In LOOOOOOOVE!

Jag har blivit Gudmor idag! Mina två änglar är 2 kisseungar på 6veckor. De är Hanna å Nisses. Kissarna är helt otroligt söta och jag smälte direkt. Båda är honor, utan namn än så länge. Här kommer mobil-bilder på sötnosarna....


Detta är "terroristen"

Tussar..

Vilka ögon..

Å här är fröken gos.... SÅ FINA!

Annars så saknar jag min Sofia långt borta i Tanzania. Stackarn kom dit igår, och deras packning är borta. Hoppas de löser sig!

i onsdas och igår hade jag inskolning hos Lena. Går faktiskt bra. Mkt att ta in alla rutiner och stödtecken på så kort tid, men de ska gå bra. Inskolningkväll på månda och tisda. Sen ska jag jobba själv på torsda... Spännande. Idag var jag på Torpgatan igen. Lite jobbigt att byta jobb från en dag till en annan, man blir som förvirrad. Imorgon jobbar jag bara där till 12, yes!

Tiden går verkligen fort. Snart dags för Italien. Vi monterade i tisdas. De tog bara 2,5h för 120 bilder, mycke bra gjort. Kom även med i tidningen...hihi. http://www.vk.se/Article.jsp?article=211916&category=383

Helgen kommer som vanligt bli ganska fylld. Skrämma tonåringar ikväll. Imorgon blir de jobb, Sofia (syster) kommer, fixa Emmas hår, bandy, midda bla. Sönda är de rallysprint, så jag å Mamma Fransson ska sköta serveringen ;)

Förresten ca 52dagar kvar till skolstart...OH!

KRAM KRAM

Bekräftelse

Månda, ny vecka och nya tag. För jag har nog inte tid med så mycket annat. Möten, aktivteter och jobb hela veckan. Idag/just nu är de iaf lugnt. Vilket är skönt, eftersom de känns som lugnet innan stormen.

Ikväll har vi vårat andra Italienmöte. Denna gången med alla som ska fara. Vi ska få lite tips, se bilder, veta hur vi ska bo osv. Sjukt taggad, fast lite nervös som vanligt. Har som inte förstått att jag ska faktiskt till Italien om 2veckor. De låter fortfarande bara som en dröm. Förtom när man är i labbet och sliter. Imorgon ska vi montera drygt 100 bilder. Varje bild tar ca 4min.... De kommer ta tid. Allt måste vara klart imorgon också, jösses. Hoppas båda pressarna fungerar!

En av dom större nyheterna just nu är min antagning till Privatskolan. Förra veckan tackade jag JA till att börja den 20 oktober. Roligt, skrämande, spännande- känslorna är så otroligt blandade! Jag söker fortfarande boende, men hoppas på ett mirakel/lösning inom en snar framtid. Så att jag kan lägga upp en plan hur jag ska hinna med allt innan jag åker, och framför allt, vad jag ska hinna med.

Annars så är de mycket jobb-jobb tills jag åker till Italien. Bland annat så börjar inskolningen hos Lena på onsda och torsda. Sen har jag även 2pass inskolning nästa vecka. Sen så ska jag jobba för Elisabeth när hon åker till Turkland. Sen åker jag ju själv utomlands. Som sagt de går sjukt fort nu....! Den 19e, helgen efter jag kommit hem från Italien hoppas jag kunna lifta till Skellefteå och träffa Fia och Johnny. Ska även hinna med en tur till Övik, eftersom de inte blev något ihelgen. Så typiskt jag att alltid ska klämma in så mycket som möjligt på kort tid, men de borde fungera. ;)

Kanske blir lugnare när jag flyttat? Då får jag gräva ner mig i böckerna istället för att roa mig. Då är ju ändå Sofia borta i Tanzania och Ingela i USA. Och resten finns här hemma?

Så ser mitt liv ut just nu!

KRAM


Jag och Hanna med boken vi gjort till Sofia. Vill också ha en bok med alla mina vänner i... =)

Massa jobb och semester

Som jag skrev i förra inlägget så jag kan man beskriva mig som arbetslös/arbetssökande med semester, och de känns hur bra som helst. I torsdags for jag på bolaget för att lämna igen kläderna och nyckeln. De tog emot lite, men de gick bra. Hann inte vara hemma mer än 2h innan Ros-marie (chefen, bolaget) ringde och frågade om jag kunde åka till Ersboda och jobba på lördan. Självklart svarade jag ja. Någon minut senare ringer Peter upp från Ersboda för att ge mig tiderna, och få mig att jobba freda också. Så de blev som 2 heldagar på Ersboda. Riktigt roligt med omväxling och kunder. Dock var jag väl lite förrvirrad över deras upplägg, samt att dom har de gamla kassasystemet som jag fick lära mig själv. De gick fint tyckte både dom och jag. Dom skrattade även gott åt att jag kom kl 8.45 på lördamorgon. Jag trodde jag började 9 och ville komma i tid. I tid kom jag för jag började 9.50 *SUCK* Men jag fick betalt för den extra timmen, hihi.

Lördakväll hann jag med bandy, midda, chaufför till stan, kräftskiva, några svängar i Vännäs och en 3e sväng till stan för att hämta Nicke. Sista resan var "intressant". Nere i Norrforsbacken hade en lastbil kört av vägen och höll på bli bergad. Sen var kom de där telefonsamtalet som hade kanske passat bättre in vid en annan tidpunkt, men men. De värsta var att allt mer förvirrande av de andra samtalet som kom på söndaförmidda. Många tankar och några sms senare kändes de bättre och jag kunde koncentra mig på annat. Jag var ju faktiskt barnvakt till Alex och Sofi på söndan också. Vi fikade hos Nyströms och gick på bilutställning innan vi åkte till Tobacka. Ett gråtande barn på höften, en som springer och rymmer och tvättar händerna och mat på spisen de sätter en på prövning. Jag tyckte jag gjorde de bra!

Så på 17 dagar har jag haft 3 jobb. Bolag gånger 2, samt barnvakt. 2 jobb till har jag denna månad. Boendehandlare och personligassistent. Bra variation och några dagars ledigt emellan åt. Vilket har gjort att jag hunnit varit nere i labbet 3 kvällar. Dock bara fått fram 8-9bilder. Så gamla dåliga negativ blir inte snyggt i 24*30 som dom måste vara till Italien. För att tänka på något annat har jag börjat med ett projekt ikväll. Jag ska fota en ros som Tord ska ha som "klistermärke" på lastbilsrutan. Hittade en platsros på Flabb som jag övat på ikväll, mest för att bestämma en vinkel. Inte lätt, men kul!

Angående skolan.... Åse, de är min ängel! Utan henne hade jag nog inte kommit så långt. Jag vill mycket men lyssnar på andra säger å tycker. Åse uttrycker sig alltid så bra, så jag litar på henne. Idag löste hon hela lån-delen, med ett telefon samtal. Hur underbart som helst! Väntar på samtal från en tjej på skolan ang boende. Hoppas å ber att de löser sig...nervös!

Oj, detta blev ett väldigt långt inlägg. Och jag har massa mer jag kan svamla om. Men de får va.

Dagens bild blir från min övning med plastrosen. Svårt att lägga skärpa överallt, men ingenstans. Sen ska den inte fotas mot ett lakan som jag gjorde idag.

Take care! KRAM


Blir spännande med en riktig ros med fina blad...

Tror Tord kommer vilja ha denna vinkel ungefär...

Måste lägga bilden jag just tog på Tyra som ligger här breve...

De går ingen nöd på henne....söt kissen!

1 eller 2 frimärken?

Förra veckan skickade jag glatt iväg mitt brev till Privatskolan, med betyg och sånt. Idag fick jag ett brev från posten. Trodde posten kanske hade skicka något roligt typ en avi till ett paket eller så. Fast de var i ett kuvert så jag öppnade å fann denna text på en papper:
"Vi har i en kontroll funnit brev från er med för lite eller utan porto.......svammel svammel.... Brevet har vi skickat till mottagaren.

C4 brev vägde 41g till Privatskolan. Totalt rätt avgift 11kr, frankering 5,50kr, obetald avgift 5,50, expeditionsavgift 25,00. "

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Får alltså betala sammanlagt 30,50kr för att jag inte använde 2 frimärken. Och ist för att bara behöva betala de obetalda frimärket måste jag lägga ut 25 spänn för att dom skickade brevet så snällt till mig och berättade de.... haha, de är nästan skrattretande. Detta får jag för att jag skrev avsändare på baksidan. *SUCK*

Annars har jag börjat min arbetslöshet/arbetsökande/semester. Igår lagade jag ryggen, fixade några turer på Torpgatan samt började framkalla bilder till Italien. Känns tungt att bara ha gamla tråkiga dåliga negativ att jobba med, men de får duga. Ikväll, snart, har vi Italien-möte och ska få detaljerna för resan. Vi åker om 1 månad *LÄNGTAR*.

Känns på någevis ändå som om jag får saker gjorda på dagarna, vilket känns bra. Jag och Bengt har just bakat. Han skärde rabarber medan jag gjorde resten till den knäckiga rabarberpajen. Hehe! Vi är duktiga.

Helgen som var, den va speciell. Stärkesmark blev bara ett lerigt minne, vi gick aldrig in vi bara smutsade ner oss å bilen. Jag fick köra pojkarna vidare istället till en garagefest, inga kommentarer.

Nu ska jag dra vidare... Kram


Så här såg bilen ut efter en sväng på åkern/parkeringen...

ren å fin? :D

Ps: Mr Cool... inge namn, ingen inbjudan ;) D.s

Åhå de ligger i luften...

Åskan alltså. Himlen har varit köööl-svart, så vi väntade oss värsta vädret, men nu spricker de upp igen. Härligt.

Det är redan Augusti, helt totalsjukt kan vi väl kortfatta de som. Har inte ens hunnit hålla efter här på bloggen. Jag vet ju att ni tjuvläser trots att ni inte kommenterar...*PIK*! 

Sista veckan har mycket och inget hänt, som vanligt. Jobbat hyfsat mycket, mamma kom hem från Finland och vi hade besök torsda-sönda. Familjen Lundgren kom upp just när jag jobbade varje dag, men lite kvalitestid med barnen hann jag med. Hilde blev även lämnad själv med oss för första gången. Inte lätt, men de kanske går bättre nästa gång. Ska ner och vara barnvakt om 2 helger och ha båda barnen själv en kväll, spännande! Jag längtar! Hade även hand om Emma å Mattias blommor i en vecka. LT och Red (två små köttätandeväxter) tog självmord. Även Emmas "salladsbar". Som tack/straff fick jag en kaktus för att öva på. Hata blommor! :P

I lördas hade Sofia sin avskedsfest. Den va rolig, och jag är nöjd med min å Hannas lilla grej som vi håller på med *HIHI* Hon åker den 27:e (samma datum som jag for förra året). Har nog inte insett att vi kommer nog inte ses på minst 6månader. För när hon kommer tillbaka har jag flyttat. Denna gång inom Sveriges gränser iaf! På tal om skolan... Anmälningsavgiften är betald och mina betyg osv är inskickade. Nästa vecka är rektorn tillbaka så då får jag kanske veta mer om startdatum. Livet känns ganska ovisst just nu. Imorgon kl 18.30 är jag arbetslös igen. Så jag måste försöka strö jobba. När jag får ett startdatum på skolan kanske jag iaf kan lägga upp en plan?! Hoppas på de iaf.  Så ligger allt till...tyyyyp!

Stärkesmark på lörda? Jajjemän, vi satsar på de!

Har du ett extrajobb till övers, typ måla en cykelbod lr så, så kan jag göra de till ett bra pris. ;) Obs, tar helst inte hand om växter av säkerhetsskäl :D

Kram

Ps...bilder kommer när jag kan lägga ut dom. Just nu får ingen se dem, av säkerhetsskäl (sofia fransson). ds

RSS 2.0