Boring

Ny vecka, och snart ny månad... Den bästa månaden =)

Var som sagt i Pite ihelgen som vanligt. Gick bra, fullt upp. Lördakväll tog jag bussen ner till Skellefte, skönt att bara åka 7mil. Sov hos Fia, Johnny och Edwin. Edde hade redan decka eftersom klockan var över 21 när jag komme. Så vi spela Dot, mamma var också på besök =)

Sönda förmidda for jag å Sofia en snabbis på stan. Köpte spännande saker som ett diskställ (finally!), tvålpump, tandborstmugg, väggklocka. Sånt där behövligt, men lite små tråkigt att köpa. "Råkade" hitta 2st t-shirt på Cubus också. Dock väldigt stort behov av sådana. Båda för 148kr *FYND!* (och lila, hihi!) Sen var de kalas, dock hade de varit kalas varje dag hela helgen. Men så blir de då inte alla kan samtidigt. Johnny hade baka gott och fick fina paket. Kul att träffa hans släkt också. Vid 19 körde jag å mamma hemåt. Jag sov i Sävar så jag skulle slippa buss.

Mamma började jobba kl 11 på måndan, perfekt. Hade så mycke saker i bilen så de var verkligen passande att få åka till Vännäs.

Igår kväll kom Sofia hit. Hon nålade Johannas balklänning som ska få en liten make-over. Själv fick jag ett samtal av underbara Anna som nu erbjöd ett vardagsrumsbord, inte perfekt om så säg?! De kommer behövas på freda =)

Tog mig en liten sovmorgon imorse, eftersom inget jobb ringde. Sofia for nångång efter 7, men då sov jag gott igen. Har tråkigt. De snöade så jag ställde in min morgonpromis. Har baka ist, måste bli av med ägg. De börjar bli dags att klä på sig ordentligt.

KRAM

Dravel

Veckan/sen förra inlägget i sammanfattning:
Måndas: Städade, var på intervju (minna inge mer)
Tisda: tränade, väntade på onsda?!
Onsda: Öviks trip. Strålande sol, underbara syskonbarn, träffa Åse å Jörgen, mysa med Kickis bebis Signe och ta hem min efterlängtade lådor. Kvällen skulle bli en tidig hemmakväll, men tog en vändig och blev sällskap ist =)
Torsda: Tränade, njöt av att få vara hemma en HEL torsda utan att åka till Pite.
Freda: Upp 6.10. Tog blen kl 7 (intressanta samtal under vägen till Sävar, mohaha!) 8.20 klev jag på bussen på E4an mot Pite. Låååång resa, ingen sömn. Väl framme trivs jag otroligt bra. Givande dag!
Lörda: Jobb, tungt men roligt. Sen den *pip* bussen hemåt igen (slut på bok, BITTER!). Hämtad av mamma. Tog Emmas bil till stan. Dansade runt med min syster och Sofia inne på Schlagerklubben tills Mattias å Lars ville hem. Snöblandat regn... Fortfarande ett tecken på att jag inte ska jobba i Pite! Underbar kväll!
Sönda: Tränade, hämtas Nils hos pappa. Jörgen fick även se min lägenhet. Bara Sofia å Åse kvar nu ;) Sedan var de kalas på Göransvägen. Nils följde med. Efter de åkte vi och handlade så vi kunde grilla med/hos Emma och Mattias. Kvällen avslutades med mys i soffan här. Vi låg i varsin soffa, såg film, åt gotta och njöt. I slutet av filmen kröp jag över i Nils soffa... Faster mys =) Sötnosen somnade på 10min och sov som en ängel hela natten.
Månda: Mys morgon med Gojja. Några ärenden sen mot stan. Ärenden, innan vi lämnade av Nils på bussen för sin livs första resa själv. Han är så stor *snyft* Hem å på jobbe direkt. Tur att man bor granne med jobbet?! Jobbade kväll+natt.
Tisda: Hem efter jobb, frukost, träna, duscha och satt deckad i soffan i handduk då ringer jobbet igen, bara att gå dit igen 3h. Flabbmöte igår kväll, sen somna jag fort och djupt
Onsda: Ny dag, nya tag. 7.50 var de upp på cykeln å trampa till Vännäsby. Kallt, tårarna rann av vinden fast jag hade brillor, låååång backe men ändå skönt. Spring vikade på Snickargården, avdelningen Båtsman. Fick vara med 12st sötnosar i åldern 1-3år. MYS!!!! Har även sett Greys avsnittet ikväll som jag missa förra veckan... Ljuvligt.

Sen vill jag bara säga ett ord: Upprörd

Imorgon är de buss dags igen... BLÄÄÄÄÄ! Måste låna bok och träna före.

Vi lämnar de där och bjuder på några bilder:

Pite Havsbad..

Elisabeh i vår skrub/personalrum    Renen Sven som jag hitta på en runda ute

Ett AB-rum                                     Välkommen till Spa



Min stor tjej som redan kan de här med Gloss. Flätade hennes hår, och njuter av denna bild!

KRAM PÅ ER

"Som av en händelse"

Ännu en vecka till ändo, känns i kroppen om inte annat.

Tog bussen upp i måndas som var en sönda. Så de strulade bara till de lite med bussarna, men upp kom jag. Veckan var kanon, och mycke kunder. Kul att få prova på en "riktig" vecka inom yrket. Tisdan var enda dagen som lite lugn, så då vaxade vi varandra lite =) Carro och Linda var även in. De var Elisabeths sista vecka, eller hon jobbar iofs på tisda också, men då är jag inte där. Kommer bli tråkigt utan henne, hon är så otroligt härligt, glad och duktig. Hoppas Carro kommer in dom helgerna jag tar framöver... Hon är också en ängel utan desslike, så underbar.

I övrigt gällande Pite så kommer jag säga upp mig. Jag har bestämt mig för 50% tjänsten som jag blev erbjuden på Bolaget här i Vännäs. Får söka mig till en annan salong efter sommarn. Livet går faktiskt vidare. Sen kan de hända att jag inte släpper Pite helt, utan har kvar de som extra. Ni som känner mig vet att jag har lite svårt att tacka nej till jobb. Men jag har som sagt iaf bestämt mig för att inte jobba där i sommar.

Nu över till något roligare... Igår var en väldigt bra dag. Klev upp kl 8, trots att jag kom hem sent och inte var isäng förens mot 01.30. Klev upp, åt fil, på med kläder å cyklade till gymmet. Helt ensam och njöt verkligen hela passet. Riktigt taggad att komma igång igen. Sen blev de en slöööö dag. Hälsade på Zandra, gjorde mig iordning, hälsade på på bandyn sen var de fest. Nisse å Emils "50årsfest". De var en härlig kväll, många skratt, mycke folk, god mat, dans och bra sällskap. Hem kom jag runt fyra snoret imorse efter jag, Hanna å Nisse halkat oss ner från lägerhyddan där festen var. De hade frysit på och var ca -4, men glad var jag ändå =)

Idag har varit än riktigt slöööö dag. Sov länge, tog de lugnt. Gick lilla nyby, lämnade saker till Zandra samt hamnade på kalas på Hantverkargatan. Mattias fyller ju år imorgon så. Gott med fika!

Imorgon ska jag ta tag i mitt liv. Mamma kommer förbi på morgon, vi ska nog mäta lite för ett draperi till sovallkoven. Sen är de stor städning av lägenheten. De känns sunk! kl 12 är de intervju med en kvinna inom barnomsorgen som springvik. Lika bra att ta alla jobb man kan få. Måste ta tag i resten av lägenheten. Sängen ska sättas ihop ordenligt, så jag kan möblera till här inne. Ska åka ner till Övik i veckan och hämta min flyttlådor, LÄNGTAR! Både efter dom och mina syskonbarn! Däcken ska bytas på Ka:n också... Inte sysslolös här inte.

KRAM på er

Sunday, every day?

Tycker de är sönda varje dag nu förtin. Jag som hade lite svårt att hålla isär dagarna innan påsk, detta gjorde de hela värre. Måste ju skylla på något ;)

Freda blev jag väckt av jobbet. Fick kvällen+natten. Hann med en snabb-fika hos Emil och Jelle före. Nisse å Emil hade sitt "50årskalas" där. Kvällen gick bra, och vi åt en trevlig gemensam midda i huset. Hade lite sovmorgon på jobbet. Slutade 9.30, och hade lämpligt långt hem (20m?!). Var som trött igår ändå. Gick förbi pappa en sväng, apoteket, Franssons och sen hem igen. Vaknade inte till. Dolade på tills dess de var dags för bandy. Hade mått illa hela dagen, men bet ihop. Gick hyfast att spela ändå. Kvällen blev en väldigt lugn historia. Lånade en dvdfilm av Franssons. Invigde med andra ord min tv och ena soffan, very najs. Dessvärre så luddade min filt av sig på HELA mig och på soffan.. nooo! Filt byte!

Oj vad jag sov inatt. Blev nästan inte störd. Somnade bara om och sov tills jag själv vaknade. Vaknade till ett strålande väder. Så efter lite frukost, och söndags-strosande gick jag ut på långpromis... Stora nyby. Väldigt bra runda! Idag har jag lagat min första midda här. De blev fläskfilé, egen klyftpotatis, grönsaker och vitlök/curry-gisch =) Har ju ätit överallt annars dom andra dagarna.

Imorgon ska jag stor städa och sen åka till Sävar. Råkar lämna Emmas Ka där i veckan (hon är i fjälls, och jag får ha bilen bör tilläggas!). Den får stå där tills fredakväll då jag kommer hem med bussen från Piteå igen. Åker alltså dit imorgon. Blir 4 dagars jobb. Ska öppna själv på tisda, lite nervös eftersom jag aldrig gjort de helt och ingen visat heller hur :P Blir nog bra. De är jag å Elisabeth som jobbar själva i veckan, hennes sista vecka. Bebis beräknad om 2v. Jeanette (chefen) är på semster. Hoppas på en rolig vecka!

Sneak-peak på mitt vardagsrum, samt sovallkov...

Sover i vardagsrummet eftersom sängen ej ihopskruvad ordentligt.

Sen så är ju inte möbleringen klar som ni ser..

Men de tar sig?!

KRAM PÅ ER!

Ps: Självklart ska jag bju på fika... när jag skaffat de, haha! Ds

Vegagatan

Välkommen till mitt nya hem, här i Vännäs på Vegagatan. Detta är mitt första "riktiga" egna hem. Fjollträsk var något tillfälligt, där jag knappt använde mina egna saker förutom kläderna och kökssakerna.

Iallafall så blev flytten hit igår kväll. Massa underbara människor som bar så allt gick verkligen i ett nafs. Jag hann inte med. 10min kanske de tog innan allt var inne. Gjorde inte mycke igår, klockan var mycke, förutom handlade frukost och åkte till Franssons för att se Greys. Var som slut efter en dag på jobbet (Jobbade själv hel dag, med utflykt till stan) dock var flytten var de enda som gick runt runt i mitt huvud. Till Vår besvikelse så var de CSI ist för Greys, SKIT!!! Mys iaf.

Sov här inatt, gick bra. Lite svårt å somna, var såååå lycklig över allt! =) Steg upp tidigt imorse pga vissa omständigheter. Duschade i min öppna dusch tog på mig gamla kläder som hänger på galgar (min resväska med alla kläder var kvar i Sävar. Förutom då lite klänningar och någon gammal skjorta som blev dagens outfit). Dagen till äga var jag osminkad och opreparerad i håret, ty även de var kvar i Sävar. Mamma å Bengt hade alltså lasta släpen när jag var på jobbet. Så jag hann aldrig dit, som tanken var. Överlevde iaf.

Kl 9 tog jag Ka:n mot stan. Dissigt se nanting efter vägen. Den klarade sig inte riktigt igenom, ojämn bromsfördelning bak. (Samma fel som förra året?!) Hur som ska den ombesiktas. Sedan var de Rusta (handlade TRÅKIGA rengöringsprodukter), sen till Sävar. Tog med "livet" (kläderna, necesären, datorn, innebandyklubban) och åkte söderut igen. Blev en impuls-lunch med en vän på Ersboda innan jag handlade och begav mig hem igen.

5varv senare hade jag tömt bilen. Johanna kom lämpligt så hon hjälpte med resväskan. Hon, min ängel var sedan med och packade upp. Slängt en del kläder å skit tack vare henne! Sedan kom Hanna å Nisse förbi. Hanna hade med nybakt, hembakt bröd *kärlek* Nisse skruva ihop sängen, å Hanna satte upp mina gardiner. Dock är kommer Nisse med rätta verktygen (borr/skruvmaskin) senare förr att dra ihop sängen och he upp lampa =)

Tur som jag har så har jag varit till Strand och hämtat mig en tv, tvbänk, hallmöbel och lånat en korgstol. Anna å Lars är också änglar!

Mina sista änglar är min bror med familj som tar upp mina saker från Södertälje på månda *JAAAAAAA* SÅÅÅÅÅ GLAD!!! Börjar känna mig hel för första gången på länge???! Glad iaf!

TACK ALLA UNDERBARA! KRAM PÅ ER!!!!!!!!

Ps: orkar inte läsa igenom... TRÖTT, men lycklig! Ds

RSS 2.0