Ett nytt tag

Gårdagen var vardaglig. Men idag då tog jag mig i kragen...! Först hade jag min första stamkund, polisen. Hon är bara såååå härlig och trevlig. Ja, vi har verkligen funnit varann. Vaxning på henne sista veckan i maj...omg! Hon fick mig iaf på väldigt bra humör. Sen var de lunch, och prov i Dermatologi. Ungefär alla utom 5 frågor var flervalsfrågor... Provet tog ca 13min... Inga tvivel direkt. De kändes bra, och jag hoppas de blev så också. Så sedan gick jag och hämtade mina kläder och gick ner på gymet. Blev ingen träning förra veckan, mådde väl allt annat än bra då.

Träningen satt fint, och tog alla krafter kändes de som. Men hem tog jag mig, lagomt till min tvättid. Så in med den å städade. Känner mig duktig, dock hänger tvätten på tork här. Orkade verkligen inte torkskåpa den! Laddade om batterierna och åkte till Vällingby och en lite snabb shopping tur på 1h med Malin. De resulterade i en handväska, ett par tights och en Bh...för ringa 310kr =) *Good buy*

Imorgon ska jag in tidigare och Epilera med Malin. Epileringen har blivit värsta hets grejen, för att man ska hinna gjort 20ggr innan sommarn, helst. 12 ggr kvar...! Allt annat än kul! Som Kateryna sa: Frida, din ben är skolexemplar, likna skog! (med polsk-dialekt) Jag önska mig en hel vax! Efter min tjuv rakning, första gången på 7månader växte håret ut fortfare och tjockar på 2v än vd de brukar göra på 4veckor efter vax....! Så hett med håriga ben å kjol.. URSCH!

I övrigt  jobbar jag torsda, och har läkarn samma dag.. Åker nog till Södertälje den kvällen och rensar tankarna, Jobb lörda också! Kul med lön!

På ett sätt vill jag att de ska vara sommar nu. Jag vill ha huset ur tankarna, ett boende här nere, sånt som tär ganska mycke just nu. Men jag håller modet uppe. De är iaf varmt ute...!

Nu ska jag se lite tv sen sova, vilket jag borde göra före tven =)

KRAM

"Jag gillar de"

Åter en vecka ha passera. Förra veckan blev ungefär som jag skrev i förra inlägget. Dock sov aldrig Malin över för hennes "tant" till hyrevärd kom inte, igen. Måndan var trevlig å jag och Pontus grattade Sofia snällt på tisdamorgon =)

Sen som kom fredan och jag var på topp. Men massagelektionen slog ner mig totalt. Fast de är väl så att man måste bryta ihop för att komma igen?! Jag strosade lite på stan och andades sedan åkte jag till jobbet och träffade Julia, som varit "hemma" i USA 2 veckor. Lite sol och samtal fick mig att piggna till. Sen åkte jag ut till Karolinska och mötte upp Hanna, som åkte ner med Nisse o co. Vi for hem och lämnade saker, sedan gick vi å handlade. Såååå varmt de var. kort ärmat trots kl var över 17, och de hettade! *NICE* De blev grymt god midda och trevliga samtal. Innan vi gick isäng färgade jag fransar och bryn på henne, hihi.

Lörda var de upp kl 9 och äta frukost, på med sommarklänning och leggins och ut på scccchhttan. Maja B N som flygit ner för en intervju gick med oss, eftersom intervjun var 17.30. Jag å Hanna shoppade lite var, å Maja en studentklänning, härligt. Behöver dock fortfarande tex en jacka. Kappan är tooo hot, in the wrong way. Jag å Hanna åkte hem en sväng vid fem och gjorde oss klara för en midda på en uteservering. Middan blev inomhus, för de tok blåste. Men vi hade bra sällskap av Sofia och Pontus. Sen åkte vi vidare till gamla stan och hittade vi ett mysigt ställe där vi satt och pratade. Hittade även Micke där, hahah."jag gillar de", citat  vi alla minns! =)

Idag ring Nisse redan 8.05 så då var de upp å i med frukost och Hanna packade ihop sig och vi begav hos till Kristineberg och virrade runt,, De ligger just breve E4an, väldigt nära mig. Men dom missade avfarten. Så de blev tåg å buss igen till Karolinska, nästan i  Solna. Så jag vinkade av Hanna, Nisse, Emil, Roger och Lotta och åkte hemåt igen.

Nu sitter jag ute på gräsmattan vid en av våra bänkar. Har plugga lite dermatologi och funderar om jag ska orka fara och handla, samt städa rummet...Men de är så skönt här ute!! Verkligheten känns lite v-modig efter en sån här helg. Att dessutom få veta att huset hemma är sålt och vi ska vara utflyttade 1juli, gör de inte bättre. Har inte hitta något annat boende här nere heller, från 15/8.... Bostadslös gånger 2???

Lite bilder....


Hanna å Maja, mmm glass!
 
Sol och vänner... De är underbart!

Dom rullade hemåt, å ensam kvar här nere blev jag...!

Men som Zandra säger: varför förneka att vi hör ihop?


En vecka senare

De var meningen att uppdatera tidigare, men de blev som ni märkt inte så. Veckan rullade på bra och jag jobbade torsdakväll. Lagomt slut kom jag hem och laddade för en likadan freda. Fredan hade jag 4 kunder, så många har ingen i klassen haft. Så jag jobbade på bra. Först Ab, sen frans och bryn, lunch, pedikyr (Dricks 100kr! $$) och en avslutande frans och bryn. På med jobbarkläderna och vidare till bolaget för 2,5h jobb. Hem och i med en tvätt, mat, dammsugning sen sov jag som en sten. Lörda upp och jobba igen. Så arg jag blir på vissa kunder *GGGRRR IDIOTER*. Kvällen blev en väldigt lugn hemmakväll med lite plugg och vila.

Idag har de verkligen varit en vilodag. Satte mig ute på gräsmattan i solen, mot en sten och läste dermatologi som vi har prov på nästa vecka. Imorgon är de 4e och sista lektionen av dermatologin, så då får vi rätta svaren på dom sista instuderingsfrågorna. Sen är de plugga, plugga innan skrivningen.

Dock har jag insett att de kan bli en fartfylld vecka. Om de blir som jag tänke ser schemat ut så här...
Månda: skola, träna, åka och gratta Sofia i S-tälje. Blir nog kvar där över natten. Ljuva säng!
Tisda: Börjar kl 12
Onsda: Skola, sen ska min särbo Malin sova över. Hon är bostadslös den natten
Torsda: Börjar 12
Freda: halv dag, slutar 12. Sen kanske min Hanna kommer *håller tummarna*

Lite bilder kanske de är dags att bju på... =) (Dom små på Edwin går att förstora, klicka)


Min å Zandras skärtorsda-date...
   
Edwin... Sötnos!
 
Hilde, snyggingen i vagnen                   Vila efter skolarbete

Aint no sunshine when she's gone..

Huvvaligen, vad trött, sliten och glad jag känner mig. Den som trodde att jag åkte hem till Vännäs för att vila, den hade fel. Jag har hunnit med sååååå mycke, på såå kort tid. Men idag när jag fick lämna min familj, Norrland, solen och allt kändes de TUNGT!!!! Här kommer ungefär vad jag hunnit med.....

Torsda: Landade i ett slaskigt, snål-blåsigt väder med snöblandad nederbörd. Första stopp var hos Zandra. Hon hade gjort såå fint, och på bordet stod de ett påskägg, och en ram med massa Zandra-bilder, till MIG! Hon är ju för söt! Middan var underbar, sedan blev de Zandras favorit, Sing star. Jag å Zandra tog sedan en promenad i 6cm, blötsnö och de bara öste ner, men de var som mysigt. Gjorde ett depå-stopp på Göransvägen hos Fransson innan vi gick hemåt. Perfekt start på hemkomsten! Tyra sov hos mig HELA natten *MYS*

Freda: Kl 9 ringde Bengts telefon, vilket bara jag vaknade av. Så de var lika bra å kliv upp. Go frukost -skinka, lax och ägghalvor med majonäs och räkot på *MUMS*. Sedan färgade jag Emmas fransar, och mammas bryn lagomt till Hanna kom förbi och vi tog en härlig promenad. Allt kändes sååå bra och solen sken. Dagen fortsatte med midda hemma med Emma och Mattias, sedan åkte jag till Nickes föräldrar och hämtade honom, efter många skratt med hans mamma och syster. Vi gick över till Hannas föräldrar där Hanna å Nisse var. Älskar små samhällen, där folk bor nära! Efter ett tag åkte jag och kidnappade Tomas och fick se hans pärla... Cheva Bel Air -54 *GRRRR*. Kvällen blev trevligt sällskap hos Lie, med många skratt.

Lörda: Kl 8 ringde väckarn, så upp å dona. Hade lovat Nisse att köra till badet i Övik. Så hem till Franssons,åkte med Lennart för att hämta M5an som var kvar hos Lie. Sedan blev vi båda stoppade i blåskontroll, gick fint för oss båda. Hem till dom och hämtade Johanna, sedan blev jag stoppad igen, av den andra polisen.. haha. Hur som kom vi iväg efter många omvägar. Jag lämnde av dom på badet, och åkte till Elin som var hemma *perfekt*. Vi åkte lite bil, jag sprang in till min moster (första gången på 13månader, hon blev glad, ja med) sen blev de stan å lite mys innan gänget ville hem igen (M5an var rolig å köra). Hemma hade vi stopp i avloppet och fick ringda efter kommun sedan grillade Bengt *MUMS*  Kvällen slutade allt annat än roligt...hm!

Sönda: Återigen hade jag en köring. Denna gången till Strand för att hämta hem Emma och Mattias. Efter de blev de kyrkan å träffade massa folk, sedan kaffe hos Fransson med Tove och Erik. Vidare på kalas, Mattias fyllde år. Sofia och Johnny kom dit med Edwin och Mona. Edwin, stor pojken, såå söt! Sedan hann jag andas en timme innan vi åt midda. Efter middan åkte jag förbi Maja, som jag å Elin fixa till hennes bal. Såg klänningen, hann diskutera lite hår å smink, men mest annat :P Hanna ringde och ville kidnappa med till Östergård. Självklart hakade jag på. Jag, Hanna, Nisse, Emil, Lars och Tomas bastade sedan badade vi i badtunnan med bubbel och lampor... Kan man ha en bättre kväll?? En karl vid min sida hade väl varit pricken över i:et, men jag var mer än nöjd ändå, mamma Fransson  :P

Månda/idag: Sov lite halv dålig Mona skulle dela säng inatt. Lite tungt imorse, men Edwins stora leende gjorde dagen bättre. Jörgen med familj kom också upp, och solen lysste sååå. Gissa hur de kändes att packa??? Hilde tultade runt med sina små toffsar och stor leende, kan man annat än bli kär?! Jag, Fia, Åse, Johnny och Mona med 2 barnvagnar hann med en promenad innan de var dags att slänga sig i bilen och åka. Väl på flyget hade jag varvat ner, börja fundera på allt som jag hunnit med och blev såååå trött. Sov gott emellanåt tills vi flög lååååågt innan landningen. Trodde mina öron skulle sprängas!! Nu känns de lite bättre. Har handlat och packat upp, duktigt!

Jag har några bilder att bjuda på, men dom får komma imorgon lr så. Jag ska sova nu och njuta av allt jag hunnit med, alla jag träffat och drömma om sommarlovet då jag får träffa resten!!

PÖSS

Coming up!

De känns inte bra att sitta här den här tiden en onsda.... De ska vara Greys den här tiden, inte SM final mellan Färjestad-HV71, it sucks! För att dom tog Greys programtid, och för att Modo kom sketen 9a i serier.. TRAGISKT!

Tränade ju som sagt var igår. Riktigt skönt, riktigt tungt. Så tungt kändes de inte gången före... Jag gissar att 2v vila med feber, huvudvärk, halsont tar ut sin rätt. Men de är bara börja om igen, taggad är jag =) Har inga krämpor idag... Så de satt där de skulle, haha!

Gårkvällen slutade väl inte riktigt bäst....! Charlotte, vår handledare, ville visa lite tips och trix hur man färga och formar bryn. Självklart anmälde jag mig frivilligt, eftersom mina var bra nog mycket utväxta. Hon fråga om hon fick göra dom mörka, vilket jag inte ville. Men ni som inte känner Charlotte bör veta att hon gör lite som hon vill. Hon valde iaf brun, ist för ljus brun med grå. Hon lägger på ena...pratar, pratar, pratar...tar andra och pratar pratar. Sen tar hon bort färgen å klassen pratar hur snyggt de är. Sedan plockar hon och formar innan vi går. Lite mörka är som säger hon och vi går upp och byter om. Jag ser mig i spegeln: AAAAAHAHAHAHAHAH!!! TURK, TURK- BRYN! Näst intill svart, och breddare än vanligt, och jag tycker redan jag har bredda... =( Hem å skrubba, och fick bort massa skugga hon lagt. Idag är dom fortfarade öma, men lite bättre. Fortfarande inte van, eller nöjd. Så går de när man släpper lös Charlotte!

Annars har vi lärt oss massa om IPL, laser, kemisk peeling, botox och restalane idag när vi var på studiebesök. Riktigt intressant ändå. Speciellt när man kollade på hennes ank-mun *HAHA*.

När jag kom hem blev de en alternativ midda, sedan tog jag tag i livet och började packa. Tänk att jag inte börjat tidigare för en gångsskull ;) La i lite saker, väskan halv full, behöver inte så mycke *HAHA*. Sedan blev de en dusch och något som inte hänt på 7månader, nämligen rakning av benen. Kan inte vänta på vax längre. Så nu är dom sååå fina =) Sen så golven, ja dom ha Hugo gjort fin!

Innan jag åker till flyget blir de lunch-date på jobbet med Julia =) Ska bli skönt att komma hem, sakna kisse. Å längtar efter min middas-date med Zandra imorgon...mmmm  Korvstroganoff =)

SES SNART........... PÖSS!!

PS: Färjesta blev Svenska mästare..igen, bajs! DS

Im like the sun

Jag klev upp kl 8 och släppade mig själv till tvättstugan för att se att alla tvättmaskinerna var tagna... Bittert! Ist för att sova så åt jag frukost och hade ett "givande samtal", haha!

Egentligen skulle jag träna igår, men var tvungen att jobba ist. Så nu är handväska packad med midda och lunch, så jag ska ta och bege mig till skolan, hämta väskan och äntligen träna...YEY!!!!

För ni där uppe i snön.... Solen skiner och de är kanske 14grader ute =) Jag tar med mig solen upp ihelgen!!! 55h till landning på Umeå cityflygplats *YEY* =D

PÖSS PÅ ER!

Hon kommer med solsken till mig...

Snacka om att dagarna flyger iväg.... Precis som jag vill =) Trodde dock inte de var så länge sen jag uppdaterade sist, men tydligen.

Förra veckan bestod av en hel del huvudvärk, värmetoppar och halsont. Men var efter dagarna passerade och min totala vila från allt, så blev jag bättre. Jobbade tom 3h på torsdan, eftersom de varit ett smärre kaos där efter modulbyte ( =prisändring, varor ska flyttas, nya varor ska in, andra ska ut) Så när jag kom på torsdan för att lösa av lite personal, hade dom hunnit slita av 19pall den dagen, så min 3h blev väldigt lugna och trevliga kunder hade jag =) Vädret ute var underbart och jag njöt.

Freda var min sista dag i tvättstugan, och den började med en pedikyrkund. Sen fick jag ta en promenad ut i ett underbart vårväder och köpa frukt till skolan. Väl tillbaka var de KAOS. Kaos över alla kunder, för få sängar, eller snare tjafset om dom. Spa-klassen hade nämligen 7 sjuka, och vi en. Så vi hade några av deras kunder. Jag hade även en helkroppsmassage som avslutning.

Efter skolan, helt slut, reste jag till Södertälje till Sofia och Pontus. Midda, dusch hanns med innan gästerna till inflyttningsfesten kom. Väldigt trevlig kväll, sedan somnade jag som ett barn i en RIKTIG säng. Lörda blev sovmorgon, sen ut i solskenet. 14grader i skuggan, mycke mer på bänken där vi njöt innan jag reste uppåt. Jag gjorde ett depå-stopp i Rönninge och åt midda med mamma och Bengt, samt fick några par av mina skor. *LYCKA* Väl hemma var klockan runt 17,30 och de var dags att ladda om. Malin kom förbi och vi gjorde oss klar inför helgens 2a inflyttningsfest. Denna gång hos Somayeh (kollega), festen hade 80tals tema.... Jag låter bilden tala för sig själv....!Idag tog jag yttligare en sovmorgon. Vädret var tråkigt. Så jag har städa, handla, plugga, laga mat och slutligen tagit en lååååång dusch med peeling och hårinpackning. Känns väldigt bra nu. Pricken över i:ett hade varit vaxade ben....

Ny vecka stundar, men den känns kort, snabb och okej?? SNART får jag resa hem igen, längtar!!!!TACK FÖR EN UNDERBAR HELG, MINA VÄNNER!

KRAM

RSS 2.0