Äntligen helg

Som sagt, ÄNTLIGEN HELG! Veckan har varit lång, lång...lååååååååååååååååång!!! Måndan var de träna å skola. Tisda skola å jobb. Onsda  jobb å skola, Torsda skola och LEDIG kväll (nekade jobb), freda skola och jobb... Och idag jobb. Så ganska fullt upp.

Höjdpunkten i veckan var helt klart min torsdakväll som spenderades med Malin i Vällingby. Först åt vi midda sen var de dags för SHOPPING! De blev en klänning, 3 linnen (2st skollinnen!!!), en par tight, en parfym, ett gloss... Allt för under tusen lappen. Jag älskar REA ibland!!! Dock fattas nya byxor... Får bli på månda??! Är faktiskt ledig månda, torsda och sönda från jobbet. Dom andra dagarna ska jag dit timmarna jag har över.

I veckan måste jag studera till hudvårdsprovet. Har redan börja, duktig som jag är *HAHA*. På tal om skolan så var jag i tvätten hela veckan som var. På ett sätt var de lugnt och skönt, inte lika stressigt som vanligt. Men de var såååå lång tråkigt. Tills freda eftermidda då vår kära klass spårade ut totalt... En viss utländsk kund hade blivit rekomenderad oss av sitt hotell, och kom därför förbi för en massage. Dock när han kom och skulle klä av sig så är han en karl som går kommando. Så han gick på toan och virrade handduken runt sig och gick till sängen. Ni kan tänka er en hel klass med tjejer, en freda eftermidda, en snygg karl med bara en handduk som går igenom en salong...Osch vad alla vaknade till *AHAHAHAHAHHA* Tänk så tokigt! =)

Ikväll skulle jag äta midda med Julia och Micke och sen skulle vi vidare. Men för en timme sen låg hon hux flux å sov med huvudvärk. Så nu sitter jag här färdig fixad, med mina nya klänning, tittar ut mot solen som de ibland kommer lite regn i, och undra om jag måste göra midda sjlälv nu?!

Imorgon väntar tvätt, städ, plugg.... Träna?? Hur som, ha en bra helg! KRAM

Lite bilder från kameran å midsommar...

Franssons stuga...

Min "sill-tårta"....

Sötast...

Afrika-bygget!

MMMMM....Härligt!Sånt som saknas nu...
Göransvägen 36 B, B som i Bodegán!

Edwin, så gooo!

 
Ego-trip...

Just nu... Vill ut!

Skolan... Passar på att ha håret på kragen, mot allt :P

Always on my mind

Väldigt talande mening... Jag har tänkt på denna blogg sååååå många gånger, och tittat på den nästan lika många gånger, men inte fått tummen ur. Hur som så tänkte jag bara skriva någon mening så ni ser att jag lever =)

Sen sist har de återigen hänt massa. Jag åkte upp till Skellefteå, solade, badade, lekte massa med Edwin, åt gott, vann över Johnny i Dot, sov på soffan med Bamse, delade säng en natt med Bamse och Mona (TRÅNGT), var på stadsfest med Sofia och Johnny osv. Helt klart kanon värt! Vidare hemåt på fredan, och midda i Sävar hos mamma och Bengt. Bengts söner med familjer var också hemma. På lördan efter jag lämnat tillbaka Kian, tog jag Ka:n till Övik, till Elin och Jacob. Vi åkte ut till Österbillsjö och grillade med deras vän. Kvällen var mys och lååångt samtal med Elin, samt spel med pojkarna. Söndan styrde jag vidare till Bonäset. Alla var uppe på dagiset och höll på med utstädning så jag tog husnyckeln och åkte ner för en dusch. För första gången på lovet kände jag ro i livet. Jag kände mig hemma och trygg, vilken känsla. Efter utstädning av huset, flytt, jobb osv så trodde jag aldrig en känslan skulle komma. Eftermiddan tillbringade jag med Hilde, massa mys. Lekte även med Nils, åt ännu mer go mat, spelade mer Dot, knasades med Åse... hade kvalitetstid helt enkelt. På tisda förmidda kände jag att de är dags att åka hem och träffa vännerna jag ännu inte hunnit med. Körde hem i ÖS REGN, har nog aldrig varit så rädd. Vindrutetorkarna hann inte ens hålla efter... Hem kom jag iaf.

Dom kommande dagarna var de umgänge för hele slanten! På fredan började Vännäsdagarna, och regnet föll. Med stoppade in mig. Grillmidda hos Eve, trevligt sällskap sen ut på byn och träffades MASSA roligt folk... dygnsur om fötterna! Lördan började tidigt med servering på en Rally-sprint, återigen. Gick bra, men de var lite slitet. hem och laddade om för date med Jonas hos Jelle. Vi fikade och visade Vännäs, grymt trevligt. Middan blev sen, men bra. Åt med mamma, Bengt, Sofia, Johnny, Edwin, Gunnel å hennes karl på Marias, toppen! Hem igen och byte om, krashade min parfymflaska och vidare ut. Ännu en trevlig kväll tog fart och hux flux jag gick nerför Göransvägen ca 03.15 barfota, med klackarna i händerna, och ett leende på läpparna. Söndan kom fort, för fort. Upp packade, en sväng på byn, mutade Gustav sedan blev de brännboll och midda med ett helt gäng... Sedan var jag och Gurkan tvungen att åka, SURT!

Blev hämtad vid flyget av Tess, sötis! Väl hemma här, "nyvaken", trött, sliten, full av nya intryck, van med folk, vänner, familj, sol, och Norrland.... Så kändes allt som en enda fråga -Vad hände?

Skolveckan började. Måndan var som en timme. Så mycke kunder, 4-5 kunder varje dag, INGE tidsuppfattning, onsdan kändes som freda osv. Efter skolan på fredan for vi ett gäng till vår "klass mamma" Kaisa (jag nekade jobb, galet!!!!), och hade knytkalas. Pajer, kyckling, frukt, ostar, kex, rosé, många skratt! HÄRLIGT, mer mer! Lördan var litet slitet där vid 7.45, men jag kämpade och tog mig till jobbet. Galen jobb dag! Men vår inlåning från Vällingby vägde upp dagen bra nå mycke *haha*.

Igår var jag isäng vid halv tolv, sov nästan 12h inatt. SÅÅÅÅÅÅ TRÖTT! Vaknade till någon gång imorse, men de gick bara inte att öppna ögonen. Dagen har gått på få knop. men handling, matlagning, städning , lite studier och annat har hunnits med.

Imorgon börjar vi kl 12, jag är i tvätten i veckan *bittert*. Ska hinna träna före, dags för ett nytt liv efter sommarens slöa tillslag med go mat. Var många små promenader, men de var de enda.

oj, nu blev de långt igen :P Avslutar med några mobilbilder..

Första lördan...

Andra lördan...

Sista natten med kisse..

Wheels...dagen..

...kvällen.

Sötast!

Edwin steker...

Hilde och jag, söndasmys =)

Bodegan

RSS 2.0