Hard work

En kort sammanfattning av slutet på förra veckan (tis-fre)... SJUK! Blev inge barnvakt, mådde fortfarade illa då. Men mot kvällen stod jag på bena och hämtade Emma med vänner i stan på natten. Lördan däremot slutade bättre än jag kunde ana. Jag å Sofia drog på Marias på kvällen och hade en underbar kväll fylld med dans, leenden och värme. Helt overkligt ;)

Denna vecka började med 6h julklapps shopping med syster Sofia. Otroligt att hennes knä nästan höll ihop. Tisdan blev de lite till julklappsshopping med mamma å syster Sofia. Snacka om att jag var les på tisdakväll, kändes som jag varit igång 2 dygn. Men jag bet ihop och körde Emmas bil till Nisse. Dock hittade han inte felet, men tids nog så kanske de löser sig. Kvällen avslutades med Jonsson. Trots att de är jobbigt måste vi gå vidare...tragiskt nog!

Igår försökte jag varva ner lite och slog in massa julklappar...de gick åt ca 8m papper, 2 rullar tejp och en hel del tålamod. Nu har jag inte mkt kvar på julklapps delen, YES! Efter de var de säsongs avslutning på Greys, självklart så satt jag å Sofia bänkade i soffan och njöt!

Idag har jag börjat arbeta. Jag är "anställd" av Fransson Fastigheter, tänka säg vad de är bra med kontakter. Iaf så började jag idag med utstädning av en 2:a. Den skulle varit perfekt till mig, om jag hade haft pengar...! Men jag får drömma mig bort medan jag skrubbar. Sen imorgon ska jag städa i en lgh som dom har hyrt ut som kontor. Dom som sitter där flyttar snart ut, och då ska väl den också städas ur. De lär bli jobbigt, eftersom de är en 5:a :P Men nu ska vi tänka positivt...jag får ju några extra kronor i börsen!

Nu är jag grym trött, och jag ska på body-pump om 2h. grattis till mig! Efter städning imorgon morgon blir de nog stan med Nyströms, jag ska inte handla nåt!. Sen så är de julbak på lörda, samt att Emma fyller år. Får ju inte glömma skyltsönda på sönda heller... 1:a advent....REDAN?! :O Fullt upp helt enkelt...TRÖTT!

Svamel, svamel. Nu ska jag vila!

KRAM

image93
Tyra "hjälper till" med julklapps inslagningen. Hon tror att hon är lite väl liten ibland.

34 dagar till Julafton

Det borde vara 34 dagar om jag räknat rätt. Igår var de iaf 5 veckor dit. En julklapp har jag faktiskt köpt. Den ska Nils få. Tror den är riktigt skoj, lr jag hoppas på de. Sen så har jag lite mkt hjärnsläpp på alla andras paket. Samma sak varje år! Kanske borde sätta upp ett "mål" nu när jag liks är arbetslös... typ alla julklappar ska vara köpta till Lucia. Hm, försöka kan jag ju alltid iaf!

Annars så är de ju snö ut. Har ännu inte sparkat, men de måste bli av snart. Göransbacken är ju i topp-skick just nu, perfekt. Om jag ska dropa på Body-pumpen ikväll så kan jag sparka dit. Är inte alls peppad, men de är lika bra att dra sig dit så man känner sig lite nyttig. I lördags så spelade jag bandy både på dagen å kvällen, de var riktigt skoj och jobbigt. Var lite mör på söndan, så jag å Zandra gick lilla nyby. Efter de gav jag upp mitt seriösa jag. Jag, Emma å Mattias åt midda, spelade Need for speed och bara degade i soffan. En perfekt sönda kväll med andra ord.

Var på dekorationsmöte igår. Jag å Elin, ska dekorera i kyrkan den 8/12 då de ska vara Julbord & julkonsert där. Ojoj, var ska detta sluta. Vi har iaf stöd av Hanna, Sofia å Ulle, alltid bra.

På freda ska jag vara barnvakt till Alex å Sofi, tvillingar på drygt 1 år. Ska bara vara nån timme, men de blir nog spännade. På tal om spännade så skulle de vara skoj med utgång på Marias. Men vi får väl se hur de blir med de. Det var faktiskt riktigt länge sen sist.

Hur som helst ska ja väl fortsätta med mitt arbetslösa liv nu, så see ya laters!

KRAM

Idag blir de bilder från mammas kalas:

image88
Mamma, Jörgen å Johnny (Faster Donna) tar fika
image89
Åse å Nils myser i soffan, med lill skrutt i magen.
image90
Nils fotar faster Emma
image91
Han fotade även Gam´ faster Sofia =)
image92
Moster Inger och kusin Camilla. Inger är så lik mamma på bilden!

Tanga Tomten

Nu har det gått 1,5 vecka sedan jag skrev sist, så nu ska jag uppdatera er på mitt "över intressanta liv"!

Förra vecka började i tjafset-tecken. Folk tyckte, tänkte och ville olika. Ja, de liknade helt enkelt tjejer i lågstadiet. På de gick jag sämre än dom på Björkbacken, enligt min mor. Jag hade VÄRLDENS träningsvärk efter ett pass body-pump, så humöret var verkligen i botten. Men framåt fredamorgon hade saker och ting lättat, så jag återigen kunde röra mig normalt och tänka postivit på vår tjejmidda som skulle bli av på lördan.

Lördan bestod av bandy, å tjejmidda. Den var trevlig, men vissa personer borde tänka på vad dom säger! Alla lever faktiskt inte i "en dröm värld". Hur som helst så delade jag säng med Jelle den natten. Jag var hennes lilla Tanga-tomte ;) Mysigt, förutom all disk som väntade söndamorgon. Det tog ett tag, men tillslut så var allt vackert igen. Jag traskade hemåt och packade bilen med massa saker och tog mig till Umeå. Där väntade en farsdags midda, mums! På kvällen passade även jag å Sofia på att åka på Maxi, eftersom Sofia var hel taggad. Hon fick sig ett par nya handskar, å ja hittade en julklapp, som jag dock inte köpte...Inte helt smart tänkt där! Kvällen avslutades med att jag somnade djupt, medan Sofia fortfarande läste, var så grymt trött.

När jag vaknade dagen efter hade Sofia redan åkt till sjukhuset. Så jag duschade, gjorde ärenden på stan å sånt, innan jag hade en mys timme i soffan. Sen var de dags att leta parkering på sjukhuset, inte lätt! Tillslut fick jag en, och kunde gå upp och hämta min ny opererade syster. Dagen fortsatte ganska segt, eftersom hon sov å jag hade inget att göra. Förutom när hon vaknade å ville ha latté osv, Johnny vet vad jag pratar om ;) Jag lämnade min syster igår em, med den andra Sofia i bilen. Skönt med sällskap! Jag bestämde mig för att hänga på Sofia å Maria på ett pass body-pump, igen. Grymt jobbigt, mkt asplöv i mina leder, men jag överlevde. Å jag kan rör mig normalt idag, UNDERBART! Okej, de känns lite i lederna, lär väl bli värre imorgon. hihi!

Idag har jag haft en lista på saker att göra. Och äntligen har jag kommit till slutet av den. Nu ska jag bara snöra min nya skor, så jag kan använda dom. YEY! Posten var just och hämtade min mobil, som ska på lagning :/ Har låna en gammal mobil av Franssons så länge. Hoppas den blir lagad snabbt!

Oj, vad mycke svamel. Inge jobb-napp heller. Sökte en till tjänst idag! Är less på allt väntande på...något?

Aja, puss å kram Julgran!

Smakprov från lördakvällen:

image86
Hanna kände för att hacka på saker =)
image84
Hanna, Elin och jag, egobild!
image85
Sofia är smart å "snattar" när ingen ser?! Eve märker inget iaf! HAHA, klockren!
image87
Jelle får tala för sig själv på denna bild =)

Färdi' kalasat

Ja, nu är de verkligen de. Mamma hade öppet hus igår, och vi tror det vara runt 35 pers som kom och gick under em och kvällen. Mkt fika och mat fanns det, och en hel del försvann. Dock hade vi kvar 2 av 3 prinssestårtor imorse, så vi kan säga att den tårtan förlorade och matdelen tog hem stor slam. Hur som helst var det mycke fart och fläkt större delen av dagen, och huvudet var slut när vi väl gick i säng runt 2 tiden. Då hade jag varit igång sedan strax efter åtta på morgonen. Tredje lördan i rad som det inte ha blivit någon sovmorron, och 2 av dom har Nils varit här.

I alla fall så vaknade jag vid 4 på lördags morgonen och gick en sväng på toa som vanligt, då jag plötsligt fick mig en chock. Jag var just på väg in i mitt rum igen då jag såg något i mitt "blinda-ögas-ögonvrå", SNÖ. Den föll så fin, med stora flingor. Blev som lite små lycklig inombords och kände mig som barn på nytt. Precis som det känns varje år när den faller första gången. Så när jag vaknade av Nils ord från köket vid 8 snåret -"Pappa, vi gå å skotta snö", då kunde jag inte ligga kvar. Jag hoppade upp ur sängen och slängde på mig täckbyxor å en gamm jacka och hoppade ut och gjorde vinterns första snöängel. Nog finns barnasinnet kvar! Sedan började jag å Nils att bygga en snögubbe, som vi senare döpte till Kuk. Jag menar givetvis Knut, men Nils hade lite uttals problem så de lät lite skoj. Senare på dagen byggde jag även ett Snö-spöke och en häst-hund, vid namn Johnny-Ponny. Nils var en duktig skotare som gav order om vad jag skulle bygga, min lilla söt nöt!

Helgens höjdpunkt har varit att lägga händerna på Åses mage och känna lill-bebis sparka. Så mysigt! Men det finns en till grej som hamnar väldigt högt upp på höjdpunkts listan....

Jag åkte nämligen till Franssons idag för att lämna igen deras tårtfat, som jag lånade i fredas. Givetvis var det en hel tårta på fatet, eftersom det blev över sedan igår. Det var mkt uppskattat =) I alla fall så efter fikat och klippandet av Sofias lugg så satt Nisse och pratade med Hanna i telefonen. Så Nisse lät mig prata med henne. Tårarna föll så fort jag hörde hennes röst! Att höra henne säga: "Hej Vännen, jag saknar dig" Fick mig verkligen att känna saknaden av henne. Men de var så skönt ändå att bara få utväxla några ord, trots att de var många snyftningar från båda hållen. Saknaden är nu total, och jag inser hur mkt hon verkligen betyder. *Torkar tårarna* Hoppas verkligen hon kommer hem en sväng i vår!

image81
"Lånar" denna bild av Åse. Så här såg de ut strax efter åtta på morgonen...image82
Nils hjälper till med Knut. (Om ni tittar noga kan ni se att mitt hår iär inte blondt längre)
image83
Knut, redo för kalas. Han smälte dock ganska mkt under dagen!

Nu har jag laddat upp bilderna som jag lovade, om de var någon som hann läsa detta för någon timme sedan. Jag kan avslöja att body-pumpen var rolig, krävande och jag kunde ibland känna likheten mellan mina ben och ett asplöv! HAHA, jag lär ju ha en hel del värk närmasta dagarna, men de var de värt!

KRAM PÅ ER!

RSS 2.0