Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!

Hej mina vänner!
Ny vecka nya tag??? Vi börjar väl med slutet av helgen...

Söndan blev bolaget 12-18, BRA LÖN, mat, godis, skratt och självklart många flaskor som blev räknade! Hem i 100, upp, ner, tvätt in, upp, städa kök, ner hänga tvätt, ut med kartonger, städa kök, hämta kläder.. Sen var kl 20.30...Effektivt! Midda?? Nja, hittade en korv i frysen så de blev ungsfalukorv och klyftpotatis. Min förkylning kändes riktigt bra och jag gjorde iordning träningsväskan..!

Månda vaknar jag vid 9, helt slut, ont i halsen, hvudet AAJ! Sov en timme till, men ja, de kändes väl inte bäst. Tog mig till skolan, men värmen inom mig gjorde att jag for hem igen vid lunch. Så hemma vid 16 blev de en macka och öppna deklarationen. Massa pengar tillbaka till VERA =) Efter den stunden blev de sängen några timmar. Kunde inte sova, var väldigt varm, fast utom om fötterna. Fick iaf ett uppiggande samtal, alltid skoj. Efter kl 20 klev jag upp och tog dagens första Ipren. Plötsligt sjönk kroppstempen flera grader!  Hade svårt att somna, och vakna nog mer än 5 ggr i natt.

Imorse kände jag mig ändå rätt pigg, och trodde vi skulle ha nytt ämne och tog mig till skolan. Tog inte lång tid innan jag blev varm, men jag bet ihop med lite hjälp av Ipren, tyvärr. De nya ämnet var bara produktinfo, SURT! Slutade iaf 15.15, så de var skönt. Har tagit de väldigt lugnt ikväll, inga tabletter, ingen feber. Huvudet lite lättare, men värken kvarstår. Skönt med sovmorgon imorgon iaf!

I övrigt har jag ångest. Ångest hur, var och när jag ska resa hem.... Jag vill så gärna vara med, men allt är bara på fel ställe fel tid?! Kanske en valborghelg med Tyra? Sakna henne sååååååååå!!! Några dagar kvar nu!

Nu ska jag vila lite mer...Sen kanske se Greys, om de inte blir försent. Kalle håller på skicka förra veckans avsnitt. Kan ju inte se de nya imorgon, när jag inte sett förra veckans!!!

PÖSS PÅ ER!

Ps: Jag har bara regn hos mig....Ds

Sommartider, hej hej

Ja, de har de varit.  Kvällen som skulle vara en vanlig, tråkig hemmakväll skulle bli en träff med min kollega Julia. Träffen blev flyttad 1h, jag kom sent, jag missade TUUUUBEN (Rälsbussen, vänner). Julia hae med sig Henke å Tavlan (nej, jag vet inte vad hon hette). Vi gick till gamla stan,  i en gräng, in å ett ställe. Litet, skumt, och dom spelade kärleksballader.....DANS, SÅNG, DANS....SKRATT!

Vilken kväll/natt...ME LIKE ALOT! :D Me borde sova nu... har förlorat en timme pga omställning av locka. Mig ska jobba kl 12.

Vem är M som skrev senaste kommentaren???

Jag är besviken på er andra att ni inte kommenterat min otroligt vackra svanbilder som jag tagit!!!!!!

Jag ska tvätta imorgon...jag borde handla. Hur som ska jag ändå knarka mina gröna, ny inköpta, dyra, förkylningspiller och lösa upp allt som skulle vilja kalla sig slem!

Pöss på er..... och kom ihåg...kommentera!

GAY HUMOR =)

Idag älskar jag livet =)

Kl 12.20 gick Vera från skolan mot Kungsträdgården och Operan. Gick huset runt...Nicke hörde allt på telefon. Ingen rätt ingång, ingen Julia. Så Vera gick ner till vattnet breve, i solsken och fotade sina ny funna vänner.....(dom små bilderna går att förstora...klicka!)



Denna bild ovanför, I LOVE! Duktig mobil!

Och här är Jöns -Den mörk hyade/fjädrade svanen =)

Ja, som ni ser fina va dom. Sen hitta jag Monkan och gick in. Sen kom Julia, och tillsist Seved å Tess. Ca 50bord med vin på att prova, bra mässa! 3,5h senare höll mina fötter på DÖ i stövlar med klackar. Klackar som jag inte gått på senast halv året?! Hur som... Vidare å handlade lite, med Julia. Sen åkte vi till Seved där Tess var. Vi började dona med lite mat lagomt tills Seveds karl Henrik kom hem.

Vilken kväll...Skrattat så tårarna runnit, ätit gott och haft väldigt roliga samtals ämnen. Svårt att hålla sig för skratt då Seved helt speedad hoppas runt och säger lugna ner er nu ni MÅSTE lyssna...och vi sitter redan som ljus. ÅÅÅÅH, vad vi skrattat åt den mannen och hans tankar. Sjukt rolig bilder också...HAHAHAH! Skippade min tvättid och Greys för denna spontana kväll, så ni kan ju gissa hur kul jag haft=)

Oj, nu är tvättmaskin klar. Var tvungen att tvätta skolkläderna...Tur att vi börjar 12 imorgon. Dock träning före, om halsen är bättre!

PÖSS

GRATTIS JÖRGEN!!!! Pinsamt nog hann jag inte ringa, innan han smsade och tackade för paketet... Syskonkärlek =)

Vår? Njä...

Tjolla tjolla på er!!
Tydligen så är de tisda idag, jag har onsda, så är de bara. Önsketänkade? Imorgon är de iaf onsda och GREYS :D

Sen jag skrev sist så blev de ingen träning den söndamorgonen. Jag sov gott, sedan promenerade jag till jobbet och pratade med kollegorna tills chefen gav upp. Han kom inte in i systemet, för de var självklart nå fel. Så vi fick gå hem. Vi fick skriva upp 1h, vilket blir 2h i pengar *$$* Så lite handling blev de mest effektiva den dagen... skönt! Sedan kom snön...mummel! Den avtog måndamorgon och försvann på gatan.

Igår var inte så spännande. Vi fick morotskaka av Sara på lunch, helt UNDERBAR. Den höll mig vaken halva dermatologin, från kl 14 fick jag kämpa. Gick sedan när och provade mitt träningsprogram. Ja, de satt ganska fint. Måste jobba på min vilja så blir de här strålande... Ingen träningsvärk idag!

Idag vaknade jag tidigt och fick somna om, så ljuvligt. Sen låg jag en halv timme och lyssnade på hur mycket de blåste ute. Kl 9 tog jag tag i mitt liv och gick för att tvätta upp ALLA min badlakan. Höll på blåsa bort *BRRRRRR*, lite sol iaf. Hann måla naglarna under tiden, sedan var de bara mat, tänder, hår och iväg.

Fick ingen kund på förmiddan. Så jag och Somia vaxade varsin armhåla/axill på Minna. Sen kom Rosita, så vi tog hennes också. Sedan fick jag ta hennes bikini. Hann inte riktigt allt för vaxet tog slut, och Rosi skulle få kund. Jag själv fick FBF (frans- och brynfärg) och plock, najs. Efter lunch hade jag 2 kunder. Vi har avancera i veckan! Först en helkroppsmassage, 50min, på en karl (helt slut!), sen en ansiktsbehandling som tog 1h 50min... Helst ska den ta 1h,45min så jag måste öka tempo lite till!  Så idag känner jag mig ändå lite produktiv.

Sängen är nog nära... Bara en lektion imorgon. Sen blir de nog en vinprovning med jobbet för min del =) Dessutom är de våffeldagen imorgon och Jörgens födelsedag, skoj skoj.

PÖSS på ER


Dagens vårväder kl 16. De vita är snö i hård blåst!

On da top

Jo men hej igen... jag måste bara skriva om kvällen.

Jag tog mig iväg, i tid, av något mirakel och fram kom vi. Där var Maria ggr2, Kattis, Malin, Alexandra å Kaisa. Vi små snackade å hade de trevligt tills Malin och Sara var på G. Sara som fyller år på månda trodde hon var på väg till en vanlig midda hos Maria å Kattis med Malin. Men icket. När vi började gissa att dom var i krockarna ställde vi oss i garderoben/walk in closet breve ytterdörrn och fnittrade åt allt som sades utan för. När vi hörde att dom var i vardagsrummet gick vi ut på rad och sjöng...

Sara stod där alldeles i chock och tårögd. Att bara se någon så glad gav mig en klump i halsen och en längtan efter vännerna. Sara var lycklig hela kvällen, och vi andra också. Vi åt Marias UNDERBARA smörgåstårta och spelade spel och pratade om de mesta utom skolan. Helt UNDERBAR KVÄLL =)

Mitt ikvällen ringde Hanna. Förvånad tryckte jag bort henne. Men hon ringde igen. Så återigen tryckte jag bort henne. men jag fick en orolig känsla och ringde upp henne. Vilket samtal...Jag va så glad och rörd över allt hon sa. OM ni bara visste ur mycket jag vill hem nu, bara tvärt. Få ha min och Hannas kväll, som blev ett fiasko sist, en Freda å Zandra kväll med korvstroganoff och prat. Sen vill jag hem och ta hand om min vän.... De gör ont att vara så här långt bort ibland! jag tänker på dig!!

Nu ska Vera sova. Vera borde köra igång ett träningspass kl 10 imorgon, men he bli nog inget av om jag känner mig själv rätt imorgon :P Vera ska iaf jobba kl 12...se förra inlägg.

PÖSS PÅ ER

Låg batterinivå

Här sitter jag å myser i linne, trosor och tofflor. Har som inte lust att ta mig i kragen. Kom hem från jobbet för ca 40min sen, så en lugn stund är jag väl värd.

Natten var kort. Ludvig, Amadeus och Daniel delade på min bäddsoffa inatt. Och på golvet på en madrass låg Maja, gott om plats! De var väl inte de lättaste att få isäng dem, och sen få tyst på dom. Men tillslut lyckades jag och fick sova nån timme.

Skulle behövt duscha, äta och valt ut kläder ur min tråkiga gamla garderob, men vill helst sova. Blir inge sova om jag ska vara i Vällingby senast 18.30, för bussen mot Spånga går 33, som jag å Malin ska med. Sen ska vi byta till pendeln och åka till Barkaby där Kattis och Maria bor. Där blir de lite överraskning för Sara som fyller år på tisda/månda?! Blir nog en lugn trevlig kväll kan jag hoppas på med brudarna i klassen.

Imorgon är de som väntat sönda.Sovmorgon skulle sitta väldigt fint. Men jag ska försöka satsa på att hinna träna innan jag börjar jobba kl 12. Vi ska inventera på jobbet med dubbel timerstättning, så de vill man ju inte missa =)

Gu, vilket klagande inlägg detta kändes som. Men något positivt vara att få vandra till och från jobbet i solsken =)

Dags att ladda om batterierna. Pöss på er!

De går utför, pga mig?!

Ja mina vänner, snart är de helg??? Känns inte så, verkligen inte. Ser jobb framför mig...men de kan ge något bra också?!

I övrigt så är de lite tungt nu.... Vageln är kvar, men *peppar peppar* så är de mycket bättre efter jag spolade med koksaltlösning igår på skolan. Måste göra om de imorgon! Sömnen är kort och inte så djup som den borde. Ryggen ömar och sängen/madrassen på 10cm skumgummi på plank gör de inte bättre. Jag längtar till om 2v, då kommer mamma och Bengt ner för att fira Mikes fru som fyller jämt. Då ska jag ha fyndat på blocket så jag iaf kan sova om nätterna, då kanske dagarna blir bättre också?!

Våren är på väg, solen skiner, men vinden blåser hård och så kall. Vill ut när man är inne eftersom solen är lockande, men väl ute brr! Frisk luft iaf. Igår morse var de upp frukost och iväg å träna. Eller jag hade min personligatränings timme. Där en Emma lade upp ett program till mig. Vi gick runt och prövade övningarna, shit vad jag kommer bli stark i min rygg och axlar. Väldigt taggad är jag. Hade tänkt pröva idag, men min kropp sa ifrån. Den behöver vila idag, tro mig! Köpte ist första bästa par solglasögon och tog mig hemåt.

Satt och pratade med Maja på MSN om en ev lunch imorgon, då hon bad om hår och smink till balen. Självklart vill man ställa upp, så kul. Ringde även Elin eftersom de är ju som våran grej. Mitt i samtalet kommer jag på de jag gick och funderade på konstant igår. Jag visste att de var någon som fyllde år... kom på några, men jag visste att EN person fattades. Och de var såklart Elin! SJUKT DÅLIG VÄN ÄR JAG SOM GLÖMMER!!! Hon sa att jag kom ju iaf på de själv, och bara ett dag senare.... ÅH VAD DÅLIG JAG ÄR!!!!!!!

Imorgon är de skola 8.30-16.30, jobb 17 (tidigare om möjligt)-19.30. Efter de tänkte jag fara en sväng till Betel, där de är Kallelsedagar och känt folk, Vännäs folk =) Ludvig, Amadeus, och Daniel?! Skulle nog sova här sen. Måste ju se efter tonåringarna åt Arvid ;)

Måste kanske börja med att sova själv?? Har använt Hugo ikväll, han gjorde sååå fint här =)

Pöss på er

För min svägerska

Ja, de kan väl vara lite dags att uppdatera här. Åse, du måste bara ha tålamod. ;)

Mitt liv har inte varit så intressant på sistonde, om de någonsin varit de *hahah*. Men men vjag tar väl vid från där jag lämnade er sist....

Fredakväll... Låååång dusch, sedan var de jag och tven hela kvällen. Först tänkte jag åka och hyra en film av Carro, men latheten övertog mig. Underbart skönt var de hur som.

Lördan skulle jag sova. Började vakna redan vid 8. Så tillslut låg jag bara där över en timme och försöke komma på vad jag skulle göra med mitt liv, denna hel lediga dag. Umgås med vänner kändes rätt, men inga att tillgå. Så jag tog ännu en dag helt off, bara för att de inte hänt sedan jag flyttade?! Kvällen spenderades i Rönninge med Sofia och Pontus, hos Pontus föräldrar. Så jag fick träffade båda dom, och hans syster, trevligt. Mina extra föräldrar Karin å Lennart var också såklart där. Dom bodde medan dom tapetserade hos Sofia å Pontan. Ska bli kul att se resultatet, nu när allt är klart. Hur som så var de en väldigt trevlig kväll. Kände mig verkligen hemma, eftersom de kändes som en typisk Vera å mamma Fransson kväll =)

Söndan tog jag tag i mitt liv. Går inte att ligga på latsidan hur som helst. In å träna, 1 mil på crosstraninern, sen fick de räcka. Hem, ut och handla, hem, laga mat (2rätter), läxa, tvättstugan 3 varav sen soffan *HEHE*

Så som ni ser, ingen helg att skryta om precis. Har hunnit med 3 kunder i veckan, 2 ab och 1 manikyr. Slutade kl 14 idag sååå skönt. Mitt seende öga har drog på sig en vagel igår kväll, så de känns som att blinka med en sten i ögat. Något som iaf kommer gå över av sig själv. Så les på läkare... de är ditt min lön kommer gå i vår, för de går bara utför! 

Annars har jag investera i nya pluppar på klackarna på stövlarna, som ny! Sen beställt ett Medmera-kort (vuxenpoäng). Köpte även idag Emla, för att bedöva smärtan när folk ska öva Epilering på mig *HUVA*

Ikväll ska jag å Malin vårda våran vänskap och baka kladdkaka och mysa i denna lååånga vecka (jobbar lörda). Solen lyser iaf, något som gör mig glad. Eller jag går lite som om jag vore helt blind. Glömde brillorna i Vännäs...så de ska bli nästa inköp. Dyra investeringar på G, med andra ord :P

Dags att vila mitt öga!
PÖSS


Våran snö... Våra gator är i princip torra =)

Till alla: Hugo mår bra. Han var väldigt duktig, och får mycke kärlek!
Zandra: Ska sota dig sen ;)
Linn: Kul att höra från dig! Klart vi måste ses..boka in 9-13/4 =)
Elin: Tack =)
Mamma Fransson: Jox i reseförpackningen??? Extra munstycket och min sport bh?! Missade jag nåt??

Hugo, min vän

Hur skönt är de inte att vakna och tänka: "Idag är de freda, du slipper sminka dig, för din enda lektion är 3h make-up. Du jobbar inte ens idag, inte imorgon heller. Om någon timme är du lång ledig att göra vaaaad du vill!! " =)

De fick mig att stiga upp. Sen att de var freda den 13:e kan ha varit boven att jag fick klä om mig 2 ggr för jag gjorde fel, och att jag sedan stod och hällde havregryn i min fil, vilket inte smakade bra. De blev grötigt i filen, ursch! Jag skyller på dagen ist på att jag var trött ;)

Dagens lektion hade temat sotning. Då kan man komma hem och se ut så här runt ögonen....


Jag sminkade Jennifer, och hon sminkade mig. Jag blev grymt nöjd. Hann dock inte fota henne.

När jag kom hem efter att ha burit Hugo på Stockholms gator, på tunnelbanan, och uppför 7 trappor var mina armar som halv dö. Laddade om med lite blodpuddingslunch och påbörjade sedan dagens stor städning.
* Rensning i garderober
* Sy knappar 
* Allmän plockning
* Tavel upphängning
* Dammtorkning
* Efterlängtad dammsugning med Hugo (Han var UNDERBAR, den lilla röda*HAHA*)

* Golv torkning

Väldigt nöjd nu. En dusch och midda på de här, så orkar jag nog torka i skafferiet. Vad ska jag göra resten av helgen? Lite vila..sen då? Ah, he som händer, he händer =)

KRAM PÅ ER

Dagens läkarvård...

Alltså ni å er kommentarer, är ungefär som Triss... Plötsligt händer de =) Härligt! Fortsätt så!

Ja, veckan började lugnt. Ingen kund måndamorgon. Så jag fick klippa och måla tånaglarna på Somia, hon når dom inte långre. Det är någon i hennes mage som tar förstor plats =) Sen så var de min tur att ligga. Gunilla behövde öva apparater och masker i en ab. Tufft jobb, men någon måste jag kund *HAHAH*. Eftermiddan bjöd på 3h dermatologi (hudsjukdomar) intressant och svårt, men med tant Marita vid tavlan blir de bara *gäsp* Efter dom timmarna släppade jag mig ner till Cross-traninern och drog iväg 6km, sen var jag så les och mer trött.

Tisda bjöd inte på några roligheter. Jag vaknade och skulle ut på promenad, lite otaggad. Satte mig upp, vred om persiännen (bäst stavning) och såg VITT, SNÖ, snön vräkte ner. Kvällen före var de gröna gräsmattor... Så jag suckade, lade mig ner och sov vidare. Om jag ändå blir kallad Stockholmare måste jag leka en ibland!

Idag faller snön än. Dessutom har vi haft en ovanlig dag. Jag har gått i min privat, vanliga kläder en hel dag, inte normalt nu förtiden. VI hade praktisk marknadsföring med Birgitta. Väldigt intressant, peppande och tiden flög iväg! Sedan var de dags för lunch som blev mammas palt. Snacka om en som fick palt-koma, lagomt 25min innan yoga. Tungt yogapass!!!! Efter de snurrade jag lite på stan innan jag tog bussen till sjukhuset, där de blev en lååååång väntan. Tillslut kom jag in, och var ute igen på 7min...,SUCK! Som gick så här..

I januari skulle jag få remiss till HAND-kirurgen. Men tanten skrev bara ortoped så där hamnade jag idag. Han tyckte vi skulle vänta med opreration, för i värsta fall kan den komma tillbaka. Han tyckte även att jag skulle undvika massage och saker som gör ont... För mig låter de: Fel utbildning! Om jag vill ha bort smärtan, måste jag operera typ.. Men han ville inte avgöra de utan att en riktig hand-kirurg skulle se knölen. Att komma dit tar minst 2-3månder...grattis till mig! Åhhh...så sur! Ett ord kunde tagit mig till rätt person på en gång..ÅÅÅÅHH!

Nu ska jag sova. Sovmorgon imorgon, men jag har tider att passa redan kl 9.15...suck!

KRAM

Zandra: Nästa gång blir längre... torsda till månda em =) Och jag ska tvätta rätt nästa gång.
Mamma Fransson: Imorgon får jag behandla dig. Då ska vi ta oss en diskution om Hugo (Min DAMMSUGARE)
Sofia: Då kan du få tvätta mina kläder också =) Ni var inte med idag.. kanske imorgon?!

Vilo dag

HELT SJUKT TRÖTT är jag! Om en timme intar ja min säng...longing for it!

Veckan här nere har rasat iväg, inte varit ledig/själv många minuter. Som sagt så sov Arvid över tisda-onsda. Han åkte vidare redan vid 7, fast jag hade sovmorgon så jag sov gott vidare. Den kvällen gick till att landa och bara andas och se Greys så klart =)

Torsda gick också fort, mycke kunder i var de hela veckan. Och när skolan var slut var de race hem och hämta jobbar kläder och jobba till stängning.
På fredan visste jag om att jag skulle jobba, så då tog jag på mig dom kläderna direkt på morgonen. Hem kom jag efter kl 20, väldigt slut. Lagomt vid 17.30 förlorade vi kontakten med banken så kortläsarna inte fungerade som dom skulle. Bara när dom kände för de. Långa köer, lite bittra kunder och otroligt intensivt. Så kvällen blev lugn och laddning inför lördan.

Freda var på ett till sätt inte den bästa. Vi hade våran första riktiga epileringslektion. Nålar in i hårsäckarna, på med ström *AAAJJJJ*! Gick bättre än jag trodde att vara terapeut, trots min nål-skräck. Men att ligga där.. FRUKTANSVÄRT!

Lördamorgon tog jag mig en promenad till jobbet efter en dålig natts sömn. Kortläsarna fungerade återigen, och allt var frid och fröjd i ca 30min efter öppning, tills ena kassan la av. Den ville inge mer. Så en kassa kort gav återigen köer, bittra kunder och stress. Slut var bara för namnet sen! Hem och hade några jobbiga timmar, sen kom Malin och de slutade med att vi for på 50-tals bowling på Gullmarksplan som Sandra på jobbet taggat mig på. Vissa var sååå fina =) Vi spelade en omgång, och drog sedan vidare till Kelly´s där Malins pojkvän och hans kompisar var. Dom hade nämligen varit på Metallica. Tur som vi hade fick vi stå i VIP-kön eftersom Dannes kompis var stammis där. Sen så var de 23års gräns, men oss i VIP tog dom ej leg på, tack å lov. Timmarna försvann, sen åt vi på Max. Godaste på väldigt, väldigt länge...mm, lyx! Sedan åkte vi alla hem hit och somnade omgående.

Efter 11 imorse var Danne tvungen att åka hem mot Avesta, så Malin följd med han in till stan. Själv klev jag upp, efter alldels för lite sömn och började tvätta. Först en maskin med alla kläder, sen nr 2 med skol och arbetskläder. Upptäcker när jag lagt i maskin nr 3, att de är lite kallt i torkskåpet, kläderna inte torkat. Så jag vrider på 95 grader. Kommer ner för att tömma maskin nr 3 med sängkläder, och handdukar. Fortfarande bara kalluft i torkskåpet *SUCK*. Nu hänger de saker ÖVERALLT här!

Hur som är de ny vecka imorgon, och nya tag. 2 nya kurser, dermatologi och praktisk marknadsföring, Sen ska jag till läkaren, Mamma Fransson kommer som kund på torsda *LYCKA*, min dammsugare flyttar nere *LYCKA*. Nu ska jag se lite tv innan ..zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!

Här kommer några mobil bilder från förra helgen...

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ =) (Johnnys bil)

Tyra bevakade packning på söndakväll

Stolt moster med Edwin, 7 veckor och 2 dagar

KRAM

Borta bra, men hemma bäst

Ja, så var man tillbaka här nere. Tillbaka i verkligheten?! Så skönt de var att åka hem i helgen, inte lika skönt att komma hem hit precis.

Fredan var jag i mitt lycko-rus, och full av längtan. Väl hemma i Vännäs efter kl 17 fick jag göra de jag längtat efter i 7v.... Hålla Edwin i mina armar. Så liten, så söt, så underbar. Kisse blev också glad. Åh vad lätt allt kändes.

Lördamorgon började med en härlig sparktur med Mona runt lilla Nyby. Solen lyste, å de var ca -10...mmmmmm! Sedan körde JAG in till stan med mammas bil. Första gången sen krocken i oktober....men de gick bra. Dagen fortsatte med bandy, midda med folk, och "mys kväll" med Franssons+Bihang. Familjen Lundgren kom också på besök. Oj, vad Hilde vuxit...åh vad hon pratade, söt nosen! Gojja hade också vuxit!  Kvällen avslutades i nostalgi, fick åka traktor =)

Plötsligt var de sönda....! Träffade fler vänner och donade på och njöt av dagen. Jag och Zandra tog en långpromenad i snöfall efter kl 23, med Mona som skulle rastat. Tänk att få göra så varje helg...hm!

Trött å sliten var jag när väckarn ringde igår. Snön föll, vinden blåste men vi fick iaf lyfta. Senare kom vi fram, och jag missade bussen mot Alvik. Så de blev taxi på t-banan sen den in till skolan. Så i tid kom jag. När jag åkte hem sedan på kvällen hade jag ångest för trapporna med resväskan. men som från ingenstans kom en kille och bar upp min väska... HELT PERFEKT! =)

Idag gjorde jag prov i näringslära... Skönt att de är gjort, tror de gick så där iaf.

Nu börjar de bli sov dags... Trött i massor! Sovmorgon imorgon, mmmm! Arvid sover över, fast han åker dock tidigt.

See ya! PÖSS

RSS 2.0