Huvudvärk

Förra veckan blåste också förbi verkar de som. Helgen blev intensiv, men roligt och trevlig.

Den började kl 11 på fredan, då vi fick sluta. Bytte om och väntade in Jörgen och Åse som tvärr kikade på skolan. Lite kul att få visa var jag är nästan varje dag. Tänk att jag gått snart ETT ÅR?! Hur som så efter den visningen mötte jag upp Kalle och åt lunch innan Simon kom med tåget. Vi hann hem och dona lite innan vi åkte in mot stan och mötte upp Lukas, som kom med flyget. Kalle for på konsert, medan vi andra åkte till Lidingö för att hämta ut Lukas startnummer. Sedan blev de go-midda på stan. Kvällen blev lugn och tidigt isäng. Sedan kom någon hem och snarkade, inte uppskattat!

Lörda var som vanligt jobb. Men efter att gått med ont i ryggen, framför allt ryggslutet, väldigt länge har de nu gått till huvudet. Så fruktansvärd huvudvärk hela dagen. Skyndade mig hem efteråt och tog en snabb dusch och kröp ner isängen och somnade gott ett stund. Sedan kom 3 nöjda grabbar in. Lukas kom på 70e plats i Lidingöloppet, av ca 20 000 anmälda?! TOK BRA! Dom hade även handlat till middan. Så vi gick till Judarsjön här breve och grillade på den lilla engångsgrill jag köpte. MUMS! Mysigt =) Vi passade på att gå och bowla efter de. 400m till bowlinghallen.. Perfekt. Nöjd med min insats!

Söndan blev de stan i Vällingby. Jag gick och köpte mig ett par VÄLBEHÖVLIGA byxor, och dom gick sin sväng. Lukas åkte tidigt, å sen for Simon också. Jag å Kalle däremot handlade med Hanna A och åt midda här med henne, gäller att passa på. Var helt slut när hon for. Så de blev tv, och en lugn kväll. Vaknade i natt att de regnade som ATTAN! Men de hade avtagit imorse. Kalle for någongång vid åtta, men jag sov gott vidare.

Blev en sväng på gymmet innan skolan. Men denna huvudvärk gör mig TOKIG! Måste nog ringa kiropraktorn, om veckan ska gå ihop. Jobb imorgon, och på onsdakväll. Onsdakväll slutar jag kl 20 på skolan. Men de är modullskifte och nya varor som ska in på jobbet, så därför är alla inkallade. Jobb freda och lörda med. Lång vecka.

Ska fika lite nu, ta en Ipren sen sova!

KRAM PÅ ER

Ps: Nästa vecka....hihihi! Ds

Hej å hå, så fort de går

Ännu en vecka har startat. Var tog den förra vägen? Imorse när väckaren ringde 6.50, var jag sten-säker på att de var freda. Men ganska snabbt kom jag på att de bara var månda. Fast snart är de onsda igen, sen är de helg =) Veckorna går verkligen tok fort. Tyckte de nyss var 1 september, och nästa vecka är de 1 oktober?! Sjukt, fort.

I lördags var jag som sagt på skolan för att jobba på SPA-weekend. Dom 3 första timmarna innan lunch hade jag en massage, champange express och massage. Och efter lunch ett sällskap med Sara där kunderna skulle ha en Indian Head och en ab. Fin fint gick de, och tempo gick de med. Dagen gick i ett nafs, HÄRLIGT! Kvällen blev en lugn hemmakväll, i brist på annat.

Igår, sönda, så skulle jag ha en TO DO-dag, och bara göra massa små saker, samt plugga. Började fint och lugnt med tvätt, sen blev de aldrig riktigt någon fart. Bara helt tom i huvudet när jag väl satte mig utomhus för att skriva på spec.arbetet. Skrev, skrev om, skrev mer, skrev om, förstod ingenting, läst om skrev om, tusen gånger. Tillslut gick jag in och försökte igen. Efter en timme gav jag upp! Min hjärna hade helg! Gick ner i källaren ist efter min andra madrass och stoppade den i sängen, så nu har jag 2 på höjden. Mycke skönare. Även den kvällen blev en lat små-fix kväll med städ som slutade med lite tv, tända ljus innan jag la mig i sängen 21.55 och läste anatomi. Lite seriös iaf =)

Dagen idag har bjudit på kundpraktik, en pedikyr. Sedan var de dags för att öva Aroma, min tur att ligga. 2,5h i dimman. Ont i ryggen, yr och huvudvärk fick jag på köpet. Allt annat än i träningsform efter de. Så de blev hem och äta blodpudding och vila innan jag började skriva på mitt spec.arbete. Gick bättre idag!

Strax säng dags med lite anatomi-läsning. Ska hinna träna för skolan imorgon. Annars ser framemot helgen, då pojkarna kommer och troligen ska jag äntligen då visa Åse skolan. Början på min framtid som hon hjälpte mig börja på =)

KRAM PÅ ER!

Ps: Besviken över kommentarerna som inte fanns i förra inlägget med bilder å allt...hm! DS

Lycka, att göra någon glad

What a week. Dagarna har kommit, gått och fötsvunnit. Känns ungefär som en onsda, fast mer som en freda i kroppen. Lika bra att inte ta ut helg än, när de är en hel dag till imorgon. De tar faktiskt emot riktigt mycket att gå till skolan 8h en lörda. Okej, de är frivilligt, vi får lite betalt, vi börjar kl 10. Men de känns fel. Blir nog bättre bara man kommit dit, brukar vara så. Spännande att göra behandlingar utan en handledare som ska läsa kundkort osv osv. Hoppas de går bra, kanske skriver imorgon ;)

Annars flyter de på som vanligt. Inte kommit in i träningstempot jag hade innan förkylningen, men 1 gympass och några promenader har jag iaf fått till. Ville börja lugnt eftersom hostan är lite på lut, och känns av ibland. Men de ska bli skärpning.

Skärpning även på plugg sidan. Har bara skrivit på mitt spec.arbete en gång i veckan. Så på sönda borde de bli en plugg och träningsdag, minst sagt.

Känner mig lite glad. Sista kunden idag var en man, som inte visste att han skulle få en ryggmassage före jag ropade upp honom. Han var där med sin fru å dotter och trodde hon skulle färga fransar och bryn, men hon hade bokat åt han ist. Han var ganska vältränad och rejäl ryggtavla och jag tog i och satsade och kämpade hårt. Efteråt klev han upp, lite vimelkantig å sa: Oj, eller Wow kanske man ska säga. De här var otroligt.
Han såg bara så lycklig ut. Jag tar åt mig lite ära, för de gör mig lycklig. Har haft en sån dag när man har kunder som verkligen blir glad och uppskattar ens arbete och lyssnar på mig och vad jag kan och litar på mig. De får mig att må bra. Att få visa att jag lärt mig saker, att få förtroende och kunder som kommer tillbaka, de är en mäktig känsla. Igår kom exempelvis vis min "första stamkund" Polisen tillbaka, som gått hos mig sen i februari. Så härligt de är =)

Ikväll efter middan gick jag en snabbis runt sjön. De blev rackarns tvär mörkt. Så jag ringde Hanna. Hon satt hemma å bara såg på tv. Tänk om jag varit där, då hade vi kunna gjort de tillsammans. Attans!

Men men, funderar på att gå isäng. Men de är en bra klassiker på 22. Hm! Ska göra mig klar innan å se lite, tihi!

KRAM PÅ ER

Nu när MIN mobil är tillbaka från lagning bjuder jag på några bilder...

Kvällens runda runt Judarn... Fint!

Efter mitt besök hos kirurgen...En spruta, massa bandage, och ont!

Skellefte flygplats... Bästa mottagandet!

Han vi alla älskar... Edwin =)

Sambo-weekend!

Helgen har varit i sambons tecken. Vi började redan i fredas efter skolan. Jag och Malin åkte till Ikea. Hittade massa skoj men begränsade mig väldigt. Malin sa Nej åt mig många gånger, bra grejor. Men var tvungen att trotsa och köpa mitt älskade bord 55 *55, och 45 högt. Åh vad fint de är. Men att bära hem allt resulterade i blåmärken på handled, axel, överarmar och ont minst sagt i handlederna. Min högra axel med sina blåmärken är verkligen mörbultad. Handväska, bh-band... de gör ont. Men de var värt de =) Mer som inhandlades
* Papperskorg                         * Iskubsform
* Lampa                                 * 2 storglas
* Handukar till kök å badrum    * Toaborste (Kära familj, De var ett FYND)
* Pannlappar                           * Toa-matta
* Duschdraperistång och krockar till draperiet * Mys-filt

Ja, de blev en del. Men allt för under 500 =) Sedan var de dags för jobb. När jag kom från jobbet hade Malin gjort en pizza som åkte in i ungen, så god, så underbart! Började senare med säng-montering. Gick inte bra. Och tillslut fick jag inte slutföra, för Malin ville sova. Så efter jobbet på lördan åkte jag först och handlade inför en mys-kväll och sedan gjorde jag ett ryck här hemma. Monterade om sängen för 3e gången, bäddade den, möblerade om hela rummet, dammsög, fixade lampan och började med middan lagomt till Malin kom från skolan (Spa-weekend). Kvällen blev lugn med ljus, godis och film på tven, så härligt. De enda som inte var uppe en var de förbaskade duschdraperistången. Vågade inte dra, gick inte att trycka in. Så idag ringde jag Ikea å sa som de var att något så enkelt gick så dåligt. Hon kollade med en kollega och sa att den skulle tryckas in, så att den skulle komma ut i sin fulla längd, men de gick inte. Och de kändes fel, eftersom den med hjälp av fjädern ska spjälla mellan väggarna. Hon bad mig ta tillbaka den till affären. Innan de så var jag tvungen att pröva en sista gång, vilket slutade i med att jag slant och skar upp en flik på tummen och nagelbandet tog skada = BLOD! Svag i bena blev jag. Börjar blöda dirket jag tar bort plåstret osv. HUVA!

Sagt och gjort så åkte vi till Ikea igen, eftersom Malin liks ville på Outleten, breve. De visade sig att man skulle bara våld dra ut den. Typiskt, men då kunde vi gå vidare i livet. Hittade min stora kärlek på Vagabond. Inte lätt, inte alls, men jag kunde inte gå ifrån dom 2ggr.  På vägen hem handlade vi i Spånga, där jag mötte Lisa, Hannas kusin. Som jag inte mött på flera år. Tänk vad världen är liten, skoj. Vi ska datea nångång! Kvällen har varit tvätt, små fix, hett upp stången och draperiet. Ser på Ensam mamma söker, och bara söndas myser.

Imorgon börjar jag 12. Så ska försöka hinna med promenad och matlagning på morgon. Dags för ett seriöst liv igen. Måste bara ta de lite lugnt nu i början, har kvar hostan.

Känns tomt utan Malin. Måste nog skaffa på heltid sen, hehe! Eller vad säger du, Mamma F? =)

KRAM på Er!

Whats that smell? =)

Sitter i sängen/soffan och njuter. Idag efter skolan så hoppades jag av på Brommaplan, handlade å lämnade igen filmerna. Sen kom Tess och hämtade upp mig med alla mina sakerna i bilen, stackarn hade slitit ner dom själv. Värsta lyxen att få åka hem och få hjälp med så mycket.

Innan jag satte igång blev de midda. Smet upp på 4an och hämtade mina kastruller och träffade en tjej som tagit över mitt rum. Trevlig tjej från Jokkmokk. Hon hyr i 2a hand av Betel, som sa att dom inte skulle göra de i höst... HM! Glad iaf att jag har ett rum, och längre ner. Efter middan tog jag ett djupt andetag, startade Spotify med dom nya Takida, Europe skivorna...Härligt. Upp med allt från resväskan, in i garderober, små saker hit och små saker dit. Lyckades hitta av tvättiden då någon bokat alla maskiner, men inte tagit dom inom 10min, så fick tvättat 2maskiner, GULD! Stökat och bökat, som sagt. Avslutade med runda med min efterlängtade än HUGO! Oj, vilket sug. Tess dammsugare har inte en chans i jämförelse! Nu går de att leva lite här inne, ska bara ner med resväskan å bort med kartongen.

Ihelgen ska jag montera sängen, och ge mig på gardinstängerna igen. Den yttersta sitter verkligen FAST, hm. Duschdraperi som ska upp osv osv. Små fix helt enkelt. Malin ska få äran att hjälpa mig lite, som ska bo här =) Hoppas på att hinnna med en Ikea-sväng mellan skolan och jobbet på fredan också.

Nu mina vänner ska livet bli bättre. Hostan är dock kvar, men vi jobbar på de. Idag på skolan har vi haft Aroma genomgång, sen på eftermiddan genomgång av Aroma face. Vi gjorde alltså en aroma-ansiktsbehandling på halva klassen (hälften jobba häften låg). Den ska ta 80min, men med genomgång och öva in dom 3 massagerna som ingår tog de 3h. Gissa om vi var hög på allt doftar, HAHAHAHA.

1,5 skoldag, 1, 5 jobbardag till HELG =)

KRAM PÅ ER

Vad är ett hem?

På ett sätt har jag många hem. Eller jag säger hem till mycke. Hem här nere är mitt rum 2117, där jag är skriven, som jag just nu för en timme sen flyttade in i officelt. Annars har ju mtt hem varit hos Tess sen den 11e, till imorse. har inte tagit mig där ifrån före. Sen så har jag ju min "säng i Södertälje" hos Sofia och Pontus. Men de sjuka, inte sjuka men de som ändå är hem för mig är Vännäs. Jag har verkligen inte hunnit med i svängarna, för en del av mig bor där. Kanske inte bor som i ett hus, men mentalt. Sen så trivs jag som en del i familjen hos Franssons, och jag har kvar min syster där, å mina vänner. Så sovplats finns ju.

Ett annat hem är Sävar, mest för att där är mamma som alltid varit hjärtat i vad jag kallar hem. Sen finns mina flyttkartonger där också.

Jag tycker de är väldigt intressant att jag just nu när jag egentligen känner mig rotlös kallar allt hem. I sommar mitt i all flytt där så kändes de hemma i Övik. Lugnet, tryggheten och familjen. Vilket jag också fick i friggen.

Oj, ja nu om ni fortfarande läser så vill ni kanske ha en poäng?! De vill jag också, men har inte riktigt någon. Iallafall skulle jag vilja säga TACK. Tack för alla som får mig att känna mig som hemma medan jag flyttar runt var och varannan vecka och månad. Förhoppningsvis ska jag bo här nu 5månader i rad. Men efter allt som varit är jag tacksam för alla som varit runt mig.

Just nu är jag bara trött, så trött. Vi hade make-up på förmiddan. Gick bra, men inte som de brukar. Eftermiddan var de SPA behandling... Alginpackning. Men med min förkylning så la vi lactic-clay(mjölk/lera) ist, för de är inte lika tok utrensande som alger. Vilket kanske hade varit bra, för att få ut allt, men vågar inte chansa.

Helgen har tillbrigas i lägenheten. Gick hit en sväng i lördas å packade upp... De var den dagens ansträngning. Sen igår så var de dags att sluta va sjuk. Upp, åkte till Rönninge. Micke (Bengts son) hämtade mig vid tåget å vi åkte och kikade på möbler och fick fika. Vi stoppade in ett skrivbord, säng, madrass, mini tv-bord och stol i bilen och körde upp de hit, perfekt. Men nu ser de ut som ett KAOS igen. Och imorgon tar jag nog hit sakerna från Tess.. Överfull resväska (ALLA KLÄDERNA), en IKEA påse plus 2 kassar. My life is in a box?! De känns så... Ogrejdigt, stökigt, ingen struktur... JAG BLIR GALEN!

Börjar 12 imorgon så jag ska dammtorka av allt så de är bara att packa upp resten sen. Så snälla, låt mig vakna med mer ork imorgon. För inatt var de dålig sömn, mycke oro, hostande, kraksande... Men de ska jag ta igen snart.

Just ja, igår så hade jag en date också. Med min Zandra. När hon äntligen tok sig ner blev jag sjuk. Men som sagt så hann vi en date igår. Vi vimsade lite, kolla in kungenshus (slottet) och gick tills vi hitta mat. Buffé, bra grejer. De gick fort, för fort och jag var så trött och var tvungen att åka hem å tvätta *life sucks*. Men nästa gång ska vi ha en HEL helg Zandra =)

Nu ska jag sluta svamla. Hoppas nästa inlägg må bli roligare... var bara tvungen att skriva av mig helgens bravader?!

KRAM

Vax on, vax off

Natten blev allt sjukare... Jag sov, och förkylningen blev allt värre. Vaknade till någongång, blev förvånad att jag fortfarande kunde andas genom näsan, sen somna jag om. Lagomt omtöknad imorse bestämde jag mig för att satsa på skola.

Väl där fick jag min slipp med dagens kund- Vax, hel rygg. På en man.
Minst sagt spännande, och lärorikt. Ville inte vissa hur slut jag var, för de var så kul att prova något nytt. Jag slet å slet, å fint blev de! Sen fick jag hoppa in i den nyaste klassen och få en ansikts-akupressur, härligt.

Eftermiddan skulle bjuda på en Hot Stone, vilket jag verkligen sett fram emot. Men man bör inte bli masserad när man är sjuk, och jag varken orkar eller bör massera med handleden. Så mot allt tog jag mitt beslut och åkte hem och intog soffan istället. Har sagt ifrån mig jobb på lörda också. Ja, ni läste rätt.. jag har neka jobb. Kommer ligga hemma imorgon också. Är helt slut, och näsan rinner.

Malin hjälpte mig bära upp i mitt rum, när hon kom från skolan. 3 svängar så var de klart. Men bara de tog den lilla orken jag sparat ihop. Handlade lite, hyrde 2filmer, så att de blir en lugn hemmadag imorgon. För så här kan man inte va bland folk... hm. Ursch, hata dessa tråka klag inlägg, men just nu är de som händer...hm.

Mamma Fransson: Jag önskar verkligen att någon varit här och tagit hand om mig. Kunde behövas ;)Äter Ipren och Alvedon, bra start. Ha de kanon, hälsa dom. Jag lär nog göra allt för att ta mig må bättre?!

Åse: Inte blev de bättre, men de kommer fler dagar.

Stora syster: Ja, om de inte vore för att Edwin vore så söt så hade jag inte tyckte om han. Tror de började med han, och fylldes på med Hannas och mammas baciller. Men dom tycker jag också om, så vi skyller på Tunnelbanan här nere... huva! Ja här har de också varit riktigt varmt. Synd att man inte får njuta av de. Hörde att de började tok regna för en timme sen, så kanske lika bra att vara inne?! Hälsa Edwin tillbaka!

Nu ska jag nog sova.... Kram på er!

Synd om mig

Ja, jag tycker synd om mig själv nu. Mår uselt!

Steg upp 06.50, när jag börjar tolv. Åkte till kirurgen som var väldigt sugen på att operera i handleden, helt plötsligt. Hon trodde till och med att de skulle gå med lokalbedövning...Men dom tankarna får vänta tills efter skolan. Då hoppas jag den försvunnit. Så idag gjorde vi ist en kortisoninjektion. Först spruta hon in bedövning, sen kortisonet. Efter de så lida hon handleden som stöd när bedövningen skulle släppa och för att jag inte skulle använda handleden i onödan. Sedan ringde jag skolan och berättade...Fick därför 4 frans- och brynfärg idag, för de fungera ju.

Åkte sedan till Åkeshov och hämtade mina lägenhetsnycklar. Rummet kändes SÅÅÅÅ litet. Bar upp min madrass. Men hade ingen ork, och skulle ta de lugnt med handleden så jag gav upp och åkt till Malin en sväng.

Dagen har varit tung. Fick som toppen på i:ett ont i halsen igår. Som rakblad i halsen. Dåsig som få, och när bedövningen i handleden släppte, då var de bara doktors ordination på Alvedon och Ipren som gällde.  Så avslagen känner jag mig. Har tröstat mig med lite glass, de är väl bra för halsen?? =)

Tycker som sagt synd om mig själv, vilket man måste få göra ibland. Skulle vilja ligga hemma 2dagar och kurera mig, ist för att bli tok sjuk. Å bli ompysslad...mmm! Ska bita ihop så jag får vila på sönda!

He ä ba å kämpa. He som inte döda, he härdar?!

Time for sleep! PÖSS

RSS 2.0