24 dagar kvar...

.... till julafton?
Så klart det inte är! Jag kommer förresten inte fira jul i år, eftersom min bliviande tillfälliga familj är judar och inte firar de. De känns väl lite hårt så där, men då längtar jag ännu mer ist till julen 2008!? Om vi ska se de hela positivt så slipper man den galna julhysterin med julklappar, å tjafs om var vi ska fira julen osv. Fast frågan är om de inte är värt de ändå när man sitter där den 24...?! För mig där borta blir de lite intressant å se all julskyltning i USA, om de verkligen är som på film, haha! Isof ska jag ställa mig mitti nån park, känna snön falla i mitt ansikte, sträcka ut armarna, titta upp och snurra runt, runt, precis som på film. Kanske tom göra en snöängel i puder snön. Undrar hur mkt snö dom har där borta, hm!? De har jag glömt att fråga, men de märker man väl. Lite läskigt när man har pratat med tre familjer, då kommer man inte ihåg vem som gjorde vad. Tror faktiskt att den här familjen inte brukade åka skidor, hoppas på de. Skidor är ju inte min passion. Hur som helst ska vi väl inte prata om snö nu när de fortfarande är sommar. Även fast de känns som den snart regnart bort. Svensk sommar ska väl va regning med små solglimtar ibland så vi kan klaga på värmen...hehe!

Jag måste förresten berätta att jag fyllt i alla papper som kom i sist. Lr en sida måste man göra på internet, så den har jag klar. Ska nog göra den imorgon uppe hos Emma å Mattias som har en skrivare inkopplad. Bokade dessuom flygbiljett till Stockholm, fram å tillbaka månda den 20:e. Vågade inte boka biljetten för den 26, de får bli av. Kan nog snart ändå ta helg med gott samvete. Citykalaset å Refreshments? I wish iaf...!

Ha de bra!

image7
Detta är sommar för mig! Alla lamporna på, å allsång i goda vännerslag, bättre kan de inte bli. Saknar dom stunderna så mkt, när man går förbi henne på där hon står på åkern, övergiven!

Kommentarer
Postat av: Camilla

oj, bara 24 dagar kvar tills du åker, spännande!! Jadu, nog skulle jag tycka de vara skönt att slippa julhysterin härhemma, men ja, att fira jul är ju alltid nå speciellt
Kommer du ner till Övik ihelgen eller? För visst var de ihelgen som du sku på Parken??

2007-08-02 @ 22:19:18
URL: http://lillcamme.blogspot.com
Postat av: Åse

Halloj!!
Jaa, tänk att det bara är så få dagar kvar innan ditt nya spännande år ska börja!! Och julen....den kan du ju följa via vår webcamera!! :-)
KRAM KRAM

2007-08-03 @ 13:26:09
URL: http://www.aselundgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0