21 år senare

Redan onsda, snart helg med andra ord. De ska bli skönt om jag hinner piggna till. Har ju lyckas dra på mig en fin förkylning. Längre har de pillra lite i näsan på kvällarna och många drömmar har jag haft att jag varit tok förkyld, men vid de har de stannat tills jag vaknade igår morse. Trodde någon hade slagit till mig med nå stort och hårt. Tröttheten var total och huvudet hängde inte alls med. Förvirrad till tusen! Men de var bara att bita ihop eftersom de var baldag. När Elin fått i rullarna i Ingelas hår började jag vakna till liv och lagade lunch så att vi skulle orka med dagen. Ingelas hår blev grymt snyggt, enligt mig själv och Elin *haha* och sminkningen blev jag också nöjd över. YEY! Vi försökte oss på Ingelas kavaljer också, men hans hår hade ett eget liv. Vi hjälpte iaf till en bit på traven. När vi var klara med dom så packade jag ner mitt smink och åkte till Franssons för nästa sminkning. Den kändes också väldigt lyckad, trots att jag kände mig helt borta!

Åkte sedan och hämtade Linn så att vi kunde fota Sofia och Pontus, innan även vi slängde oss iväg mot stan. Vädret var kanon fint, dock lite blåsigt. Fick minst 2 bra bilder..haha. Jag och Linn passade på att äta midda i stan med Nisse, Hanna, Jelle och Emil. Då slog tröttheten ner i mig. Väl hemma strax efter åtta så var jag så grymt slut att jag visste knappt vad jag hette. Näsan började rinna och nysningarna kom allt fler. Så efter en dålig natt sömn och mer snuva är jag hemma idag! Måste vila!

I övrigt så hade jag en fin födelsedag i söndags... Fick min efterlängtade digitalafotoram. Samt solskyddsprodukter från Mary Kay, en tröja och blommor. De som tog mitt hjärta mest var teckningen från Nils med texten " Grattis Frida. Du är min kompis. Du är underbar". Han har blivit så grymt duktig på att skriva bokstäver!

Så så är de i min värld idag. Nu kommer lite bilder...

image153
Jag och mamma hade delad uppvaktning.

Här kommer lite balbilder....Klicka för att förstora!


Semester

Oj, vad tiden rusat iväg och jag har verkligen legat på latsidan här på bloggen. Som vanligt med andra ord, haha!

Fast jag har ju som sagt varit på semester. Sönda förmidda gasade jag iväg mot Övik och var framme lagomt till lunch. Riktigt skönt att få komma bort! Tog de riktigt lugnt och myste med Hilde och busade lite med Nils som hade kompis både sönda och månda. På tisdan när jag och Åse skulle på stan kom regnet. Åse stannade hemma och donade, medan jag for en sväng. Hittade en söt sommartopp på Cubus, även sockar som är ett måste på systemet. Köpte även ett par skor. Förvånad? Kanske inte, men dom behövdes! Sluta skratta och sucka åt mig...jag har dåligt med skor utan klackar! :P I allafall så kändes de tungt att sätta sig i bilen och köra hemåt sen när jag skulle jobba kväll. Men nu är de bara en veckas praktik kvar....JIPPIE!

Om 2 dar, i övermorgon, fyller jag 21år. HELT SJUKT vad jag inte hinner med ;) Paket mottages tacksamt...hehe!

Har i övrigt fundera på att kapa av mina armar, eller iaf höger. Att vakna flera gånger per natt av att de är avdomnat och värker håller på driva mig vansinig. I natt var de båda armarna/händerna dessutom. Måste ringa på månda och försöka få en tid hos en läkare. Inte ens Kerstin får ju bort de...HUVA!

För att avsluta detta inlägg med något lite roligare kommer bilder på Hilde, NJUT!

image150
Hilde fick prova majskrockar. Här imiterar hon Carl Alfred, haha!
image152
Finns de någon sötare?

3 dagar till helg

Sanslöst vad jag lägtar efter helg. 12 dar i rad av jobb och praktik är inte så roligt. Men för att göra de hela lite mer "spännande" så är jag ju som sagt på 2 ställen, vissa dar på hotellet och vissa på Torpgatan. Vad gör man inte för lite omväxling?!?

Veckan som gått har varit ganska fullbokad. Förutom jobb och praktik har jag hunnit göra håret redo för sommar, vilket ska justeras! Sen börja planera Ingelas balfrisyr, som vi ska prova sätta upp imorgon. Jag har träna, gått promander, varit till stan 2 ggr, båda gångerna lika stressad! Fixat ryggen, den borde vara i vanligt skick nu, hoppas. Hämtade även hem Kian från lack idag. När min nya chef ringde igår lyckades jag höja min lön på systemet med drygt 2kr, YEY! Sedan har jag också hunnit tänka minst 10 andra saker jag borde hinna med, men inte hunnit med. Sånt är väl livet.

Imorgon ska jag flörta med chefen och försöka få vara ledig på månda så jag kan "åka på semester" till Övik sönda-tisda. De är något jag behöver, BIG TIME! Sen helgen på de blir jag ju ett år äldre... De är många så som ringer just nu..hahahahahaa!

Jag bör nog gå i säng nu.... Natti natt :D

image149
Visst blir man kär.... Längtan är olidlig!

P.s: Jonas, glöm inte kommentaren, haha! D.s

Världen ler

Ja, idag känns de som om Världen för en gångs skull ler mot mig. Äntligen var de min tur att få ett positivt besked, som jag väntat i flera månader.... Beskedet blev sommarjobb på Bolaget i Vännäs. Börjar ca v.25 (midsommar veckan) och troligen till augusti någon gång. Dock är de bara en halv tid, men jag ser fram emot ett nytt jobb. Jag behöver komma in på en ny bana och börja om och få lite pengar för de jag gör. Känns jätte roligt. Var in där idag efter praktiken och beställde mina arbetskläder. 2 skjortor, ett par byxor, en scarf och ett arbets bälte. De finns regler hur man ska ha kläderna och vad för kläder... Inkl sockarna! Lite skoj ändå =) Behövde inte beställa några skor. Hon hittade ett par 36:or som jag kunde ha. Galet, vad stor dom är i storlekarna!

Idag så insåg jag något annat... Kathrine fick fylla i mitt schema klart för helgen och nästa vecka. Gissa vem som jobbar 12 dar i rad, IGEN!? Vissa dagar är bara 4,5 h, men de gör mig ändå uppbokad. Jösses, vet inte vad jag kan ge som förslag för att ordna till de heller. Är ju på Torpgatan också.. Känns ovärt att va ledig bara 1 dag mitt i allt också... De kändes väldigt tungt när jag ringde Åse och berättade om jobbet och hon undrade när jag skulle komma ner. JAG VILL RYMMA DIT NU! Mysa med änglarna... Åse, vad sägs som sönda den 18:e? Då passar de kanske?!

De här skulle vara ett positivt inlägg, så då kan jag passa på och nämna att jag hade en UNDERBAR LEDIG HELG! Sen så har jag träna pump ikväll. Första gången på nån vecka, så jag är lite mör. Tog de väldigt lugnt, sen gick jag lilla nyby direkt efteråt. Jag är galen, jag vet =)

Jag är sämst på korta inlägg.... =) Här kommer lite bilder...

image146
Detta är mitt projekt "Extreme Cykel make-over". Här en den putsad med sandpapper, FÖR HAND!
image147
Grillning med grabbarna i Selet, lördakväll! Mys, mys...
image148
Camilla lånade min kamera och gick ner till älven, medan vi satt vid brasan... Mycket fint!

Ha de bäst!

Sköna Maj

Äntligen, äntligen den bästa måndaden på året. Våren börjar gå mot sommar, solen lyser, tussilago blommar för fullt och jag fyller år. Kan nog inte bli så mkt bättre?!

I övrigt är jag trött och sliten och lever i min dvala. Mår fortfarande inte bra i kroppen och allt går i vågor. Sen när man jobbar 12 dagar i streck så blir de inte bättre. Men imorgon, imorgon är jag ledig och på sönda. Gu så skönt! Är lite mkt grymt opeppad på att jobba ikväll, men jag får iaf lön! Är nämligen på Torpgatan ikväll, precis som i måndas. Bra att jobba lite extra. Har tagit på mig 2 turer till där fram över. Kul att variera sig, om inte annat.

I onsdags var de ju Valborg. Den dagen var dryg! Var på hotellet 8-17, huva så uttråkad jag var. Sen så ar de ju underbart väder ut och, ångest! En glassrast hann vi med ute iaf, å så mysigt! Sedan var de full fart hem på cykeln så jag hann göra mig iordning innan vännerna kom. Vi blev 9st som grillade och njöt ute på altanen. Jag skrattade en hel del, eftersom jag var totalt övertrött. Härligt! Efter en vi ätit underbar efterrätt blev de brasa hos Franssons som vanligt. Klockan var över 22 när vi kom dit, men de brann så fint och trevligt var de!

Oj, nu börjar jag jobba snart, sista passet före helg och de känns tyngre än tung. Jag får tänka positivt, imorgon är de bandy.

KRAM KRAM

Bilder från Valborg...

image142
Dukat för mat...

image143
Grillmästarna Eve och Jelle
image144
Äntligen tillsammans igen!

RSS 2.0