Ekorrhjul

Har som väldigt dålig koll på de mesta just nu... Dagar, tid, vad som händer i omvärlden osv. Man vill att nästa dag ska komma så man får göra bort den också. Livet har känts som ett riktigt ekorrhjul på sistonde. Man gör de som står på arbetsschema, går hem, ser lite tv, sover... Om man börjat lite senare så har jag simmat ibland eler bara sovit för att inspiration till annat är i botten. I förra veckan var jag inte ledig något heller. Så sen jag kom tillbaka från min "semester" så hade jag i söndas jobbat 16 av 17dagar.

Igår kom min ledighet. Och de var en dag fylld av frihet. Ist för att åka med Cissi och Patrik till Östersund så umgicks jag med Johanna någon timme innan hon åkte. Saknar henne så redan! Sedan hade jag stugan för mig själv några timmar. Så jag bara var och njöt i fulla drag. Det är så skönt att kunna få vara själv ibland. Pratade i telefon med vänner bara för att få le.

Idag råkade de bli en rejäl sovmorgon. Steg upp och gick för att hämta mitt tvättmedel och slängde in en tvätt. De var ungefär dagens största projekt. Tog mig en simtur, innan lunch. Som sagt de gäller att varva ner. Var in nyss och gjorde en BHA-pensling på mig själv och Cissi. När hon stängt salongen ikväll ska vi vaxa. Måste fixa sig inför helgen.

Ihelgen är de Forum i Vemdalen. Dansband och afterski torsda-lörda. Ledig sönda, så vi ska ut lörda och skaka våra lurviga (fast jag hoppas vaxningen idag ska göra att jag kan undvika de mest lurviga). Ska ta mig en trip till Östersund imorgon och strosa på stan. Kanske hitta någon liten blåsa?! =) Sen blir de drygt 2h att fördriva på tågstation. Kommer köra Bea´s bil, för hon ska jag hämta kl 21.15. (Missar Greys...)

För er som undrar om min handled så är detta en bra sida som förklarar de hela Ganglion. En remiss har tillslut tagit sig från Vännäs VC och ligger nu hos handkirurgen. Har jag tur tur tur så kollar läkarn på den på torsdag och fattar något beslut. En dröm, kallelse och röntgen på samma dag alt röntgen i Östersund och kallelse dit inom 2v. Men som sagt, en remiss har dom 3månader på sig att hantera. Tro mig, jag har beklagat mig. Om storlek, smärtan och jag inte kan utföra mitt yrke helt. Håll tummarna!

Nu ska jag sluta klaga, är som låg idag. Ska väcka Patrik så vi kan gå och äta!

KRAM

Kommentarer
Postat av: Zandra

vilken jävla knöl!

2010-11-09 @ 18:10:40
URL: http://bloggzandra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0