Borta bra, men hemma bäst

Ja, så var man tillbaka här nere. Tillbaka i verkligheten?! Så skönt de var att åka hem i helgen, inte lika skönt att komma hem hit precis.

Fredan var jag i mitt lycko-rus, och full av längtan. Väl hemma i Vännäs efter kl 17 fick jag göra de jag längtat efter i 7v.... Hålla Edwin i mina armar. Så liten, så söt, så underbar. Kisse blev också glad. Åh vad lätt allt kändes.

Lördamorgon började med en härlig sparktur med Mona runt lilla Nyby. Solen lyste, å de var ca -10...mmmmmm! Sedan körde JAG in till stan med mammas bil. Första gången sen krocken i oktober....men de gick bra. Dagen fortsatte med bandy, midda med folk, och "mys kväll" med Franssons+Bihang. Familjen Lundgren kom också på besök. Oj, vad Hilde vuxit...åh vad hon pratade, söt nosen! Gojja hade också vuxit!  Kvällen avslutades i nostalgi, fick åka traktor =)

Plötsligt var de sönda....! Träffade fler vänner och donade på och njöt av dagen. Jag och Zandra tog en långpromenad i snöfall efter kl 23, med Mona som skulle rastat. Tänk att få göra så varje helg...hm!

Trött å sliten var jag när väckarn ringde igår. Snön föll, vinden blåste men vi fick iaf lyfta. Senare kom vi fram, och jag missade bussen mot Alvik. Så de blev taxi på t-banan sen den in till skolan. Så i tid kom jag. När jag åkte hem sedan på kvällen hade jag ångest för trapporna med resväskan. men som från ingenstans kom en kille och bar upp min väska... HELT PERFEKT! =)

Idag gjorde jag prov i näringslära... Skönt att de är gjort, tror de gick så där iaf.

Nu börjar de bli sov dags... Trött i massor! Sovmorgon imorgon, mmmm! Arvid sover över, fast han åker dock tidigt.

See ya! PÖSS

Kommentarer
Postat av: Zandra

Du får gärna komma upp flera gånger.. Och som sagt. jag ska försöka bota min flygrädsla och komma ner och hälsa på :D

2009-03-05 @ 12:24:51
URL: http://www.bloggzandra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0