Who am I

Glad Påsk på er! Det kanske är lite sent, men bättre sent än aldrig ;)

Jag har faktiskt varit ledig 4 hela dar, UNDERBART! Känns om en evighet. Dock har jag drömt massa om jobbet, så jag har verkligen inte kunnat slappnat av som jag önskat. Har haft en tryckande känsla av att snart börjar jag jobba igen, huva! Och om några timmar är de dags igen. Undrar hur jag jobbar imorgon och resten av veckan. Berta sa bara åt mig att komma runt 9 imorgon. Känns som jag har mina kvällar bokade denna veckan, och på de ska jag jobba kväll?! Inte alltid lätt...!

Under veckan så har de väl inte hänt så där jätte mkt spännande.... Mkt pratik, och veckan kändes så fruktansvärt lång och dryg. Sista halv timmen på torsdan innan jag slutade var jag helt i botten och kunde nästan somna stående. Kom hem och jag orkade typ lägga mig i soffan. Så fruktansvärt trött! Men självklart så höll inte mina soffplaner. Ist fick jag ligga i soffan på Tobacka och vara barnvakt till 1 på natten. Jag deckade när jag kom hem! Annars i helgen har jag sett på film, varit på väg ut på dans, fått en trasig vintersko, frysigt, fått mysiga/knasiga sms, bastat och ätit massa godis. För att få pricken över i:et denna påsk så åkte vi och bowlade ikväll. Vi var 5 på vår bana och jag krossade dom! Iaf första serien. Andra serien hade vi 1 gång kvar på, men jag låg i ledningen! Hade jag fått kört min sista gång hade jag nog slagit Nisses serie på andra banan, och då blivit kvitt våran vad-slagning. Men men, än är vi inte klar. '

Förresten.... Vart tog våren vägen? Solen skiner och de har snöat, inte idag men typ flera andra dar. Och de har minst varit -5 på dagarna, och ca -15 på kvällarna! SUCK! Ge mig värme! Som jag nämnde tidigare så passade min ena dragkjeda på vinterskon att gå sönder. Jätte passande, NOT! Mamma tog den till stan idag för att kolla om dom kan laga dom. Köpte ju dom för ett halv år sen, bara!

Nåt positivt, veckansklipp... Jag har gjort ett klipp och klippt mig ;) Jag stod inte ut att spara ut de. Så nu är de kort förutom en liten "svans" vänster sida, där bak. Lr de är så där snett klippt, som jag hade för 2,5år sen..haha! Har väntat med att göra detta inlägg tills jag skulle ha en ny bild på mig, men de får vänta. De är nästan lika kort som min presentationsbild, fast numera framåt kammat..:P

Ist för att avsluta med en bild så blir de lite text ur låten Who am I:

I am a flower quickly fading
Here today and gone tomorrow
A wave tossed in the ocean
Vapor in the wind
Still You hear me when I'm callingTa hand om er! KRAM

Vår, snö, ångest å lite guldkorn

Ja, då var de månda igen. Och precis som i förra inlägget så vräker snön ner.....WHY!? Denna gång har jag iaf ingen arbetsångest, utan lite snarra att mumsa på * MUMS*

Vad hann vi med förra veckan då? Jo jobba/praktisera väldigt mkt. De är ju som stor del av min varda numera. De värsta med att jobba sönda var att veckan blev så fruktansvärt lång! Var ju ledig torsda, för att jobba vidare på freda, lörda. Torsdas ångesten var grym! Kändes som onödigt att stanna upp när jag redan var i full gas på hotellet, men men kanske nyttigt ändå.

Jag missade melodifestival finalen, lite små synd. När jag just hade slutat och ringde upp Sofia, så korade dom vinnaren *Suck*. Sofia var iaf söt och kom och hämtade mig till hennes syster. Där var resten av syskonskaran Fransson med bihang. Nisse hade 2 bihang, både Hanna å Fredrik. Han kan inte leva utan nån av dom ;) Iaf så fick jag köra Nisses Sprinter hem till Franssons, Sprinten är alltså en bil som är 6m lång (nästan 3 ki:or lång) och 1,5 Kia bredd. Jag valde att köra rakt fram, ist för att vända saken, vilket Nisse tycke jag borde provat. :P De var mitt lördasnöje.

Igår skulle vi i Ur ha "myskväll"/en rolig kväll. Badtunnan vi hyrt hann aldrig tinna under kvällen, så vi spelade spel och bastade ist. Men eftersom vi hyrt den, så badade vi ikväll ist. SÅ UNDERBART SKÖNT! Krypa ner i en varm tunna, få små lätta snöflingor i ansiktet och bara njuta....OH! De behövde jag! Jag är förresten ledig på freda enda fram till månda. Tänk 4 dagar ledigt....WOW! De är snart 2,5 vecka sen jag var ledig 2 dygn i sträck. På en dag hinner man inte vila så mkt. Så de ska jag satsa på denna påsk.

Nå mer guldkorn från i veckan, lr snare från igår och idag är att jag sluppit äta midda själv! Jag åt hos Emma å Mattias...mysigt va Emma ;) Vi har de så bra tillsammans. Å eftersom Emma varit i fjällen med Lena har jag kört Ka hela veckan och bla varit på besiktning, kan de bli bättre ;)

I övrigt så blir min praktik förlängd till 31/5. Berta kom på att jag ska typ få praktisera 31h/v, som vanligt. Sen jobba resterande timmar för en hel tid. Hm, undrar vad försäkringskassan säger om de... Ulla skulle prata med dom! Sen så har jag inte så mkt mer dravel och säga. Utan jag ska vänta in ödet ;)

Ha de!!

KRAM!

Ett stort Grattis till Lillemor och Magnus som fått sina lilla flicka (?!)......

image133
Alldels, alldels nyfödd...

Easy like sundaymorning...

Söndamorgon, lr snare söndaförmidda. Jag tog mig ännu en sovmorgon idag. De var grymt skönt och jag tyckte jag var värd de!

Veckan har som pinna på bra tycker jag. Dock inte jag själv. Hade nån sträckning lr liknade i högerben som kändes av från höften och hela vägen ner. Så de blev lite haltande. Skippade pumpen, så på torsda hade de mesta gått över. Förutom de så har jag hunnit med en sväng i studion med Johanna Fransson, min egen lilla modell. Hade dock lite mkt otur med blixtarna och ljuset, men några bilder går iaf att använda. Sen så var jag i stan på torsdan på min lediga dag. Inhandlade nya mjukis byxor som jag kan njuta av. Hitta även ett par träningsbyxor, träningströja och linne som jag kommer ha stor nytta av. Den kvällen avslutades med spelkväll, riktigt skoj!

Sedan kom fredan... Sovmorgon och inte mkt vet gjort innan jag började jobba kl 15. Kvällen gick riktigt fort och bra. Jag, Nina och Emelie hade fint samarbete och väldigt skoj. Och eftersom vi var så snabba var jag hemma där vid halv tio, och då slutade mitt seriösa jag. Pratade lite i telefon med Nicke, sedan sov jag. Helt värd freda..Not! hihihi!

Igår däremot då blev de fart. Gick hemifrån där vid 10.30 för att åka till Simon i Vindeln. Dock kom vi iväg typ nästan en timme senare, men hel iaf. Vi hade de riktigt skoj med film, spel å go paj. Lägenheten var hur fin som helst! Sedan körde vi hem i snöröken och Arvid lämnade av mig hos pappa. Där fanns mina favorit änglar Nils och Hilde. Nils lekte med Maria och Bradelina, medan Hilde somnade gott i min famn. Studen där blev inte lång. Åse skjutsade mig hem efter mina kläder å sen på hallen. Då var de dags för bandy med grabbarna. Bara 2 blåmärken fick jag! Efter de åt vi midda och surrade innan vi åkte ut till Spöland till Tomas. Riktigt lyckad dag, trots några mindre bra händelser och låååånga samtal.

Idag ska jag plocka lite här hemma innan jag börjar 14.30, huva! Sånt är livet. För övrigt VRÄKER snön ner. (Den du Camilla *HAHA*)

Ha de bäst!

KRAM

Bilder från Studion...

image130
Underbar...
image131
Grym tjej!
image132
Lilla Hilde...Visst blir man kär!?

Lycklig.se

Detta inlägg måste nog heta så, de också.

Veckan som var jobbig, tungt, stressig, bra och rolig. Efter mkt nedräkning i dagar och sen i timmar kom Hanna äntligen hem. Jag stressade som en tok på fredan från en LÅNG arbetsdag så jag skulle hinna fräscha till mig innan de var dags för midda hos familjen Lie. Självklart var Nisse med också! Riktigt trevligt, och kul att se henne igen efter ett halv års väntan! Kvällen avslutades med/hos Elin och Kristina. Vi såg Juno som jag lånat av Lie. Den va inte riktigt lika bra som jag hoppats på, men godkänd.

Lördan kom och jag klev upp alldels förtidigt. Vi for ca 2h senare än vad jag trodde. Iaf så kom vi oss iväg tillslut och gjorde då ett längre depå stopp hos Åse innan vi åkte vidare till Själevad och Ingers 50års fest. Festen var mkt lugn, iaf tills vi började leka vid 21. Vi i våran familj+bihang utgjorde större delen av gästerna. Mitt i allt tittade Elin förbi tvärt, så underbart att få se henne igen. De var nog mer än ett halv år sen sist...! Iaf så krossade vi i Marsvin-laget (Johnny, Jörgen, Åse, Fredrik, Jag å Hilde) hårt. Våra läten var....hm, speciella =) *HAHA* Hem kom jag efter midnatt med Emma och Mattias, skönt!

Imorse var de ingen sovmorgon, igen. Utan upp å på med kläderna och iväg med Nicke mot Stärkesmark, för andra delen av Stärkesmarkrundan (Rally). Vi satt i mål på sträcka 1 & 3. Gick fint för oss, värre för vissa som körde. När dom gick i mål på sträcka 1, var de en avåkning. Nästa målgång hos oss fattades 7st...ojoj. En av dom var Emil som ville undersöka skogen närmare. En annan var Roger som rullade lite och slutligen landade på taket, igen. Inte lätt alla gånger. Nisse å Fredrik vann som vanligt.

Nu väntar en slapp kväll framför tven och en tidig dag imorgon. Tänk vad livet vore bättre om man visste hur man skulle jobba i veckan....

Ha de bra!

Bilder från gårdagen....

image124
Inger fotar glatt med sin kamera som hon fått i present.
image125
Johnny å Nils, så söta! Nils har lärt Johnny hur man går på toa...hahaha!
image128
Sådan mor, sådan dotter?  Hehe...
image126
Palle orkade inte riktigt med allt, så Micke passade på att pynta :D

RSS 2.0