Sjukskriven blir friskskriven?!

Oj se dålig jag har varit på å uppdatera. Måste snabbsammanfatta.

Den 22a åkte mitt gips. Jag trodde jag skulle bli som en ny fri kvinna. Fri blev jag, men de var som att ta bort min skyddsborg. Lättare att slå i, lättare att röra i som resulterade i SMÄRTA! Tack å lov för min skena. Efter gipset var borta såg de ut så här..


Inte så farligt, höll på svimma iaf när de togs bort. Typiskt mig :P

Veckorna utan gips har bjudit på 2 lastbils turer till Piteå, kalas i Övik, 3dagar i Skellefte (massa mys med moster stor kille, Edwin. Och längtan efter skrutten i Fias mage, 2v+- kvar!), Skoterpraktik (lite smärtsamt) och teori (har alltså tagit skoterkortet, YEY!), lite shopping, fixat ryggen... Tyyyyp!

Försökt röra fingrarna mer och mer varje dag, både med och utan skena. Böja, sakta å försiktgt. Igår hade jag inte skenan på hela dagen eftersom de var en lugn dag. Tänkte de var bra å bygga upp styrkan igen, motoriken är inte heller som den ska. Men de kommer nog, de tar helt enkelt tid och man måste skynda långsamt!

Imorgon är de tillbaka i verkligenheten igen. Förra veckan ringde vik.anskaffaren och frågade när jag ville börja jobba igen. Tydligen hade folk fråga efter mig (känns härligt). Så igår ringde jag å påminde om att jag skulle vara på banan imorgon igen. Då i eftermidda ringde hon och gav mig två dagar på Ögonstenen, på avdelningen jag varit mest som jag verkligen trivs på. Känns strålande. Kommer troligen och vara dödstrött. Har väldigt lite energi om dagarna, men jag hoppas även de kommer igång nu när kroppen går åt rätt håll?!

Kommer somna gott, nybyrundan fick min sista energi. Väckarn ring 5.20... så Go natt! (Bjuder på 2 bilder först..)


Promis förra veckan med stor pojken Neo!

Medan Nicklas lastade idag. Lär nog dröja tills jag åk igen, för här ska de jobbas!

 

KRAM!!


RSS 2.0