Dream, dream, dream

En vecka drygt kvar till Midsommar, sjukt inte sant?? har så mycke jag vill berätta om, men ingen energi hur jag ska lägg upp de. Tiden verkligen bara rasar iväg, och allt står som still här hemma. Vill så mycke, men kommer ingen vart. Skulle behövt någon som vill och kan borra.... Skulle dessutom behövt ett hyllplan till mitt "mini kontor".

Så jag skulle behöva en kick :P

Idag har jag iaf jobba på Spiran. Med barnen skulle man kunna tro, med tanke på att jag spring vikar. Men idag satte hon mig i köket där istället. Inte alls så roligt, men jag tyckte jag var en duktig husmor. Kommer även vara där imorgon, för att hon är sjuk. Kul att pröva något annat, men jag skulle hellre mysa med barnen än med diskmaskin.

De blev en blööööt promenad hem. Åkte med Zandra dit, och vid lunchtid öppnade sig himlen och regnet föll. Så plaskade hem, på med torra kläder. Andades lite och for och träna nere på gymmet. Så mör nu efteråt. Är i en tyngre period av träning.. ojoj. Nöjd iaf. Åkte med Nisse till Pengfors för lite Sprint. Även de blev en väldigt Blöööööt historia, fast denna gången hade jag regnjacka. Måste skaffa en hel regnjacka och bikini.. Mycke man vill och bör ha.

Till helgen är de Pite igen, sista helgen må jag tro. Nästa vecka börjar sommarviket på Boa, härligt med schema =)

Annars så är allt som de bruka, man dröm å he stanna där ;) Vi lämnar de där och låter bilden tala...hehe


KRAM

Kommentarer
Postat av: Zandra

jag smörjer och smörjer. med body butter. vad mera?

2010-06-30 @ 18:54:54
URL: http://bloggzandra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0