De nya livet?!

Ja, jag är riktigt kass på uppdatera. Men först hände inge spännande, sen blev de massa jobb sen hände de saker =)

Ja, jag gissar att ni vill skippa allt bull om hur jag jobbar överallt (vården, dagis, kök). Men jag måste bara nämna om att jag hoppas och tror att de kommer bli en kanon sommar gällande jobb. 70% i köket där Emma jobbar, jobbar var 3e helg. Dock min helg är Vännäsdagarna, men de är bytt bort =)

Tillbaka till de ni väntat på... Historien om mig å Palle. Förklaringen att jag inte skrivit något, är att jag verkligen inte velat skynda och inte ta något förgivet.
Historien mellan oss började ca 12v sen. Tror de var i samband med med min operation (den tiden kretsade livet runt handleden). Vi pratade på en internetsida och de var vardagliga saker. Jag fann honom som en väldigt ny vän, men tänkte inte på honom mer än så eftersom jag pratade med en annan jag fått upp ögonen för. När jag tillslut skulle träffa den andra killen började även Palle prata om att träffas. Jag var ärlig mot honom  och berättade att jag skulle träffa den andra. Han tog de bra å sa att han skulle vänta å hoppas på att den andra skulle vara mr Fel, vilket de kändes som. Jag valde att träffa den andre, men tänkte en hel del på Palle under den dejten som förövrigt var en man helst vill glömma.

Kvällarna efter (Palle visste inte vilken dag jag träffat den andre) så visade han mig såna sidor som värmade inombords. Han visade verkligen personlighet. Någon vecka senare bestämde vi oss för att ses.

Vår första dejt var i Umeå. Vi såg på bio, men ville prata mer så vi åkte hem å gjorde de. Båda var nyfikna på varann och pratade att han skulle komma nu till helgen (3-5/6). Veckan efter första dejten var han hos sin mamma hela veckan i Lövånger å letade praktikplats i Skellefteå (han pluggar till murare bla i Övertoneå annars). Han ville komma ner en helg till, vilket han gjorde. Han hade även med sin hund Rocky. Vi åt midda med Hanna å Nisse, och på lördagen gick vi lite på kulturnatta innan vi skilldes åt. Allt kändes bara så naturligt.

Så tredje helgen var de tänkt att jag skulle åka upp till Lövånger å träffa hans mamma. Men de behövdes personal i köket, jag behövde "inskolning" och timmar, så han valde att åka ner yttligare en helg. Vi åkte upp över lördakvällen bara och åt midda hos hans trevliga mamma. Hans lillebror var även hemma.

Vi har vänta med att säga att vi är ett par, för båda vill att de ska komma med tiden. Men som vi sa igår så har vi svårt att se några hinder just nu... Båda längtar till helgen då vi ska ses igen <3

Massa bröllop

I sommar ska jag på 4 bröllop och en namnfest. Eftersom min ekonomi inte alls är på min sida så passar jag på att tävla om 40par skor på Brandos.se =)

De kan inte gå mer än fel?

Prova du med, klicka här

RSS 2.0