The last day

Hej å Välkommen till årets sista dag.
Dagen som känns som vilken annan dag som helst, just nu. Efter att ha varit stressad och frustrerad över att försöka få något att hända på nyår, så gav jag upp allt igår. Eftersom inget, verkligen inget ville gå min väg, och vännerna var plötsligt så långt bort. Men kvar stod en tapper Jelle. Hon står vid min sida, precis som hon lovat. Vilken tjej! Igår gick jag in i med Franssons inställning, De löser sig nog. Så när Jelle var taggad igår, så var jag mest bara lugn å les å sa att de borde fixa sig, annars har vi ju alltid varann!? =) Vissa får fira nyår i Vännäs med några vänner, vissa i New York med sin älskling och andra/resten i Hemavan. Tänka sig vilka alternativ de finns. :P

Planerna just nu är att vi träffas kl 12 och styr upp en 3 rättersmidda. Vi har faktiskt en gäst som ska komma. Kristoffer, en Fransson kusin. Skoj att någon vill komma på vårat försök att ha en trevlig nyårsafton. Har vi tur så slipper Emma jobba extra. Om hon är ledig så äter nog hon å Mattias med oss också. Då kanske vi kan egga Guitar Hero ikväll! =) Ja, jag är såld på de spelet. Igår spelade jag de för 4:e gången och vi har just börja spela med fyra fingrar. Hann dock inte spela så mkt igår eftersom Sofia å Johnny kom förbi, så de blev å spela med tre fingrar. Fast jag tycker om tre fingrar, de är tryggare...HAHA! Dock när vi blev ensamma på kvällen så spelade jag en snabb låt bättre med fyra fingrar. De måste vara för att då hinner jag inte tänka utan bara känner in takten å spelar..HiHI!

Dagen ser ut att bli fin. De snöade igår natt å lite i natt, så de är vitt å vackert och endast -2grader. Kan nog hända att de blir kallare mot kvällen. Men vi ska väl vara inne så de går nog fint. Borde kanske plocka fram min kamera så jag kan dokumentera dagen i ära =)

Gott Nytt år min Vänner!

KRAM

Åse:
Jag har drömt om lilla Hilde flera nätter. Håller på att gå sönder av lägtan att få se henne!

Bilder från kvällen....
image104
Så här går de när Jelle ska öppna en vinflaska....Hihi!
image105
Problem med veken... Haha!
image106
Vi avslutar så klart med en egobild =)

JULAFTON

Jul, jul strålande jul?!
Inte riktigt än. Vi har fortfarande inte fått igång ljusslingan i granen. Jag å Mamma klädde den igår, sen upptäckte vi att ljusslingan inte fungerade. typiskt! Så nu har jag å Bengt tagit bort glittret så vi fick ner sligan, som han nu sitter å pillrar med. Men vi väntar på ljusare tider ;)

Vi har en ovanligt lugn jul i år. Vi blir endast 4st till midda. Egentligen skulle vi bara vara 3, men Mattias har fått magsjuka så Emma kommer hit ändå. Längtar faktiskt ovanligt lite efter julklapparna, de beror nog på att allt är så lungt...familjemedlemar saknas! Johnny å Fia kommer väl imorgon? Sen blir de en liten julafton kanske nästan vecka med dom i Övik. Mer klappar to come med andra ord...hihi!

Imorgon hoppas vi på Cover Kings på Marias, måste ju dansa bort lite jul mat ;)

Från mig, Frida, till er Alla, en riktigt God Jul =)

image103
Granen, utan ljus, glitter och vissa bollar. Nu ska vi upp med en annan slinga, våran är död!

Stolt faster, igen!

Idag har varit en sån där dag som man aldrig slutar le. När Jörgen ringde imorse och jag började förstå att de var han mamma pratade med, så flög jag upp ur sängen. Nu har lilla skruttan kommit ut., underbart! En liten flicka blev de. Allt verkade ha gått fint, och Åse mådde bra, som de ska vara med andra ord. Undrar om Åse såg sitt onsdags program igår? Hon brukar nämligen se Risk förlossningar, vilket kan verka lite skumt om man snart ska födda, men de är Åse i ett nötskal ;) Huvudsaken hennes gick bättre än dem på tven.

Här kommer en MMS bild få den lilla tjejen!

image102
Så liten, så fin och så underbar!

Kram på er!

Utmanad

Eftersom Camilla utmanat mig, så ställer jag väl upp... Iaf på en av dom ;)

Vad blir ditt namn baklänges: adirF
Platt eller lockigt hår: Både och, beror på vad jag gör med de när de är ny tvättat
Har en dröm gått i uppfyllelse: Japp
Vad har du för startsida på internet: Google
Vem ringde du senast: Sofia, men hon svarde inte, utan ringde upp. Före de prata ja med Jennifer
Tycker du att sengångare är söta: Njä, men gulligt namn.
Har du haft vattenkoppor: Jo, typ 3 prickar. Lagomt mkt, med andra ord.
Har du nån gång testat karate: Inte vad ja minns, isof inte seriöst.
Vilken mobilsignal har du: The outfield- Your Love, för dom som inte har en egen.
Morötter eller pommes frites: Morötter, gärna stavar
Vad längtar du mest till just nu: Ett roligt givande jobb och julklapparna...tihi
Vilken tv-serie är bäst: Greys Anathomy, är inte helt fel.
Kan du gå ner i spagat: Inte direkt
Vad är du mest rädd för i hela världen: Mista någon närstående...
Har du varit kär i en kändis: Inte precis
Läser du på baksidan av mjölkpaketen: Ja, om jag liks byter paket i hållaren
Vad ska du döpa dina barn till: Den dagen, den sorgen...
Sol eller snö: SOL
Sexigaste läraren: Jag har ju ingen lärare just nu...
Ljust eller mörkt när du ska sova: Mörkt
Godaste drickan till frukost: Mjölk
Duscha eller bada: Duscha är ju alltid skönt. Men jag badar gärna om jag har tid och ork att vänta.
Kan du ditt mobilnummer utantill: Jajjemän, jag kan nog ditt också ;)
Sjunger du på toan: Kan ha hänt..
Är du höjdrädd: Jo... Lite klarar jag av iaf
Vilket land vill du åka till: Nåt varmt så man kan sola och bada.
Vad var det senaste som fick dig att skratta: Säkert nåt av mammas utbrott när vi spelade Dot nyss, och de gick dåligt för mamma.
Vad tänker du göra nu: Ge Tyra p-piller sedan sova, för imorgon är de städ dags igen...

Jag utmanar dig som läser detta, men inte skriver någon kommentar ;) Har du ingen blogg så tänk vad du skulle ha svarat och dela med dig... =)

KRAM

Plötsligt händer de...

Snart är denna vecka slut. Åh snart är de jul. Och sen så blir jag faster snart igen... YEY! Lägtar verkligen! Efter att ha varit med Åse sen i måndas, så lägtar man mer och mer. Idag är de 16dagar till beräknad dag, spännande. Så vem vet, plötsligt händer de =)

Tisda gjorde jag å Åse stan å travade på tills de var dags att hämta Nils på dagis. Jag hann köpa mig en bandyklubba och suckta efter en klänning medan Åse avslutade deras julklappsinhandling. Vi åkte hem och gjorde oss klara för Nils Luciatåg på dagis, så mysigt. Kvällen avslutades med Dot, glögg å pepparkakor.

Onsda var de dags för stan, igen. Åse var hos frisören och jag kikade i affärerna. Sen kom dom bästa 10min på länge... Jag köpte ett par skor, och en nyårsklänning. Klänningen som kostade 699 kr dagen före, fick jag nu betala 399kr för. UNDERBART, min dag kändes sååå mkt bättre ;) Jörgen dömde i Kovland på kvällen, så jag å Åse gottade oss framför Bonde söker fru. Pinsamt program, men Åses kommentarer gör de iaf mer spännande..hhihih!

På torsdan var de dags å slå av på tempot. Så efter Åse lämnade Nils på dagis åkte vi och hyrde film. Jag hade sett filmen, så jag låg å halv slumrade. Självklart såg vi Bonde sökte fru "kärleksresan" på kvällen... Jag satt många gånger och gömde mig bakom kudden...!

Imorse så hör jag Nils pratar massa om Kiir, men ligger å halv sover vidare. Plötsligt hör jag dörren öppnas å 1sek senare har jag Kiir hoppandes, gnylande i sängen. Snacka om överfallen! Men jag blev lycklig. Har ju inte sett han på 4 månader, så när jag klev upp kom han igen å flög på mig. Perfekt slut på min resa.

Veckan har gått fort, men ändå väldigt segt. Jag å Nils har hunnit spela än hel del spel, mysigt. Han har även hunnit med en del utbrott, som man blir lite förtvivlad över, men hade han inte varit så söt så hade de varit värre ;)

Ha de!
KRAM

P.S: Jag har handlat färdigt alla julklapparna. Lagomt till Lucia, precis som jag sa förut =) D.s

image98
Alicia och Nils
image99
Hela dagis gänget
image100
Avslutar detta inlägg med en bild på mig och min gamla vän Kiir.

Många frågar sig, Varför?!

Nu har de redan gått en vecka sedan mitt förra inlägg, vilket jag inte kan förstå riktigt hur de gått till. Så då tar vi väl och sammarfattar veckan som vanligt. Tisdaskvällen blev lugn, besiktningen på onsdan blev felfri. Han sa att Kian, den lilla röda var en pärla =) De var inte lika kul att köra hem eftersom vädret var inte de bästa. Men jag tog mig hem hel iaf! På torsdan var de dags för body-pump, lika kul å jobbigt som jämt. Sen var de snabbt hem å ta en snabb dusch, innan vi skulle städa på kyrkan, den kunde jag lätt klarat mig utan! Lätt mörbultad på fredan så hade jag å Elin en mys freda och dekorerade i kyrksalen inför lördags konsert. Allt gick så bra, å de blev så fint. Sedan fick jag gå in som hjälpledare på tonår, eftersom dom skulle ha Nobelmidda och behövde hjälp i köket.

Lördan, dagen som jag bävat för kom. Efter bandyn så fixade jag och Elin de sista för konserten, sedan satt vi och njöt. Kvällen avslutades med mys i soffan och trevligt sällskap. Men de var inte allt... Väl hemma fick jag mail från Las Vegas. Mailet kom från Linn som jag lärde känna när vi gick på skolan i USA. Jag skickade ett förra veckan bara för att, så de var så himla skoj att hon svarade. Hon är ju ursprungligen från Gävle. Iaf så har hon de såå bra. Skoj att de fungerar så bra för henne, i stor stan =) Mitt i all lycka över mailet, så ringde jag Hanna. Nu var de över 2 månader sedan jag hörde hennes röst sist, så samtalet behövdes! Samtalet blev kort, men jag hoppas på längre samtal snart när Hanna får trådlöst internet å vi kan prata över Skype! *LÄNGTAR*

Nils var förbi en sväng i Vännäs igår, medan Jörgen dömde. De skulle ha varit perfekt att lifta med dom ner, men eftersom jag skulle till tandläkarn idag så stannade jag kvar i Vännäs. Kl 07.17 imorse ringde dom och flyttade min tid, igen! SUCK! Så jag tog bussen ner. Bussresan gick bra, men den var lite tung. De är första gången jag åker den, sedan jag kom tillbaka till Sverige(tragiskt, ja vet). Iaf så ju närmare vi kom Kasa, ju tyngre blev de. När jag tillslut såg platsen där Erik omkom, fick jag en klump i magen. De var som ett "hål" efter lastbilen, precis som på bilderna jag sätt. Huva, varför? De har gått runt, runt i mitt huvud idag. Tror de var bra att jag valde buss, ist för att köra själv!

Imorgon är de en ny dag, och Nils ska tillbaka till dagis. Jag å Åse ska roa oss lite på stan, innan de blir Luciatåg på dagis. Spännade! Jag ska fota, så har ni tur så kommer såna bilder imorgon.

Mkt jag vill säga, men ändå inte. Tror de får räcka så länge!

KRAM KRAM

image97
Nils i badet, med sitt skum diadem

Ka-tjing in da käsa! ($$$)

Jo men hej, ni trogna bloggläsare.
Idag så tänker jag berätta om den senaste veckan, precis som varje blogginlägg numera. Så jag tar väl vid där de förra slutade...

Jag for på body-pump i torsdags och gjorde slut på mina sista krafter. Vilket var lätt gjort. Dagen efter vaknade jag med bara lite träningsvärk. Men de ändrade jag på. Efter att ha städat åt Eltel och sen gått på stan med Nyströms ett par timmar, så kände jag mig mör, stel å slut. Som de ska vara med andra ord.

Lördan bestod av julgodis-bakning, kalas hos Emma och bandy. Var helt död på kvällen! När klockan passerat 23, så for jag till Sofia. Annars skulle jag somnat i Emmas soffa. Vi hamnade efter ett tag på ett trevlig ställe som bjöd på fruktsallad och gott sällskap. Där blev vi kvar några timmar. När vi väl skulle hemåt så vräkte snön ner, och man såg ungefär 10m framför bilen. Så fort gick de inte. Nöjd över att snart vara hemma så stannar givetvis Kian, framför Medis. SUCK! Hon ville inte starta och jag kände bara ångesten komma över mig. Eftersom ingen kunde dra hem oss, så skulle vi puta bilen på sidan, men de gick inte heller. Men efter vi väckte upp Nicke så gick hon igång och vi tog oss hem. Troligen var de bara nån ispropp lr liknade i tanken.

Efter lite sömn var de skyltsönda som gällde. Orkade inte alls så mkt, så kl 22 sova jag gott i min säng! De blev även en tidig kväll igår efter en skön hemmakväll. Man blir så slut av att städa på dagen! Är iaf snart klar i lgh, inte mkt kvar. När kylskåpet blivit framdraget så är de bara golven kvar sen, YEY!

Innan jag kom hem på lunch idag så åkte jag förbi till Eltel, där jag städade i fredas för att komma överens om vad jag skulle få i lön. Dom var så nöjd så dom gav mig 400kr/h. =) Sån lön skulle man haft jämt!

Annars idag blir de barnvakt, å sen kanske body-pump. Dagarna går så himla fort nu när man har massa att göra... Men de är ju bra på sätt å vis. Hoppas Kian kommer igenom besiktningen felfri imorgon.... Jag ska le stort =)

KRAM KRAM

Dagens bilder blir på Alex och Sofi, som jag var barnvakt åt.
image94
Jag å Sofi
image95
Jag och Alex
image96
Å självklart en bild på en av kissungarna

RSS 2.0