När allt bara går fel

Förra veckan var som lite konstig. Jag var verkligen på bra humör, men mycket gick bara emot mig och tillslut förstod jag verkligen inte varför?

De började på tisdagen, jag var glad men resten emot mig. Kändes de som, men jag behöll mitt leende och hoppades de skulle vända. I ett telefonsamtal tisdakväll blev kommentarerna för vassa och jag blev upprörd och gick isäng arg å les. Somnade fort och sov djupt till onsdamorgon. Vaknade med känslan, nu är klockan mycke. Den var 8.03, jag börjar 8.30... Jag hade alltså inte ställt väckarn. Men jag snabbt iväg och blev bara 13min sen till lektion. Lite borta den dagen. Körde ett snabb pass på cross-fiten (5km). (Måndan blev 7,5km, bra vecka!)

Sedan var de torsda och sovmorgon. Steg upp vid 9, skulle på ett möte kl 11. Hon jag skulle träffa ringde 9.15, för mötet var 9, inte 11. Nästa möte var kl11... Ännu en tabbe. Två dagar i rad och allt bara gick bara fel. Men sedan vände de lite, tack och lov.

Fredagen var en SPA-lektion, Mother to be. Vi lekte havande-mammor och blev peelade och inpackade isäng, skönt. Där efter viadirekt till jobbet och en lönings-freda, små-kaos dom sista 3h! Efter stängningen var de full fart vidare. Mötte upp Sofia och Pontus på Odenplan och vi gick för att se Hanna uppträda med Vasagospel och Samuel Ljungbladh. Underbart bra var de =) Sen gick vi till ett tapas-ställe, åt världens godaste aioli och pratade, mysigt.

Somnade gott några timmar innan de var jobb-dags igen. Men gårkvällen blev också väldigt bra. Jag mötte upp Hanna i Huddinge, vi handlade och åkte hem till henne i Flemmingsberg. Jösses, vilken backe dit upp. Underbart go midda gjorde vi, härliga samtal, många skratt och en sån där perfekt tjej-kväll. Vi missade 23.29 tåget mot stan och fick sitta en halv timme och vänta... Men vi roade oss fint, och spärrvakten, hahah! Hanna drog ut med några tjejer och jag drog hem och kröp isäng trött, med men glad. Sov 10 härliga timmar!

Några fina moves =)


Efter en lat dag med lite tvätt, veckohandling och läxa. Så nu myser jag i soffan. Love Actully på tven, perfekt! Imorgon måste jag dra igång med att plugga seriöst igen, förra veckan var en off-vecka. Kanske börja med Vatten-arbetet?! Vi får se var de blir... Just nu sneglar jag på min renbäddade säng...mmm!

KRAM PÅ ER

Mitt i prick?

Ja mina vänner, vad ska jag säga?! Saknar er, helt klart! Om dryga 8,5vecka är de jullov. De känns som alldeles för nära?! Hur ska jag hinna med allt? Sen är de lov 18/12-7/1. Dom hade sagt att vi skulle börja den 4e. Våran rektor kom och berättade de personligen för oss så att vi kunde boka flygbiljetter, vilket jag gjorde. Sen sa dom i fredas:
- Ni har fått längre jullov. Ni börjar den 7e ist fr den 4e. De är ju liks röddag på onsdagen.
Alla jublade, men jag blev lite arg, eftersom de kostar 250kr att boka om biljetten *ÅHHHHH* Pengar man gärna vill behålla. Men hellre 2dagar till hemma!

Här nere är allt vardag. Skola hela dagarna, tränar, pluggar och drömmer mig bort alldeles för mycke. Men i fredas var de lite ovanligt. Slutade kl 16.30, HELT KNÄCKT. Eftermiddan var 2 helkropps massager och 1 bikinivax. Min handled är inte okej. Ska nog satsa på en till spruta. Men hur som så när dagen var över kom Sofia förbi. Och hon, jag och Malin gick på stan lite. Gick lös på ett par svarta tights som saknas, en kofta utan ärmar på rea, som jag sökt samt en välbehövlig Bh. Men inga skor hittade jag. Behöver ett par vanliga lågskor, för mina tar in vatten i sina 20hål. Vi gav upp och åt på taco bar, vilken lyx. Sofia å Jag åkte hem och hade en mys kväll hos mig med Idol och härliga samtal =)

Igår var en helt vanlig Frida-stundent-lörda. Jobb, kom hem vid 16. Så lite midda framför tven, sen var de bara börja plugga. Spec.arbete! Vid 23.30 gav jag upp. Efter nästan 4h, varav 3h på pinnstolen var de trä-smak i baken å svamlet var totalt. Men de gav resultat. Så idag har jag jobbat med "lay-out", blev skit-tråkigt. Men de får duga. Julia ska gå igenom min sammanfattning på engelska, sen ska det ut och sättas ihop?!


Mitt förslag på framsida... Enkel å stilren?

Innan jul ska jag ha klart ett till arbete om Vatten också, huva! Mer plugg får bli imorgon. Ska nog sova snart, eller försöka. Sov till 10.24 imorse =) Vaknade kl 8 å insåg att jag kan lugnt somna om och vakna när jag vill...FREEDOM! Fint väder var de idag också. Gick 3 t-stationer när jag skulle å handla. Sen var jag dyng-sur om fötterna, skit skor!

Nu ska jag ge mig...Pöss på er! (Jag vet att ni läser, eller hur! =))


Helt sjukt... Inte!

Helgen kom, gick och försvann känns de som. Helt så illa kanske de inte var. Hann med en hel del... =)

Freda var midda hos mamma å Bengt med Fia och Edwin. Körde senare till Vännäs och träffade massa folk *längtat*

Lörda kl 9 gick jag å Zandra på morgonpromenad. Tog även med Linus, han va lycklig!




Sedan blev de 2 pedikyrer. Karin å Tord var kunder, gick fint tyckte jag. Efter de blev de "hela familjen/gänget" mot stan. Karin och Hanna köpte paket, jag en ny kappa, Johanna fick övningsköra och Ludde fick ett nytt minneskort. Alla nöjd =) hem igen å iväg på bandy, ingen tid att förlora! 2h hårt spel, men roligt. Hem och fixa inför kvällen. Tjejfest, minst sagt. Kvällen var en kväll isig, vi lämnar de där...hahaha! tack brudar!!!

Sönda mot Sävar med Emma å Mattias. Kvällen isig var inte så spännande. Men massa mys med Edwin. Fick klippt håret, välbehövligt!



Annars så går dagarna framåt, fort som vanligt. Dock inte måndan då var jag i trans och hade assss kunder. Den näst sista kunden, åååååh till och med min handledare å klassen kollade snett på kärringen *grrr*!!

Angående rubriken så var blodproverna bra, ALLIHOPA! Glad och lättad på någe vis.

Redan torsda imorgon, härligt. Kunder på förmiddan, sen ska jag få en lyxkur på lektionen (hel kroppmassage, ab express, manikyr, lätt pedikyr) underbart skönt.  Gick rätt bra när jag gjorde den i fredas på Minna. Nu börjar Greys igen =)

PÖSS

A good feeling

Hej hopp, vad tiden återigen sprungit sin väg. =)

Lördagen var väldigt bra, nere i Norrköping. Vet att jag skrev Nyköping i förra inlägget, men med tanke på alla bud på bolaget så ärde inte konstigt att jag inte vet hälften..haha. Hur som kom vi dit. De regna hela vägen ner, och i motsatt fil var de 3 trafikolyckor på 20min. Huva! Kvällen bjöd på en 3 rätters, gott vin och många skratt. Hoppade av i Södertälje och sov hos Sofia och Pontus. Fick mig en härlig sovmorgon och trevlig stund innan jag åkte uppåt, hemåt. Midda och en LAT kväll. Var nog minst 4veckor sen jag hade en sån time-out. Å gu se skönt he va =)

Veckan i sig har varit långt ifrån spännande. Jag har mitt sikte inställt på freda, å de är snart.. JAAA! Riktigt taggad, och längtansfull för att få koma HEM! hem till vänner, familj, frisk luft och allt de där man är tycker om =)

Igår tog jag blodprov. De blev i 2 omgångar, men båda på morgon/förmiddan. 7 rör första gången, 2 rör andra gången. Nu banne mig ska vi se om de är någe fel på mig. De är inte så att jag tror de, eller känner något. Men ibland är de nyttigt att kolla efter ändå.

Sitter och njuter, ids inte plugga. Har städa, duscha, måla tå naglarna och är så sugen på att börja packa. Ska tvätta imorgon på morgonen, sen packa efter skolan.. OM jag kan hålla mig??! hehe! På tven är de Greys. Men såg de avsnittet i fredas, samtidigt som förra veckans, för de var ett dubbelavsnitt och jag fick hela. De var en BRA fredakväll.

Om mindre än 2 dygn... NORRLAND =)

Å VAD JAG SAKNAR ALLA! PÖSS PÅ ER!

Mör

Mör är jag, minst sagt. Bena känns som två öma grejer med bly längst ner. Har varit salongis i veckan och sprungit runt massa på skolan. Speciellt idag. Så dom av dom 8h, blev de minst 6,5h spring, sen bolaget på de. Fast då var jag smart och intog kassan nästan 1,5h för att få sitta. Men de tog de sista av min kraft. Skön stämning sista halv timmen, inte alltför mycke kunder å rolig personal =) Nu sitter jag avdankad i soffan, ny äten och belåten fortfarande med arbetsbyxorna på. Orkade verkligen inte byta om, när jag liks ska dit imorgon igen.

Imorgon är de även personalfest hos Carina på hennes landställe i Nyköping, 15mil bort. Jag, Julia å Ewa åker efter jobbet. Skoj skoj! Lär va slut dock :P

Veckan i övrigt har varvats med skola, jobb och spec.arbetes skrivning.  Som tex tisda: Skola 8h, bolaget drygt 2h, skrev skolarbete till 23.30. Tog mig en sovmorgon på onsdan till 9.30, fy fasen vad skönt! För sen blev de skola 12-20, och vidare till bolaget direkt. 23.03 gick jag med tomt huvud hemåt. Svårt att somna var de, så tung gårdag. Men de var de värt :P

Igår kände jag mig lite stolt över mig själv, då jag städat, tvättat och återigen skrivit på arbetet. Stolt att jag orkar med så mycket. Stolt att jag inte bara lägger mig ner i soffan efter skolan och jobbet utan ger allt så att jag kan ha en vilodag på sönda. De märks på kroppen att de imorgon är 4e helgen i rad med lördags arbete. Men nu är de snart hemfärd. Saknar alla där uppe SÅÅÅ! Ska försöka ta tillvara varje minut. För sen är jag här nere 10 veckor, SJUKT!

Sofia: Du har inte missa något. tack för artikeln, kul med brev.
Emma: Saknar dig också...
Till er båda... Inte ofta man hör något från nån av er.

Nä, nu ska jag ta en snabb dusch och vila mig iform inför imorgon! Se Greys avsnittet jag missa i onsdag =)

KRAM

RSS 2.0