Sista dagen i paket

Nästan gått en vecka sen jag skrev sist... Känns som en halv evighet, fast ändå har de susat förbi eftersom jag gjort saker.

Torsdagen blev väldigt lugn... Tvingade mig själv att göra skoterteori innan jag fick gå utanför dörren. Detta resulterade i att jag små pillrade med massa annat fram till eftermiddagen då jag tog tag i de hela tills mamma kom förbi eller folk ringde, haha. Noll disciplin, inte som när jag gick skolan. Tog en promenad på kvällen och blev bjuden på en hembakt semla i världsklass!!!!

Fredagen blev en lunch med Emma i stan. Roligt då vi inte setts på sååå länge! Middan var också en succé när jag å Nicke lagade pizza.

Lördan blåste jag, Emil, Karin å Sofia ner till Falun. Depå-stopp på Ikea. Nytt vardagsrumsbord -Lycklig! Vi körde direkt till skidspelen i Falun där vi överraskade Erik som fyllde 30år =)Vi var minst lika glada. Så vi såg lite skidor... Detta är då vi ledde.Dagen fortsatte med supergod smörgåstårta, spel och skratt. Vi såg även Hur många lingon finns de i världen?! Rekomenderas starkt! Glöm inte näsduk....! Sov över hos Elin och Victor. Fick med andra ord avsluta dagen på ett underbart ställe med ännu mer vänner... Ibland är livet bra! <3

Söndagen var de mys-frukost å surr, innan vi gasade hemåt igen. Så varm i hjärtat!

Idag var jag så trött när väckarn ringde... Alldeles yr i flera timmar tills jag somna hos Kerstin under akupunkturen. En rolig helg tog ut sin rätt till sömn. Kroppen vill ha mycke sånt nu, ska försöka ge den de.

Imorgon är de dags att ta bort gipset... YES! Samtidigt som jag är lite rädd/orolig. Vill se ärret, men samtidigt äcklas jag bara av tanken på sår. Ska bli skönt att kunna ha lila jackan igen, å vantar. Är väldigt öm i handleden å såret sen några dagar tillbaka. Använder väl fingrarna mer än jag borde. Förstår verkligen varför sjukskrivningen blev 4v ist för 2 som hon sa när vi bestämde om opereration. Hade inte kunna jobba om två dagar. Så de är med skräckblandad förtjusning som gipset försvinner... Hoppas de blir bra!

Nu ska tanten sova igen... Kram på er!

Handen är mitt liv?!

De här med att vara hemma själv har sina för- & nackdelar. De är skönt att vakna i sin egen säng, ta dagen "som man vill" (handen bestämmer dock mest)... Sen nackdelarna, kan inte göra vardagssysslorna som jag vill, dom flesta andra jobbar hela dagarna, man irriterar sig på små saker som allt smuts som syns trots att jag städa igår (tänker fönster). Lite små paranoid med andra ord.

Sömn är något som har stor del i mitt liv just nu, sover 7-8h varje natt. Kan lätt bli 8-9h. Igår somna jag en timme på soffan vid middagstid, men somna på kvällen utan problem. Gissar att kroppen jobbar med annat å låter mig sova. Sen igår svullna handen upp efter jag inte tänkt mig för, så de var säkert därför all ork försvann. Inser varför jag blev sjukskriven 4v ist för 2, om vi säger så.

Helgen blev väldigt lugn. Försökt att inte vara hemma så mycket, för att minska risken att jag gör dumheter med handen. Så en kväll hos Franssons. en hos Hanna och en dag på isen med Emma, Mattias, Neo å Lars. Dock för mycke kyla omvart annat gjorde ajajajajaj i såret. sånt man får på köpet. Igår hade jag hel dag med Zandra å Linnea innan jag gick hem å somna...hehe.

Solen lysser idag, dock lite kyligt med dörrn öppen. Skoterteori, promenad och skoterkurs ikväll står på schemat... Men först lite bilder:

Mitt liv som kretsar runt handen. Den har 2st egna kuddar i sängen...

Söndagen i solen, på isen...


Neo har blivit STOR =) Idag är han ett halvår!

Vi har de bra, vi här baki kälken =)


6dagar kvar med gips... WOOOHOOO!

KRAM

Lämnar hotellet

Nu har det gått 3dygn sen operationen, känns som 2v ibland. Men de går framåt...

Onsdagen bestod av tradolan och dom andra tabletterna jag fick, 2h sömn på eftermiddagen så överlevde jag.

Igår, torsdag, så kändes de ovanligt bra (om man kan säga de så tidigt). Vid tolv börja de bulta igen och jag tog en sån där alvedon liknade. Sen klarade jag mig resten av dagen. Vi till och med åkte till Ersboda för lite handling å shopping. Hur mycke folk som helst, kändes de som. Lite spak efter två lugna dagar, tabletter och sova på eftermiddan. Igår var ja dock uppe hela dagen...  Detta är framsteg för mig!

I överlag går de bra. Greppa med fingrarna känns direkt i lederna å de bränner i såret, så bara vänta lite till. nöjer  mig med att rör på dem. Får dock äckel-känslor när jag tänker på såret å känner hur de pirrar i de... ryser! Har iaf sovit riktigt bra om nätterna!

Nu ska vi strax bege oss mot Vännäs. Mamma ska jobba. Lite oroad hur de ska gå... Gör de mesta själv, men de ha varit bra med mamma när de gäller sånt som att skära, diska, dragkedjor. Vardags detaljer man inte tänker på annars...

Så hör gärna av er om ni vill se Tant Freda med gips!

Kram

Handikapad... nej, den är kvar

IgårIdag, lycklig över att fått de gjort.


När den var färdig hängdes den i nät :P


Haft lite ont på eftermiddagen, men 2 tabletter å sova 1,5h gjorde de bättre. Mamma skalar min potatis å Bengt skrattar åt mig. =)
Operation handleden

Jag och att uppdatera, verkar gå väldigt dåligt. Nu har jag iallafall ny dator, så vi kan hoppas på en förändring. Sen så from imorgon blir jag nog sjukskriven ca 2veckor, så då hoppas jag kunde skriva här iaf.

Den senaste månaden har varit lite upp och ner, mycket jobb ibland inget jobb på en vecka osv. Men så är det att vara vikarie. Har iaf kommit igång med träning lite. Varit nere på gymmet minst 1ggr/v samt promenera en hel del. Lite är bättre än inget, och de är bra att börja någonstans. Dom närmasta veckorna ska jag försöka maxa promenerandet när jag liks sjukskriven å inte bör träna med handen. Har såna tankar å planer inför denna sjukskrivning att jag lär nog inte hinna/orka hälften.. haha.

Annars då så lever jag å mår så att man inte bör klaga. Man borde snare vara mer tacksam för allt och alla man har runt sig. Vissa uppskattning och njuta mer. Det är ett av mina nya mål. För senaste veckorna har de hänt saker som verkligen får en att stanna upp och tänka till... Saker och ting kan ändras på en sekund.

Tänkte inte dra iväg å yra om djupa saker... Bjuder på lite bilder ist. Dock bara några från mobilen som jag överfört ikväll. Denna dator är som sagt tom än så länge. Ska tömma den gamla nu när jag ska vara i Sävar några dagar efter operationen. Ni ser, de är ett av mina projekt. Gå igenom en dator jag haft i 4år å föra över på extern hårddisk. Mycket ligger redan där (bilder och musik) men mer ska dit! Nu svamla jag igen... Bilder:
SLALOM BABY! (Första gången någonsin) Åse va grym lärare!


Lila och sol, bra dag på jobbet =)


Mamma å Bengts "gårdsdjur". Kommer varje dag och äter


Jag å Neo 24/1... Pojken har vuxit MYCKE mer sen denna bild!

De var ett litet smakprov ur mitt liv. Ska strax sova... Helt MÖR i kroppen. Jag å Jelle var å tränade nästan en timme, sen gick vi stora nyby. Så jag kan vila med gott samvete imorgon. Eller vila, jag hoppas på att somna på operation å vakna när de är över, huga! Ska försöka uppdatera så fort jag är pigg efter ingreppet igen.

KRAM PÅ ER!!!

RSS 2.0