Slutet av 2008

Ja mina vänner, en dag kvar av detta år. Inte har jag blivit moster än heller. Hoppas den håller sig inne tills de nya året =)

Jobb imorgon 9-15.15, sen med stor väskan till Hanna och fixa allt innan de bär av mot Spöland.

En vecka kvar här uppe, tenta-ångesten tränger sig på emellan åt. Men de sköna med att ha jobbat här uppe är att man träffar alla igen =)

Oj, nu måste jag sova!!!

Ha ett underbart slut av detta år, och ta hand om er!!

KRAM KRAM

Jag och glocalnet, lågt!

Efter många dagar i denna soffa, är jag verkligen pissless! Datorn har också flyttat in hit. bara för att. Torsda och freda bodde jag typ som sagt här inne. Näsan, ögonen rann, halsen öm och lite feber som avtog på fredagen. Så igår hade jag bra nog mycket ångest att sitta hemma, när de fanns så mycket annat jag ville göra. På kvällen kände jag mig hyfsat pigg också. Just då blev jag bjuden på filmkväll. Väldigt passande. Jag som levt i tights, linne, tjocksockar, kofta blev som en ny människa i vanliga kläder, haha.

Imorse så var jag fortfarande lite tät i näsan och hostan kom igång, vilket brukar betyda slutet på min förkylning. Så jag har börjat äta min hostdämpande, samt slemlösande för bihållorna. Började imorse med detta och nu kan jag andas och känner mig nästan fräsch?! Så ni kan ju gissa hur tråkigt jag haft på en skala ikväll.... Inga vänner hemma, lediga, friska när jag äntligen orkar. Mamma åkte till Bengt, så alldeles ensam. Borde kanske pluggat, men latheten tog över. Plockat ögonbrynen, ett framsteg. Prövade locka håret med tången jag lånat av Sandra på jobbet också. De kanske blir en bra nyår ändå?!

Åh vad jag vill shoppa...får se vad morgondagen bjuder på. Tänkte avsluta detta inlägg med bilderna från jul. Tyvärr få och ego. Bengt och Åse har nog fler...!!


Jag och Nils, cooooooling!

Är hon inte sötast? =)

Mr Cool fick en gitarr av farmor, han rockade =)

Go tjejen, man vill bara krama!!!!

Julafton 2008...

...var de igår. Väcktes redan kl 7, av ett sms eftersom jag givetvis glömt att he av ljudet. Så de blev en liten stund med smsande, sen gick jag upp och tömde näsan, andades, tog en halstablett och Ipren, innan jag somnade om nån timme till. Mamma väckte mig senare och jag tog en snabb duach och gjorde mig lite klar inför dagen. Sedan kom Jörgen och Åse med barnen så vi åkte iväg till pappa och åt gröt. Började känna mig ganska sliten redan då.

Jag och Åse promenerade hem, med Hilde i vagnen. Kylan bet i låren, trots att de bara var -7,5 grader ute. Verkligen inte van. Kylan tog nog sista krafterna. Så på med nya klänningen/tunnikan sen dukade jag bordet innan Kalle började. Efter tomteverkstan ringer mobilen. *Soffe* ringer, stod de, till min stora förvåning. Första gången på 4 månader får jag höra Sofias röst, från Tanznia. Så ljuvligt! Hon hade dessutom skickat hem ett paket med familjen till mig. Ett paket som innehöll en sjal och 2 trä armband. Till de ett brev.... Finaste julklappen någonsin! 36dagar kvar tills hon kommer hem....

Kvällen fortsatte med mat, Dot, lek med barnen också vidare. Kände mig trött och hängig. Emma och Åse tog tempen på mig eftersom jag inte stod ut med deras trams... 37,6. Så lite feber hade jag allt. Inatt började näsan rinna ordentligt också. Så dagen har varit lugn, snorig, lite febrig ch lite ångest fylld för att jag är sjuk när jag äntligen är hemma, och vill och kan göra så mycket mer roligare saker. Hoppas förkylningen börjar försvinna snart, så jag orkar något.

Jag har några bilder från gårdagen, men jag ids verkligen inte ladda upp dem. Allt känns riktigt jobbigt just nu. Ett under att jag ens skriver :P

KRAM PÅ ER, och hoppas ni mår bättre!

Bolagstomten

Tisda, dan före julafton... Tänka sig att vi redan är här nu igen.

Igår hann jag inte med mycket innan jobbet, inte en enda julklapp. Å efter jobbet var de via direkt till Emma. Gick så kasst att vaxa. Kände mig så uppspelt, och trött. Hade absolut ingen koncentration, var slut i hela kroppen efter jobbet. Vi avslutade kvällen med ett parti dot med ost och kex. Jag och Emma var helt wasted på vatten och bara flamsade och skrattade. Kom inte hem förrens strax före tolv. Kände mig lite öm i halsen, men somnade gott.

Imorse vaknade jag med en öm klump i halsen. Jag och mamma for och handlade de sista inför imorgon, sen var de bara att åka på jobbet igen. Har gått bra, men varit såååååååå tanksprid. Hade fina tomteluva på mig! Sen har jag gått och hurves, känt mig varm fast kall = feber i kroppen. Lite Ipren till jultallriken vi fick avnjuta till lunch. Fick även en julklapp =)

Är sååååååå slut nu. Måste nog verkligen ta tag i julklappsdelen, Sen blir de mjukisar och soffan för min del. Eftersom mamma fortfarande har feber så kommer familjen Lundgren imorgon.

GOD JUL!!!

KRAM

4a advent

De kanske är jul snart trots allt. Igår kväll efter bandyn då jag klev ut ur hallen började stora fina snöflingor falla från himlen, oj vilket leende som kom på mina läppar. Mycke har hänt i helgen, vi tar de från början...

Nicke hämtade mig i fredas och vi åkte hemåt. Dimman var riktigt tät på vissa ställen. Körde ner Nybyvägen och till min glädje hade Hanna mfl just kommit till Fransson. Så jag hann in och krama henne. Hon såg dock ut som om hon inte sovit på en vecka, lr snare 36h, Kul iaf. Sen hem, packa upp, hälsa på alla och mysa med Tyra som bara ville gosa. Hon hoppade fort upp isängen när vi skulle sova.

Vid 07.35 vaknade till riktigt av barnen som körde fullrulle. Jörgen kom in med Hilde som bara log och charmade som vanligt, sötnöten! Sen när dom farit vid 9, var de dags att göra sig klar för dagen. Först klippning, sen stan med Nicke, hem och iväg på bandy, vidare på midda. Just när vi ska åka hemåt så säger Tord att han å Camilla skulle på bio ch ville ha sällskap. Simon körde hem mig så jag kunde lämna sakerna, sen körde vi mot stan och möte upp dem. Simon gjorde snyggaste parkeringen EVER! HAHA! Nicke var också med där, och vi såg Vi hade iaf tur med vädret, igen. Inte så bra film, men rolig ändå. Både vägarna snöade de mycket...hihi. Lite läskigt att åka bil, när de var så länge sen sist, samt i de vädret. Tur att man åker med chaufförer!!!

Imorse var jag på kyrkan en sväng och träffa lite folk. Sen tog jag en promenad hem. Snön knastrade under skorna, kinderna var kall, men de var fint och härligt. Saknar täckbyxorna som är hemma i Fjollträsk! Fick ta mammas bil till Hanna, körde försiktigare än en bilskoleelev! Hanna byte min hårfärg. Jag är verkligen inte bra på att handla färg... Är numera vinröd/lila i håret. Tänkt färga brun med rött inslag.. HAHAH! I eftermidda har jag även hunnit med en sväng till Franssons, tittat på nya rally bilen och prata med Karin och Johanna. Skoj, skoj! Känner mig väldigt nöjd med helgen!

Imorgon måste jag slå in alla julklapparna. Sen är de jobb ca 12-19.30, efter de ska jag vax Emmas ben. Fullt upp med andra ord. Måste försöka ta några fina vinterbilder så ni får se min lycka! Mamma stackarn ligger nerbäddad isängen, med feber och förkylning. Så därför försöker jag hålla mig lite borta...!!!

KRAM PÅ ER ALLA!!

Bromma flygplats

Nu sitter jag på flygplatsen. 30min till avgång =)

Kanske borde berätta att jag fick MVG på fotvårdsprovet igår. Idag fick vi bara veta att alla utom en var godkänd på anatomin. Spännande att få se de efter jul =)

Härligt att få komma hem ska de bli. Till en säng, familj, vänner och Tyra =)

Många planer för helgen =) Hilde blir ett år imorgon. Blir mysigt att vakna till hennes skratt imorgon..hihi. Å Nils för den delen också...!

Vi ses snart =)

KRAM KRAM

Ps: Jag har redan tappat bort nyckeln till resväskan som bara väger 27kg :P D.s

Sötisar

Om jag var lycklig igår, så är jag änne mer lycklig idag.

Hyfsat bra dag på, med lite smärta som avslutning. Stannade kvar ett tag efter och fortsatte vaxa. Vi var 4st som behövde göra axillerna igen, så dom blir fina till jul. =)

Kom hem vid sju, gjorde snabb midda och hoppade in i duschen och tog en varm, väl förtjänt dusch. Håret fick sig en hårinpackning, så de ska må lite bättre tills de blir klippt. Myste ner mig i soffan, och mådde bara så bra... =)

Imorgon är de sista dagen innan jullov. En lektion har vi, pedikyr. Så kul att få komma hem med fina fötter, färgade fransar och bryn, vaxad och lycklig.

Slutar där vid 12, så då ska jag hem och dona på lite här och göra klart väskan som jag inte rört ikväll. Innan de bär av hemåt...weeeeeee =)

KRAM

Har fått  2 fina mms av Åse. Ett igår som pepp, och ett idag. Se och njut av dom sötaste som jag får träffa på sönda!



=)

Jag är lycklig nu =)

Nu är de värsta gjort känns de som. Jag tog de hela lugnt och fint, stressade inte svarade på alla frågorna och de gick väldigt smidigt. Jag blev klar först kollade igenom provet några gånger, tillslut gick jag ut eftersom ingen annan verkade bli klar någongång. De kändes som om de flöt på fint, och kände mig ganska säker. Och bilderna, me lika BIG TIME! Dom lättaste bilderna, de var bara och sätta ut siffror. Lättare kan de inte bli med bilder, men flera i min klass klagade. Förstår inte. Vissa hade inte ens chansa och sätta ut siffror. Siffror som kunde ge poäng, fel svar blir ju inte minus. Aja, dom får väl skylla sig själv. Astrid är så söt, så hon skulle hämta proven imorgon och rätta dem så vi skulle få resultatet på freda innan vi går på lov..SPÄNNANDE =)

Imorgon får vi tillbaka fotvården....dumududmud! Tror hon gjort en hård rättning, så de blir intressant att se. Efter de har vi ju årets sista vaxning, inte lika angenämt kanske.

Ja, annars så kom jag hem där strax före 18 ikväll. De blev ingen midda med brudarna, så jag gick en sväng på stan och köpte 2 julklappar sen ringde jag Malin som hade yoga efter mig, och drog med hon ut. Vi gick till Kungshallen och åt, de kändes som att vi behövde fira lite. Plus att jag hade ingen mat hemma, upptinad..haha! Mysigt!

Tog ett lång samtal med Nicke och passade på att klippa vaxremsor medan, så slipper jag dra med hela rullen hem. Nu vet jag liksom inte vad jag ska göra. Bonde om 35min... kanske gör ett ryck och verkligen städar till de i resväskan och lägger dit dom sista kläderna som jag inte ska använda. Så får de bli!

Hej med er  =)

Ps: 2  dagar....!

Andas, så de inte blir en vasokostriktion

Jo men haj. Imorgon är de onsda, som kanske ni vet. Lite jobbig magkänsla över anatomin. Lite som ett svart hål känns de. Men jag behåller lugnet och försöker lägga förtroende på mig själv. Jag kan mer än jag tror, och de ska jag bevisa imorgon! Malin har förhört mig över telefon. Blev lite orolig när jag några frågor i rad bara fick black-out. Mag- och tarmkanalen och dess enzymer, och blodets celler??! Ja, styrka behövs imorgon!!!

Efter provet har jag yoga direkt och sluta 14.30, skönt. Vi ska gå och äta midda några stycken tillsammans, som lite avslutning på terminen. Blir nog skoj =)

Annars så har jag städa mitt rum. Väldigt fint! Dammtorkade tom toastolsrören, handfatsrören och vattenledningarna till duschen, jag de var undanflykter från böckerna, men de behövdes =) Ska torka golvet på torsdag tror jag, så allt blir fullbordat..hihi.

Nu ska jag packa skolväskan, lägga ner några plagg i RESväskan (mmmmm), samt borsta tänderna. Sen blir de lite anatomibilder som kvällsläsning!

KRAM KRAM

Vecka nr 9, its me!

Måndan förbi, snart är de onsda... Sen är de helg och LOV =)

Idag stod kemi och ansiktsbehandling på schema. Vi har nu plöjt igenom 60 sidor kosmetisk kemi, tror sammanlagt 2 har fastna?! Kemi prova v3, inte stabilt! Läsa de hemma i Vännäs...JA! Precis som i ansiktebehandling. En teorilektion har vi haft, före förra anatomi provet, så de är också borta med vinden. Även prov de provet vecka 3...hm.

På ansiktsbehandlingen gjorde vi frans- och brynfärg. De har vi bara gjort en gång förut, och då var för sig. Så idag var de extra mycke att hålla reda på. Men de gick ändå bra. Mina bryn är lite mörka, men dom blir nog perfekt om 3 dagar. Å de är så skönt att slippa mascara =). Jag var helt med när Somia la färg i fransarna, sen plötsligt började hon plocka bort kompresserna... Jag hade sovit gott medan hon färgade brynen, skönt. Hihi! Fler än jag som somnade, bla Somia =)

Annars så står nu resväskan öppen med skolsaker, arbetskläder och julklappar i sig. Några få plagg också, smutstvätt. Jag vägrar tvätta här i veckan, haha. Ser lite små fullt ut. Och fattas bla skolnecesären, vanliga necesären (som ligger utsprida eftersom jag tog min "vanliga" till skolsakerna), vanliga kläderna och ett par skor. Tror jag kommer få fälla upp extra kanten ;) Vi ser väl i slutet av veckan..haha!

Jag tänkte bjuda på egobilder. De gick som "bra" att läsa anatomin ikväll så jag tog mitt glitter som jag hade på jobbet i lördas för att känna lite jul/lucia stämmning, och så här blev de...


Sen kanske ni undrar hur jag ser ut på dagarna...


Håret ska egentligen va uppsatt. Har inte ens på mig knästrumporna, haha!

De är min vardag, ungefär!

KRAM PÅ ER, SES TILL HELGEN =) 4 dagar...wohohoh

Do or cry!

Imorse sov jag mer eller mindre till kl 11. Så grymt skönt. Sen tvingade jag mig upp och åt lite frukost framför tven. Mjukisbyxor, håret slarvigt uppsatt och så tänka jag se ut HELA DAGEN...Vid datorn låg anatomipapperna, mina skrivböcker och väntade. Varje gång jag såg dom kom ångest över mig. Minna ringde vid 12 och sa att vi brudar från igår skulle gå och äta brunch. Min första tanke var glöm de, jag ska se ut som en lodis idag när jag slåss med anatomin. Men hon övertalade mig, tack och lov. Gjorde ett ryck med anatomin innan jag gjorde mig klar och åkte iväg. Snacka om att smita...

Möte upp Minna på Odenplan, sen kom Carro och vi gick till de omtalade Café Sirap, för en riktig Amerikansk brunch. Där möte vi upp Rosita. Kattis, Sara, Malin från klassen var redan där..lite bittra på oss?! Kriget har börjat...haha. Internskämt som kan bli verklighet imorgon?! Aja, vi åt vår meny med Scrambald eggs, bacon, toast och blåbärs pancakes, sen kom paltkoman. Ingen mer mat idag!

Åkte hem och gick upp efter skolkläderna och gick till tvättstugan. Stand-by maskinen var tagen, och en kille hade boka alla 4 maskinerna, men jag fick ta en av dom. Väldigt snällt! Sen har jag suttit drygt 2h och skrivit klart de sista. Blodet behövde jag inte skriva om, men lymfan. Skriva om och fylla på. Så nu har jag en "sammanfattning" på ca 12 sidor att läsa. På dessa har jag försökt använda alla ord och uttryck vi ska kunna. Vissa har jag skrivit upp på en separat lista, för dom känns svåra och vanliga. Nu sitter jag gråtfärdig...Ångesten total över var detta ska sluta. Känner att jag kan saker, och kollar på några frågor och mina svar bli halva och resten black out. DE HÄR SKA GÅ, DE MÅSTE.... Eyes on the price!

Här är lite kassa mobilbilder från mina stunder med brudarna...

Carro bowlar på Wee.

Rosita också =)

Minna softar i soffan.

Blåbärs Pancakes, mums

Fröken sliten till vänster och Rosita...

Lucia

Idag var de tydligen lucia. När jag kom på jobbet och vi gjort i ordning inför öppning och vi hade morgon möte tog Julia fram glittret. Åh, vad fina vi blev. Julia fick va "lucia" och jag fick vara den söta tärna..haha. Jag å Julia..mmm!!! Glittret uppskattades av kunderna =). Lite snö skulle verkligen vara på sin plats!!! När jag skulle gå hem så sa Magnus: "Ring när du är på väg nere igen, om du fortfarande vill jobba hos oss nästa år." Perfekt, jag får behålla jobbet. Yey! När jag gickpå tunnelbanan hade jag fortfarande glitter i håret, och gick in i sista vagnen där de stod ett helt knutte-gäng och drack öl. Dom blev glad å sa: titta här kommer Lucia... Pinsamt gick jag med hörlurarna instoppade mot bakdörrarna, där resten av gänget stod och en var en kvinna. Dom började prata med mig och fota...ojoj, ibland är man populär =)

Sen var de hem å duscha och sy en knapp på en av skolrockarna. Efter de var de bara till att he sig iväg mot Fridhemsplan där jag mötte upp Carro å Rosita.Vi tog bussen ut till Minna och åt god mat, spela Buzz och wee (bowling, skoj!). Typ som förra veckan då jag å Malin var där. Super mysigt verkligen!

Jösses vad länge jag varit uppe. Isäng så Anatomin kan göras imorgon och skolkläderna tvättas...!!

Natt i Natt... KRAM

Sötast, helt klart

Ja de här med sömn gick lite så bra inatt heller. Tror jag är för stressad helt enkelt... Men snart så borde de lugna ner sig.

Akne-lektionen imorse var sååå jobbig, trött och sliten. Vaknade till där mot slutet iaf, när vi fick reda på att våran massagelärare var sjuk, sjuk på riktigt den här gången. Så vi hade en egen lite lektion och masserade igenom hela baksidan, sedan slutade vid 14.40. Tog t-banan med Malin till Åhlens och handlade lite frukost till imorgon och sedan var de hemåt som gällde.

Donade lite innan jag satte igång med att skriva om hela mag- och tarmkanalen,"kortfattat". Tog lagomt 1,5h, sen blav de middapaus mellan 18.30-19. Sen var de bara att fortsätta med andningsorganen. De var lagomt klart till Idol började. Så nu har jag kvar ungefär hälften. Vilket består av Cirkulationsapparaten (hjärtat), blodet och lymfan. Få se om jag orkar fortsätt efter jobbet imorgon....hm.

KRAM

Lånade den ljuva bilden av Åse idag...

SÖTASTE TJEJEN GENOM TIDERNA...Åh vad jag längtar efter mys med Hilde!!

EN VECKA KVAR, VÄNNER!!!

Inte alla hemma

Igår var de omöjligt att somna. Vred, och vände på mig i lill sängen, sista gången jag kollade på mobilen var den 00.20. Fast då hade jag varit lite i "nowareland" tror jag. Hur som helst vaknade jag 06.20, så jag låg och tänkte/halv sov tills klockan ringde. Var såååååååååååå TRÖTT! Glömde stoppa ner dagens häften bla som vi skulle ha på lektionerna. Och varför hade jag missa de igår kväll? Börjar bli allvarligt förvirrad!!!!

Så på kemin va de bara och sitta och lyssna. Allt står ju i häftet... dock är ju vissa saker viktigare än andra. Skrev ner rubrikerna...så nu får jag väl läsa igenom alla ca 20 sidorna och stryka under....RUMPA!!!!!

Har tragla igenom dom sista 35 frågorna i Anatomin. Gissat, kunnat och hoppat över någon få där svar ej finns i papperna och internet kan inte förklara. Så fortsättning lär följa imorgon kväll! För de är ju inte helg förens lörda ca kl 16, då jag slutat jobba!

Nä, lite läsa massage innan jag sover. Jupp... 8 långa dagar kvar..........ÅÅÅÅÅHHH!

KRAM

Min kväll

Kort sagt... Anatomi 24-7 tills på onsdag? De är verkligen skit svårt. Jag ska kämpa!

Tryckte in lite massage nu också, så den hinner bli klar till freda.

Ingen träning imorgon. Måste ta igen dom 1,5h som jag sölat bort  på tv ikväll. Men de var säsongs avslutning på Greys, och bonde är ju för roligt. Imorgon är de no mercy...Skärpning.....!!!!

Sova nu, yes!

KRAM

Ps. 9, NIO, 9dagar kvar....mmm D.s

Because i got high...lalalala

WOWOOWOWOHOHOOHHOHO.... Jag är värsta hög, inte lika hög som Emma, syster, som ringde nyss och bara asgarvade...knas =) Ordet knarkare är ett vanligt ord som jag använt uppe i Norrland. Ex när man är lite trött och knasar till de brukar jag säga att jag knarkar, och alla förstår. När jag säger de här nere kollar alla snett på mig och tror att jag knarkar..hahah. Måste nog byta uttryck, dom i min klass börjar bli oroliga =)

Ni kanske undrar varför denna munterhet? Jo, men de började imorse. Taggad för provet, nästan. Riktigt vaken på anatomin för en gångs skull, tills hon gjorde undergrupper till ALLT, som vi ska kunna nästa vecka. Aja, peppade för provet. Skrev så penna gick i ett. Efter 45min konstant skrivning om fotsjukdomar, kom krampen, så jag kämpade och skrev mer. Ska fasen ha bra på de här provet. Minst VG, för som jag skrev. Så håll tummarna!

Sen hade jag en magkänsla av vad som väntade hemma i brevlådan, och mycket riktigt. Där låg avin till min nya mobil, som kom rätt. Så jag iväg mot Brommaplan och hämtade paket, och min vattenflaska på jobbet samt handlade lite. Hem på moln, in med en tvätt och upp och slet upp min fina telefon. Såååå fin. Tog mitt de gamla batteriet, så jag kunde använda den på en gång. De nya batteriet är i gamla telefonen, på laddning *smart!* Så ikväll ha jag lagt in massa musik. Min Mp3 är ju halv haverirerad, så detta kom verkligen lämpligt. Mycket saker fick jag med, bla ett 4gb Minneskort *MUMS*. Roligt, roligt. Ska inte berätta de roligaste med den :P

He blev inge plugg ikväll, jag behövde en break. Min telefon blev mitt break. Kanske ska läsa lite nu en då :P

KRAM

Vecka nr 8

Ansiktsbehandling med hudanalys hela dagen. Vi fick sluta 14.35 =) Orkade inte vänta på passet till 18.30, så de blev egen träning ist. Dock gjorde de så grymt ont i mina muskler sen igår, så de blev bara ett kort pass. Hann plugga lite före, och Malin har förhört mig.

Nu sen jag kom hem så har jag försökt läsa lite, men nu börjar jag blanda ihop allt som jag kunde så bra förut idag, så vi skippar nog de. Sen har tiden gått bort till annat... Men ja hoppas på MVG trots allt ;)  Ska bli skönt att sova..hihi!

Måste bara berätta om min skadeglädje. När jag före sju stod och lagade midda ikväll kom Robin in och skulle hämta soppor, kartonger osv. Som han skulle gjort senast igår. De var så mycket att de tog 5min för han, bara att få tag på alla påsarna... Rätt åt han när han inte städar!!!!! Äckel kök!

Veckans favorit citat:
Jag flyger hem NÄSTA vecka =)

KRAM

2a advent

Började med att väckarn ringde kl 9. Jag somnade om med mobilen i handen =) Sov lite halvt om halvt tills jag vaknade till av ett sms 10.06. Ibland är de bra att bli väckt av sms, jag hade ju planer. Så jag upp ur sängen, på med kläder, packade väskan, i med frukost... 45min senare satt jag på tåger mot stan. Åkte till gymmet där jag träffade Carro i min klass. De var väldigt lite folk där, rikigt skönt. Måste verkligen skaffa nya skor. Tog mina gamla, eftersom dom är skönare än dom andra. Men dämpningen är verkligen slut. Mina fötter värker så när jag springer på löpbandet. Så de måste investeras EFTER JUL! Jag och Carro ska på Kettle bell imorgon. Hon ha varit en gång förut, så hon var glad att jag ville med. Kommer nog vara döende efter de. De är som BodyPump, men med "viktbollar", som gör att man inte låser kroppen på samma sätt och ska vara mer skonsamt för ryggen, men minst lika krävande...längtar lite =)

Så imorgon blir de midda och plugg på skolan tills de börjar 18.30. Går lika bra att sitta där och läsa. Då kan man hjälpas åt med de som är helt konstigt, typ allt *HAHA*. Har verkligen försökt gå igenom fotvården, och börjar känna mig så där fullproppad snart. Lite benord har dock inte riktigt fastnat än. Imorgon ska Malin förhöra mig, så då får vi se hur jag ligger till.

Förstår inte vad som hände idag. Kände mig så duktig som tränade, åt lunch, tvättade och taggade inför plugget. Klockan blev 15 då jag skulle sätta igång, vilket jag gjorde också. Men helt ärligt så har jag inte plugga så mkt som jag tänkt och borde. När jag verkligen blev spyfärdig på fotvården läste jag anatomi. och äntligen förstod jag lite hur blodet far och har sig i hjärtat, ut i artärer och in i vener osv. Så kanske ett litet framsteg trots allt.

Så 2a advent blev en grötlunch med 2 ljus brinnadne i staken, lite gym, lite studier, lite tv-mys och mycket "de-här-kommer-gå-kanon-bra"-tänk! =)

Pöss hej!

Ps: Familjen Fransson har träffat Sofia nu, smsade Karin. Jag är avundsjuk! Jag vill ha kommentarer också...Ds

Klappat, och snart klart

Igår skulle vi ha julbak med klassen, något jag verkligen sätt fram emot. Men de blev inställt på förmiddan för att folk "plötsligt inte kunde komma", surt! Så jag ringde på jobbet, och Magnus blev glad så vid 13 började jag jobba. Väldigt trevligt var de, och de tog bort min ångest över att jag skulle vara ledig idag. Slutade redan vid 18, då Malin kom och vi åkte till Lilla Essingen. Okej, vi tog en tur på Stora Essingen först pga dålig skyltning i bussen. Tillslut hittade vi rätt till Minna. Hon bjöd på super god kyckling paj. Sen såg vi Idol, spelade Buzz och hade de väldigt trevligt. Skönt att vi var 2st, när vi skulle hem =)

Isäng kom jag runt 1 och sov som aldrig förr. Låg halv vaken/halvt i drömmar tills Malin skickar sms 10.45. Så länge har jag inte sovit på en väldigt många månader. Så underbart skönt! Hon var iaf i fullfärd med att vi skulle ut å shoppa i Vällingby och skrev: Upp ur sängen! Jag åker dit vid halv tolv, när kommer du?
Men som den sanna Norrläningen jag är, så tar var sak sin tid. Och, inte orkade jag stressa en lörda när jag är ledig. Var där lagomt till 12 =)

Vi kikade runt lite, men båda var hunriga. Jag hade ju inte hunnit med frukost. Så en grym lunch blev de vi två, de var vi värd. Sen började vi komma igång. Hittade även en tok mysig kofta till mig och en tröja. Och köpte 3 julklappar. Är dock inte riktigt klar än, men nästan! Jag storhandlade även där så jag slipper göra de imorgon då de blir plugg och lite tvättt.

Nu är jag grymt trött och slut. Ska vila ett tag, sen kolla av julklapparna. Kvällen blir lugn med lite Dansbandskampen, och kanske lite Stjärnor på is.


KRAM

Behäftad med fel

Hej Hej!
Idag fick vi tillbaka fysikproven, yttligare ett VG =) Känns bra. Hoppas kunna hålla denna standard på kommande prov också. Dock fattar jag VÄLDIGT lite av hjärtat och alla artärer och vener som går all världen väg...hm! Kanske löser sig tillslut. Make-up provet vi skrev idag, var tydligen inget riktigt prov. Bara en koll för att kolla hur vi låg till. Innan "provet" sa hon: En del frågor är lite kluriga, vi har nog inte gått igenom allt heller" Smart lärare.. NOT! Jag fick iaf otroligt snygga lila målade ögon. Med bla lila glitterögonskugga som eyeliner...mmmm!

Längtar så grymt till näst nästa freda. De har gått skit bra fram till nu. Nu vill jag bara smitta undan ett tag och andas, och träffa alla hemma. Pratade med Åse medan jag lagade midda. Dom ska sova i Vännäs fredan till lördan när jag kommer hem, så jag hinner nog träffa dem en snabbis. Samt att Åse nog kommer nog tillbaka på söndan medan Jörgen dömer. 15dagar kvar.................!!!!!

Sen fick jag ett mycket efterlängtat ,mail idag. "Bäste kund, Den vara du återsänt till oss(Sony Ericsson Z610i Airy Blue) var behäftad med fel och ska därför bytas ut. Vi har dock inte kvar denna telefon och undrar då vilken telefon ni istället skulle vara intresserad av. Vänligen lämna ert telefonummer så att jag kan ringa dig och diskutera ett utbyte. "
Jag väntar med glädje på de samtalet!!!!!

Dags för lite bilder. Dock bara några nytagna sista sekunden tagna ur mitt liv just nu...


Fr. v: Fotvård, Andningsorganen, Mag- och tarmkanalen och hjärtat

4 häften, massa sidor, massa text och ännu fler ord på svenska och Latin.

Julgardinerna är de enda fina i rummet just nu. Som ni ser så sover jag i gam-sängen, igen. Jag måste fixa en riktig säng!!!

KRAM KRAM

Mycke slit, stor smärta

Jag tror inte vi behöver nämna något om anatomin idag...tystnad får tala!

Innan nästa vecka så ska vi ha vaxa benen, om vi vill ha "hårfria ben" till jul. Så idag på min 3h rast så hade jag bett Anastasia vaxa mina ben, vilket hon givetvis ställde upp på. Hon ha no mercy. Gick fint till en början på vaderna. Malin plockade mina ögonbryn samtidigt, så smärta överallt. Sen gick Malin på yoga och vi fortsatte. Rosita, Minna och Elif var också inne i salen och pysslade med annat. När jag lade på mage och Anastisa tagit vaderna, så började hon med ena låret. När hon börjar stryka ut vaxet blir jag orolig och säger: Visst talkade du nu???? Tyvärr så hade hon glömt de. Talket absorberar fukt och gör att vaxet fäster i håret ist huden... Gissa var vaxet satt nu?? Om vi säger så här, mitt epidermis är nog ganska avskalat. Dom körde på våld och prova sig fram för att få bort de...Jag ville bokstavligt talat GRÅTA! Vilken smärta, och hon lyssnade inte när jag bad henne vänta. Sen hjälpte hon å Elif åt medan framsida lår. Ett ben var. Så jag fick ligga där med benen åt var sitt håll och dom slet... SMÄRTA ggr 100! Rosita tog bort mitt nagellack för att lugna mig. Ja, de var en av dom värsta stunderna på väldigt länge!!!!!

Synd att inte håret försvann. Tydligen var de mesta för kort, så de kom inte med....INGA KOMMENTARER! Sånt man borde märka som teraput, innan man fortsätter slita?!

Annars började jag städa när jag kom hem, skönt. Åt go midda, gjorde lite fotvård. Sen tog jag en lång dusch. Den blev lång för att dom oljat in mina ben för dåligt, så jag hade vaxrester kvar som jag fick så och pillra bort. Underbart, not.

Nåt bra är Bonde säker fru, och Greys =)  Imorgon har vi make-up prov, teroretiskt på anteckningarna vi inte har, spännande!

Måste berätta vad som hände imorse. När jag åkt en station till Brommaplan imorse blev vi ståendes. Föraren sa att de var någon obehörig på spåret längre bort. Nån minut senare stängde dom av strömmen. Efter ca10min igen kunde vi åka vidare. Förhoppningsvis var de någon som gick på spåret bara. Men enligt Astrid, vår anatomi lärare så är de minst 1gång/vecka någon hoppar framför tåget. Huva, hemsk känsla som kom över mig.

Hoppas jag kan somna snabbt idag, varit segt dom senaste dagarna. 16dagar tills jag kommer hem...Lägtan växer!!!

KRAM

Säg inte nej, säg kanske kanske kanske

Anatomi imorse= Guld stjärna, sedan total förvirring och ångest.
Kroppsmassage på eftermiddan= Så skön, ROLIG (hihi, så flum)) sen ångest över "lilla läxan" vi fick.

Hem kom jag tidigare och hade hunnit med och handlat. Sen har jag suttit i ca 2,5h med läxor. Drygt 2h fotvård. Har gjort klart frågorna, skrivit ner alla "sjukdomar" 27st ord/rubriker på svenska och latin blev de, finns några saker utan rubrik också. Samt dom 12 fotbenen. Jag gillar detta lika mkt som att folk sliter vaxremsor från mina lår....!

Sen blev de lite anatomi. Försöker få in föregående veckors papper. Så tar jag de nya imorgon. De här ska gå!

Idag sade mitt horoskop:
"Du hamnar i en situation där du måste välja mellan impuls och framförhållning. Båda vägarna lönar sig. "

Stämde mycket bra in på mitt samtal med Magnus (butikschefen här nere på Bolaget). Igår smsa han och ville att jag skulle jobba idag från 14, men de gick ju inte. Och idag ville ha min adress och frågade om jag kunde jobba mina 2 sista helger här nere. Speciellt på freda när jag slutade 12. Men jag sa starkt: Jag ska bort! (vi ska till Somia och ha julbak). Sen försökte jag verkligen säga ifrån mig lördagen också, för att kunna plugga och handla julklappar. Han passar givetvis på att berätta: Vi har 4 sjukskrivna, och en hemma med sjukt barn... Vi behöver dig mer än någonsin!
Jag stod på mig, men han bönade och bad..... vi ska höras senare i veckan.

Just nu känner jag mig likgiltig. Plugga lär jag inte göra dom timmarna hur som helst. Men ja... vad gör jag? Få se hur de känns med plugget på torsda.

Sängen nästa....!!

Just ja, min önskelista. Ett par tofflor (mystofflor som passar att ha till köket), tjocksockar, Mp3, pengar till nya träningsskor, och kläder. Hjälp att ordna till i mitt rum och mycke lycka!

KRAM

Vecka nr 7, 1a december

December? Nja, är lite tveksam. Trots att kalendern säger de. Var är snön? Ja, en del av den ligger hemma i uppe i Vännäs. Ringde och grattade Emma, som förövigt fyller 26år idag. Tänka sig vilka gamla syskon jag har ;) Där fanns de iaf en dryg decimeter. Och lilla Ka:n stod under någon snöhög nånstans. Haha, de har jag svårt att förställa mig här nere.

Fin dag har jag haft med manikyr och ansiktsbehandling med peeling och fotmassage *MUMS*. Sen var de roliga över när jag kom hem. Glömde ta upp kyckling imorse, så de blev nödlösning och gröt till lunch imorgon. Började med dessa för**skade fotvårdsfrågor, sedan såg jag julkalendern=paus 12min. Sprang ner till tvättstugan för att tvätta min stora tvätthög....

3 fel med kvällenstvätt:
* Ingen belysning i tvättstugan, svagt ljus från korridoren
* Glömde tvätta 2par byxor = JAG ÄR SNART BYXLÖS!
* Maskinen centrifugerar knappt och torkskåpet+tumlarn är en värld för sig.

Ursch å fy för denna kväll. Har gjort 40st fotvårdsfrågor, 20st kvar. Hur i hela friden ska jag kunna alla dessa fotproblem med latinska namn, tusen orsaker, tusen förklaringar och några ben till nästa vecka? När jag inte ens vet om detta är rätt svar... HUR? Anatomin ligger dessutom och sneglar på mig!

JA, jag längtar till jul. Till en jul utan korvstoppning av viktiga saker, inför stor prov på kort tid. Nu måste jag ner till tvättstugan för 3e gången, snart har jag gått mina 52trappor. ursch å fy för var detta ska sluta!


RSS 2.0