Long time

... no skrivning här. Ja, de kan bero på att de har hänt en HEL DEL sen sist, och där emellan har jag jobba massa.

Midsommar blev trevlig. Vi var på midsommarafton i Nordmaling i Franssons stuga. Midda, badtunna, havsdopp och massa skratt. Lördan blev lugn. Vi åkte till Nicke i V. Vännfors och spelade kubb och krocket. Dom kommande dagarna bestod av att tömma huset.

På tisdan körde jag iväg mitt flyttlass hit till Franssons. Bor numera på Göransv. 36B (B som i Bodegán/friggeboden). Bengt körde sedan hit min madrass. Åkte med hem igen för att hämta cykeln och säga hej då till kissen. Hon hade hela dagen gått efter mig, knappt ätit och varit orolig. De SKAR i hjärtat att lämna henne. Hon åkte den kvällen med till Sävar. Hon var helt tyst under bilresan. Sen kom hon fram och luktade runt i huset lite innan hon åt och gick och sov. Hon var som hemma. När jag hjälpa mamma med på onsdakvällen levde hon fortfarande... Tror hon är borta nu. Har inte pallat att fråga igen, vill inte höra sanningen!

Annars går de ganska bra här i stugan, trivs då. Har jobba helg, så mycke tid har jagvarit där samt att de var Wheels i lördas. De var sååå kul =)

Har massa roliga bilder som jag ska bju på... sen :P

Annars idag så bestämde jag mig för att ge bort min sista tur på onsda. Så nu har jag semester dessa 2 sista veckor. Bokade sedan biljett ner till Stockholm, nästan sönda bär de av *tråkigt*. Sen så försöker jag ta mig till Skellefteå. Fick veta nyss att Tord inte ska till Pite inatt, så de blir inget av. Så kanske buss upp imorgon??

Till sist..... Min telefon ringde idag... Den ringde flera gånger, men denna gången var de Tempus (husen som jag bor i). Jag har fått ett rum från 1 september, yey! Så från den 14aug tills då får jag nog bo hos kanske Tess?! Perfekt! Jag fick "välja" rum. Valde i samma hus fast på 1a våningen, 6 trappor mindre :D Så nu blir de 2117 ist för 2417 =) KANON

Nu måste jag sova!
PÖSS

Don efter person??

Förra veckan gick mesta dels till jobb... 70h, närmare bestämt. Tragiskt, men sant. Hann uppleva de mesta där... Middan hos hennes bror var riktigt härlig, ja, de lilla jag hann njuta mitt i allt. Får verkligen vara igång när man är personlig assistent. Känn att man lever liksom. På lördan var jag ledig, efter ca 52h jobb. Lagom gratis fylla kan man kalla de... Helt borta! Men kul hade jag ändå. De blev brännboll, åka jänkare, träffa folk, cruisa och många många skratt... Helt underbart. Lite halv sent blev he å, så på söndan när väckarn ringde kl 10, vände jag bara på mig å sov mer. Kl 11 drog jag mig motvilligt upp... Skulle ju faktiskt börja jobba på nytt kl 13. Vilket var ett tålamods prövande pass, men jag höll ut fint.

På måndamorgon 7.45 när jag klev ut från jobbet möttes jag av frihet/ledighet...mmm! Väldigt bra känsla! Så måndan blev de fixa lite här hemma, sen hjälpa Karin med serveringen på Rally sprinten. Alltid kul med bilar och folk, haha. (Karin, say NO more!). Tisdan blev en efterlängtad stadstrip med Ingela. Köpte efterlängtade mjukisar, en tröja, parfym, nagellack, ett par trosor och sockar. Sedan gjorde jag något efterlängtat... Vaxade benen. Dock bara halva, eftersom dom hade slut på tider. Trodde aldrig jag skulle längta efter vax!? Idag har jag blåmärken efter de, vilket jag klagade på. Hon fixaerade inte precis och drog fel, vilket gav detta. Så nu ska jag få en gratis behandling.. woho! Igår kväll fick jag även åka motorcykel med Bengt, spela brännboll och fick paket från Emma (syster). 3v senare... En fin sjal, från Tunisien! Händelserik dag med andra ord.

Idag har jag och mamma fortsatt plocka. Imorgon kväll är de nog bara köksbord, soffa, tv och min säng kvar.... skumt. Lr pappas möbler på övervåningen, men dom ska väl också ut snartast.

Annars så är jag nyss hemkommen från del tävling 2 av Rally sprinten. Ikväll var de roligare... Sol, varmt, gick kanon i serveringen, jag fick köra X5a och till sist Sprintern hem. Sprintern är 6m lång och man bör ha minst 5cm längre ben och armar för att köra den. Kom inte ihåg detta sen förra gången. Så självklart ställde jag upp, å Nisse åkte iväg i Rallybilen, å jag hoppade in i Sprintern och inser... Sätter går inte att flytta fram. Väldigt snyggt när jag skulle växla å svänga, haha.

Nu börjar de vara hög tid att gå isäng. Ska bara kladda på mer kortison under foten först. Skulle nämligen ta på mig arbetsoverallen i lördas här inne, efter jag varit å köpt mer bensin till gräsklipparn. Under tiden hade en geting krypit in i byxbenet. Så när jag stoppade i foten... AAAAAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJ, i hållfoten! Ont hele dan. Sen söndakväll börja de kli se nanting. Har gått lös med de mesta. Bengt stod å hällde bikarbonat där igår, inte ens de hjälpte. Så idag köpte jag salva. De hjälper om man smörjer med jämna mellanrum, mm!

Snart är de midsommar. Hanna å jag ska styra upp de imorgon?? Ja, vi ser väl. Puss i ljumsken på er! (min är skadad efter brännbollen, suck. Ålderstecken, haha)

KRAM

Allt har ett slut??

Jag är verkligen inte snabb på uppdatera. När jag väl har tid över ids jag inte!

Helgen var ett kaos i sig. Sofia, Edwin och Mona kom redan på onsdan, sen kom Jörgen, Hilde och Nils på torsdan... Ja, ni kan ju gissa hur de såg ut här. Många barnvagns promenader blev de, skönt. En hel del saker i huset åkte ut. 2 släp till tippen, 1 till Övik, 1 till Skellefteå, 2 till Sävar.. Och ändå är de mycke kvar. Lr egentligen är de nog mest möbler. Syrummet är tomt iallafall, och mamma sover återigen om nätterna. Skum känsla att se allt försvinna, allt blir allt mer verkligt. När mamma sa idag att hon återigen inte tänker ta med Tyra till Sävar, vilket jag kan förstå, och vi pratade om att då måste vi ta bort henne... Då skar de i hjärtat! Tänk om mindre än 2v kanske hon inte finns vid liv längre... Vill inte släppa henne!

När jag pratade med Hanna å sa de, var det som att allt kändes mer verkligt. Ursch vilken klump i magen. Tyra som redan är orolig över hela flytten, om hon bara visste. Hon känner på sig att något är fel... *snyft*

Oj, nu blev de tungt. Tänkte iaf berätta att baluppsättningen blev bra, samt smink och naglar. Jag är väldigt nöjd, och de var Maja också. Jag fick göra en till bal-tjej, i sista minuten. Fann henne hos Malin, där jag skulle lämna av Maja. Stackaren hade haft en minst sagt tragisk dag  (varit på begravning) och missat sin tid hos frissan. Så en snabb uppsättning, samt lite smink så log hon igen. Hennes mamma var tårögd för se henne så glad trots allt och vacker!

Maja... All done for prom!

Johanna, med kavaljer

Alla brudarna.. Maja, Maja, Malin, Emelie (??) & Johanna

Maja å Dennis framför Tomas Bel Air (har fått åka pärlan *lycka*)

Älskade Edwin.. Vi är ganska lik ändå!

Min älskade Tyra..

Back in town

Oyes, de är jag. Kom hem hit till Vännäs i fredaskväll, blev hämtad på flyget av Nisse. Sen bjuden på midda hos han av Hanna... hahah. Kan de bli bättre?? Japp de kunde de.... Zandra kom dit senare och vi såg film...all in one night!

Lördan bjöd på trevlig grillfest med roligt folk och åka fin bil. Sen vidare på Marias för lite Noice. Överraskande slut, men de är sånt som händer.

Söndan bjöd inte direkt på någon sovmorgon, men klippt blev jag vilket är huvudsaken. Sen hann jag med att pröva baluppsättning, lack och smink, samt göra en frans och bryn... Allt innan midda. Grymt, trots att jag var så borta, haha. Tog mig en trip till Nicke ute i skogen. Väldigt fint, men Nicke mobbade mig bara och jag var såååå trött att jag inte stannade alltför länge.

Igår och i måndas så har mamma varit ledig så vi har gjort ett ryck här hemma ch hunnit en hel del. Igår var de verkligen organiserat kaos :P Idag kommer Sofia å Edwin, och sen kommer Jörgen med barn torsdakväll lr freda förmidda. Vi ska då börja köra bort till tippen samt lite till Sävar där de redan är fullt?! Förråd SÖKES! Jag ska nog inte bära så mycket, eftersom jag nog ska agera moster/faster/barnvakt...! På lörda ska jag dessutom ha Nils å Hilde själv, mys mys. Borde passa på att hitta på något då...hm!

Annars sen jag kom hem har jag varit hos tandläkarn, 0 hål *YEY*, hämtat arbetsschema, gått promenader med vänner, kört bil, cykla, myst med Tyra, gratta Arvid, GRILLA, sovit HELA nätter, osv... Sånt där smått som inte händer hela tiden där nere...!

Nu börjar mina naglar ha torka... Dom är så fint lila-målade. Ikväll ska jag lacka Majas röda inför imorgon....woho! Först och främst väntar min garderob på tömmning, och lite annat på att packas ner. På ett sätt vill jag bara flytta ut härifrån NU, till Franssons, och slippa "leva ur kartonger". Men samtidigt vill jag njuta av sista tiden i huset.........! Jösses vilka i-lands problem!

Hör gärna av er!! KRAM

RSS 2.0