22år senare

Jag är numera 22år. 22? Helt sjukt, jag vet. Alla trodde ändå att jag fyllde 25 eller 26 här nere. Undra om jag ska ta de som någe positivt?? Hur som, är jag ung än!

Tänkte bara lite snabbt uppdatera er om läget, med tanke på förra veckas deppning. Jag jobbar på att förstå innebörden i förra veckans samtal och just nu ta en dag i taget. Oron tar mig ingen vart!

Jönköping var bra. Väldigt fint, underbar hus. Har fota lite. Emma hade mest min kamera, så bilder kanske kommer sen. Dock så ska allt gott ha något ont med sig. Min liktorn försvann, så fredamorgon föll jag pladask när jag å Ewe hade duscha vid kl 7. Fotled, knä tog stryk. Väldigt mörbultad. Självklart slog jag i min onda vänstra handled *AAAJ!* Med mig hem tog jag fina minnen och förkylning, mest hals ont.

Sönda kom jag hem helt WASTED (trött!!). Hade slumra mellan Nässjö-Stockholm i 1 klass, mmm! Kvällen blev en underbar picknic med Julia på hennes duschdraperi bak på gräsmattan hos henne. Hon bjöd på underbara räkor! Hemma vid 23, då jag ställde mig mitt i allt och bakade paj.

Månda, igår, min födelsedag... Jag vaknade flera gånger, hade svårt att andas, svälja pga förkylningen. Så vid 9 klev jag upp. Fick massa sms, å hälsningar. Dock inte av min Hilde å Nils, eftersom min bror glömde... Väntar fortfarande! Pajerna som jag bakat kvällen innan bjöd jag klassen på, mycket uppskattat. Min sista kund blev min första bikinivax på kund, väldigt snyggt!

Idag har de varit en lååååååååååååååååång dag. Åkte vid 7.40. Skola med 2 pedikyrer, först på salongen sen på lektion. Fina fötter har jag nu! Sen kom taggade vi Vårruset. Väl där var de lite halv mullet, små regn, men inte så kallt. Jag å Sofia tappade bort min klass, så vi körde vårt race. Kom iväg först i sista start, inte bra. För jag hade bråttom. Så trots min hals joggade vi och hade bra gång tempo där emellan. (Krax och hes!). Väl i mål tog jag min väska från Kaisa i farten och halv sprang mot bussen mot sjukhuset. Stressad var jag, och sen blev jag, eftersom dom ändrat min tid på eftermiddan. Så jag sprang in och höll tummarna. Karln var sen, så jag fick komma in efter ett tag. Roligt med magnet röntgen, somnade nästan!

Klockan är bajs mycke. Kom hem för typ en timme sen. Så skönt med dusch å att sitta. Nu börjar mitt hår torka... måste verkligen sova. Imorgon är de sista kvällen innan lovet, så sovmorgon blir de. 3 dagar kvar....YEY!

KRAM

Crule to the eye

Kära vänner, de är tungt nu. Väldigt tungt. Tungt att få höra sanningen så konkret. Och allt, allt ska hända just nu... Är de en slump??? Iofs så har de funnits där hela tiden, men idag när han sa orden med den blicken... Jag måste verkligen förändra mitt liv. Kan man ta semester från sitt liv? Troligen inte. Är glad att jag får komma hem nästa vecka och prata med mina vänner, få stöd. Allt ska man inte bära själv... Tack Zandra!

Mitt i allt inre kaos idag packade jag till Jönköping. Orkade inte tänka ut vilka kläder jag ska ha, tog bara en bunt och la i väskan. Väskan som såklart är full i princip. Täcke och luftmadrass med pump tar upp MYCKE plats. Ett par skor, handduk, necesär och kudde ska också ner...hm. Jag vägrar fälla ut extra kanten!

På sönda tar jag upp täcket och luftmadrassen, sedan fyller jag på med resten som ska med "hem". tack å lov slipper jag tvätta innan jag åker uppåt iaf, nice!

Hur som, så åker jag som sagt till Jönköping imorgon på årsmöte. Jag, Ewe och Emma åker för Vännäs Smu, kyrkan med andra ord. Skönt att komma bort några dagar och se nåt nytt. Visst skulle jag hellre velat åka uppåt ist för neråt, men jag håller ut dom sista dagarna!

Ha de bra vänner! Saknar er alla! Och till er som kommenterat... TACK! Ni finner mitt svar i de inlägget som en kommentar!

PÖSS

To soon?

Helgen är förbi och en ny vecka har tagit fart.

Helgen blev bättre och bättre, eftersom. Den började i fredas med ett besök hos handkirurgen. Nu väntar jag på en magnetröntgen, troligen blir de operation. Men tror jag kommer att bita ihop och spara den i såna fall till skolan har sluta...! Vem vet, de kanske händer ett under i sommar så den försvinner??? =)

Hur som så blev kvällen en lugn hemmakväll, som följdes av massa sömn och sovmorgon. Lördan hände de inte mycke spännande.. Läste lite anatomi, så då förstår ni hur kul jag hade. På kvällen gick jag till Tess på schlagerkväll. David, Sandra och Krister gästade även, trevligt! Kvällen bjöd på oändligt många skratt, vilket jag verkligen behövde. Tack!

Sönda blev jag väckt av Johanna som smsa att dom skulle åka mot Skärholmen, och att jag skulle möta upp dom där. Sagt och gjort åkte jag massa tåg dit ut och träffade min "andra familj". Väldigt trevligt, lunch å allt =) Kvällen blev återigen lugn. Fotleden var mer svullen än på lördan å gjorde sååååå ont. (trampat snett i fredas). Jag borde verkligen få skadepris...! *HAHA*

Idag har vi avverkat dom 3h sista timmarna affärskunskap. De är inte lätt de här med moms... Jösses, en värld för sig!

Imorgon blir de träning före skolan, onsda är de halvdag sen packa, för på torsda blir de Jönköping! Jag fyller dessutom år snart... Hinner verkligen inte med! Längtar inte ens? Eller lite...men mest tills jag åker hem. Hem till huset som kommer vara mitt hem några veckor. 25juni kommer städfirman och städar.... skum känsla. Har skrivit en "Hyresansökan" via sms idag... Väntar på svar! =)

Nu ska jag sova!

PÖSS

Besviken

Var är alla kommentarer?? Fungerar inte min sida??? Jag som bjudit på massa bilder och allt.....!!!!!

Kort uppdatering av veckan....

Tisda förmidda hade vi våran första epilering på kund. Riktigt kul. Jag å Elif hade först en dam på 70år, sen en annan kvinna. Intressant de här med hår....! Eftermiddan bjöd på 3h affärskunskap med Reidar. Mycke att ta in!

Igår fick jag leka kund/elev i en annan klass. Fick en kleopatra-behandling (helkropps peeling, inpackning, ampull och masssage och mask i ansiktet, och slutligen insmörjning). Ja, de va lika underbart som de låter. Kändes bra efter allt som varit.

Idag har vi haft yttligare 3h med Reidar, har 3 till på månda. Sedan 1,5v att plugga in allt med moms, skatter, företagsformer mm mm. Jösses, inte lätt!!! Sofia, du borde verkligen låna boken vi fick om Reidar. En väldigt bra bok om hur man startar företag! Ikväll har jag shoppa lite med Malin. En ny UNDERBAR mini-plattång, me love efter ett snab prov! Sen åkte jag hem och gjorde en "mat-paj". Passade på att he tummen mot kanten.....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ! Har kylt och smörjt med ägg-vita, precis som mamma Fransson sa. De smärtar!!! =(

Imorgon är de en dag med hand-kirurgen, väntan på telefon samtal.... Varför ska boende bråka med hela tiden?? Hoppas Lukas löser nästa veckas boende i Jönköping... orkar inte!

Dags å sova.

PÖSS

Ljuva sönda

Sönda, igen och veckan är snart över. Tack och lov för de måste jag säga efter allt som hann hända, eller inte hans med. Magontet satt i till fredan då livet kändes lite lättare, och jag kunde se lite klart. Åt lunch med Kaisa, sedan åkte vi till Gertab och handlade mestadels pedikyr saker så man kan "jobba" lite i sommar. Efter de åkte jag direkt till jobbet, eftersom Julia var sjuk så behövdes jag. Gick bra och jobba, kände mig riktigt wasted och alla vinfrågor svarade vakten på åt mig, perfekt. Väl hemma blev de hockey, midda och sängen.

Lörda var de upp och jobba igen, HELT SLUT. Men de flöt på bra och jag gick hem hyfsat pigg. Åkte senare på kvällen till Julia. Hennes vän Shane var där. Shane är också amerikan, så jag fick prata engelska hela kväll *im kung at that!* =) Jag å Julia gick sedan ut en sväng på söder och träffade några av hennes kompisar. Trevligt.

Imorse vaknade Julia kl 7.30 hemma hos sig och kan inte somna om. Efter ett bra tag är hon uttråkad å kommer på: Jag ringer Vännäs! Så de gjorde hon... Hennes Vännäs/jag hade då sovit runt 5h. Jag svarar å var helt borta å inte gladast.... Kom inte ihåg mycket av samtalet.
 
På förmiddan gick jag ut på en på skogspromenad... Helt underbart:


Picknik med mig??

Vägen ut ur skogen..!

Kvällen blev midda med Julia och sedan lite tv-tittande. Alltid bra. Åkte hem redan vid 20, för hon skulle på bio, vilket jag inte orkade med.

Imorgon ska jag ta itu med hela boende grejen... Är jag verkligen vräkt??

KRAM

Ps: om jag skrivit konstigt någontans är de för att jag pratade i telefon samtidigt! Ds

Magkatarr??

Kl 22.30 igår ringde jag till skolan och sjukskrev mig. Magen vred sig så fort jag tänkte på något/någon/allt. När jag väl ringt kunde jag andas ut lite att jag iaf fattat de beslutet. Svårt att somna hade jag hur som... Trots att jag sovit dåligt, och lite natten före och varit klarvaken hela dagen. Magen spelade väl sitt sömn kort igen. Men när jag väl somnade med Carros varma vetekudde sov jag. Första natten på länge som jag sovit rakt igenom utan massa drömmar och stress över allt jag inte kan kontrollera. 

Vaknade vid nio, men låg kvar och halv sov till framåt tio. Kände mig pigg, men eftersom jag redan fattat beslutet att stanna hemma idag, så tvingade jag mig själv de. Jag tog en dusch, åt frukost... Sen vid halv tolv kom illamåendet tillbaka. Så då släppte jag dom sista tankarna över att inte gå till skolan kl 12. De har gått upp och ner hela dagen...! Så rastlös emellanåt, tills magen gjort sig påmind. Carro och Zandra tror att de är/början till magkatarr.

Jag ställde mig och skulle laga midda vid fem eftersom jag var då pigg och rastlös. Började steka kycklingen, då kom kramperna och illamåendet. Men jag bet ihop tills de mesta gick över. Började dricka lite blåbärssoppa å vatten. Åt några tuggor mat, innan jag över gick till soppan igen. Nu har jag massa matlådor, eftersom de var samma i söndags. Hur som vilade jag och gick till affärn. Jag handlade som Zandra sagt: Banan, lite bröd, låglaktos fil, blåbär och loka. Lokan satt bra, och jag har tömt mig på lite luft.

Så nu ska jag göra de svåraste, inte stressa och bara fokusera på nu. Imorgon blir de verkligen piano i skolan. Tur att vi har lektion på eftermiddan. Jag ska leka kund och få ab, med manikyr... skönt!

Satt och kollade igenom min externa hårddisk och hitta massa foton....


Saknar min cykel! Så fin som jag gjorde den förra året...

Min älskade Tyra!

Hittade massa mer, tokigare bilder. Men de får bli en annan gång!

KRAM

Glasklart?

Vilken helg...helt lång, hyfsat mycke sol, lite vänner, mycke jobb...och alldels för mycke ensam tid.

Vi börja väl med Valborg. De blev en intensiv dag med lugn start. Skola, sedan läkaren. Inge vettigt, mer än att mitt blodtryck var iaf normalt igen, nästan för lågt denna gången. Sedan åkte jag till jobbet. Där verkade jag vara efterlängtad. Kom en timme förtidigt, och de behövdes mer än väl. Vilket KAOS. Varor gånger 1000, för att inte tala om kunderna. Slut som få var vi sedan. Jag tog tågen ner till Södertälje och kom precis till fyverkerierna. Kvällen blev lugn med många skratt hos Sofia och Pontus. Vi hade en "egen kväll". Somnade gott i "min säng".

Åkte hem och intog gräsmattan i horisontellt läge, skönt! Friden varade inte allt för länge, men de är kul med telefonsamtal också..haha. Sedan gick jag upp till mig, ja tillslut (INGA KOMMENTARER). Kvällen blev tidig, med laddning inför lördagen.

Upp kl 7 och gjorde mig klar för jobbet. Underbart skön promenad dit, med solen i ansiktet. Hade gärna varit kvar där ute, men chefen ville hellre ha mig inomhus. Dom två första timmarna innan öppning gick till att packa ner och upp hela nyhetshyllan. Hur som rullade dagen på fint, mycket att göra som sagt. Sedan lagade go midda och njöt. Slumrade till lite på soffan och vaknade riktigt illamånende, tråkigt.

Tog sovmorgon sönda och vaknade "pigg". Åkte och tränade, handlade innan senare tog itu med fönsterna. Riktigt duktigt må jag säga. Kvällen blev lugn. Dateade Julia en stund, trevligt!

Idag vaknade jag vid 6, mådde bläää. Sov tills klockan ringde och tog mig till skolan. Ursch! Fick en manikyr på en kvinna från Kalix, helt underbar. Jag bra eftersom jag bara behövde sitta still. Direkt jag ställde mig upp kom allt över mig igen. Så vi epilerade innan de blev lunch. Åt på skolan, kanske inte smartast, satt tills krampen hade givit sig. Packade ihop och for hem. Gick in på 7-11 och köpte blåbärssoppa. Lär behövas. Magen snurrar, mullrar å har sig. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Så nu missar ja yogan idag. Bättre de än kunder iaf. Hoppas på ett snabbt slut på detta!!

KRAM

RSS 2.0