Vecka nr 9, its me!

Måndan förbi, snart är de onsda... Sen är de helg och LOV =)

Idag stod kemi och ansiktsbehandling på schema. Vi har nu plöjt igenom 60 sidor kosmetisk kemi, tror sammanlagt 2 har fastna?! Kemi prova v3, inte stabilt! Läsa de hemma i Vännäs...JA! Precis som i ansiktebehandling. En teorilektion har vi haft, före förra anatomi provet, så de är också borta med vinden. Även prov de provet vecka 3...hm.

På ansiktsbehandlingen gjorde vi frans- och brynfärg. De har vi bara gjort en gång förut, och då var för sig. Så idag var de extra mycke att hålla reda på. Men de gick ändå bra. Mina bryn är lite mörka, men dom blir nog perfekt om 3 dagar. Å de är så skönt att slippa mascara =). Jag var helt med när Somia la färg i fransarna, sen plötsligt började hon plocka bort kompresserna... Jag hade sovit gott medan hon färgade brynen, skönt. Hihi! Fler än jag som somnade, bla Somia =)

Annars så står nu resväskan öppen med skolsaker, arbetskläder och julklappar i sig. Några få plagg också, smutstvätt. Jag vägrar tvätta här i veckan, haha. Ser lite små fullt ut. Och fattas bla skolnecesären, vanliga necesären (som ligger utsprida eftersom jag tog min "vanliga" till skolsakerna), vanliga kläderna och ett par skor. Tror jag kommer få fälla upp extra kanten ;) Vi ser väl i slutet av veckan..haha!

Jag tänkte bjuda på egobilder. De gick som "bra" att läsa anatomin ikväll så jag tog mitt glitter som jag hade på jobbet i lördas för att känna lite jul/lucia stämmning, och så här blev de...


Sen kanske ni undrar hur jag ser ut på dagarna...


Håret ska egentligen va uppsatt. Har inte ens på mig knästrumporna, haha!

De är min vardag, ungefär!

KRAM PÅ ER, SES TILL HELGEN =) 4 dagar...wohohoh

Kommentarer
Postat av: Zandra

SötFrida :D

2008-12-15 @ 22:18:44
URL: http://www.bloggzandra.blogspot.com
Postat av: Åse

Vad roligt att se hur du ser ut hela dagarna!!! Glitter-ego-bilden var superfin!!!!!!! Håll ut nu sista dagarna - vet hur sjukt mycket man längtar när det närmar sig!! Du kan tänka dig hur mycket jag längtar efter alla i Småland!! Plågsamt!!

Kram kram

2008-12-15 @ 22:24:11
Postat av: Linn A

Fin du e! :D

2008-12-17 @ 16:07:46
URL: http://linnelisabet.livejournal.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0