1a advent

Tänkte uppdatera i veckan, tog fram denna sidan sen orkade jag inge mer. haha. Men nu kände jag hur jag måste skriva =) Hade vår sista Österländska terapi-lektion i torsdags och då pratade hon mycket om de här med hur vi väljer att använda våra tankar. Vi tänker omkring 65000 tankar om dagen och om hälften av dom går till att älta, resten till att störa sig på andra så blir alltsammans till en onödig stress och vi missar att leva varje dag som att det vore den bästa, och sista. Det är viktigt att tömma sina tankar emellanåt, genom att tex blogga. Åh för mig är det verkligen så... Så härligt att skriva av sig, om sedan någon läser eller inte, spelar ingen större roll. Så denna bloggen blir nog kvar ett tag.

Onsdan började vi sent. Jag å Malin gick mot skolan och mötte Ingemar Stenmark, hihi. Fortsatte mot skolan tog hissen upp. Klockan var ca 11.50,lite små stressade blev vi halvt påhoppade av våran klass:" Ni har 10min på er om ni ska ta sprutan... nere i yogasalen... byt om, 10min. Skynda, dom stänger snart, å vi börjar snart...spring!" Vi in å av med kläder, på md skolkläder å ner 2 våningar (kan nästan blie brandman!) Någon minut snare gick jag ut med plåster på armen. Den gick INTE att sova på den natten. Fortfarande lite svullen å öm, men annars helt okej. Hade lite väl hög fart i kurvan mot skolan i fredas...slutade lite illa :P Men de bju jag på.

Veckan iövrigt gick fort. Hade verkligen ny kraft under vingarna. Hux-flux var de freda. Tog en kväll med mig själv. Städade, tvättade en maskin och bara var. Igår var de jobb som vanligt. Kändes som länge sen sist, haha. Efter de åkte jag hem och gjorde mig klar för en liten trip mot Södertälje. Kom ner vid åtta, blev hämtad å allt vid tåget. Vi åt midda sen blev de lite tv. Slog igång xXx, med Vin diesel. Sofia började somna efter en halv timme. Mot slutet började även jag slumra, Pontus såg hela iaf.

Sov en hel natt för första gången denna vecka, skönt. Sov morgon också. Vid ett körde vi igång med julbaket. Pepparkakor och Lussekatter. Ska publicera mobilbilderna sen!

Kvinnan måste sova...! Måste återuppta studierna imorgon, hade kommit igång bra innan helg. Förresten så ska Spec.arbetet in imorgon...lalalalalala =)

KRAM PÅ ER

Like alot

En helg utan studier och jobb.... UNDERBART! Känns som om jag haft semester en vecka, så behövligt! Enda studierna blev igår kväll, alldeles lagomt.

Helgen blev utgång med Hanna, Mariah och Lisa. Grymt kul! Jag å Lisa hade härligt långt samtal till in på morgontimmarna innan vi skiljdes åt. Sånt där man behöver emellanåt.

Lördan blev lite sovmorgon, inte om man räknar timmarna för jag var ju isäng på morgon men ändå. Vid tre var jag inne på stan och möte upp Johanna, Karin, hanna å Mariah. Så vi strosade runt där till affärsstängning. Hanna och Mariah for för att se på teater. Vi andra åkte ner till Södertälje och gick på resturang och möte upp Pontus med sin pappa, syster och hennes man. Sen kom även Sofia =) Så en go midda där, innan vi dosade i soffan. Blev återigen en sen kväll. Så tragiskt att det ska ta ca 75min att ta sig 4mil, men men.

Söndan var de heller ingen rast och ro, utan Skärholmen väntade. Dom skulle shoppa så jag njöt av sällskapet, en utsökt lunch och råkade köpa en liten klänning ;) Behövligt, oja :P

Nästa vecka är första slutprovet, Make-up. Helt sjukt att vi redan är där.... Ihh! Dags att satsa, de här ska gå...!

25 dagar kvar =)

PÖSS

I QUIT!

Just like its står med min hemska handstil... Jag sa upp mig idag från System bolaget, from 5/1. Tog från den 5/1 för då kan jag jobba extra i Umeå under jul som "utlånad" från Brommaplan, och slipper skriva nya kontrakt. Efter några jobbiga veckor, ont i magen, stress osv så tog jag beslutet redan i måndas. För nu före jul har vi 4 slutprov, 2 arbeten och en "uppsats" att skriva. Sen jul på de. Så nu har jag tagit en riktig break för att börja andas igen och ladda om så jag kan orkar plugga en sista sväng innan jul. Efter jul vet jag att de kommer va GALET när jag kommer ner... 3v + 2 dagar "vanlig skola" med slutprov sen EXAMENS vecka...SJUKT NÄRA. Thats its why i dont want to work then!

Varför jag blandar på svenska å engelska är att jag hade en kund igår, som flyttat till Sverige från Mexiko och fick prata knaglig engelska hela behandlingen, Oh my god! Tur att ingen hörde mig :P

Nu måste jag laga midda, sen in i duschen... Å vad i hela friden ska jag ha för kläder ikväll? Ska vara i Alvik om ca 2,5h... IHHHH! ÄLSKADE VÄNNER =)

(Zandra, Elin.. Ni SAKNAS MIG!)

VI SKA SES.... 4 VECKOR, 28 DAGAR PUSS

Snart är de onsda, sen kommer helg

Ännu en månda, ännu en ny vecka. Förra veckan var verkligen galen, från morgon till kväll. Men vi överlevde iallafall =)

Skrev ut mitt arbete på onsdan, blev inte fint. Ser riktigt TRÅKIGT ut! Men har varken lust, ork eller viljan att peta i det själv mer (sofia du har fått en kopia på mail).

Torsdan blev lång, för lång. Först en hel dag i skolan, sen mötte jag upp kusin Camilla och åt en snabb middan innan vi åkte mot Älvsjö. Tog emot Flabbs bilder och gick in på mässan för att montera. Först skulle vi bara hitta den förbaskade väggen gång, skavsår, frågor, otrevliga folk som skulle kalla sig arrangörer och hjälpa till. 45min senare satte vi igång. Kl 19hade vi packat upp ur kartongerna och satte igång...


Vi gick därifrån 23.20. Många felberäkningar, varför, några fel spikningar, funderingar på hur de skulle va/bli/se ut... OJ! Åkte tåget 23.38, för Camillas gick en kvart senare. Var hemma en DRYG timme senare efter 20min väntan i Alvik, fruktansvärt. Tröttheten TOTAL, Skavsår, frusen, såååå ont i bena. Somnade runt halv två...så ni kan ju gissa hur mina ögon såg ut när väckarn ringde... Just de Blod-sprängda!

Var igång i-ett på skolan 8h, sen bolaget. Att ta på sig jackan efter jobbet var som att trycka på off-knapp. Så hem, midda, dusch sen var de läggdags fast jag var pigg. Huvudet på kudden=zzzzzzzzzzzzzzzzzzz!

Lördan blev bättre än jag trott. Jobbet flöt på fint, blev bjuden på midda av/och med Flabb. Sen vidare till Tess och Björn för lite spelkväll med deras vänner. Många skratt, och jag fick mysa med Ivar igen. Han saknar mig ;) Sen samtalen på väg hem och hemma... Oslagbara =)

Tog ner bilderna igår. Dyrbar studietid försvann, men jag har kompensera de bra ikväll. Väldigt nöjd. Det har faktiskt varit en bra månda. Min enda kund avbokade, så jag fick vaxade axiller och gjorde FBF och lite massage på Malin. Efter lunch åkte vi ut på Lindingö på studiebesök på http://www.nordicbluehotel.se/info2.asp/id/60 . Vi valde ut Cornellia (vår lärare) att få en riktig turkisk-scrub. De var bara ca 40 grader där inne, och hög luftfuktighet. De brukar vara 50-60 grader, och 100% fuktigt. Men de hade inte hunnits värmas upp efter dagens städ. Vi andra satt runt om i rummet på fina marmor-bänkar i handduk för att stå ut. Jag tyckte de va skönt, syrianerna i vår klass svettades. Ska inte dom tåla mer? :P

Nu väntar nog sängen. Ska drömma om helgen... LEDIG och Hanna, Karin, Johanna och Maria kommer *YEY*

KRAM

Zandra: One step at the time... miss you!
johanna: LÄNGTAR; LÄNGTAR... Ska plugga tillräckligt så tid kan gå till er =)


It´s all coming back to me...

....Now! (För att citera Celine Dion)

Satte mig för någon timme sen med Anatomin. Tog pappret med: Vad är detta, och de andra pappret: Detta är fattar jag inte, behöver läsa mer om (2 fina papper jag skrev i lördas). Läste mitt "problem" med delen, skrev lite om de. Tog häftet med flervalsfrågorna och svarade på frågorna. Och om de var någon fråga som jag inte förstod så bröt jag sönder den och försökte förstå grunden, det fungerade. Och plötsligt hörde jag Celine Dion i huvudet "It´s all coming back to me now...!" verkar komma ihåg en del, det börjar kännas bekant. Men jag ropar allt annat en Hej, än. Much more to come... Härnäst är de dags för njurarna. Men de får bli imorgon.

Eftersom ingen annan velat läsa igenom mitt arbete gjorde jag en sista genomläsning själv ikväll. Ändrade återigen en del. Så imorgon ska jag skriva ut det hela. Vill någon läsa och kommentera de går de fint. Annars lämnar jag in det jag skriver ut imorgon....! Längtar till utskrift!!!

Idag fick vi sluta 15.30, för läraren skulle iväg och vi jobbade in rasten. Men lite "bonus" fick vi iaf. Jag skynda ner på gymet. Crossfit, på G var jag, 1mil =50min 49sek... Feeeeel good. Ville köra programmet ut, så resterande 14min gick i lugnt tempo 2km till. Så 12km, jag är nöjd! Varm var jag minst sagt också.

Imorgon beräknar jag att vara inne i stan vid 11, så en liten sovmorgon innan dagen ska börja. Vi är så gott som fullbokade varje dag, så jag behöver denna vila om jag ska klara av resterande dagar av veckan. Greys på kvällen också...mmmmmm!

Måste bara berätta en dålig nyhet, iaf för min del. Min onda knöl i handleden is back! Halva storleken än så länge. Och smärtan kommer smygandes...........ÅÅÅHHH! Men Happy-face på.

Läraren tittade in i mina ögon i dag å sa: Du är eld och Jord element. Du kör med ena delen tills de inte går, då tar du till den andra tills du nästan är i botten, då tar du allt samtidigt och håller tills du kan köra fullt igen. Din mjälte mår inte bra... de gör nog inte du heller.

Hård dom, men sann!?

GO NATT på er! PÖSS

Studentliv

De är inte alltid lätt att vara student som ska göra allt samtidigt och dessutom komma ihåg, waaaay toooo much! Ja, denna vecka blev väl inte den bästa, men bättre å bättre iaf. Och eftersom jag liks suttit i 3h och skrivit på denna dator på mitt spec.arbte måste jag bara tömma ut lite vardags-dravel utan skriv-regler. Sofia, syster...du bör inte se detta :P

Måndan började tröttsamt med illamående, nästan lite krampaktigt. Men eftersom vi skulle börja med Österländska terapier bet jag ihop och mot ALLT for jag till skolan. Extra tungt att se Arvid ligga å sova gott på soffan, han fick sovmorgon innan han for hem (fusk). Hur som var dagen tung, och de blev värre då lektionen blev inställd på grund av sjuk lärare, no komments. Elektroterapi hade vi istället, huva för apparter. Väl hemma satt jag ihop kurrad (skönast) och började plugga. Gick inte så bra, började känna mig stressad, värre i magen!

Sov nästan 10h till tisdagen, helt slut ändå och illamående. Mot skolan hade 3 stamisar plus en 2h Spabehandling. Höll mig till lunch/midda (15.30), då gav jag upp. Skulle inte palla SPA-behandlingen ändå. Så köpte med mig proviva och for hem. Duschade varmt och kröp ner i soffan. Tog de lugnt, funderade på livet, drack lite proviva. Kom fram till att sedan i 13 juli har jag haft 4 lediga helger (3 i Vännäs och en i blev ledig när jag låg i feber i 4dagar). Och nu börjat känna pressen i skolan, inte konstigt att magen vänder sig. Läste lite anatomi på kvällen och kände att jag kom ihåg lite. Så lite självförtroende kom till mig och magen blev allt bättre.

Framåt onsda eftermidda var den inte ens öm länge. Så ett wake-up call, minst sagt. Onsdaem, hade vi Österländska terapier (bla akupunktur), såååå intressant. Plötsligt ville jag skriva massa mer på arbetet.

Igår slutade jag 12, så jag tränade äntligen igen(behövligt!) åkte hem och städade. Sedan direkt ner till Södertälje. Sofia ville bjuda på midda. En myskväll med en bäste vän, precis vad jag behövde (pluggade på tåget, givetvis!).

Idag var de TUNGT att stiga upp. 4e lördagen irad, EN KVAR (längtat efter den meningen!). Lyxade till de med mammas palt till lunch, sen en go midda. Efter de har jag gått igenom mina 33sidor med flervalsfrågor av anatomi, och skrivit ner vad jag behöver läsa mer på osv. Sen 3h spec.arbete... Färdig? Känns så iaf... Tråkig att jag måste vara så trög, annars hade jag varit värsta geniet vid detta laget som jag pluggat.

Imorgon blir den en stor slant anatomi, kanske några ören vattenarbete och en hel hundring SOV MORGON!

PUSS PÅ ER! Studenten ska vila!

Ps: Jag vet fortfarande att ni läser detta dravel... JAG SAKNAR ER ALLA!!!!ds
Ps2: Dåligt med svar på min efterlysning... Mamma F, vad ska jag ta mig till? *HAHA*Ds.

Höstlov

V 44 är snart förbi, och stordel av Sveriges befolkning har fått njutit av ett höstlov, vi andra har fått levt på andra sidan. Smockat på salongen! En kund hit, 10 kunder dit, helt slut! Känns verkligen i kroppen, axeln känns som ett stort blå-märke, helt mör. Men så ska de vara efter 40h salong på 6 dagar.

I veckan skulle vi även haft våran sista massagelektion, innan slutprovet. Givetvis var våran lärare sjuk, så dom slängde in en SPA-lektion med Bob i receptionen istället. Nödlösning? Oja. Vi gjorde helkropps-scrub sen var de lår och rumpan som skulle bli cellulit-fri. Thermolotion som satte igång blodcirkulationen, röd i 4h! sen lera på de hela, intressant. Bob hade en trevlig eftermidda med oss galningar, haha!

På onsdagen var de heldag på salongen, 5 kunder. Jobbade och slet och de ömade så fruktansvärt i handleden, men då då hade oturen vänt... I min handled hade ganglionet gått sönder och knölen runnit ut. Kvar fanns liten bula, och smärta. Ni skulle sett min lycka *TOTAL*! Smärtan har lugnat ner sig också lite grann, så nu ska jag avboka sprutan på freda och mina operationstankar är BORTA =) UNDERBART!

Torsdagen kom med de vi i klassen väntat på... En eftermidda utanför skolan. Vi åt lunch i Sturegallerian, några av oss. Sedan gick vi en trappa ner till Sturebadet. Klassen skulle "anmäla oss i receptionern" då fick vi veta att vi skulle varit där vecka före....?! Vi ringde upp på skolan, och tydligen hade Sturebadet då tabba sig. Och eftersom läget inte gick att ändra fick vi ledigt! Så välbehövligt! Jag gick runt Judarn..

Helgen har vart jobb på Spa-weekend. Men mina tankar var på kalas hos mamma! Jag å Hanna åt återigen midda tillsammans och hade en trevlig kväll. Vi åkte in till Odenplan och Resturang Vimmel, väldigt mysigt =)

Snart ska jag åka in till stan och möta upp Arvid som kommer med tåget från Karlstad. Hanna ska med också. Midda och lugn kväll väntar nog, härligt. Så städat och fint här!

Pöss

Ps: EFTERLYSNING Vecka 47, den 20nov kl 12 får jag ledig helg, till den 23e kl 12. Någon som vill förgylla min helg??? =) Ds

RSS 2.0