Bye bye Norrland

Imorgon ska jag flyga hem. Hem till mitt andra hem där nere i söder. Inte helt sugen, men de är bara att bita i de sura äpplet. Väskan är inte packad, ovanligt nog. Tvättade en stor maskin imorse, så där av förklaringen. Dom flesta övriga sakerna ligger i. Så kläder, smink och sånt åker i imorgon. Även mat =) Så som underbara kroppkakor, kanske hittar vi något mer lämpligt i frysen ;)

Min frys där "hemma" innehåller brocoli, korvbröd och kycklingkorv, som var ett felköp. Kylen innehåller inte heller så mycket precis. Så imorgon när jag tagit mig upp för dom hemska trapporna, ska jag ut och stor handla. Sen så är de hög tid att gräva ner sig i anatomi, kemi och ansiktsbehandling. Huvaligen, vad jag läntar till februari då dom stora proven är förbi och vi går upp på salongen. Känns lite smått nervöst också..hihi!

Snart måste jag isäng, för sovmorrnarn är förbi! Först ska jag dock bjuda på några bilder...


Först några bilder på när jag och Zandra gick på promenad igår. De var -21 grader..
'
Gråhårig eller kall? =)

Is-lady... Diggar mina is-polisonger..hehe!

Jag tog några övriga bilder med vanliga kameran också, men dom får ni se sen. Sista bilden blir ist på tårtan jag gjorde till Ur-mötet ikväll. Mitt sista möte som ordförande, mitt sista möte för alltid??


Kommentarer
Postat av: Elin

Men huvva så kallt det ser ut.

Fast det är ju inte mycket bättre här. -23 var det i lördags tror jag och dessutom en sån där fuktig kyla. Nä, jag längtar hem till inlandet :)

Snart börjar jag också skolan, den 19:e... shit, undrar hur det blir!



Saknar dig! Kram

2009-01-07 @ 01:01:09
URL: http://smagodis.blogg.se/
Postat av: Zandra

hahaha ! Thats us! And thats your polisongs ;)

Ta hand om dig nere i fjollträsk nu då !

2009-01-07 @ 12:20:18
URL: http://bloggzandra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0