Mmm mjukglass

Solen skiner, är det inte för underbart så säg... =) Jag är på solskens humör utan dess like. Antingen är de vädret eller Kerstin naturpiller som gör de, troligen är de en blandning! Naturpillerna/örterna är för min stackars rygg som inte har haft lätta veckor. För ca 2 veckor sedan skulle jag lägga till den, eftersom den varit sne sen före påsk. Men de gick som dåligt eftersom kroppen samlat på sig vätska för att jag var så stel. Så förra veckan gjorde vi ett nytt försök, men de gick inte då heller och jag mådde verkligen botten. Ont, stel och allmänt förstörd. Därför fick jag då örter av Kerstin för att försöka få loss de hela. Tydligen är de mjälten som är "kroppens centrum" som inte fungerat som de ska som gjort att jag blivit sämre och stelare sen jag lyfte fel. Och nu bara 1 vecka senare på dessa nya piller är jag som en ny människa i kroppen och igår knaka de till fint i ryggen hos Kerstin, så nu stundar kanske bättre tider?! Pillerna ska iaf intas en vecka till så jag får rensa kroppen

På hotellet sliter jag på som vanligt. Jobbade 10,5h i fredas. Huva vilket kaos de var och hur mkt folk som helst. Tur nog var de en av dagarna den veckan jag kunde gå, men efteråt mådde ryggen inte så bra. Inte så konstigt, men men jag överlevde iaf. De bästa med fredagen var att vi körde igång mjukglassmaskinen. Snacka om bra grej, dessutom gratis glass för personalen, farligt BRA =) Men de är banne mig svårt å få till en snygg glass ska jag tala om!

I övrigt är de bara 5 veckor kvar på min praktik, var ska jag ta vägen sen? Var faktiskt på en intervju idag. Dock var tjänsten bara 50%, men de skulle ändå kännas som ett roligt jobb. Så nu håller jag tummarna att turen ska ligga på min sida!

Nu hade jag nog inte tänkt svamla iväg nå mer, imorgon är de helg =)YEY!Okej, jag ska ge mig och bjuda på lite bilder....

image140
Jag skulle fota min cykel för att lägga ut den på blocket, då kom så klart Tyra =)
image141
Detta är min frisyr som jag klippte vid påsk, som jag lovat visa bild på.. Detta är den långa sidan.


Ha de bra!
Kram Kram

P.s: Biljetterna på Noice Makers är bokade, YEY! D.s

Im not dead

Oj vad tiden rusat iväg. Varit påväg flera gånger förra veckan att skriva ett nytt inlägg, men haft dåliga ursäkter och struntat i de. Förra veckan var som inte så där jätte spännande heller, typ som alla andra veckor. Skulle fixa ryggen, men den var för spänd att de inte en braka till en enda gång. Ska göra ett nytt försök imorgon. Har faktiskt känt mig mer avslappnad. Dock så halkade jag till i veckan, vilket gav mer värk. Typiskt!

Iaf så har de varit fullfart i helgen... Mattias fyllde år i lördas så där kan man säga allt började. Alla syskonen kom hem och jag njöt av att ha Hilde i mina armar igen. Så mysigt! Dock blev jag inte kvar länge utan åkte iväg till lägerhyddan för nästa kalas. Jag, Elin och Linn skulle servera på Lennart Franssons 50årsfest. De var kanske 70-80pers som kom, så lite fanns de och göra. Men det är så grymt lindrit när man bara behöver ställa fram och dom får plocka själv. Annat är de på hotellet där man travar och travar. Så kvällen kändes så där lagomt jobbig. Elin och Linn hade ont i fötterna, jag förstår dom. Första veckan på praktiken var rena totyren för fötterna! Mot 23 så lämnade jag stället för att köra Emma å Mattias bla till Marias där de var karokekväll. Var med tills dom skulle hem, annars hade jag somnat hemma. Så de blev återigen en sen lördanatt/tidig söndamorgon.

På söndan blev de mer mys med Hilde och lek med Nils. Dock var nog Nils lite väl övertrött! Kvällen avslutades med städning på kyrkan och film med Elin och Viktor, skönt! Det mest deprimerande är all snö som föll igår, minst 1 dm, TRAGISKT! De mesta har tinna bort idag, så ist är de slask. Jag å Kusin har gått stora nyby i solen. Riktigt skönt och jag styrde vagnen stolt. Dock blev mina fötter dy blötta, och byxben. Så sockarna åkte i tvätten och skorna på skotorken. Ska juha dom på Body-pumpen ikväll. Värsta hurtiga dagen! Skönt iaf att vara ledig och ha en sån här dag och få andas lite själv.

Om ni undrar över rubriken så är de en av veckans mest spelade låtar på min dator. Kanon låt, som vi även kör på pumpen ibland. Hela albumet är inte så tokigt. Albumet heter Im not Dead och kommer från Pink. Nu har jag typ alla hennes skivor, najs liksom.

Nu ska jag sluta svamla...Detta inlägg skulle ju bli kort, grattis! Nu kommer bilder...

image138
Lek med mobilkameran....
image135
Kärlek..hihi!
image137
Försök att få en bra bild på både mig och Hilde..inte lätt!image136
Systrar med brorsbarn

Bitter.se

Hallå där ute!
Som ni ser i min rubrik så är jag bitter, eller snare jag var bitter. Jag hade en riktigt bitter månda kan man säga i finare ord. Och då jag skulle ventilera min bittra värld så höll dom givetvis på med uppdateringar och skit här, så inte ens de fungerade.....Fula tankar! Iaf så måste jag berätta vad min månda bestod i korta drag av: skärsår i båda tummarna, en trasig assiet, fel trampning, i slagning i saker med dvs kroppsdeler. På de så hade jag dyng ont i kroppen, var på dåligt humör och hoppades på att allt skulle vända efter en timme body-pump. Tji fick jag! Höll inte på ta mig genom timmen och allt var tungt, och dubbelt så ont efteråt. Så som ni förstår så var de ganska skönt att få somna den kvällen!

Nu har de kanske blivit lite bättre iaf, men lite bitter är jag ändå. Mest avundsjuk kanske på alla som har ett jobb. Tänk bara om man kunde få reda på hur de skulle bli i sommar!? Fast jobb, ja tack! Hanna fick idag tillbaka sitt jobb på Vattenfall. Känns lite som ett slag i ansiktet, men hon fick ju telefon utbildningen jag också skulle haft. Surt, surt!

Veckan som har gått har i stort sätt varit som vanligt, praktik med andra ord. Fikade faktiskt med Camilla och Tord i torsdas, som lite avbrott i vardan, mysigt! Jobbade sedan på lördan och hade en helt ledig sönda, sweet! En sönda som avslutades med Sunes sommar med Nicke och Anton, så KUNG! Sommar känslorna kom och de kändes passande nu när all snö börjat smälta bort så fint. Jag och Kusin Hanna gick en härlig promenad igår förmiddas i solen och kollade på deras hus. Dom har nämligen köpt hus efter Nybyvägen, nästan granne med Stefan. Så på freda skriver dom på papperna, himla bra. Och på tal om nytt boende så ska jag på inflyttningsfest/kalas hos Eve och Viktor på lörda. Eve fyllde år igår, och dom flyttade in i helgen, så de blir fin kombination =)

Nu börjar de bli dags att gå i säng. Blev lite mkt sent igår, spelade Dot med mamma efter att jag jobbat kväll :P Jag har förresten fikat go-fika ikväll. Nisse och Emil blir ju hela 23år idag! YEY! Nu har jag verkligen inge vet å säga så nu lägg ja ner.... Ha de! KRAM

Ps: Tänkte ta en bild med Camen, men de är för mörkt. Ska försöka en annan dag! D.s

RSS 2.0