A-kändis

Hallå där ute!
Nu ska jag dela med mig av mitt liv igen. Men riktigt vad jag har att erbjuda vet jag inte riktigt :P Vi kör svamel stilen som vanligt ...hehe!

I torsdags var jag med i Vk, mittuppslaget del 2! Inte dåligt. Nicke sa att ja va värsta B-kändisen. Men en B-kändis får inget mittuppslag, så jag är en A-kändis! HAHAHAHAHA!

Självklart så jobbade jag fredakväll IGEN. Fredan var konstant spring och extra lång dessutom, trodde aldrig de skulle ta slut. Jobbade dessutom över eftersom Emelie behövde hjälp på Frasses. Jag är minsann en snäll praktikant! Lördan blev inte mindre lugn för de. Tränade kl 10, sen var de fotoutställning, besök, bandy, midda med grabbarna och utgång med Nicke. Jag somnade fort den kvällen! Efter en arbetsvecka och en sån lörda så var jag i en dvala igår. Ont överallt och seg. Gick ett kvarter upp och spelade Fia och Dot. Emma vann, suck! Jag var allså trött, bara därför. För jag vann sist! Iaf så stannade jag på midda, tyckte jag var värd de, hihihi! Lr hur Emma =)

Idag är de månda sägs de, men jag har sönda. Jobbade kväll ikväll 4,5h, ovärt! Ist får jag jobba extra länge på freda...WHY! Jag måste styra upp de här...På freda är de ju den 29:e och äntligen, äntligen ska vi ses igen! 4 dar kvar....WOHO!

I övrigt så är jag kanske "back on track", för jag är bättre än Linda Rosing....HAHAHA! (Snacka intern skämt!)

Vi hörs! Puss hej!

Ps: Ni får ingen dagens bild om ni inte säger till :P D.s

PS I love you...

Den filmen rekomenderar jag alla att se- Åse, du måste verkligen hyra den när den kommer ut! Den var så underbar, bra gjord, humor, passande skådisar.... Mkt nöjd blev jag! Amanda följde med som min date, vilket var väldigt trevligt också! I övrigt var jag hemma på Alla hjärtans dag, eftersom jag hade haft migrän på natten och var fortfarande inte helt pigg på morgonen.

Helgen kom och helgen gick kändes de som. Pratik fredakväll å lördakväll. Lyxade dock till de på lördan och fick sluta kl 20 så jag hann till Arvid och se Melodifestivalen med han, Hanna å Jonas, Perfekt! Luktade dock som ett skrov. Eftersom vi inte hade nå direkta kunder på hotellsidan gick jag över på Frasse för att även lära upp mig där. Metoden var försök, läs och blir de fel säger vi till. Inte den bästa metoden när de kommer massa kunder, men alla fick mat och var nöjda. Folk med speciella önskemål- inte min grej än! *HAHA*

Måste ändå skryta om hur duktig jag var lördamorgon....Trots att jag var vaken lite sent på fredakväll så steg jag upp kl 9 och for och tränade Bodypump kl 10. Den ni! Mellan tolv och två var alla muskler totalt utslagna, men jag klarade ändå av Frasses på eftermiddan *STOLT* =) Ska försöka göra en repris på lörda *Huva*

Imorgon lr på freda kanske jag är med i Vk. Plus att Västerbottningen var på Hotellet och fotade idag, så där kanske jag också kommer med. Värsta kändisen!

Nu ska jag sova, blir stan med Emma imorgon. Jag har slut på byxor! Förresten, visst kommer ni på vår Fotoutställning på Vega lörda 12-18, sönda 12-16. Jag jobbar 12-14 på lörda ;)

I övrigt- Bryt ihop och kom igen!

Måste bara avsluta med att säga... 9 dar kvar tills vi träffas igen, längtan är ENORM!

KRAM KRAM

image123
Dagens bild blir en egobild med webcamen, de va länge sen =)

De goda livet

Den senaste veckan har varit så där mysig, rolig och trevlig och som inträffar alldeles för sällan. Vissligen har inte allt varit bra, men de bättre väger över denna gång!

Helgen blev en sån där rolig helg med bandy, skoter, vänner och lugna kvällar i tvsoffan. Självklart så hamnar mina samtal med Hanna väldigt högt upp på listan också. I söndas pratade vi nog en timme om allt och inget och allt vi ska hitta på när vi träffas. Frågan är ju bara när de blir... Hur som helst så längtar jag mer än någonsin!

Måndakväll blev de ingen träning. Såg film med Sofia ist som hade fått reda på att hon troligen hade gallsten. Stackarn ska opereras idag, hoppas verkligen att allt går bra och att hon är på bena snart igen.

Igår var jag ledig, och de kändes verklige som freda. Jag å Emma reste ner till Övik. Jag gick på stan med kusin Camilla på eftermiddan, tills jag hämtade min bror på jobbet. Sen var de midda ute i Bonäset med Familjen Lundgren och Emma så klart. Emma for till moster Inger efter middan och hade Mary Kay, medan jag satt myste med Hilde och Nils. Lr de var nog mest Hilde, eftersom Nils gick i säng. Hon är så fin lill tjejen! Jag satt i soffan och hon låg och sov på mig, och jag bara njöt för fulla muggar!

Resten av veckan tom lörda är jobb/praktik. Men sönda är jag ledig *WOHO* Imorgon ska jag iaf se Ps I love you, mysigt!

Ha en underbar Alla hjärtans dag, min vänner! KRAM!

Här kommer lite bilder från veckan...

image117
Arvid och Viktor försöker skota så att dörren skulle gå upp...
image118
De gick den inte helt, så den fick hakas lös ist...
image120
Äntligen nere på standen, där vi grillad och skrattade!
image121
På hemvägen körde vi fast, Elin och Viktor fick en snövåg på sig när Arvid gasade för att ta sig lös..

image122
Slutligen en bild på mig och Hilde, min lilla ängel!

Nytt meddelande

Idag är de torsda, och de är full fart mot helgen. I tisdas trodde jag de va onsda och igår att de var tisda, men jag tror jag insett idag att de är torsdag, fast de känns som onsda, men imorgon kl 16 är de HELG, YEY!

Snabb sammanfattning av senate veckan. Fredan blev de hotellet, fick jobba över 2,5h dessutom. Bodenserna var grymt skoj, mkt Rally prat! Lördan var lite av ett kaos. Möte 10-11, Rally 11-16, Jobb 16-23...Stressigt, rörligt, roligt och förvirrande, allt i ett! Söndan så hade jag vilodag och åt midda med EMMA och Mattias. Efter de avslutade jag kvällen med film och prat med Elin. De var länge sen vi bara var vi två och hade ett sådant samtal. MYSIGT! Efter få sömntimmar kom måndan och vardagen. I veckan jobbar jag varannan dag förmidda/eftermidda, man blir lite förvirrad att måste ställa om sig så fort.

Den bästa dagen den senaste veckan måste nog varit igår. Efter en lång arbetsdag med olika sysslor, så drog jag spontant med några vänner på bio här i Vännäs och såg Förtrollad. Hel mysig film, jag blev så där glad av den och den var rolig också. Så den bla gjorde min kväll speciell!

Just nu ser jag fram emot att få prata med Hanna på skype, de har gått mer än en vecka sen sist. Bandy på lördakväll och härliga sovmorrnar! Kanske reser bort över dagen på tisda också, hoppas! =)

2h kvar till jobb.... Blir nog en härlig sparktur dit. Ute är de vitt, ganska mkt snö och ca 1 grad, perfekt!

Ta hand om er!!

KRAM

Idag bjuder jag på lite mobilbilder från praktiken...
image114
Så här ser de ut lunchtid..(Tagit från ett av hotellrummerna där jag bäddade)
image115
Många på lunch...
image116
Min vän (Dammsugar-) Henry

I praktiken...

Nu är de dags att bita (bita?), ta sig i kragen och uppdatera denna sida. Utifall någon kikar in här och undrar vad som försigår....

I fredas åkte jag hem och packade om för att åka vidare. Självklart hann mamma Fransson lura mig en sväng också, men de var en trevlig fikapaus iaf. Jag körde hela vägen upp till Lycksele. Vissa bitar av resan var inte roligt när de var tok dimma, men de gick bra ändå. Arvid som skulle ha kört fick parkera bilen, och köra resten av helgen =) Matcherna gick så här på fredan: Caravanzo - Vännäs 6-2, Vännäs- Anastigen 13-0 (jag gjorde mål, bla). Lördagen blev de en EVIG väntan tills lottningen för fortsatt spel gjordes kl 19.20. Våran match blev kl 00.00 då vi åkte på stor stryk av Anadon (10-2) så vi åkte hem och var hemma runt 3, skönt! Helgen avslutades med kalas hos Bengt, trevligt.

Måndan var min stora vilodag, så grymt skönt. For och tränade på kvällen och gav de sista av min krafter och somnade skönt i min säng på kvällen. Tisdagen blev också relativt lugn. var ute och sparkade och träffade Sofia på kvällen. Perfekt uppladdning inför min praktik. Den började onsdamorgon kl 8.30, härligt. Dagen var lång, fötterna ömade, skär sår på fingret men jag hade grymt kul ändå. Fortsatte med en lika lång dag igår, mkt hakande av olika saker, disk, städning och dukning. Visst är vissa uppgifter lite mindre roliga än andra, men de finns så grymt mkt att lära, så de blir lite som en morot. Imorgon jobbar jag kväll efter som de är Rally fest, så ruskigt peppad och hoppas på att få prova på att servera! Torpgatan ringde just å ville att jag skulle jobba ikväll, samtidigt som jag har praktik på Hotellet. Snacka om ställd man blir...Några extra kronor lr praktik? ÅH va svårt!

Som jag nämnde så är de Plåt Rally här i helgen, mums! Får se hur mkt jag hinner se imorgon, de är som sagt många som ringer just nu, haha! Något jag vet är att sönda kommer bli min vilodag, längtar lite redan trots allt kul som ska hända!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, fila naglarna och göra mig redo. Börjar kl 14 idag, och de snöar (blöt snö) och blåser. Känns inte kul å gå i detta väder efter man gjort sig iordning, dagens i-lands problem!!

Ha de bäst!
KRAM

Här kommer lite blandad bilder från idag och min Öviks resa.

image110
Så här såg Hilde ofta ut, min söta lilla ängel! Hon var ännu sötare när hon var vaken och log!
image111
Vitt och fint?!
image112
Snödjupet på gården efter nattens snöande...
image113
Tyra ligger i sin kudde hellre än att vara ute....Inte så förvånande ;)

RSS 2.0