Hemavan

Dåligt med uppdatering här. Kan bero på att jag har lov/semester. Ruskigt skönt! Dock är först nu som jag vilat.Varit hemma nästan 2 veckor och hunnit massor, men ändå ingenting känns de som. Vi tar de från början..

Min första helg var de bandy, Vännäs folk, go pizza, bakning och bilkörning. Måndan bjöd på renovering av mig själv. Akupunktur och klippning, såååå underbart. En sväng till Vännäs på kvällen för mamma å Bengt skulle klippas. Tisdan skulle tillägnas skolan, men blev lassa. Pappa ligger inne på strokeavdelning. Men han är mycke piggare nu. Dagen för jul var de jobb på schemat lång dag som gick snabbt på boa.

På julafton var alla hemma, mysigt. Fullfart om inte annat. Snön föll som aldrig förr också! Lite slö tid hemma innan annandagen då jag på kvällen tog bilen till Vännäs. Snörök, snöfall och vind inte roligt före. Var med Nicke, Sofia å Ingela. Full fart på Vingen var de. Vi va in en snabbis. Stannade i Vännäs över natten eftersom vädret blev allt sämre. Fick halvt gräva fram bilen på söndan för att åka till Sävar. Tog med Zandra som resesällskap. Hon hjälpte mig att packa inför Hemavan, sen var de tillbaka mot Vännäs igen. Midda hos Lie och en natt på Hanna å Nisses soffa, sen måndamorgon bar de av HEMAVAN!!!!

Glad att vi hade Nisse bakom ratten, allt annat än bra väglag, men vi tog oss hit. På vägen upp nåddes vi av de tragiska beskedet... Benny Persson hade somna in efter sin hjärnblödning. Kan fortfarande inte förstå de. För en vecka sen ringde han och frågade om bra vandrarhem i Stockholm för dom skulle på fotokurs. Flabb kommer ALDRIG bli sig likt. Utan Benny i täten blir de svårt. Huva..! R.I.P!

Här i Hemavan har vi en fin stuga på Gräddhyllan. 4 sängar, 2 bäddsoffor och bastu..MUMS! Igår blev de en promenad på affärn och en fjällgården där vi hälsade på nyårslägret. -21grader, härligt! Idag har de varit varmare. Nisse å Pontus åkte till Tärna för att åka skidor, vi brudar har bada =) Nu har även Malin anslutigt till gänget.

Får se vad som händer härnäst....! Om vi inte hörs.... GOTT NYTT ÅR!!!!

Finaste syskonbarnen...


Sen min stula bild.... <3

Kommentarer
Postat av: Zandra

Zandra gillar detta. Iaf sista bilden. ;) kärlek.

2009-12-30 @ 17:58:06
URL: http://BloggZandra.Blogspot.com
Postat av: Emma

Gott nytt år igen i efterskott :) Hoppas du hade trevligt i fjällen. Kram syster..

2010-01-02 @ 21:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0