Dagen F

tjena bananer, snart är dagen F här =) F som i FLYTT, och självklart FRIDA (FREDA) =)

Solen skiner så fint idag, har jag upptäckt. Sov lite till efter 9. Mamma å Bengt verkar vara ute på promenad, så härligt att få vakna till själv. Skulle också vilja på promenad, men tror mitt schema är liiiiite för fullt för de. Jag och mamma ska ha hel dag med att ta fram alla saker. Dels är de bra med hjälp, men framför allt vill mamma vara med och säga vad som är var. Eller snare vad vi tror är vad. Kommer låna några saker som vi hade hemma i Vännäs förut, som liks bara ligger i lådor här. Tex elvispen... Sånt som jag har, men som befinner sig ca 70 mil söder ut. Ni är mer än välkomna att ta upp en låda om ni skulle passera Södertälje =)

Lite spännande och ta fram alla dessa saker som jag fått genom åren. Några saker följde ju som sagt med dit ner. Men då tog jag minimalt med saker och sånt som "jag inte behövde vara rädd om". Men nu ÄNTLIGEN ska jag göra en riktig flytt och starta upp MITT HEM. Hur underbart som helst. Ekonomin är inte den bästa, men jag tar de succesivt!

Ikväll måste jag bege mig till Vännäs. Ska fixa lite på min och Karros paket och sova hos Emma och Mattias. Sista gången jag behöver tigga bostad i Vännäs?! (iaf dom närmasta åren, hoppas jag) Imorgon ska jag på jobba 10-14.45, bada ska vi göra. Efter de kör jag hit Ka:n, för den ska jag in med på besiktning torsdamorgon (håll tummarna!). Onsdakväll ska vi fylla släpet så lasset går på TORSDA! Så få timmar kvar... I LIKE!

Nu ska jag äta lite... Tihi!

PUSS PÅ ER!


Andra bullar

Ni ser, nu har jag vakna till igen ;)

Borde här och i övrigt, faktiskt. "råkade" sova/snosa en timme före middan. Så grymt trött var jag. Låg å läst nya lånade boken i sängen och kunde helt enkelt inte låta bli att blunda en stund. Riktigt skönt, få se ikväll hur dumt de var. Kanske somnar ändå? Har jobbat kväll+natt och somnade inte förens efter 23.30 och upp 7.10 vilket jag inte är van så jag håller tummarna!

Idag har jag å mamma baka bullar. Eller jag hede ut formarna på plåtarna medan hon gjorde degen. Sedan eftersom hon skar bullar la jag dom i formar. Var så klart tvungen att äta lite deg bulle, vilket känns nu. Men gott var de =) Ännu godare då dom var gräddade *muma*. Hon gjorde även köttsoppa till midda. Njuter alltså riktigt nu sista veckan som inneboende.

Just när vi ätit klart såg Bengt ett rådjur nere på ån. De gick upp till grannen för att äta där hans polare redan stod och åt. Så söta. Vill fota!

Igår innan jobbat hann jag med en lunch på sccchhtttan med Mona. Härligt! Vi har nog inte setts sen Vännäsdagarna? inte träffats bara på på fleeeeera år. Så de var kul att ta igen lite =)

Shit, min mage mår inte bra efter degen/klimpen/mjölet måste nog gå å vila mig i form lite mer innan de är dags för Greys. Dessa dagar brukar jag ju va i Vännäs... Hm. Får tänka att Karin å Johanna sitt breve!

KRAM på Er

Now what?

Anybody there?
Måste skärpa till mig, om nu någon fortfarande läser...

Hur som.. Sist jag skrev hade jag tydligen ledig helg. Fick mysa med Edde, spela bandy (massa blåmärken), träffa folk osv. Veckorna är inte så fancy. Försöker gå en promenad om dagen om jag inte ska bort. Känner mig som en pensionär?! Blir som man umgås?? hahah!

Helgen som var, så var jag självklart uppe Pite igen. Riktigt roligt, fast slitigt. Hade kunder 10-18.15, sen fick jag stänga stället efter egen förmåga och små tips. Men de gick bra. Så fruktansvärt slut sen. Lördagar går alltid bättre för då har man som kommit igång. Stängde även denna kväll. Börjar kanske va med på noterna? Jobbar med Jeanette (chefen) till helgen, får se vem som stänger då.... Lite kul att hon låter mig stänga då jag å Elisbeth har helgen, trots att ingen helt gått igenom en stängning. Sen ska hon visa mig då jag lärt mig??! Ja hon är lite knas.

Känner inte för att jobba där i sommar. Lönen är inte den bästa, och att ta sig dit är inte lätt. Hade jag skaffat en lägenhet i Piteå hade jag nog varit tvungen att skaffa mig en bil för att ta mig dit ut. Och rent ekonomiskt så går de inte ihop just nu. Så just nu letar jag ny salong. Hittar jag inget närmasta veckorna får jag helt enkelt ta tillbaka mitt jobb på Boa i Vännäs i sommar och hoppas på en lösning till hösten. Visst kan de vara bra att jobba med de jag utbildat mig till, men de finns en gräns också. Och livet tar förhoppningsvis inte slut efter sommarn!

Annars då?? Var på kalas i Vännäs igår hos Elin och Victor, vi såg även My sister keeper (Allt för min syster). Helt underbar och gripande film! Fick bröllopsinbjudan till Lukas och Saras bröllop i augusti. ÅÅÅh va roligt de ska bli!

Om en vecka går flyttlasset mot Vännäs, längtar! Så en flytt, bröllop, kalas, vänner... Är som glad idag =) Bjuder på en cambild från förra veckan, med min favorit Edwin som ville sitta vid datorn med moster...Take care! KRAM

Moving on

Inte snabbast på uppdatera längre... Men jag jobbar på de =)

Sist jag skrev åkte jag vidare mot Pite för jobb på lördagen, men fick åka bil hem. Otroligt skönt, och trevligt med lite omväxling.

Hela förra veckan kom och gick ungefär, inte så mycke spänning där inte. Hux flux var de torsda och dags att åka till Pite igen. Jobbade freda, lörda. Fredakväll fick halva Pite strömavbrott, he va som svart. Så jag satt nere i receptionen och underhöll =) Veckan handlade mycke om tvivel hursom. Tvivel om vad jag skulle göra med livet härnäst. Bestämde mig för att satsa på Pite å hittade en lägenhet i 2a hand och allt. Men sedan kom de fram saker och ting när jag jobbade som fick mig att tvivla, IGEN!

På måndaförmidda åkte jag till Vännäs och på arbetsförmedlingen. Hade tur och får ersättning på en gång. Kollade sedan på Zandras lägenhet i Vännäs och bestämde mig för att ta den. Så skrev kontrakt på den på en gång =) Inflytt 1april *JAAAAA!*

Förstår att nu att ni som läser förmodligen tänker: varför en lägenhet i Vännäs, om hon har jobb i Piteå? varför inte satsa? Varför flytta utan jobb?

Att bo på ett ställe där man inte känner sig hemma, och fri är inte bra. Därför flyttar jag. Att inte vara annat en extra/behovs anställd är inget jag kan leva på. Därför pendlar jag och söker annat under tiden. Blir de för jobbigt att pendla i sommar och de blir krångel med boende där uppe får jag jobba här istället på ex bolaget. Skulle sen situationen där uppe ändras får jag helt enkelt flytta sen. Man måste ju börja någonstans, eller hur? =)

Är ledig ihelgen, vet som inte vad jag ska hitta på. Blir lätt slö. Igår var Emma å Mattias och hälsade på i Sävar, kul. Sofia har jobbat i Umeå och sovit i Sävar 2 nätter. Massa familje-tid. Johnny kanske kommer ner med Edwin till helgen också, hoppas. Saknar moster sötis!

Sitter nu hemma hos Franssons, mitt andra hem. Jag å Karin ska se Greys och imorgon ska jag träna med Emma. Hon slutar 7.45, så de blir tidig träning...hm.

Ha de! KRAM


RSS 2.0