja, jag är nöjd över mig själv. Var seriöst orolig efter förra veckan, men miraklet gav mig ännu ett VG. Högre än första provet, lägre än förra. Slutbetyg VG =) Så nu gäller de bara att läsa igenom allt då och då under året så jag klarar frågorna på examen.

Annars så köpte jag skor idag, för helgen. Måste prova vilka kläder jag ska ha.. Urvaltet är litet! Något mer jag ska kosta på mig i veckan är naprapat på freda. Dum nog har jag använt skolväskan (axelväska) senaste dagarna och de tog de sista av min rygg som redan hade ont. Ska bli skönt på freda, för då blir jag en ny människa till salongen på månda =)

När jag kom hem utslagen ikväll så slängde jag in en tvätt, lagade mat, åt, diskade hämtade tvätten igen. Sedan intog jag soffan och 2a halvlek av Handbollen. Grymt rolig match, tills jag somnade till sista 2 min, suck! Skönt med en power-nap, och behövligt!

Igår hade jag ju Herman som kund, och imorgon skulle jag haft Hanna. Men de sa jag ifrån mig. Malin som skulle haft Hannas kompis, fick feber idag (stackarn). Känner mig bara så bläääää. Jag behöver träna imorgon! De kan kanske ge mig styrka igen.

På tal om de ska jag packa väska till imorgon nu, Ryggsäcken!!!!!!

Go natt!

Mamma Fransson: På freda skulle jag ge mycket för att kunna stå på Arlanda, men jag gissar att inte lärarna håller med. Och när jag kommer hem flyttar hon väl ner, så vi åker omlott. Nu kan vi iaf prata i telefon. Jag tror dom klarar sig i garaget ändå. Fick andra roliga nyheter från Vännäs i fredas, men men de tar vi inte här =)
Zandra: Vi får öva när jag kommer hem =)

Åh en sån helg, vilken underbar helg...lalalal

Jösses så länge sen jag skrev sist. Men de ska jag kompensera nu =)

Torsdag: Började med vaxning, som börjar bli en del av mig snart tror jag. Smärtan är som den samma varje gång, men jag börjar bli van. Hur som helst så blev eftermiddan såååå dryg, himla Elektro terapi (apparat lära). När vi äntligen fick gå så var de dags att ladda för kund. Camilla (kusin) skulle komma för en manikyr, vilket hon gjorde efter en hel del vims. Sånt som händer =) Trött å sliten kom jag hem...! Jonathan erbjöd sig tom att diska min matlåda för jag såg så trött ut... Illa?:P

Freda: De som stod på schemat för dagen var ansiktsbehandling. Jag började på Kattis, och jag tyckte de gick väldigt bra. Vi körde även frans- och brynfärgning, eftersom de kan ingå i en behandling. Mycket är de man ska komma ihåg! Sen efter tidig lunch var de min tur att ligga. Jag hade en sån dag då jag inte tålde någonting. Fick 5-6 allergiska reaktioner på krämer och masker. Ursch och fy vad de brände och stack =( Så många avtvätt blev de på mig! Kvällen blev städning, sedan åkte jag till Malin som flyttat till en 1a i Vällingby. Vi såg tv och hade mys-kväll.

Lörda: Underbar sovmorgon, som jag längtat sååååå efter, MMMM! Sen blev de en stor tvätt och göra sig klar för dagen. Vädret var slask, blåst och små regn typ som sist jag skulle till Ikea. Jag åkte till Vällingby och mötte Malin. Sen åkte vi buss, pendel och buss till Ikea. Härligt att strosa runt där utan press. Hyfsat mycke folk, eftersom de var löning för vissa. MIddan åt vi på Max, UNDERBART!!! Kvällen blev en favorit i repris hos Malin =)

Idag har jag plockat bort tvätt, packat upp Ikea-sakerna, och skrivit handlingslista. Tog en paus nu. Sen väntar handla, städa kök, läxa och Malin ville öva manikyr. Så verkligen en dona-dag. Kanske borde ta ner julgardinerna??

Mamma kanske är påväg till Skellefteå idag för att få se Edvin. SÅ avundsjuk. Längtar grymt tills de blir min tur... 4,5 veckor kvar! Lite synd tycker jag om Bengt som krocka i fredas. Fast nu kan han inte klaga på mig längre iaf, tack och lov!

Veckan som kommer är sista veckan innan salongen. Så i veckan ska vi öva inför då. Ta "körkort" i ansiktsbehandling och vaxning, tror jag. Sen är de viktigt att vi är fint sminkade och håret perfekt. Jösses, nu blir de hårt..haha!

Dags att forsätta med dagens lista!

KRAM

Mamma Fransson: Du vet hur gärna jag hade velat vara där för att träffa DIG, men jag kan inte vara överallt. Tyvärr :P
Sofia: Äntligen!!!
Zandra: ;)
Åse: De var inte lila, och jag var oskyldig =)
Elin: Längtar såååå tills ni kommer =)
Hanna (din kommentar syntes bara för mig): Kul att du gillade ansiktsbehandlingen. Pedikyren kommer gå fint. Jag har överlevt den många lektioner, haha. Tentan hoppas vi få tillbaka snart, men man vet aldrig...

Gårdagens bild från Malins hiss:

Tänk dig för nästa gång du åker hiss med last ;)

Utkast: Dagen har ...

Dagen har varit lugn, min handled har fått vila. Jag har haft en kväll utan press. Tvättade mina skolkläder, sen släppte jag bara ALLLLLLT! Midda till handbolls VM, grymt skön känsla! Nya tag imorgon...!

Efter 3h behandling sen make-up lektion. Går man hem lagomt mosig och ser ut så här....


Pink-sleten-lady...haha!

Looking gooo

Låååååååååååååång dag

När klockan slog 15 idag hade jag hunnit med detta
* En hel ansiktsbehandling (min första)
* Söla ner min rock med rengöring
* Handtvätta rocken (behövdes till eftermiddan)
* Äta en halv lunch (sen kom Elif å sa: Alla ner, prov nu inte om en halvtimme)
* Sista anatomiprovet -FRUKTANSVÄRT svårt..huva!
* Lite mer lunch
* Träna
* Föna halva håret (sen kom Sara: Yoga nu, vi börjar tidigare!!)
* Yoga

Sen var jag knäckt och förvirrad. Satt och yrade i en timme innan jag försökte stryka rocken torr. Efter de mat och snabbt ner och förbereda för min kund Hanna Ahlberg. Även hon fick en ansiktsbe. Gick fint tyckte jag. Hon kommer nog nästa vecka för en pedikyr..haha.

Hemma var jag vid 20 (12, 5h senare). Ingen nytta ha jag gjort... Lr jag har ju prata med Hanna å Nicke, alltid bra.

Nu ska sova... Imorgon ska jag ligga fram till lunch och få en ansiktbe.  Efter de har vi make-up, najs day!

KRAM

Så mycke, så kort tid..I like!

Jo men haj!
Tänkte berätta om senaste dygnet, som innehållit en hel del =) Men vi tar de från början... Efter jag varit hos läkaren i torsdags så gick jag ju in på Bolaget och sa hej till mina kära kollegor och blev bjuden till Tess på avskedsfest för Maria och henne.

Så igår då kom ja hem var de bara slänga om kläderna och iväg till Bolaget igen och möta upp Tess. Vi tog hennes bil och åkte och köpte pizza till gänget, bolaget bjöd =) Sen åkte vi till hennes GRYMT fina lägenhet. Hon plockade och donade och jag bokade flyg hem för påsk och i februari. Resan nu i februari bokade jag bara hemvägen, med SAS. Påskturen blir med Malmö, som EJ skickat bekräftelse lr dragit summan från mitt konto. Jag tror dom hatar mig sedan efter jul då jag hade mycke packning.

Hur som så komme Maria, Julia, Ted och Magnus (chefen) vid 19.45 och vi och hade de väldigt trevligt och åt gott. Sandra kom lite senare. Väldigt roligt att träffa alla. Oftast jobbar jag bara med Julia och Tess, och dom andra har jag nog jobba med en dag var bara. Efter 23 var de bara jag, Tess och Ted kvar så då drog dom med mig på en ölkrog (nä, dricker fortfarande inte öl!) på Brommaplan där vi hade de fortsatt trevligt. Hem kom jag lagomt runt 1.

7.50 ringde väckarn, så upp å in i duschen på med arbetskläderna och iväg. Tog denna tur åt Tess, så hon skulle skippa jobba på sin lediga helg och dagen kändes lång, väldigt lång. Tur att Julia piggar upp..HAHAHAHAHA! Fick låna hennes handledskydd, så jag kunde avlasta vänstern lite grann. Väldigt snällt! Väl hemma efter 16 så åkte kläderna av fort och ner i sängen, så skönt. Låg där till klockan nästan var 18.30.Då var jag hungrig så jag värmde kroppkakor (exotiskt, i know) och läste anatomi. Kvällen har varit väldigt lugn. Mot allt har jag skaffa Facebook, mest för att se Tess bilder från igår. Annars har jag duscha, rensa bilder och sånt. Soft med andra ord.

Imorgon står Anatomi, rensning och handling på schemat. Även en date med Herman (Elin) om jag hinner. Samt vila handleden!

KRAM PÅ ER!


Maria, Sandra och jag

Tess, Ted och jag som missat poängen med bilden

Julia och Maria

Min vanliga tur...

Ett bra tag har jag haft ont i vänster tumkudde/handledsrot. De har öma till och från. Förra veckan när vi började skolan och hade ansiktsbehandling, kände jag verkligen hur ont de gjorde att använda tummen mycket, framför att bara att sätta i tumkudden. Sen har de varit bättre igen. Eller de är väl de att när de inte gjort ont, är när jag inte använt den. Riktigt öm var jag onsdamorgon då jag satt på anatomin. Så jag satt och strök där och upptäcker en knöl. Börjar genast känna på andra handen, men ingenting där. Så när vi bröt för rasten frågade jag självklart Astrid, som kan de mesta. Hon var rädd att de var kalk eller brosk som hade börja bildas och sa att jag fick "sjukskriva" tummen tills jag uppsökt läkare.

Så idag ringa jag till Bromma vårdcentral och fick tid på eftermiddagen. Läkaren behövde bara känna lite, ONT, och kolla sen så hon väldigt säkert: De är någon en ganglion, för dom kan komma från ingenting

En ganglion är en ansamling ledvätska, i en ledkapsel. Kan komma vid långvarig överansträngning, skada, inflammation osv. Eftersom min knöl är väldigt hård, så är de någon en ganska mycket vätska. Dom kan tappas ur, men då kommer dom oftast tillbaka. Så hon skrev en remiss till hand-kirurgen, för opereration. Operationen i sig är "lindrig", tar ca 30min.

Hitta detta på internet om den: "Om det rör sig om ett handleds-ganglion får man ibland en av gipsskena över handleden under några veckor efter operationen för att avlasta leden. Stygnen kan tas efter ca 2 veckor. Dagarna efter ingreppet bör man hålla handen i högläge för att minska risken för svullnad. Sjukskrivning 1-6 veckor beroende på arbete och typ av ganglion"

De ger mig mer ångest!!!

KRAM

Reload

Dagen började bättre än igår. Var riktigt vaken på anatomin och antecknade rejält! Ska dock justeras när vi gått igenom de absolut sista imorgon. Tänk att de är våran sista anatomilektion imorgon... GRYMT =) Ikväll tänkte jag gå igenom de här avsnittet men, de blev att svara på frågor och skriva ner ord istället. Sånt som också måste göras, skönt att ta de lite lugnt för engångs skull, speciellt efter dom senaste dagarna med kemin.

På tal om kemin...provet var drygt 80 frågor av dom från häftet. Så många svar kunde jag, fast jag visst egentligen inte visste vad de var. =)Men men, sånt som händer, bra för poängen iaf ;)

Imorgon blir de nya anatomitag!

KRAM på er

I <3 Saffran

Dagen började tung. Vaxningen smärtsam, men ändå sövande. Så avslagen! Smärtan tog jag inte ut i skrik utan i grimaser i handduken, alla var lite oroliga! Jag överlevde iaf till lunchen.

Lunchen var tråkig, smaklös och torr... Ungefär som jag kände mig! Teroretiska prova i ansiktsbehandling gick i black-out-nivå. Glad om jag blir godkänd med andra ord! Var bara så borta/nere... Låg i dvala i ansiktsbehandlingen tills Carro började med portömmning. Fy så fruktansvärt ont. Näsan kändes som ett stort blåmärke, som hon gick lös på.

Middan började jag med redan vid 5, eftersom vi fått sluta tidigare. Trött och hungrig stekt jag blodpudding och läste kemi. Maten var grym, och Hanna lagade mat medan jag åt, alltid trevligt. In kom också Jonathan och gjorde oss sällskap. Så där blev jag kvar en stund och pratade, pluggade och började på piggna till. Sen bjöd Jonthan på Saffranslängd, som hans mamma gjort. Helt underbar!

Efter de gick jag mot rummet och kände sockret stiga. Så ner i soffan å in i kemins värld. Allt kändes bara så logiskt. Jag har delat upp de och hoppas på de bästa. Allt kändes bara greeeeat =) Så jag hade ca 40min på mig innan Malin skulle förhöra mig, så jag gick lös och städade. Musiken hög, lätta steg och leendet stort. =) Förhöret gick kanon. Håll tummarna att dom frågorna kommer imorgon!

Nu börjar sockret sjunka, dags för sömn my friends.

Mamma Fransson:
Bra att du vilat, de behöver du nog. Du är värd mer än så efter allt ! Sen så var jag less idag, men ikväll mindre. Men eftersom jag lyssnar på dig så hörde jag av mig till någon ändå. En snygg person som jag gillar. Sms kändes fegt, så jag slog på stort och ringde... Åh Hanna svarade...hihi! tack för tipset...Pöss! =)

KRAM

Som utlovat....


Bilden som Jörgen tog när han hälsade på på Bb innan dom åkte hem. Johnny kom med på köpet ;)

Kalla vindar i seglet

Så var helgen snart över och imorgon börjar en väldigt jobbig vecka! Först har vi vaxning, hel ben. Sen efter lunch har vi ett "litet" ansiktsbehandlingsprov, efter de är gjort är de min tur att ligga och få ansiktet por-tömt.  Så smärtsam dag.

Tisdan ser inte heller ut att bli bättre. På morgonen ska vi gå igenom Centralanervsystemet på anatomin, innan vi har vårat stora svåra irrierande djupa dumma kemiprov efter lunch. Jag måste bara klara de! Den kvällen är de bara ladda om för vårt sista anatomiprov veckan där på. GE MIG STYRKA =)

Igår kväll behövde jag och Malin en paus, så vid 17 åkte jag till Vällingby där vi gick på stan tills dom stängde innan vi slutligen åt på en krog/resturang. Där åt vi sist också...MUMS =)  Sen skulle Malin handla godis, så vi skulle gå till en liten kiosk där på stan. Centrum har nästan som tak på sig, och jag hade världens hicka, så de ekade. Vi fnittrarde som aldrig för, lite roar små =) Hem kom jag strax efter åtta då blev lite tv-titande, innan jag fortsatte läsa kemi till 23.30.

Tog lite sovmorgon, och låg sedan och funderade på livet och anatomi som jag drömt om och inte kommit på svaret till. Till slut klev jag upp och åt tv-frukost och hade de gött en timme innan jag å Malin gav oss av på utflykten till Coop. De var långt att gå, och kallt blåste de mellan Willys och Bromma city, där vi var på Stadium och Coop (Ungefär som på Ersboda). Malin fyndade återigen en kofta på Stadium och jag en sportbh. På Coop blev fynden en ryggsäck för min del, och ett par stövlar för Malins del. Hem kom vi snabbt och praktiskt =)

Eftermiddan har gått till plugg så klart. Ska göra nog göra mig klar för sängen, å läsa lite där. Hoppas jag kan somna sen =)

KRAM PÅ ER!

Ps: Fler fin MMS-bilder på Edvin kommer sen..hih. Ds

Kemin stämmer inte alltid

Ursch och fy för kemin. Hur har dom tänkt vi ska lära oss allt de här på så kort tid? Hur har alla andra klarat de? En förklaring kan va att dom inte läser anatomin samtidigt. Åh, ni fattar inte hur bajs allting är. Jag kanske borde plugga ist för att klaga, men mina redan dryga 3h ger mig rätt till en paus.

Startade en tvätt imorse. Tänkte lägga i en till efter den, så allt sånt skulle vara klart. Men någon hann dit före och slita ur min tvätt och starta en egen. SURT!!!!!

Imorgon lär väl dagen se likadan ut. Dock ska jag och Malin ut och handla. Åker nog ut till Brommaflyg på Coop. Skulle behövt in på ett Stadium och prova skorna jag kollade på i torsdags. Tror dom kan vara bra träningsskor. Kunde inte köpa dem igår, eftersom både börsen och kortgrejen låg i handväskan, som var hemma, suck!

Glad är jag iaf för Edvin, som jag blev moster till igår :D Alldeles förlänge blir de tills vi ses!

Nu ska jag försätta med tentastudierna/skiten!

KRAM


So cute!

Jo, jag har ångest

Imorse fick jag ett sms och blev så glad och tänkte de här blir nog en bra dag.

På anatomin gick strömmen, och var borta i ca en timme. När han kom och lyste upp oss igen, var ändå allt som vanligt. Sen fick vi tillbaka anatomiprovet... 1poäng, 1 fruktansvärt ynka poäng ifrån MVG, jag vill gråta! NI vet inte hur stolt jag kände mig över de provet tills jag såg skiten... Ja vet, VG är inte dåligt. Men jag hade kämpat så ....SNYFT!

Väl hemma blev de klassikmidda sen till nästa börda, kosmetisk kemi. Började gå igenom frågorna... allt var som ett frågetecken. Så jag läste en fråga sökte svar osv... men ja de känns lite som att leta en nål i en höstack. Tillslut ville jag bara gråta även då. Då ringde jag Hanna och fick prata ett tag. Sen plötsligt gick de lite bättre.

Nu ska jag gå isäng, och läsa några ansiktsmuskler!

Om ni söker mig, finner ni mig här. Här bland papper, böcker och ångesten. Men de här ska gå... Jag tror på mirakel!

Go natt på er! KRAM

Down in Fjollträsk

Sccchhooo, här nere är jag nu. Jag och Bengt lämnade Vännäs ca 9.40, då snön föll som mest. Väl i stan så traskade jag in med stor väskan och datorväskan på flygplatsen för att checka-in. Lyfte upp väskan på bandet, såg på vågen 30,0kg, hann inte mer än tänka tanken så säger killen:
-Väskan har övervikt!
 Jag lite oskyldigt:
-Ojdå. Men de gick bra när jag flög upp då den vägde så mycket.
Men sur karln sa bara att jag skulle gå bort till en annan kille. Skulle aldrig gjort de, för han var också som att prata med en vägg. Jag försökte gulligt förklara att väskan vägde 27kg upp, och förut har de aldrig varit några problem. Men han knappade på i 4min sen sa han, de blir 300kr med moms. IDIOT!!! HATA MALMÖ!!!

Bitter blev jag på dom i säkerhetskontrollen också, dålig start på dagen! Kallt var de här nere, blåsigt. Väl här hjälpte Hanna mig återigen med väskan. Hon är för söt! Sen blev de postläsning. Sötaste julkortet någonsin hade jag fått av Nils =) Efter de var de bara att traska iväg och handla. Tur att jag gick när jag gick, för sen började de snöa. Precis som piloten sa att de skulle göra.

Middan blev tidig, var tok hungrig. Sen så har jag suttit nästan 3h med skolarbete. Minst 2,5h av dom till anatomi.... ja, plötsligt känns allt som förut!

Ska nog isäng nu. Är grymt trött, och 3h anatomi väntar mig kl 8.30 imorgon... Den ni!

Kram på er!

Bye bye Norrland

Imorgon ska jag flyga hem. Hem till mitt andra hem där nere i söder. Inte helt sugen, men de är bara att bita i de sura äpplet. Väskan är inte packad, ovanligt nog. Tvättade en stor maskin imorse, så där av förklaringen. Dom flesta övriga sakerna ligger i. Så kläder, smink och sånt åker i imorgon. Även mat =) Så som underbara kroppkakor, kanske hittar vi något mer lämpligt i frysen ;)

Min frys där "hemma" innehåller brocoli, korvbröd och kycklingkorv, som var ett felköp. Kylen innehåller inte heller så mycket precis. Så imorgon när jag tagit mig upp för dom hemska trapporna, ska jag ut och stor handla. Sen så är de hög tid att gräva ner sig i anatomi, kemi och ansiktsbehandling. Huvaligen, vad jag läntar till februari då dom stora proven är förbi och vi går upp på salongen. Känns lite smått nervöst också..hihi!

Snart måste jag isäng, för sovmorrnarn är förbi! Först ska jag dock bjuda på några bilder...


Först några bilder på när jag och Zandra gick på promenad igår. De var -21 grader..
'
Gråhårig eller kall? =)

Is-lady... Diggar mina is-polisonger..hehe!

Jag tog några övriga bilder med vanliga kameran också, men dom får ni se sen. Sista bilden blir ist på tårtan jag gjorde till Ur-mötet ikväll. Mitt sista möte som ordförande, mitt sista möte för alltid??


Kallt, väldigt kallt

Ja, de är kallt här. 16,8grader har de tagit sig till från 16grader på 6h. Nu saknar jag Siv-Göran (värmefläkten), fast vi hade en stor nere i källarn som jag just kört igång i köket. Vill ju inte bli sjuk igen. Mamma ringde Kjellson. Tydligen hade stor panna på värmeverket stannat igår kväll. De var ju 17,5 inatt när jag kom hem, så nu är jag väldigt less på kylan. Tog mig en dusch på förmiddan, för att tina upp. De var varmt vatten i 5min?! Sen var de ljuvt, bittert! Men de var bara bunta på sig kläder och bita ihop. Något har man väl lärt sig i livet, haha.

Igår åkte jag och Zandra till stan, trots de var -20. Blev väldigt varmt i affärerna, så vi var inte där så länge. Vi tog väldigt vackra kort i en fotoautomaten, innan vi satte oss på bussen hem. Samma buss, samma chaufför och samma biljettkontrollant..hahah så roligt! Mattias ringde då vi just börjat åka hemåt, dom skulle upp till Skellefteå till Sofia och Johnny. Så jag hoppade av vid statiol i Vännäsby, och in i deras bil.

Vi var där vid fem och fick go midda, öppnade julklappar (älskar mina nya fårskinnstofflor, speciellt idag), efterrätt och sen spelade vi Galen panna. Ja, de gick sämst för mig, men vi hade kul. Jätte rolig kväll, så glad jag hann fara dit upp. Synd att bebis fortfarande vill ligga kvar i magen, men nästa gång jag kommer upp så ses vi förhoppningsvis.

Kvällen blir hos Nyströms, mysigt. Lite ångest att de redan är tisda snart...hm! Nu ska jag äta lite!

KRAM PÅ ER


Njuva Norrland

God fortsättning på er alla!
Själv hade jag en mycket bra nyårsafton i Spöland med 3 rätters, trevligt sällskap, badtunna, bastu flotte och många skratt. Bra bilder kan dyka upp vid senare tillfälle.

Detta inlägg vill jag bju på några mobilbilder, eftersom jag inte orkat använda min vanliga kamera... Enjoy!


På isen i Stärkesmark. Underbart, inte sant?!

Nisse och Fredrik, premiär i Forden.

Gårkvällen... Simon, Nisse, Hanna och Helena.

Hanna och Helena, med fin hattarna.

Gladast goes ego =) Jag hade en grym uppsättning, som ej syns här. Och som försvann i badet och håret blev till is!

KRAM

RSS 2.0