Sista lediga lördan, denna sommaren

Ja du bloggen, ännu en vecka har passerat sen jag skrev här sist. (I mitt huvud låter detta som han i Norrlands Guld-reklamen. Jag har både han å Carrie från Sex and the city i huvudet, haha). Hur som så är de ändå tidig söndamorgon nu kan man säga. Jag sitter här ute på Tobacka och solen verkar inte vara allt för långt bort eller? Har börjat bli lite trött. Jag nattade Alex och Sofi vid nio, så sen dess har de varit väldigt lugnt här. Höll på somna på soffan vid elva, men då väckte Camilla mig. Känns som dumt och somna här om jag liks bara ska sova nån timme. DÅ lär jag va ännu tröttare när jag blir väckt och ska hem. Får iofs sova hela natten här om jag vill, men de känns som bättre att få sova hemma. För att ta mig hit idag å härifrån osv har jag fått låna EU-mopen. Första gången jag kör en sån, och då insåg jag hur mycket jag saknar min gamla Puch. Hur som är den kul att köra.

Veckan som gått har tillbringats största delen på jobbet, känns de som. Kan bero på att jag cyklar dit vid 8.40 på morgonen och kommer hem vid 18.40, oftast. Dvs 10h senare. Sedan innan jag fått i mig midda och kollat mailen och sånt så är kvällen slut. De är ungefär samtidigt som jag vill hitta på nåt, typiskt. Var hel ledig i tisdas, men vädret var sämst så de blev en slappar dag. Hann iaf med att göra massa ärenden. Perfekt! Och en runda på stan tryckte jag in torsda förmidda med Ingela. Lyckades byta min fotoram. Hoppas den här kommer fungera bättre!

När jag slutade jobba igår så kände jag mig väldigt glad eftersom jag å Elin skulle på bio. Vi såg Sex and the city, och enligt mig var den fruktansvärt bra. Som ett enda långt vanligt avsnitt i sann Sex and the city anda/stuk. Sen hade vi väldigt trevligt iövrigt också och hann prata igenom de senaste, hihi. För att göra helgen ännu bättre så åkte jag och Hanna in på Wheels utställningen idag. MUMS, vilka bilar. Kär i många, helt klart! Vi avslutade dagen med en go salladsbuffé på stan innan vi åkte hemåt. Har även hunnit med bandy och midda med Tord och gänget. Jag säger ingenting mer om de, för då vänds de mot mig!

Till veckan väntar jobbet som vanligt och en Stockholms resa med mig själv och jag på onsda. Spännande!

Känns bra att passa på att uppdatera här när jag liks inte har något annat för mig =) Blir tyvärr ingen dagens bild, eftersom jag är på Tobacka nu. Så njut av midsommarbilderna en gång till ;)

KRAM

Midsommar

Midsommarafton förklaras bäst i bilder... Bilderna är tagna allt eftersom dagen gick....Hade en kanon dag! God mat, trevligt sällskap, krocket, bar-bygge, stång-bygge, sol och många skratt. mm!

Midsommardagen var en lugn dag tills kvällen kom. Då åkte jag/vi iväg till Örträsk för dans på logen. Jag var råtaggad på bugg och styrdans, eftersom jag trodde de skulle vara ett dansband som spelade, men de var Riff raff ruff. Helt klart kung ängå. Önskar bara att vissa omständigheter varit bättre, men jag njöt av dom bra stunderna jag fick!

Tack tack allihopa!

Kram

Road kill

Hej å hå, så var de torsda igen. Och midsommar imorgon. Känns inte som så precis.

Helgen som var blev väldigt lugn. På fredan var jag och Emma i stan för att hjälpa Sofia flyttpacka. De var ju kul en stund, sen fick dom sköta de där själv. Avslutade kvällen med film, väldigt passande. På lördan var de dags att göra något ordentligt. Så först klippte jag gräset och efter de målade jag mitt andra varv på cykel. Efter de var jag nöjd med dagens prestering och blev bjuden på midda till Hanna, Nicke och Maja i deras nya hus. Kan de bli mer perfekt? Passade även på denna kväll att se en film.

På söndan då jobbade jag som ledsagare på Torpgatan. Vi reste till Gräsmyr för att se Lotta Engberg. Snacka om glädje att se alla inom vården lysa längtan efter just denna stunden. Tror de var sammanlagt ett par hundra personer där, och alla väntade dom på Lotta. Och efter nästan 2h dans till Frisco kom hon äntligen. Dom kramade henne, tog kort, stod med henne på scen gjorde allt för att ta studen till vara, så underbart! De var ett bra arbetspass. På kvällen drog vi ihop en del av gamla gänget. Så de blev en riktigt lyckad helg!


"Ska de va, ska de va 100%"

Måste berätta om mitt första mord. Igår var jag förbi en sväng på Flabb innan jag och Hanna for mot Pengfors. Just innan vi ska köra ut ur Vännäs ser jag nåt bara fladdra upp just framför bilen *Pom* Hanna: "Oj, du körde över en fågel." Tanken slog mig också och i bakspegeln såg jag stackarn som omkom. RIP fågeln! Lyckades även knäcka ägg över mitt ny duschad ben igår när jag lagade midda kl 21....

Veckan i övrigt har däremot gått fort, förutom på jobbet där vi slitit hårdare och hårdare för var dag som gått. Igår hade vi dessutom 1h extra öppet, huva va tungt de blev. Idag hade vi över 1000 kunder i butiken, den ni! På min em rast idag så kom jag in i fikarummet och fann detta...


Jag håller med chefen och önskar er Alla en riktigt trevlig Midsommar!

21år, Övik och en massa annat

10 dagar senare och det känns som om allt och inget har hunnit hända sedan förra inlägget. Förut såg jag alltid fram emot att få skriva här och berätta vad som händer och sker. Och så har jag känt nu flera dagar, men orken/den lata delen inom mig har sagt åt mig att ta de sen. Så nu kommer de äntligen (iaf för min del..hihi) mina 10 dagar, dag för dag:

Månda: Klippte gräset och grillade med mina kollegor på systemet. Maten var underbar, men de var 1000 mygg och jag fick bra nå många bett.

Tisda: Var i stan med mamma och Sofia. Lyckades hitta ett badlinne och färg till cykeln. Målade på kvällen första varvet. Har lite ångest att jag inte hunnit/orkat mer.

Onsda: Första dagen på systemet, 8.45-19.15, jag var trött efter de!

Torsda: Andra dagen på systemet. Kom dock hem 18.30, YEY. Dock fick jag jobba på golvet hela dagen, så mina fötter värkte och var svullna när jag kom hem! Börjad baka kaka kl 22.30, blev fint.

Freda: Handlade med Hanna. Åkte med henne på folkrace i Bussjö. Vidare hem och förberede min 21års fest. Inte riktigt lika bra som förra året, men klart godkänt! Tack!

Lörda: De var tänkt en hemma helg, men när Elin ville ha med mig till Jakob så följde jag med dom ner. Jakob och Elin bor hos hans föräldrar i Österbillsjö (strax söder om Övik). Jätte fin utsikt över sjön/pölen från de fina huset. Vi hade återigen en grillkväll. Jag fick träffa deras vänner och vi spelade kubb, bastade och vissa badade. Skoj!

Sönda: Slappade hela förmiddagen. Tröttheten var total efter att ha hållit igång flera dagar och sovit dåligt! Så vid fyra for jag vidare till Rodervägen och familjen Lundgren. Självklart gick de inte mer än en timme innan Hilde lyckats spy ner hela mig, typiskt. Jörgen och Tony tapeserade för fullt i kontoret och lekrummet, de blev tok fint. Jag fick dela rum med Nils.

Månda: Ca 6.40 vaknade Nils och tyckte de var morgon. Efter en kvarts terror gick han nöjd till tven och jag fick några minuters extra sömn. Jag och Nils for senare till Paradis badet och lekte/badade. Sen blev Nils trött och rundan på stan var inte så uppskattad från hans sida. Lite glass/muta gjorde susen, hihi! Elin hämtade mig vid sex och jag fick åka med henne upp igen, toppen!

Tisda: Kurs i Bjurholm hela dagen. Lite grunder om varför systemet finns, vem man får sälja till, hur man kan gör i olika situation osv. Väldigt lärorikt, och kul att träffa nytt folk! Deckade framför tven 2h på kvällen. Sömnen fick sin vilja igenom tillslut, haha.

Onsda: Bröt till ryggen, medan mamma tog en hel behandling hos Kerstin. Gjorde några ärenden tills mamma var klar. Då lämnade jag av mig själv på Midgårds skolan och såg när alla studenter sprang ut med familjen Fransson. När Sofia åkt iväg på vagnen åt vi lunch innan vi for hemåt. Då hann jag med att byta om och slö lite innan de var dags att fira Sofia hemma och äta go paj med efterrätt. Satt kvar länge å sörrade med alla, hihi.

Torsda: Ja, idag var de dags för min 3:e dag på systemet. Gick bra och de var ganska lugnt. Nu är jag som en del av gänget, tihihi!

Om ni nu orkat läsa allt säger jag BRA GJORT! Kändes bra och skriva så här, för de känns bara som att jag allt och inget. Många planer fram över och tankar, så jag kanske ska försöka uppdatera oftare så ni slipper dessa långa, haha! Lägger till några bilder till detta "oändliga" inlägg...


Från vänster Anton, Hanna (bakom Sandra), Nicke, Elin, Nisse, Jag, Tomas, Ewe, Juden, Simon, Jakob, Lukas och Hanna... Här har vi just gjort andra grenen i vår 3 kramp. Första var spotta lång fil och den andra Skjuta/klämma tvål i hink.

3:e grenen, cykla på planka. (Nisse missar hela,hihi)

Elin och jag, tillsammans igen efter mkt tid ifrån varann. Att få vara med henne en hel helg var nog denna bästa presenten!

Tagit från Jakobs övre altan/veranda. Där nere vid bryggan till vänster bastade vi och vissa badade.

Ps: Snart är de helg igen, var ska de sluta denna gången? :D D.s

Noice Makers

Oj, kvällen igår var underbar. Självklart kunde väl vissa saker varit bättre än var dom var, men jag är helt klart nöjd! Dansade som en tok, sjöng som aldrig förr, var i gott sällskap och vädret var kanon. Så bra! När jag staplade hem runt halv 3 var jag trött och oerhört slut, men jag gick med ett leende på läpparna.

"För vi hårdingar vi kör bil'n dit vi ska. Precis som raggarna från Tväråbäck...."
-Norrländska texter när dom är som bäst....hehe.

Dagen fram till kvällen igår hade blandade känslor.. Vaknade med min förkylning som inte var den bästa. Men jag var glad eftersom jag avslutat min praktik på hotellet på fredakväll. Glädjen höll inte så länge, för plötsligt upptäcker jag utslag på ena benet. Utslag som spred sig fort och mycket över kroppen. Med lite oro ringde jag kusin samt sjukvårdsupplysningen och for sedan direkt på apoteket för att köpa allergimedicin. Troligen hade jag fått en reaktion på pillerna ja börjat ta på fredan som var avsvällande i öronen, typiskt!

Tog jag de fruktansvärt lugnt tills klockan närmade sig 16. Då kunde jag inte hålla mig längre. Jag for och spelade lite bandy med grabbarna. Men med en förkylning i kroppen var orken minimal, så jag spelade inte tiden ut. Vi for och åt midda. Alltid lika trevligt, förutom att jag var dagens samtalsämne. Tänka sig vad Tord och Magnus roar sig på min bekostnad. Men de får jag väl bju på. Dom är ju snäll, precis som kossorna ;) *intern skämt*

Idag har jag tillbaka större delen av min röst. Inte så snuvig utslagen har börjat försvinna och jag har hunnit slöa lite ute i solen. Precis som en sönda ska va, slö och avslappnad?! Nu är jag ledig fram till onsda då jag börjar på bolaget, YEY!

Ha de bäst! Kram

Dagens bilder blir något suddiga mobilbilder från gårdagen....

image164
Jag och Jelle dansade kvällen lång...UNDERBART!
image165
Känslan att få parta med Hanna igen är nästan obeskrivligt bra!
image166
Noice Makers!

RSS 2.0